Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
žofka
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:30
- Nahlásit

Cezar
Tak už je mi to jasný,já tam nenapsala to vera,takže kdo ví,komu to přišlo. Večer ti to pošlu,teď už nestíhám.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit

Orry
jj ja bych taky mela makat...ale dneska to neni tak hrozny jak vcera....

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit

Orry
Ahojky, tak pomalu, ať se nezblázníš a v tomhle vedru se neuženeš...

nika00
Jdu se kouknout na fotečky......hlavně,že jste v pohodě.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:51
- Nahlásit

nika00
Tak musím říct, že fotečky jsou nádherné a moc jsem se u nich nasmála. Koukala se na ně i Jíťa a Jimmi se jí strašně líbí. Jsi šikulka

Cezar
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:55
- Nahlásit

žofka
V pořádku, já vydržím - musím. Díky.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 12:56
- Nahlásit

brut
oh dekuji

kdybys videla toho noumu...on se normalka prijde pochovat...proste si vleze nekam kde sedim...stouchne mi hlavu na klin a ukaze pupek...pak ho chovam a on u toho desne povida.... fnuka, narika, bruci...dokonce zacal mluvit...o vikendu zacal rikat " grrň grrňňň" ale fakt nekecam a cim vic ho povzbuzuju tim povida vic...a desne se u toho vrti..jak mimino...

no a jinak je uz teda asi jisty, ze Jimmyho si nechaaaaam

Cezar
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:06
- Nahlásit

nika00
Fotky jsou nádherné. Já jsem věřila, že si Jimmyho necháš. Oni i když jsou to čertiska, tak dovedou být také strašně milý. Náš Beník se také strašně rád chová. Jak vidí, že sedím a nic nedělám, tak ho ihned mám na klíně.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:56
- Nahlásit

nika00
Tak to jsem ráda, že jsi se rozhodla. Jimmi už to ví a proto se chová jinak.
Je z něj povídálek? To máš dobrý..až si nebudeš mítdoma s kým povídat, tak se obrať na Jimmiho, on to zvládne za ostatní. Je šikulka. A co Sandynka? Už je jí líp ( i když v tomhle počasí asi moc ne, viď)?

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 13:57
- Nahlásit

Cezar
jjj muzou celej rok zlobit, ale pak staci jeden jedinej pohled a sme v pr....

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:04
- Nahlásit

brut
no je to hrozne narazovy....nekde leti jak blazen nekdy se ji moc nechce....ale zacala honit zajice, bazanty a prohani se po poli....ale celkove na voditku se ji nelibi..to se tahne jak smrad...v pondeli jsme byli u rybnika...tak sandy sla hned plavat a jimmy se odhodlavat a placal do vody aby k nemu priplavaal klacek...a jak tak placal tak se doplacal do vetsi hloubky a zacal plavaaaaaaaaaaat takze uz umiplavat....sice dela uplne obrovsky tempa pacickama..ze ho to uplne vynasi nad vodu...pekne u toho placa....ale libi se mu to
ale do hloubky nechce....takze sandy plave pro klacek, jimmy ceka na brehu a kdyz ho sandy donese, tak ji ho ukradne....

joooo a vcera kdyz sem byla v praci tak jimmy rozcupoval sandynce pelisek....uplne chybi pulka toho okraje....vsude molitam, no hruza...sem myslela ze ho pretrhnu

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:10
- Nahlásit

nika00
To vypadá, že prášky zabírají...sláva.
Vidíš, on se jen musel osmělit a taky je pro ně voda a hloubka nezvyk. Brut plave, ale jen tam ,kde to zná.Jinak jde do vody maximálně po bříško.
má Jimmi taky pelíšek? On by mohl na Sandynčin žárlit....to je u nás normální, co má jeden, tak musí mít i druhý...proto nemáme pelíšky, ale koberec...

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:22
- Nahlásit

žofka
Mně mejlík došel, moc děkuji, odpovím večer nebo zítra...jedu totiž za chvíli k chovateli pro Brutův košík na čenich...

Cezar
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit

brut
nika00
Nemusí ani žárlit, ale bohužel je v tom věku jako Beník a mi přestože je muž furt s ním, tak máme všude v pelíškách díry a nejen v pelíškách, ale i v potahách, které jsem na chatu pořídila předloni, takže mám radost. No mužovi se stejnak nelíbili, tak aspoň se budou muset pořídit nový, ale až Beník odroste kousání.

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:27
- Nahlásit

brut
sandy dostala jeste jedny prasky na povzbuzeni a lepsi funkci tech prvnich prasku...no mluvila sem s doktorem snad hodinu....uz mu verim o neco vic

je to ale takovy makovy..neky je blazniva a nekdy zas opak...Na rtg na srdci nebyla zadna zmena...a prej ji uz rtg delat nebude...ze uz to budem posuzovat podle toho jak se projevuje....

jinak JImmy pelisek jen svuj nema...ale privlastnil si hned od zacatku ten sandynky a nebyl problem....az do vcerejska...rekla bych ze to bylo spis tim ze se nudil a byli tam o neco delsi dobu sami nez obvykle....sandy ho taky ukousla kdyz byla mala....

myslim ze to nebude peliskem..protoze jimmy ukousl i kousek lina

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:34
- Nahlásit

nika00
Tak to se opravdu nudil, pacholek....co si psíci na nás ještě nevymyslí, jen aby nebyli sami doma..

Ono to chvíli trvá, než začnou prášky zabírat. A potom dojde ke změně počasí a hned je vše jinak. Neboj, postupně se s tím Sandynka srovná a za nějaký ten týden bude v pohodě.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:35
- Nahlásit

Cezar
U nás zase všechno ničí Sněhulka...neustále si někde brousí drápky a zatrhává všechno, co jí přijde pod tlapku...

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:40
- Nahlásit

brut
na to sem uz rezignovala....chtela jsem si poridit novy gauc a kresla ale je to blbost....takze me uz to moc nevadi..duffy taky sjizdi kresla i gauc..rohy jsou uz uplne rozemlety a ted zacal vypadavat i molitan....

chci ji koupit naky takovy to brousidlo....snad to pomuze a nebude se itak dobrusovat na gauci

Cezar
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:44
- Nahlásit

Takže děvčata loučím se, jdu domů odpoledne musím na orthopedii a jsem z toho otrávená, to je zase celé odpoledne pryč. Takže zítra.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:44
- Nahlásit

nika00
My jsme Sněhulince připevnili na desku koberec a ona se o něj chodí akorát otírat. Drápky si potvůrka brousí všude jinde...taky jsem rezignovala, jen mně uklidňuje, že díky přestavbě na nový nábytek jen tak mít nebudeme, takže nebudu muset řešit, jestli jí pustím po bytě nebo ne.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:45
- Nahlásit

Cezar
Papa, držíme ti palce a pacičky....těšíme se na zítra

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 14:53
- Nahlásit

brut
uz mate termin kastrace???

teda reknu ti ze ja sem zasla jak to potom probehlo....nez ji dooperovali tak ja pokecala s doktorem o sandynce....pak mi p rinesla kocku s tim ze uz se probudila....a sli sme domu...tam hned skakala na stul a ze stolu...sice nemohla zvednout zadni nozky....ale bylo ji to jedno...fakt pometlo....ale chuderka mela peknej hlad...mi malem sezrala chleba z pusy

teprve v sobotu zacla blinkat..tak sme jeli na vet dostala injekci a special konzervicku o velikost pastiky majky za 46kc....no a uz je dobra...vcera si sloupla tu nalepku a zacala si to lizat..ale ma snad jen 2 stehy a vypada to ok

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:00
- Nahlásit

ahoj, tak jsem zase na chvili tady
byla jsem venku na poste a taky jsem klukum koupila susene plice (ty oni tuze radi ) a schanela maskace na srub, ale jsem fakt naka divna, protoze mi zase jako obvykle zadne nepadly chjooooo

jinak dneska je asi nejaky vyjimecny den...mamka byla napoledne doma vyvencit Rockyska a pry neudelal ani jednu louzicku a venku se choval naprosto vzorove asi si to vynahradi zitra ve skolce

nika00
dnes jsem videla zase parsonka..byl to takovy ten drsnosrsty...ale jacka jsem jeste ani jednoho nevidela a Rockysek taky mluvi...co on vydava za zvuky!!!! mely bysme kluky brzo taky predstavit...asi budou mit spolecne predky a aspon by si pokecali

ehh v praci mame za chvili ZASE oslavu

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:04
- Nahlásit

nika00
jinak jsem moc rada, ze si Jimmyka nechas...o takove panicce si mohl nechat jenom zdat (vsak on vedel ke komu se pridat ) udelala jsi spravne!! zazijete spoustu legrace!!

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:06
- Nahlásit

Orry
hoho doufam ze me driv neodvezou do bohnic....
tak ja jimmyho naucim jeste par slov a pak muzem...jinak bych chodila atky do skolky...ale asi v sobotu....kdeze to najdu na netu?? a jak dlouho to trva a od kolik ahodin to tak byva?? chodilas bys taky nekdy v sobotu?

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:23
- Nahlásit

nika00
tak se treba sejdem obe v tech bohnicich aspon bude veselo

jinak ta skolka je v sobotu od 10,30....
ve CT je od 18,00...

zatim jsem nahlasena na vsechny CT...uz nemam kredit, abych se mohla hlasit dal, ale zitra prikoupim..jinak pro me jsou lepsi ty vsedni dny...o vikendech jsem bud na srubu a nebo u martina na stavbe...ale nejakou sobotu bych taky mohla...me ve CT vyhovuje ze je min pejsu, ale zase je jen jeden cvicitel, takze cvici vscihni dohromady a i ruznych urovni..v sobotu se to deli podle velikosti, veku a zkusenosti pejsku

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:41
- Nahlásit

nika00
Volala jsem vetovi a mám se ozvat v pátek. Tenhle týden byl plný. Uvidím, jak to bude s úterkem.Už se těším,až bude mít Sněhulinka vše za sebou.Je moc plachá a tak to pro ní bude hrůza.
To je dobře, že vše proběhlo bez problémů...raději si taky hned koupím konzervičku...pro všechny případy...přece jen to mám k vetovi přes 50km.

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:44
- Nahlásit

tak mi holky psala kamaradka ze ZŠ ze potkala naseho tridniho ucitele (ktereho jsme meli jen 5 a 6 tridu, ale byl to naprosto uzasny ucitel..tenkrat mu bylo 28, a dodnes mam ne nej skvele vzpominky...vsechny holky jsme do nej byly platonicky zamilovane!!) mnoo a kdyz odchazel ze skolstvi tak jsem mu prave s tou kamaradkou dala pamatnik a on ho ztratil a nevratil nam ho..a ted po deseti letech co ho potkala ji rekl ze uklizel a vratil ji ho..zatim ho mam porad u te kamosky, ale jsem fakt zvedava...tak po deseti letech se mi vrati pamatnik...a jeste od tak skveleho ucitele

musela jsem to napsat..udelalo mi to radost...a vzpomnela jsem si na "davne" casy..ach ta nostalgie...

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:48
- Nahlásit

Orry
Tak to já byla nedávno na srazu třídy a moc lidí jsem tam nepoznala...a hlavněučitelé nepoznali nás.....to byla legrace

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 15:54
- Nahlásit

brut
to verim ty srazy jsou nejlepsi po dlouhe dobe...my jsme s nikou organizovaly sraz ze stredni po trech letech..a to byli vsichni stejni

brut
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2006 16:04
- Nahlásit

Orry
Po třech letech jo, ale my měli ze základkou po 21letech. To je potom síla...

<< 1 ... 45 . 46 . 47 . 48 . 49 . 50 . 51 . 52 . 53 . 54 . 55 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání