| Autor |
Zpráva |
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 09:12
- Nahlásit
žofka
Jak je starý, ale on začne časem a také si ale pamatuji, že Cezar třeby když dlouho nečural tak si také pak jen přidřepnul a vyčural se najednou. No a když byl pak už starý tak zase začal čurat jak čubina, ale to bylo myslím zapříčiněno tou artrozou kyčlí.
Orry
Je fakt, že když jsou dva tak jeden od druhého strašně okouká.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:41
- Nahlásit
Cezar
tady je dneska nejak mrtvo...
ja uz mam peknej hlad dala bych si nakou mnamku!!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:46 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Cezar
Má 8 měsíců,je ve věku,kdy je asi ještě zmatený a neví,co je správně,ale však on na to přijde.Když může přijít na lumpárny,přijde i na to,že i mimo svoje teritorium se čůrá jako chlap.
Orry
Teda mrtvo tu je,nikde nikdo. a to i já za chvíli zmizím,jdu zase k zubařce .
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:51
- Nahlásit
žofka
to jo..na lumparny je uzije..to znam
drzim palce u zubaka!! a at to co nejmin boli
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 10:57
- Nahlásit
žofka
To víš, že na to příjde, ale na lumpárny přijdou snadněji, to je pro ně větší psina. Přeju Ti ať tě to u zubáka moc nebolí a ať ti s tím pohne. Já jdu ve čtvrtek.
Orry
Teď jsem mluvila se ségrou a říkala jsem ji o fotkách, tak mě honila, abych jim to poslala, což jsem se pobavila, protože ona se neumí ani do meilu dostat, natož aby to otevřela a děti budou doma až večer. Takže já se nejen pobavím s pejskama, ale i se ségrou.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 11:41
- Nahlásit
Ahoj holky, tak jsem na chviliku tady. Ráno jsem byla u kadeřnice si nechat zastříhnout ofinu a za chvíli frčím do Prahy na srázek s cz-psem.
Musím se s Vámi podělit o radost. Už skoro 2měsíce hledám pro Bruta nějaké sportovní vyžití ( moje mrzačení mu nestačí). Sice chodíme na cvičák, ale tam je jen základní poslušnost a překážky. Vše se koná jednou v týdnu v sobotu ato je pro toho mýho hyperaktivku málo. Včera přišel přítel domů a hlásil mezi dveřmi, že má telefonní číslo na někoho kdo začíná pořádat agility u nás ( teda ne přímo u nás ve městě, ale kousek dál). Tak jsem dneska volala a zjišťovala informace.......představte si,že paní cvičitelka má australačku!!! Takže od příštího úterý začínáme jezdit na agility. Já se hrozně těším......
Myslím, že Brut bude nadšený, pokud vše půjde dobře a bude přihlášených dost lidí, tak budeme chodit i ve čtvrtek. A to si myslím bude naprosto skvělý.....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 11:45
- Nahlásit
brut
to ti moc preju..ja bych pak taky chtela pro rockyska naky ty agility, ale tady v praze je to celkem narvany a taky dost predrazeny..tak nevim..mnoo ale my mame jeste cas
Cezar
to vis zvedavost je hrozna vec..a aspon se sestra nauci pracovat s mejlem fotky se fakt povedly
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 11:57
- Nahlásit
Orry
No já jsem uvažovala i o Praze, ale u nás to budeme mít kousek a taky hodina vyjde na 70,- ....paní říkala, že se nic nestane, když tam budeme zůstávat i dýl...takže paráda....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 12:05
- Nahlásit
brut
Ahoj,no to je skvělý.
Tak já jdu k té zubařce,modlete se za mě .
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 12:11
- Nahlásit
brut
Tak to máš fajn aspoň bude mít Brut zábavu. Žofka se ráno ptala, kde jsem, tak jsem poctivě hlásila, že si asi v Praze, to jsem nevěděla, ža jsi u kadeřníka. Já si totiž přečetla na srazu v Praze, že v úterý se sejdete a vím , že si psala, že také příjdeš. Tak jsem myslela, že si jela už ráno, ale neuvědomila si , že tvá sestra je v práci. No jo člověk vždy vše nedomyslí.
Orry
No zvědavost je doopravdy strašná, ale ona vždy jen hrozí, že jí to děti budou muset naučit, pak na to sama kašle. Já jí říkala, že mě to nikdo také neučil, měla jsem jen základy a vším jsem se musela prokousat sama. Ona sice dělá s počítačem, ale na poště a tam mají jen ten poštovní program, takže možnost učení jen doma a tam když má náhodou čas ona tak určitě nemají děti (teda dnes už dospělí) a nebo obráceně.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 12:14
- Nahlásit
žofka
Držím palce....zítra ahoj..
Cezar
S tou Prahou si se nespletla...já měla ráno jet k doktorovi, ale on má angínu a tak mně přeobjednali na jiný termín...proto jsem si mohla doběhnout ke kamarádce, aby mi ostříhala ofinu a zkrátila vlasy vzadu.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 12:20
- Nahlásit
brut
všechny zúčastněné pozdravuj
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 12:23
- Nahlásit
monika
Vyřídím neboj...
Zítra dodám informace....a drby... a vyřídím všechny pozdravy
Tak holky, pro dnešek končím, přeji pěkné, slunečné odpoledne a spoustu zážitků s hafíkama..
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 12:40
- Nahlásit
brut
Přeji veselou zábavu.
Orry
Nevíš co je s Nikou, nějek sem teď nechodí. Já jsem jen byla zvědavá co Jimmy, protože mi připadá, že je také takové třestiprdlo jako Beník.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 12:42
- Nahlásit
Cezar
ahoj... sem tu na skok....
jimmy je blaaaazeeen, zlobidlo, strestiprdlo, vsechnomozny.....rozkousal dalsi kus pelisku, vast rohozky, metr lina....
sem ho malem pretrhla....
jinak videla jsem fotecky benika.....je nadhernej
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 13:11
- Nahlásit
nika00
Děkuji za chválu Beníka, je to moje zlatíčko a krásně si hrál s Rockýskem. Mi totiž máme chatu ve stejné vesnici jako Veronika srub, takže jsme se mohli sejít. Jimmy je stejné číslo jako Ben, ten má taky pelech pomalu už samou díru. Myslí, že budou skoro stejného stáři a stejné velikosti, takže si ani nemusíme nic říkat co vyváděj, protože jsou oba nastejno. Jo ještě likviduje potahy, ale to už jsem tu psala, že určitě ví, že se páníčkovi nelíbí, takže mi mírně naznačuje, že bych měla koupit jiné. Ale to si oba musí počkat, až Beník přestane tyto věci likvidovat, jinak zatím furt budu radši zašívat.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 14:06
- Nahlásit
Tak už jsem doma. mám venku další zub. Dneska to sice nebolelo,ale pro změnu ho zase nemohla dostat ven. Tak teď budu odpočívat ,si snad zasloužím,na zahradu nejdu. Budu se dívat na hokej.
Než sem přišla domů,malej mi posr.. celou kuchyň. Má srajdulu. Ale vím z čeho,vždycky se pose.. když žere trávu a na dvorku mi okusuje stromek,to mu taky nedělá dobře.Blbínek,nemá to žrát.
nika00
Kup mu plastový pelíšek,ty jsou vděčný,věřím,že ty už máme na pořád. Mám je pro všechny svoje hafíky a jsem s nimi moc spokojená.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 14:19
- Nahlásit
Jinak, doma už mám jen jedno štěndo,ta měla jít do nového domova dneska,ale přesunulo se to až na čtvrtek. Od té doby, co zůstala sama,feňula si za ní chodí hrát a znovu po ní začala uklízet bobky. 3 na ní asi byly už moc,když vyrostly,ale to jedno jí vyhovuje. Chvilku si hrajou a když chce malá spát,tak jde od ní pryč. Asi aby ji nerušila. Je to lepší jak televize,ty dvě spolu pozorovat.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 14:25
- Nahlásit
žofka
taky sem premyslela o plastaku ale asi ne...oni maji jeden se sandy dohromady...a vzdycky se prevali pres ten kraj....uz ted jim tam ten ukousnutej kraj chybi
asi pockam az vyroste z devastovani a pak jim koupim velikej normalni....sadny taky jako stendo uhryzla pelisek a pulku lina z jidelny....snad to bude dobry...jeste pockam...
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 14:28
- Nahlásit
žofka
Aspoň že to trhání nebolelo, ale je to koukám na běh dlohou trať. No to bylo pěkné přivítání od mladého, ale oni štěňata na průjem co já si pamatuji dost trpí. Nebude se feně po štěňatech stýskat, až budou všichni pryč? Ale je to krásné když si s malou chodí hrát, taky bych na to radši koukala než na televizi, musí to být strašně roztomilé.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 14:33
- Nahlásit
nika00
Takže si se Sandy na sebe krásně zvykli, to je fajn. Myslím že když by jsi ho dala pryč, že už by Sandy moc chyběl. Aspoň má kamaráda, já kdybych mohla, tak Beníkovi pořídím kamaráda nebo kamarádku ihned, ale musím si pčkat až na důchod, pak budu na chatě s nima a nemůže muž nic říkat.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 14:43
- Nahlásit
Jinak se loučím a nashle zítra.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 16:08
- Nahlásit
Nevím,jak moc vás zajímá hokej,ale mě by i s vytrženým zubem bylo na zahradě líp než u hokeje.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2006 23:59
- Nahlásit
žofka
Já se výsledek dozvěděla v hospůdce, takže mi to tak zlé nepřišlo....
Jinak jdu spát a ozvu se zítra. Papa
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 08:11
- Nahlásit
Dobré ráno,
u nás leje jako z konve. A je tma jak v zimě. V noci jsem si musela přitopit,měla jsem doma hroznou zimu. Venku není ani 15 stupňů,takže to vypadá,že zas budu večer přitápět. Teda zalít zahradu jsem potřebovala,ale tohle je už trochu moc. To se tam zas několik dnů nebude dát jít a budu trčet doma.
brut
To se ti nedivím,že ti to ani nepřišlo. Mě bolela huba,hokej stál za kulový,takže mě to tedy přišlo hodně blbý.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:08
- Nahlásit
žofka
u nás je tady hnusně. Včera mi to nevyšlo a nebyly jsme na procházce a dneska zase budeme sedět doma. To mě vůbec nebaví.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:12
- Nahlásit
monika
Ahoj,zajímavý je,že v zimě mi nevadí,když sedím doma,to mi nepřijde,ale jak začne zahrada a začne tohle počasí,jsem na mrtvici,že tam nemůžu.V zimě se doma prostě nenudím,ale v létě jo. A tohle nevypadá,že se hned tak zlepší.Sakra to mě nabaví.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:12
- Nahlásit
ahoj holky..v Praze to same...dest, tma...ale celkem teplo
vcera se Rockysek koupal v maxi louzi lital jak blazen a strasne se mu libila ta voda jak strikala...lidi se zastavovali a koukali na nej
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:13
- Nahlásit
Ani psům se tohle počasí nelíbí,jsou zalezlí a chrnijou,jindy už dávno lítají po dvoře.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:24
- Nahlásit
žofka
rocky je taky fajnovka...kdyz venku prsi tak se nechce ani vyvencit a jen cuci a chce dom ale ty obrovske louze po desti ho naprosto fascinuji
|