| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 15:53
- Nahlásit
nika00
Basty byl setr, Denynka je kříženec jezevčíka s kníračem a Brut je australák.
To je tak, když máš doma zvěřinec...pak v tom má okolí zmatek, to neva, nejsi první ani poslední....teď scháníme setří slečnu, to bude mít Brut radost...už se těším do chaty, asi si pak půjdu hodit mašli nebo se utopit ( nééé to nepůjde, ten můj blbec by mně ještě zachraňoval).
Včera se rozhodl zachraňovat kachny v Berounce a páníček z toho měl málem infarkt.....pes plaval a páníček ječel na břehu, samo, že kachny na nic nečekali a vzali roha...škoda, že jsem to neviděla, ale jen slyšela z bezprostřední blízkosti (on totiž mluvil se mnou po telefonu.....)
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 16:07
- Nahlásit
tak to je teda radost aspon ze mate jeste dva lumpiky....
|
Míša 79
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 20:44
- Nahlásit
[b]brut[/b Je mi to líto, ale asi to tak bude lepší jak pro vás,tak i pro Bastyho, ale stejně
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 21:35
- Nahlásit
Když si představím,že si to prožijem všichni se svými psi,jde mi mráz po zádech.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 22:40
- Nahlásit
nika00
já mám oba psy doma, ale ségra je teď bez psa.. ...tak si zatím udělá opravy v bytě a potom přivede malou setřici....
Míša 79
Máš pravdu, je to pro všechny lepší, ale doufám, že se to nebude brzo opakovat....fuj, fuj, ...nechci.....jenže Denynce je 13 a tak se teď budu bát ještě víc......
žofka
jj, taky se mi neustále dělá zle, jen si říkám, že jsme pro Bastyho udělali maximum a že to snad poznal , alespoň doufám...a taky jsme s ním byly do posledního vydechnutí.......uf, už bych zase bulela......děti probrečely celý včerejší odpoledne ( já jsem jim volala) a dneska, když jsem přijela, tak začaly nanovo ....teď už se zase smějí, ale Basty je u nás zatím tabu.....už se těším do chaty, to se přijde na jiné myšlenky....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 23:15
- Nahlásit
brut
Ono to chvilku bude bolet,to je jasný a to jste dospělý. když si vzpomenu,jak muselo být mímu vnukovi když mu loni zakousl vlčák před očima mé štěně...brrrr,fuj,to bylo hrozný. Dokud jsem mu nesehnala nového psa,mluvil o tom pořád a každý večer plakal. A jak vidí vlčáka,třeba jen na obrázku,zrovna dneska tady u mě na netu,tak si na to hned vzpomene. Teda raději na to už nemyslet. Pro mě to byl šok,ale hlavně mi šlo o vnuka. Teda to zas mám téma. Pryč s nim.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 23:31
- Nahlásit
žofka
pošlu ti mejlík, teď jsem ale tak hotová, že mi to přestává myslet, tak přeji dobrou noc a zítra se nějak ozvu...jedeme k chovateli s Brutem, tak nevím, jak to budu stíhat. Nejpozději večer se tu objevím.....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2006 23:47
- Nahlásit
brut
Jasně,měj se ,dobrou noc.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 06:34
- Nahlásit
Takže přeji v rámci možností hezký den.
brut
Je mi moc líto Bastyho a také Vás, vím co to je protože jak už jsem psala, zažila jsem to 8.ledna letos. Takže jsemm si u toho hned poránu pěkně pobrečela. Myslím, že sestra ať už dělá jakékoliv úpravy v bytě, takže dva měsíce těžko vydrží, já kdyby nebylo muže, který mě brzdil, tak bych vydržela max. týden, takhle to byly týdny 3 a pak už mě muž vyhnal, že se mnou není k vydržení. Denynka jako kříženec a ještě zřejmě poměrně malý by měla ještě pár let snad vydržet i když čas strašně letí. ale přeji Ti, aby to bylo co nejpozději.
nika00
O sandynku se neboj, určitě to bude dobré, jen to chce najít Ty správné léky, které jí budou vyhovovat a možná radši k tomu ještě něco na žaludek, aby ty léky ho tak nedráždily, některé léky jsou doopravdy na žaludek pejsků dost špatné. Ala určitě se něco najde so snese. Držím palečky, aby jste byli už v rámci možností v pořádku.
žofka
Žofkas nedovedu si představit, co to bylo za ovčáka co mohl zakousnout štěně. Náš Cézar byl rváč, jako malého asi 8nedělního ho také napadl pes, sle štěňata vždy toleroval a nikdy by jim snad neublížil. Spíš pokud byl ještě s tima nohma jakž takž dobrý, tak se nechal vyprovokovat ke hře i když už mu bylo kolem 10ti let. Jinak už mám od zubaře zase na mešíc pokoj, takže jsem ráda.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 08:05
- Nahlásit
tak jsem holky zase pridala par fotecek do galerie:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=778
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 08:17
- Nahlásit
Orry
Je to krásné. Mrňous je úplně kouzelný a Orry je šikulka. Také bych si ráda ještě aspoň jednoho pořídila, ale musím počkat až na důchod. Teďka by muže asi trefil šlak a Beníček si nejdřiv musí pořádně zvyknou, aby věděl, že mu tím nechci ublížit.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 08:46
- Nahlásit
Cezar
to verim, naseho tatu taky malem trefil jenze my jsme na nej dve, takze mel trochu smulu ...jinak me dva pejsky hodne lidi rozmlouvalo..teda jako bracha, sestrenice, babicky atd atd..prej jestli toho doma nemame malo??? nevim ani jak me to napadlo...asi jsem se jednoho dne probudila s tim, ze budem mit dva pejsky mym snem je jeste bernsky salasnicky pes..takovy medvidek ale toho si muzu poridit az budu bydlet sama..takovyho hafana by asi neunesli
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:09
- Nahlásit
ahoj holky...tak sandynce je snad uz lip, bylo to asi po jogurtu....dneska si radsi dala masicko a moc se olizovala
jinak orry, rocky je peknej rostak a pekne vyrostl
ja na prochazce se sadny potkala parsona hrubostrteho....a byl faaakt kouzelny..sandy stala a koukala se co to je za blazna kterej kolem ni furt poskakuje
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:46
- Nahlásit
nika00
ahoj Veru, tak to jsem rada..on uz je nekdy clovek tak vyblbnuty, ze mu pak prijde podezrele naprosto vsechno Orry si ted taky debuziruje kdyz mamka vari Rockyskovi, ale na granulky neda dopustit!!!
jj roste jako z vody, ale porad je to prcek jinak je ted posledni dny naprosto vzornyyyyyyyyyy (asi na nas neco chysta )
ehh, tak to az Sandule pozna naseho russlika, tak se ji budou hruzou jezit chlupy...vcera pekne otravoval jednoho kokrika..tahal ho za usi u nas jsem zatim zadnyho russella nepotkala
jinak ted makam jak bulhar..hromada faktuuuuuuuuuuur!!!!
koukala jsem na spoluzaky..jsou fakt husti... jooooo a nekdo smaznul celej chat??!!!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:48
- Nahlásit
coooo??? tak to se jdu podivat..ono je taky mozny ze pri dlohoudobe neaktivnosti se maze automatickY....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:49
- Nahlásit
nika00
jj asi se smazal automaticky, neb mazat muzem jen my nebo ptacek, ale ta tam dlouho nebyla
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 09:55
- Nahlásit
Ahoj holky,Orry
tak přez odkaz to se do galerie dostanu i já .Fotky jsou to super,mě se nejvíc líbí ta fotka,kde jsou oba dva,jak ho velkej bere malýho tou packou,to je,jak kdyby říkal: tak hele,já jsem větší,tak mě budeš poslouchat. Mě se vůbec líbí,když velkej hafan takhle vychází s malým.
nika00
Uvidíš,že na prášky si zvykne a bude to dobrý. Tak mě napadlo,nebyla by místo jogurtu lepší zakysaná smetana? Je hutnější,myslím,že víc zasytí a na žaludek možná taky lepší. Nevím,jen mě to tak napadlo.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:14
- Nahlásit
ja uz jogurt z jejiho jidelnicku radsi vyradila uplne....driv mlsala jogurty normalka...ale ted ji nejak nesed...smetanu taky obcas davam...ale je desne tucnaaa..i kdyz tucna"neni"....
Asi ji chybelo maso...byla na granulich....takze ted do granuli davam trochu masa a je to ok...
Ale radsi dneska jdem k tomu vetovi...uvidime co nam rekne..zkusim to zaridit aby nam prasky zatim nemenil..kdyz to mozna bylo z jogurtu a ne z prasku...
jinak svato...ty spoluzaci..to je stejne pustosina
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:15
- Nahlásit
žofka
jj ja vim, proto sem ten odkaz davam..ono je to jednodusi i pro ostatni vcetne me (nemusis nic hledat!!)
ty myslis, tu fotku s boxerkou??? To je jedna fenecka od nas z baraku
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:17
- Nahlásit
nika00
mas recht...je to beznadejny..oni se uz nezmeniiiiiiiii!! tady je to lepsi
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:20
- Nahlásit
holky vcera sandynka usnula na gauci...a mela pod bradickou obe tapinky jak nejaky miminko
jinak premyslim, ze bych mame poridila(bude mit 18.narozky) malyho hafanka z utulku ta by se pometla
koukala sem a maji i mlady pejsky....me se desne libi krysarik....mama ma radsi ale naky chundelaty..tak nevim...jinak me totiz nenapada zadnej darek
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:22
- Nahlásit
Orry
Jo,ta fotka s boxerkou. Tak to je dobrý,když sousedovic pes má nad prckem takovou ochranou a zároveň výchovnou ruku(packu)
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:26
- Nahlásit
nika00
Tak to udělat mojí mamce já,tak jí nejdřív klepne a pak je pes na totata v útulku zpátky. Je sama,ale na psa jsem ji nikdy nepřesvědčila,nemá k nim vztah. Prý by ji omezoval. No,řeknu to na rovinu,je líná.Když jsem byla malá,taťka si pořídil čau,čau a ani z toho nebyla nadšená,byl to pes spí taťkův než mamky.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:29
- Nahlásit
nika00
ta musela byt sladkaaaaa
mamka 18??!! ehh ja jsem Rockyska koupila taky mamce jako darek k narozkam, aby to proslo u taty
žofka
mnoo jo pejsku na otravovani tu ma dost, vsichni s nim maji trpelivost..a orry jakoby rikal: jen si to "uzijte" ja tohle mam doma furt
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:31
- Nahlásit
no ja prave taky nevim....ona je takova rozporuplna....nekdy mi na sadny nadava, pak ji honi ve snehu v pantoflich....no nevim....jde ji hladit, ale sadny ji nesmi lizat...je to treba tim ze sandy je moje, ona uz rikala ze by si poridila nakyho malyho chlupace...ale ze nevi, protoze by ji ho tata zkazil coz je fakt, mam co delat abych si uhlidala sandy...staci ji tam nechat tejdena pak ani nevi co je sedni...myslim ze to jako zvladla..rekal bych ze nakej vztah ke zviratum ma...ma je rada...sice je jako ja nemiluje...ale zas kdyby byl opravdu jen jeji....
jinak my taky meli driv čaučau...ale byl to proste pes, ne milacek....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:33
- Nahlásit
orry
takze rocky je vlastne mamky????(na koho je psanej??)
jinak 18. nezname ze ji je 18, ale ze je ma 18.tyho
žofka..
jinak mamu asi taky klepne...ale myslim ze ho nevrati
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:34
- Nahlásit
Vzpoměla jsem si,že vám musím ještě něco říct.
Moje sedmiměsíční štěndo,má jako své teritorium kuchyň. Občas udělá ještě loužičku,ale to vím přesně kdy to udělá a proč. Dělá mi to lump naschvál. No a včera jsem si všimla,jak byl na dvorku se starým psem,že pozoruje Míšu,jak čurá. Míša dočůral a ten prďola se postavil na to samé místo,do stejné pozice a občůral to taky. Já myslela,že se smíchy počůrám taky. On totiž do teď dělal jen loužičky,takže se zvednutou nožkou jsem ho viděla poprvé. Byl důležitej jak pan pes. Takže já už mám doma dalšího velkýho chlapa.
Zvláštní je,že doma ale dělá jen loužičky. Teda mně to nevadí,raději utřu loužičku,než obchcanej nábytek,ale přijde mě to směšný. Připadá mi to,že doma se cítí a chová ještě jako mimino a venku mezi psama už si hraje na dospěláka
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:38
- Nahlásit
nika00
No,pokud to bude od radosti,tak je to dobrý. musíš vědět sama,jak je na tom mamka se vztahem ke psům,ale když o tom sama uvažuje,tak snad jo. Ono z takového dárku bývá někdy dar danajský a co pak s tím,že?!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:39
- Nahlásit
hehe....venku to okoukal a nechce se ztrapnit pred chlapama...prece nebude pred dospelaka curat jako zenska
to moje sadny uz od malicka vzdycka bezi jak torpedo a pak sebou proste prasti a cura...kdyz byla mala, tak to uplne "zuchlo" jak ji ten zadek placnul o zem
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:47
- Nahlásit
nika00
No právě,to mě nejvíc přijde k smíchu,že si venku hraje na dospěláka. Ale na druhou stranu,aspoň má dobrou školu,mě už se zdálo,že čůrá jako holka nějak dlouho. No však z něho má být krycí superpes ,tak jenom ať se učí.
|