| Autor |
Zpráva |
Cezar
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 12:46
- Nahlásit
nika00
Ty ještě žiješ. No vidíš bylo tu pár návštěv, ale zase se to zklidňuje. Brut se dneska nějak neozívá. Má se Sněhulkou teď veselo. Co Sandynka a Jimmy?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:24
- Nahlásit
nika00
Sněhule řve, řve, řve...nastavuje se už i smetáku, Denynce, otírá se o vysavač, o mně.....zkrátka totálně jí hráblo......jen doufám, že to brzo skončí nebo budu šílená a všichni doma taky.
Doufám, že už s náma zase budeš komunikovat a ne, že hned zmizíš.....čekám na informace z veteriny, co má Jimmi s nožkou, jak je Sandynce...
Byla jsem u doktorky a vysvětlovala svoje modřiny a otoky......usím říct, že nejdřív se koukala na mně jak na blázna a pak se smála tak moc, až jí píchlo v zádech. Takže teď už si o mých bebíčkách budou povídat i doktoři.......
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:28
- Nahlásit
brut
Tak to je krásné, zrovna jsem si říkala co je s Tebou. Se Sněhulkou si koukám ještě užiješ. Nika asi jenom nakoukla, snad podá informace, ale já si to bohužel přečtu až v pondělí, protože už za chvíli mažu na chatu za chlapama.
Takže všem krásný víkend, ať nám moc neprši.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:34 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
brut
teda to je neco fakt nezavidim, snad se umoudri!!
jj Brut bude slavnej
Cezar
tobe tez krasny vikend!! zitra ma byt celkem hezky...a od pondelka pry az 28stupnu
jinak info podam za niku00, ktera nestiha:
Jimmy dostal nejake prasky na bolest nohy...pry je to zpusobeno tim jak roste, zrejme ma slabou
panostitidu. u veta trochu hystercil, ale to uz povi nika sama
kocka i sandynka ok..zitra jdeme na spolecnou prochajdu...4lidi,4psi
|
monika
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 13:43
- Nahlásit
Taky přeju všem hezký víkend.Já se jedu zítra podívat na lidský přírůstek do naší rodiny. A v neděli slavím. No a zá týden touhle dobou se budu strááááášně těšit a budu mít cestovní horečku.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:04
- Nahlásit
Cezar
Hezký víkend a alespoň trochu sluníčka a hodně hodného Beníka
Orry
Děkuji za zprávu o Nice a jejích zvířátkách.....až půjdete společně venčit, tak jí pozdravuj...
monika
Taktéž přejeme pěkný víkend, užijte si přírůstku
|
monika
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:07
- Nahlásit
brut
já mám miminka ráda, hlavně ty, co nejsou moje
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:08
- Nahlásit
brut
vyridim
VSEM BEZVA VIKEND
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 14:26
- Nahlásit
Orry
Tobě taky a užívej si s lumpíkama
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 19 Kvě 2006 15:36
- Nahlásit
Taky přeju všem hezký víkend !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 13:40
- Nahlásit
Ahojky, tak jsme konečně doma...popis pro Bruta prodlouženého víkendu najdete na "bojovém psu".
Jdu vybalovat, mýt nádobí a dělat jiné, nezbytné práce .....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 14:14
- Nahlásit
monika
Všechno nejlepší k dnešnímu svátku Ti přejeme a hlavně splnění všech přání.....Brut, Denynka, Sněhulka.....no a já se taky přidám..
|
aren
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 15:49
- Nahlásit
monika
Připojuji se k přání všeho dobrého k svátku, i s celou smečkou, dnes obzvlášť rozjívenou, protože naší Sárečce začaly krycí dny.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 17:25
- Nahlásit
Ahoj holky,
monika
Tak já se taky připojuju ke gratulaci,chtěla jsem až zítra,aby to zatím nezapadlo.
Holky,já se jdu chlubit. Za 7 týdnů si pojedu pro fenečku . Tak se konečně pro mě ta ženská narodila a podržte se,měla jen 80g ,je to nejspodnější hranice,kdy se to dá ještě odchovat bez problémů,ale taky je to doklad o tom,že bude prťavá,což já potřebuju. Tak jsem se konečně dočkala. Já se dneska od rána raduju,jak malý děcko.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 17:30
- Nahlásit
brut
Tak koukám,že Brut, a nejen Brut,si výkend pořádně užil. A nestihl pořádně ani nic vyvést,to je zázrak.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 19:13 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
Holky moc děkuju. My měli víkend mimořádně klidný. Dorka byla moc hodná, nic neprovedla. Poslouchala jak hodinky. Doufám, že jí to vydrží.Příští týden by měla přibýt naše slečna tak Dorča by měla být hodná. Dneska tady byla kamarádka s kavalírkem a Dorča ho přijala v pohodě.Snad to tak bude i s Fannynkou.
žofka
gratuluju k narození korunní princezny. Já včera viděla tvoji rasu u nás. Taky dokonce tvoji barvičku. Bylo to nádherné zvířátko.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 19:56
- Nahlásit
monika
Já vím,že jsou nádherní( teda ne všichni se vyvedou). Jinak teď budu nedočkavá jako ty,ale nevadí,to už vydržím,hlavně,když už je na světě a vím,že je moje.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 20:48
- Nahlásit
žofka
Tak to je bezva.....mám radost s tebou
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 21:48
- Nahlásit
brut
Dík,teď už jsem klidná,ale celé dopoledne jsem se fakt radovala jako malé děcko.
Holky,dívaly jste se teď někdo na výměnu manželek? Já když jsem zjistila,že baba,která nemá ráda psy jde do rodiny s chovatelskou stanicí,tak jsem tomu dala přednost i před finálem v hokeji( no hlavně protože jsme prohrávali),no síla. 7 psů doma,to budu já mít taky,ta baba z nich šla do kolen. Já bych ju liskala od rána do večera,to byla kráva.
|
Handy
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:00
- Nahlásit
Sic nejsem holka, ale tomuhle jsem dal taky přednost...jistě, ta ženská co nesnášela zvířata byla kráva, ale to, co tam měli, snad ani nemohla bejt chovatelská stanice. Psi se jdou maximálně tak jednou denně vyčůrat na zahradu, jinak jsou celej den doma. Dělají doma potřeby jak je to napdane...prostě hnus. Neni to náhodou proti zákonu, že pes si do "svého" potřebu nedělá? Tohle prostě BYL hnus, ať můžu mít pejsky sebevíc rád...
jinak žofko taky moc gratuluju že se to už narodilo. Já b\ch se tky radoval
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:09
- Nahlásit
žofka
výměna byla drsná. Žofka byla příšerná afektovaná hysterická slepice, ale Gábina mi taky moc normální nepřišla. Aby se mi tolik pesanů venčilo v bytě je dost síla. No i když u nás by si to asi taky Žofie hodila. Zvířata mají přístup všude, kočka mi nosí ulovené myši do kuchyně, doga slintá a o sterilním úklidu si můžu nechat zdát. Do toho ještě barák, ve kterém se furt buduje a dva pubertální synové, kteří mají o pořádku naprosto jiný náhled. Hlavně, že se máme rádi
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:11
- Nahlásit
Handy
Dík. jinak samozřejmě souhlasím,mám taky spousty výhrad ke způsobu chovu. Taky jsem si říkala,ikdyž ta majitelka psů,měla skvělou povahu a u druhé rodiny uspěla,já bych ke svým psům nikoho tahle nepustila. Nikdo,kdo moje psi nezná,neví co potřebují,každý má svou povahu a každý potřebuje své. Mimo mích dětí mi nikdo jiný psi nehlídal a nechtěla bych to. Měla bych starost jestli ten druhý člověk je má rád. Ale je fakt,že ta druhá baba byla taky extrém. Kdyby ta rodina výkaly po nich uklízela sama,třeba by se taky chovala jinak,kdo ví. Určitě ale vím,že by moc vadilo,kdyby mím psům někdo takhle nadával.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:13
- Nahlásit
monika
No jasně a o tom to je. U nás by si to hodila taky,u nás by ani nebyla,protože jedna feňula by ju hned sežrala
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:18
- Nahlásit
žofka
Dorka by jí hodila slintu na tepláky a baba by šla domů. Ale máš pravdu v tom, že já bych ke svým psům taky nikoho nepustila. Dorka trpěla i dva dny, kdy jsem byla u chovatelky a to byla doma s rodinou. Prostě máme svůj režim a systém a ten nikdo jiný nenahradí. Já už poznám co chce i z chování a když tomu pesovi někdo nerozumí, trpí tím všichni. A proto hurá dáme si ještě dalšího pesu do domácnosti a ať nám všichni políbí třeba plešku.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:20
- Nahlásit
monika
Líp bych to neřekla !
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:23
- Nahlásit
Ted jsem byla na ICQ s chovatelkou. Mrňata jsou čersvě odčervené, naočkované a natetované. Teď už jenom kontrola vrhu a mažou do světa. žofka já se tak strašně těším. Já su asi cvok.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:24
- Nahlásit
monika
žofka
Já jsem nic neviděla a asi jsem o hodně přišla. Taky bych nikoho do své domácnosti nepustila...Brut by byl první, kdo by se postavil proti...hodil by ošklivý kukuč a myslím, že by to fungovalo stejně jako s bezdomovci..
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:25
- Nahlásit
monika
Ale, cvok určitě nejsi.....myslím,že to by se projevovalo trochu jinak
|
monika
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:30
- Nahlásit
brut
já na to moc nekoukám, ale zaujaly mě upoutávky. Byla to docela sranda. Zase dva extrémy a do toho hromada pejsanů.
Jinak manžel mi semtam řekne, že nejsem normální
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Kvě 2006 22:33
- Nahlásit
monika
manžel není podstatný...vždyť je to chlap
Já tyhle pořady vůbec nesleduju.......a občas přijdu o zajímavosti.
|