Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 11:52
- Nahlásit

Jmenuje se podle rodokmenu FIFTY, ale my jí budeme říkat Fanynka. Tak nějak se to k ní hodí. Je to takový ducánek, nabaštit se a uklidit se nějak na spánek. Je sladká. Je to úplný opak Dorky. Taky je už teď jednou tak velká než byla Dorinka když jsme ji přivezli.

žofka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit

monika
Fanynka,to je moc pěkné,to k ní sedí. Já ti tu ženskou úplně závidím. Už aby se narodila i ta moje.

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:15
- Nahlásit

Orry
Fotky došly zatím jen jedny, ale možná ještě přijdou, když mi posílal Zdenda Beníka, tak to šlo také jak dlouho, tak snad ještě příjdou. Odpověď nedošla.
monika
Je to krásné i když pořádné mimčo.
brut
Víkend jsme si užili doopravdy pěkně. Beník s Rockýskem se skamarádili úplně v pohodě i když Beník je ohodně větší, ale krásně Rockýska vzal a jsem za to moc ráda, protože čim víc kamarádů, tím pro něj lepší. Aspoň poznává, že jsou i hodní pejsci, který si s ním budou rádi hrát. On tu socializaci potřebuje jak hrom. Orrýsek si hlídal srub, takže Beník se dal ke štěkání také zlákat, ale dal se umírnit. Věřím tomu, že když budou venku a nebudou mít co hlídat, že se také snesou. Rockýsek Beníka krásně oždibával a Beníkovi to vůbec nevadilo, což bylo fajn. Díky takovýmto sektáním já ho aspoň pořádně poznávám a zjišťuji jeho klady a zápory. Já jsem vždy tvrdila, že dobrý pes nikdy nenapadne štěně a přece jen jsem si nebyla jistá, ale teď mi Beník potvrdil, že se v něm neklamu, že to jeho utočení na některé psi, je spíše obrana před psem, který mu nesedí a to holt měl Cézar také, ale štěňata vždy vzal. Pak když už byl starý, tak jim jasně dal najevo, aby mu dali pokoj, ale neublížil. Takže doopravdy jsem byla ráda, že jsem se s Orry a jejím chlapcem mohla seznámit a moc se oba líbili i mé sestře. Jo ještě jsem se nasmála Rockýskovi, protože jak mám Beníka na stopovačce, tak Rockýsek mu ji furt chytal a vypadalo to jak když ho chce vést a bylo to strašně srandovní protože Rocky je cca 1/4 Beníka. Orry slíbila dát fotky do své galerie. Tak až tam budou tak určitě dá vědět.

monika
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:23
- Nahlásit

žofka
neboj dočkáš se. Mě to uběhlo jako voda. Jediné, na co se fakt netěším jsou loužičky, které nás čekají. Utěšuju se tím, že se to naučí díky Dorce rychleji.

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 12:45
- Nahlásit

žofka
Taky se dočkáš neboj. Zatím jsi se mohla mazlit s těmi svými a uvidíš, že to fakt uteče, vem si jak je to dlouho co se Monice Fanynka narodila a za chvíli už si pro ni pojede.
monika
Loužičky nebudou tak strašné, jestli si dobře pamatuji tak máte barák a Fanynku budete mít na léto, takže určitě otevřeno, takže bude moc lítat za Dorkou a spíš bude čurat venku.
Brut
Četla jsem tu diskuzi "Daruji štěně" a fakt mě rozčílilo jak tam zase probírali pes s PP a bez. Ty jejich názory, když dá někdo za psa víc peněz, tak se o něj bude víc starat (možná blbě napsáno, ale snad pochpíš, co s tím chci říct) mě mohl trefit šlak. Já jsem měla Cézara za tisícovku a to co jsem do něj vrazila, jsem vždy vrazila s láskou a nikdy mě to nepřišlo za těžko. Ještě těsně před tím než jsme ho dávali uspat, tak kdyby mi nabídli jakoukoliv jinou možnost, ovšem abych ho netrápila, tak bych po tom skočila ať by to stalo cokoliv. Beník také asi po 14 dnech u nás měl průjem a také jsem s ním ihned běžela na veterinu a byl to pejsek z útulku. Podle mě vůbec nezáleží kolik za toho psa dám, ale jak mi na psu záleží.

monika
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 13:16
- Nahlásit

Cezar
Tyhle debaty co se vždycky rozpoutají mě taky ser... štvou. Nerozčiluj se, podrbej lotra za ušima a kašli na to. Někdy mám pocit, že to tady někdo vyprovokuje schválně, protože má pocit, že se moc kamarádíme. Mě je taky jedno, jestli mám dogu s PP nebo bez PP. Pro mě je to přítel a když bude mít problém, tak mu prostě maximálně pomůžu.Dorka nemá PP a proto ji budu mít míň ráda než Fannynku, která PP má? Blbost. Kdybych ji nechtěla tak ji nemám.

Já vím, že se to naučí, ale je mi jich vždycky strašně líto, jak ji musím popadnout a rychle ven. Kdyby mě to pokaždé někdo takhle přerušil, tak ho kousnu do ... Ony vždycky hodí takový smutný kukuč. Mám barák a pořád otevřené dveře, tak to nebude problém a navíc jí to v podstatě ukáže Dorka. Nějak to dopadne.

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 13:19
- Nahlásit

monika
Fanynka je moc hezké jméno a hodí se k Dorince...dobře jste vybrali

žofka
Vydrž, taky se dočkáš....teď si chvilinku od štěňátek odpočineš a za nedlouho budeš mít doma další - svojí feňulku

Cezar
Tu diskusi jsem taky četla a pořádně mně nadzvedávala ze židle...jenže už jsem se zařekla, že se do nich nebudu plést ( stejně mi to nedalo, ale jen na začátku..pak už jsem se držela). Myslím, že každý soudný člověk by jim něco pádného odpověděl, ale zase by jen vyvolal další diskusi a tak se na to vykašle. Jsou jedinci, kterří nic nepochopí, dokud se sami nespálí a to je zřejmě případ některých pisatelek.
Vzhledem k tomu, že Denynka je typický kříženeček ( je vychovaná, řádně socializovaná, poslušná) a Basty byl bezpapírák ( platilo o něm to samé, co o Denynce), tak mám asi trochu jiné názory než slečny ( paní), co mají jen psy s papírama. V mnohém souhlasím s aren, protože ta jediná má také psy bez PP.
Když jsem si pořizovala Bruta, tak jsem chtěla jen toho jediného psa a proto jsem sáhla po psu s PP. Jinak bych šla do útulku pro nějakého smutného a čekajícího pesánka.

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 13:34
- Nahlásit

brut
Mě také svrběli prsty něco od plic napsat, ale pak jsem se udržela. Nedivim se, že Brut je s PP, moc tohle plemeno nevidím, tak asi ještě nai nebudou bez PP. Já když jsme se rozhodli, že chceme NO tak jsem vzala, kde bylo štěně nejdříve a bylo mi jedno jestli PP má nebo né. Když pak Cézar nebyl tak jsem měla jasno, chci udělat krásný život pejskovi z útulku a právě snad proto, že Beník stal v kotci a ani neštěkal jen tak smutně koukal tak i když jsem chtěla pejska do 10 kg, tak přesto že je 2x takový tak to vyhrál. Dnes jsem šťastná, že ho mám a nevím co bych dělala, když by se mu něco stalo.
monika
Věřím, že se od Dorky hodně naučí, sestra když si pořídili křížence, tak Matýsek se od Cézara taky hodně učil. Je to myslím fajn, když už jeden pejsek je jakž tak vychovaný, tak toho druhého trochu spacifikuje.

Orry
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 13:45
- Nahlásit

Cezar
tak to nevim proc, ale mely by ti dorazit jeste dva emaily plne fotek...ale posilala jsem to uz vcera...a na ranni email jsem ti odpividala a taky ti to nedoslo..to nechapu..zkusim to jeste jednou..a fotky poslu z domova...a zitra je dam i do galerie

jinak musim potvrdit, ze Benik je naproste zlaticko!!! navic krasavec a velky mazel..taky bych se do nej hned zamilovala (a vlastne uz i sem ) s Rockym se hodne vyradili...srandovni bylo, kdyz si Benisek lehl a Rocky na nej

Orry
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:02
- Nahlásit

Cezar
mejlik odeslan

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:07
- Nahlásit

Orry
To máš pravdu na to jak si na něj lehl jsem úplně zapoměla, ale byli oba roztomilý a já byla ráda za to jak se Beník choval, protože mám pořád ještě trochu strach, abych vše u něj odhadla správně. To samé je asi u nás, protože jsme všichni večer zase chválili Rockýska a vzpomínali jak byl roztomilý. Jo jinak nevím jestli jsme když jste tam byli mluvili o té čubince, ale myslím že jo. Čubinku jestli bude ještě k mání sestra přiveze a buď si ji jedna necháme nebo i by jsme asi pro ni měli i novou paničku. Tak že by to bylo fajn, ale mám strach, že jak ji přiveze, tak budu muže přemlouvat, aby jsme si ji nechali. No uvidíme, třeba už ji někam dali a budeme mít po rozhodování. Meily prosímtě fakt nedošli, došel akorát ten první s Beníkem.

Orry
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:35
- Nahlásit

Cezar
jj jsou to nase zlaticka

zrovna jsem na tu fenecku myslela..tak to by bylo fajn, kdyby opravdu nasla novy domov..budu drzet palce a urco dej vedet jak to s ni nakonec dopadlo!!
tak ty dalsi fotky poslu z domova jeste jednou, jinak pred chvili jsem ti odpovidala na ten ranni email.."dopis" tak doufam ze ten uz dosel

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:39
- Nahlásit

Orry
Mejlíl došel v pořádku, děkuji. Ale na Martinovi je vidět, že tu lásku k pejskům bere vážně a doopravdy z něj je pro pejsky dobrý páníček. K nám můžeš přijít kdykoliv ať s Martinem nebo sama s pejskama. Ráda s Vámi vždy s Beníkem vyrazím, vždy si čas najdu, protože Beník to potřebuje. A až budete v zimě jezdit na Jižňák, tak po procházce se budete ještě u nás moc ohřát než zase absolvujete cestu domů. Věřím, že se nám podaří dát dohromady Orrýska s Benem a pak to bude fajn. Dříve jsme chodili hodně se ségrou a s Matýskem, ale jak jsi viděla, tak Matýsek z důvodu své nemoci už tak nemůže i když kolikrát ujde dost, ale musíme na něj čekat, protože si jde svým dědkovským tempem. Jinak dokud byl zdravý, tak toho nalítal až moc. Ještě i před rokem byl lepší, ale letos se ta zima na něm asi také řádně podepsala. Takže jsem také ráda, že budeme mít zase parťáky na procházky.

žofka
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 14:52
- Nahlásit

Já tu diskusi taky sleduju,ale jen s povzdálí,už se podruhé vytočit nenechám. A nakonec vždyť jedni a ti samý tam omýlají pořád to samé do kola,tak proč se vzrušovat. A to,že se téma někoho takhle zvrtne,to si musí ten dotyčný, co si založí téma s nimi vyřídit sám. Já bych se tedy nedala a ozvala bych se. Ona chce radu a nakonec dostane ještě skoro nadáno,no kde to jsme. Ať jdou s těma jejich kecama už někam,už jsou trapní.

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 15:01
- Nahlásit

žofka
Plně s tebou souhlasím, také jsem pozorovala, že jsou to furt jedni a ti samí. Podle mě pes je pes ať má PP a nebo nemá. Záleží jen na tom, jak ho jeho páníček socializuje a vychová. Já nejsem žadný expert, proto také když jsme si pořídili Cézara a to mě bylo už skorem 45, tak jsem s ním chodila na cvičák aspoň na základ, protože jsem říkala, že je moc velký na to aby neposlouchal. A škoda, že se nepovedla štěňata , protože by jsme k němu měli ještě jednoho, to si muž strašně přál, ale bohužel ti co chtěli Cézara připustit asi špatně odhadli dni a nevyšlo to. No a nakonec jsme museli dát Cézara kvuli prostatě vykastrovat, takže jsme utřeli nos. No a teď mám Beníka a je mi jedno že je to kříženec, ale je můj.

Cezar
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 15:03
- Nahlásit

Jinak se loučím, pokráčím domů, takže nashle zítra.

Orry
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 15:06
- Nahlásit

Cezar
to bude fajn

žofka
Cezar
ja tu diskusi taky jen ctu...reagovat nema asi ani cenu..oni jsou trosku nekde jinde nez my

Orry
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 15:07
- Nahlásit

Cezar
mej se krasne!!! mamka byla v poledne doma na venceni a rockysek neudelal ani jednu lozicku ani na noviny a ani bordel tam nebyl....asi vychrupaval vikend

monika
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 22:17
- Nahlásit

holky na Dorčiných stránkách jsem doplnila fotky miminek. URL

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 22:25
- Nahlásit

monika
Tak ty jsou k sežrání.....moc pěkné

brut
Člen
# Zasláno: 15 Kvě 2006 22:26
- Nahlásit

Holky, zítra tady nebudu, tak Vám přeji pěkný a klidný den. Taky hodné pesánky, sluníčko a spoustu energie....

žofka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 07:51
- Nahlásit

Dobré ráno,
Brut se nám dneska bude toulat
Holky,už několik dní si říkám,že tohle naše povídání před časem založila Míša,jestli se nepletu a už se tu dlouho neukázala,nevíte o ní někdo něco?

Cezar
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 08:05
- Nahlásit

žofka
Také dobré ráno, já jsem se sice přidala později, ale nevidím ji ani na jiných tématech, takže nevím. Brut zřejmě je dneska v Praze, snad jde večer na sraz do hospody jsem četla na setkání v Praze, ale nevím určitě.
monika
Jsou krásné a vůbec nevadí, že jsou tak veliké stejnak to miminkovské je na nich vidět.

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 08:28
- Nahlásit

ahojky, tak tady je odkaz do treti nasi galerie, kde je i Benik od Cezar, tak muzete mrknout

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=856

Míšu, jsem taky dlouho nevidela a ani o ni nic nevim....

Cezar
poslala jsem ti dnes rano znova 3emaily fotek!!!! dosly??

Cezar
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 08:43
- Nahlásit

Orry
Děkuju už jsem posílala meil, fotky došly v pořádku jsou parádní.Včera jsem se nasmála, když jsem mluvila s mužem. Já když v neděli odjíždím , tak vždycky vyženu muže s Beníkem ven, abych ho zbytečně nenervovala a aby náhodou za mnou nechtěl zase utéct, no a muž říkal, že byly na Benďáku na pivě a sešly se tam ještě dvě mladé čuby , které si chodí také s Beníkem hrát. A samozřejmě na sebe dorážely a Beník prý mezi nima dělal pořádek, takže jsem se pobavila. Přítom obě čuby jsou daleko větší než on, jedna je křížená ovčanda a druhá to si nepamatuji, ale je pomalu 2x větší než on.

žofka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 08:45
- Nahlásit

Orry
Pěkné fotečky,taky musíš mít doma veselo.

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 08:52
- Nahlásit

Cezar
tak to jsem rada, ze se ti libi Benik se ma, ze si uziva chaty!! Vcera Rockysek venku poslouchal jak hodinky...a dokonce predvedl primo ukazkovy aport a taky od vcerejska jsme teda uz velci chlapaci...Rocky zacal znackovat rohy!! uplne jsem cucala jak mu to slo

žofka
veselo doma tedy mame

žofka
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 08:58
- Nahlásit

Orry
Tak to už je fakt velkej chlap.To je sranda,když tu nožku začnou zvedat,že. Zajímavý je,že ten můj,ji zvedá,jak už jsem tu psala jen na dvorku,kde se asi opičí po starém psovi. Tam občůrává všechno jak frajer. Ale na zahradě jsem ho ještě zvednout nožku neviděla,tam čůrá do travičky pořád jako holka.A přitom tam má taky vzor,tchýninyho pejska.

Cezar
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 09:00
- Nahlásit

Orry
Tak to už je doopravdy velký chlap. To začal poměrně brzo, ale ono asi u těch menších pejsků to jde dřív. Co já si pamatuji, tak Cézar začal zvedat nožku až kolem roku, ale Beník už s tím přišel i když ještě občas donedávna čural jak čubina. Musí to být strašně legrační když takový roztomilý mrňousek zvedá nožku. Teď budeš mít s nimi ještě veseleji, protože budou chodit přeznačkovávat jeden druhého.

Orry
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2006 09:04
- Nahlásit

Cezar
žofka
no on to prave odkoukal od Orryho nejdriv vzdycky sel a vycural se tam co Orry ale jako zenska...no a vcera suverene sel a zvednul elegantne nohu...ja jen na nej udivene koukala ...jinak do travicky cura jako cubinka ale rohy kam predtim znackoval Orry, preznackovava

<< 1 ... 54 . 55 . 56 . 57 . 58 . 59 . 60 . 61 . 62 . 63 . 64 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání