Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:56
- Nahlásit

ahoj holky.....zdravim a taky dodavam informaci ze i v holesovicich je hnusne

jinak sandy ma dest docela rada...ona je totiz rada kdyz muze bejt jako prase...to jimmy dneska hodil bobek pred vchodem a hned pelasil domu

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 09:57
- Nahlásit

nika00
ehh, tak se mi zda..ze Jimmy a Rocky budou naci pribuzni nee?? jinak Rockysek bahinko a spinu taky raaaaaad..tuze raaaad, ale dest teda nemusi

Jumi
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:46
- Nahlásit

Ahojky!
Tak jsem se tu podlouhé době opět nějak vyskytla a hlásím, že začátkem června do naší smečky přibyde další zlaťáček!

nika00
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 10:52
- Nahlásit

juuuuuu to se mas

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:13
- Nahlásit

Ahojky,tak už jsem vyspinkaná, mám vyvenčený pesánky a uklizeno.
Jinak i u nás bylo ráno pěkně hnusně. Před chvílí tady dokonce na chvilinku vylezlo sluníčko. Brutovi nevadí déšť, blátíčko ani louže. Za to Denynka vyleze jen před barák, rychle se vyvenčí a šupajdí domů.
Včera bylo v hospůdce mooooc pěkně. Lidičky jsou bezva, takovou legraci jsem dlouho nezažila......téměř všichni mají úžasný smysl pro humor.....pozdravy jsem vyřídila a mám je opětovat.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:14
- Nahlásit

nika00
Už jsem si říkala, kde se nám touláš....co Duffynka?
My máme bolavé očíčko, takže kastrace Sněhulky bude muset počkat do vyléčení.

nika00
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit

brut
jeziss....a copak se stalo???
Duffynka je jak tygr....blazni jak nakej sasek uz to ma skoro zahojene....jen tam ma jeste jeden steh....zrovna vcera sme to zkoumali a zda se nam, ze u toho stehu ma takovou boulicku..tak nevim jestli to k tomu patri, nebo jestli to je neco co tam ted byt nema... :-/

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:26
- Nahlásit

brut
tady se to pocasko uz taky lepsi
bezva ze sis uzila sraz sranda musi byt

nika00
pisla jsem ti mejliky

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:35
- Nahlásit

nika00
Sněhulka má od té doby co jsme jí dostali opakovaně zahnisané očičko ( dostali jsme jí s kočičí chřipkou a zánětem spojivek...teda alespoň podle místního veta - a ten není žádný odborník)...jen pravé, levé se nám podařilo vyléčit. Protože se zahnisání stále opakuje,nepomáhají žádné kapičky, tak pojedu s ní k vetovi na Spořilov, aby nám konečně něco pořádného předepsal a povedlo se napořád vyléčit očička. Jenže zároveň nebude chtít vet udělat kastraci, protože se neví, co způsobuje zánět, tak abyse jí do jizvy nedostala nějaká infekce. ach jo!!

nika00
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 11:55
- Nahlásit

brut
aha...my meli jednou stejny problem a dostali jsem lidske kapky do oci a bylo to ok

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:29
- Nahlásit

nika00
Máme taky lidské kapičky, jenže nepomáhají... spíš bych řekla, že je to horší.....

žofka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:30
- Nahlásit

U nás na chvilku pršet přestalo,tak jsem si byla nakoupit,ale teď už zase prší. Psi jsem vyhodila na dvůr,ale dívali se na mě jak na blázna,jakože co si to dovoluju,když je tam mokro. Oni to fakt nesnášejí. teď se zase vyvalujou v pelechu a já je du následovat,jdu do peřin.Tohle počasí si o to do slova říká.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:44
- Nahlásit

žofka
U nás svítí sluníčko a Brut se vyhřívá

Orry
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 12:51
- Nahlásit

brut
u nas je buřina

žofka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:31
- Nahlásit

Tak já jsem si zdřímla a zbudila do sluníčka,už mi prosychá i zmoklé prádlo a hafíci už lumpačí spokojeně na dvorku.
Ale koukám,že tady to nějak usnulo.No jó,když ona se Brut zase rozčiluje nekde jinde. Vyprdni se už na to,nesmíš to brát tak osobně.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:33
- Nahlásit

Tak mi to nedalo a zapojila jsem se do diskuse na štěňatech....sice jen otázkama, ale přece jen....musím říct, že mně některé názory dost děsí.Snad už toho nechají abudou se věnovat něčemu jinému. Co říkáte na křížení pita s dogou?

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:37
- Nahlásit

žofka
Já to osobně neberu, ale když to čteš, tak se ti z některých názorů fakt dělá špatně. Nejhoší na tom je, že si to snad ti jedinci ani neuvědomují. A to jsem si myslela, že už se ozývat nebudu. Občas přemýšlím, jestli to nejsou provokatéři.

žofka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 15:40
- Nahlásit

brut
Já věděla,že se chytíš,když si rejpnu Jo,to jsem četla,co k tomu říct,lidi nemají rozum a zrovna tohle svědčí o tom,co pes pro člověka znamená a jak si ho váží(ne).Takové chtěné křížení bych trestala aspoň pokutou. Já vím,je to nereálné,já si jen ulevuju.Někdy jsou lidi ke psům fakt hovada. K čemu to je,že to s láskou vychováš,když to pak strčíš do ruk takovému šílenci. Teda já doufám,že moje štěnda na takové blb.. nenatrefily.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 16:09
- Nahlásit

žofka
já si myslím, že z těhle debat by zešedivěl každý

nika00
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 16:14
- Nahlásit

holky holky co se rozcilujete...ja vidim jen nazev debaty a radsi to ani nectu....

jinak teda na zitra sem uz konecne objednana s jimmym na ortopedii..ale nebude tam ans doktor, ale jeho zaskok...teda jeho asistentka ktera s nim operuje..tak snad to taky zvladne

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 16:59
- Nahlásit

nika00
Jsem zvědavá, jak dopadnete, dej nám vědět...držíme palečky a pacičky

žofka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 17:09
- Nahlásit

nika00
Tak držím palce,ať vám to dobře dopadne.
brut
Teda ty máš výdrž.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 17:44
- Nahlásit

žofka
Já jo, ale ti ostatní už to vzdali...

žofka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 17:52
- Nahlásit

brut

monika
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 21:37
- Nahlásit

brut
já si myslím, že to tady někdo provokuje schválně. Když je tady dlouho klídek, tak sem někdo hodí tenhle kec a je to jasné. Křřížení těchhle dvou plemen není reálné. Těch dogin tady moc není a ti co je chovaj to podle mého nedovolí.Kašli na to, já se ani neozývala.

brut
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2006 22:00
- Nahlásit

monika
Já si taky myslím, že je to nějaký vtipálek,soudný člověk by něco takového nenapsal........ale já se spíš rozčilovala na diskusi na štěňatech, tam mi přišlo, že každý mluví o něčem jiném.
Co Dorka? Už máte hotovou boudu?

monika
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 07:59
- Nahlásit

brut
Ta diskuze o štěnatek je taky i ničem. Je to pořád dokola. Já budu patřit mezi ty nezodpovědné chovatele jak napsala Jandula. Mám v úmyslu objet několit výstav, udělat ze psa civilizované zvířátko, chci jí nechat udělat rentgeny i když to u nás není povinné a pak ji nechat nakrýt,ale nic už s ní nedělat.Jen si to budeme spolu užívat. Dorku jsem si vycvičila sama a Fannynka to určitě taky zvládne. Na kotci a boudě se maká.Pak ti pošlu ty fotky. Dle mého názoru se dělá pomalu, ale ti chlapi to tak neprožívají. Včera jsme připravovali pokojíček pro Fannynku. Nemůžu ji nechat hned s Dorinkou v kotci. Teď budu mít do konce léta takový zápřah, že budu na konci prázdnin zase totálně KO. Ještě, že mám celý srpen dovolenou.

Orry
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 08:32
- Nahlásit

ciao vsem

tak jsme vcera pri vecernim venceni potkali 10mesicni stendo JRT bohuzel byli u nas jen nahodou, ale i tak si Rockysek pekne pohral a Orry na ty dve strestiprdla jen cucel a asi si uzival "volna" ...ten malej prcek mel celkem vysoky sebevedomi...normalka si hral jak o zivot..vrcel, kousal...fakt jsem koukala...rockys je asi trochu spacifikovany od orryho...on si totiz vzdycky hraje tim stylem hry jak si hraje ten druhy pejsek rocky proti nemu vypadal opravdu jako ROCKY uz je takovy osvaleny

brut
chapu te..nekdy je opravdu tezke udrzet se a neopdovidat...oni schvalne pouzivaji silna slova

jinak k tomu krizeni....taky se mi to nelibi...zrovna predevcirem jsme potkali nejakou fenu krizence bojoveho plemena...a normalne jeji majitel na me rval at si chytnu rockyho ze ho roztrhaaaaaaa... radsi se ji ted obloukem vyhybame...fakt zvlastni pes co by zabil stene...

a jak jsem na te diskusi psala ja...krizenci jsou fajn...ale kdyz nekdo zkrizi dve celkem "problemova" plemena, tak je to vazne blazen....u Orryho to zaridila priroda...ale i tak neni snadne vychazet s krizencem jezevcika se spicem...ale on je maly, takze se to da zvladat

Cezar
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 08:48
- Nahlásit

Takže děvčata zdravím. Včera jsem se nedostala vůbec na internet, prtože jsme měli nějakou chybu na servru, tak si ti musím vše dočíst. Koukám, že jste se Brut zbytečně rozčilovala, ono to fakt nemá cenu, protože některý lidi jsou blbci a jiní nebudou. Ale aspoň, že se dobře pobavila v hospůdce.

daliva
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2006 08:53
- Nahlásit

brut
Pardon, že vám sem lezu, ale četla jsem, že tvůj pejsek má potíže se zánětem v očích/oku - vyloučili jste neprůchodnost slzného kanálku? Projevuje se to dlouhodobým, téměř neléčitelným, slzením, které může při infekci přejít do opakovaných zánětů. Nepomáhá na to žádné kapání či mazání (nebo jen velmi krátkodobě), jen drobný zákrok - "prošťouchnutí" (=zprůchodnění) kanálku. Zní to hrozně, ale je to chvilička - dělá se to i lidským miminkům.
Ovšem, jestli jedeš na Spořilov do Wellvetu, tak tam ti určitě poradí

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání