Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
žofka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:11
- Nahlásit

monika
Já tě obdivuju,tak to nečti
Orry
Já z ní nikdy nevyrostu,proto si asi taky tak rozumím s vnoučatama,takže zase máš pravdu

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:12
- Nahlásit

monika

a brut ma pubertalni deti... presne jak rika nika00: bud rada ze jsme nazvane pubertackami..ja se rozhodne za to
nepovazuji ale radsi budu pubertacka takova jaka sem, nez radoby dospela
jako je,,,

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:12
- Nahlásit

Hele,my máme i pánskou návštěvu,teda my se máme

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit

Jirikovo
to mas stesti

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:14
- Nahlásit

To je škoda,že zrovna teď musím zmizet.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:20
- Nahlásit

Orry
v cem mam stesti?? ja mam totiz stesti porad kudy chodim

monika
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:28
- Nahlásit

Jirikovo
pomoc, já k tomu přišla jak slepý k houslím. Jandula začala řešit proč chci chovat. A pak se to zvrhlo jako všechno.

monika
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:31
- Nahlásit

Jirikovo
já se ozvala až na straně 9.

Cezar
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit

Monika
Snad máme také nárok se pobavit o pejskách i když jsme starší, neznamená to přeci, že je máme o to míň rádi. A to že jsem schopni se dorozumět bez rozdílu věku a to ne jen na netu, to by nám spíše měli připočítat k dobru.
Brut
Sestry Mates na Beníka ze začátku cvakal zubama a Beník mu spíše uhýbal. No a dnes už se to vše pomalu srovnalo, takže neboj uvidíš, že i starší dáma si zvykne.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit

Jirikovo
vzdyt rikam ze mas stesti

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:37
- Nahlásit

monika

tahle věta se objevila na štěněcí diskuzi

Sakra vždyť je to mé právo pořídit si psa, jakého chci... Nemyslím si, že je rozmar chtít psa, který bude povahově stabilní a jestli si ho vyberu podle kritérií takových a makových je moje právo..

Já se z nich picnu. Co teda furt řeší?

řešilo se to, že aren napsala, že jsou lidi, co si pořídí psa podle určitých kritérií, i když pak třeba nevyužijí toho, že pes byl po rodičích, co hlídali stádo, sobci...
Tak jsem jí na to odpověděla...

no holky šmírujou a pak pomlouvaj
do této debaty bych se nepouštěla, toto je volně přístupné fórum, každý má právo číst co chce...

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:37
- Nahlásit

Cezar
jo jo, to je pravda!!

Jandula
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:40
- Nahlásit

pomoc, já k tomu přišla jak slepý k houslím. Jandula začala řešit proč chci chovat. A pak se to zvrhlo jako všechno
Já jsem se tě jen slušně zeptala, ty jsi mi slušně odpověděla, toť vše... Já to pak přestala řešit, ale bohužel někdo zase znovu začal přilívat oheň...

No nic... už vás tu nebudu zdržovat...

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:40
- Nahlásit

Jandula
jasne mas na to pravo..klidne si to delej.."smiruj" a pomlouvej, ale o necem to svedci...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:43
- Nahlásit

Orry
proc se poustis do debaty o pomlouvani? ja tyhle spory rozhodne neminim rozdmychavat, ale prvni "postezovani si" na nepratelske lidi na jine diskuzi se objevilo na tomto foru ....

ale jinak, sakra jsme vsichni dospeli lidi (teda nekteri stale v puberte ) tak se snad nebudeme tady dohadovat jako babky na trhu ....

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:52
- Nahlásit

Jirikovo
to bylo "postezovani si" vseobecne...jen se toho nekdo chytil

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:53
- Nahlásit

Jirikovo
timto jsem tu "debatu" ukoncila

monika
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:55
- Nahlásit

Orry

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 10:58
- Nahlásit

monika

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:03
- Nahlásit

Orry
jo jo, ukoncit nesmyslnou debatu (zvlast mezi nama dvema, kdyz jsme v tom uplne nevinne) je to nejlepsi, co se da udelat ...

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:08
- Nahlásit

Jirikovo

monika
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:19
- Nahlásit

hele je pátek, není to supr? dva dny volna, lehárko.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:31
- Nahlásit

monika
je to uzasnyyyyyyyyyyy a venku je slunicko!!! uz se tesim dom na hafiky...rano byli oba podezrele hodni (v sobotu jdem totiz na velkou prochajdu s kamaradkou, tak sekaj latinu, abych vzala oba )

aren
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 11:45
- Nahlásit

Já tady taky občas šmíruju chodím si sem zahřát duši. Ale kazit sporama vám to tady nechci. Přeji vám hezký den.

žofka
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:12
- Nahlásit

aren
Tak proč nechodíš zahřát duši i nám?

Cezar
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:14
- Nahlásit

monika
Já už jsem několikrát říkala, že pátek je nejlepší den v týdnu no a ty dva dny volna si myslím všichni plně zasloužíme a aspoň si užijeme těch svých miláčků.
Orry
Děkuji za Beníka, ty pohlaď ty svoje rošťáčky a v sobotu si tu prochajdu pořádně užijte.
aren
Nechci mluvit za ostatní, ale myslím si, že je to v pořádku když si sem chodíš zahřát duši. Jak vidíš je to tady krásná míchanice, mladý, staří, pejsci s PP, bez PP, kříženci a i jiná zvířátka a spíše si sdělujeme zážitky.

aren
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:16
- Nahlásit

žofka
No, já bych ráda... . Jen nevím, jestli s sebou netahám ostré střety. To vám sem ale tahat nechci.

Orry
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:16 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit

Cezar
diky, vy si taky uzivejte

aren
rady se o sve zazitky budem delit i s tebou a muze pridat i svoje my tu vetsinou ani nic neresime...spis si jen tak povidame o vsem moznem

aren
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:18
- Nahlásit

Díky .

nika00
Člen
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:35
- Nahlásit

ahoj vsem..
tak sem sem po dlouhy dobe zase zavitala a koukam jak se to tu zase rozjelo..no ja ziram...

nebylo tohle klidne mistecko????

tak co brut co snehulka? cetla jsem ze se mrouska..to ti nezavidim....u duffy to neprobihalo takhle....ale byla jen hyperaktivni a nespavec...
ale co se mel kocku predtim tak ta se nastavovala i me...dokonce mela i mokrou pipku...no hruuuuuza

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání