| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:39
- Nahlásit
diky ketrin....a to vyhodnoceni je jeste tentyz den??
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:41
- Nahlásit
Ketrin
Ketrin,to jsem psala já. Neboj,já to zas tak vážně nemyslela,spíš jen obrazně. Muchlání štěňátek se u nás samozřejmě provozuje,to by bylo špatné kdyby ne. Kdo by nemuchloval takové drobečky. Jen to muchlování trochu koriguju a musí to být jen pod mým dohledem ! Zvláště když mají pár dní. Vnoučátka mám vychovaná,že na maličké mohou malinko šáhnou,pokud jsou hodně malá. Jak jsou větší,tak si pod mím dozorem s nimi mohou malinko pohrát,no prostě jsem na to velmi opatrná,ale všechny v rodině mám naučené,jak se k nim chovat a jak s nimi zacházet.Takže se neboj,u nás mají štěnda lásky až dost.Nejvíc ve věku,kdy už si s námi hrajou,to zažijem vždycky srandy. O pochování si pěkně umí říct ještě než jdou od nás. Já jen chtěla říct,že to mám přísně pod kontrolou,za jedno aby se jim nic nestalo a za druhé aby se zas jen netahaly.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:41
- Nahlásit
nika00
Jestli si dobře vzpomínám tak šlo o entropium/ektropium? a to v době odběru štěněte 7-8 týdnů už poznat jde. Já myslím že ti vadu vědomě zatajila a PP zadržela, aby se pes s vadou od ní nikde neukazoval. A na té smlouvě by se neměla moc točit, protože je vidět, že udělala něco co není fér. Chov.řády jsou nadřazené kupním smlouvám mezi kupujícím a chovatelem!
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:43
- Nahlásit
žofka
Tak to joooo. Ale vyznělo to jinak. OK.
nika00
To záleží ke komu pojedeš. Ne každý veterinář má oprávnění vyhodnocovat.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:43
- Nahlásit
nika00
Jo,já tu diskusi o těch PP sledovala celou.
Sakra,tak komu se tu dnes do rána mělo naridit štěndo ?! Vždyť říkám,že v tom mám zmatek.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:46
- Nahlásit
jj entropium..to jsou jen ty ociska...a jestli to byl duvod proc zadrzet PP takje fakt uboha...po tom op.zakroku nebylo vubec nic poznat...ale zrejme by vadil uz jen ten zapis z operace...navic ja si stene brala az ve 4 mesicich.kazdopadne proc by zadrzela PP a snizila cenu u bezvadneho stenete, ze?! nechci to nechat u ledu, uvidim co se bude dat delat..kazdopadne musim si najit nekoho kdo rozumi tem vsem chov.řadum atd, protoze me by urcite na necem nachytala
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:47
- Nahlásit
Ketrin
Já vím,vyznělo to blbě,jsem si toho vědoma. Já tím jen chtěla říct,že jsem na to přísná a nenechávám ze svých štěňátek dělat hračky. Ale napsala jsem to dost stroze,ano přiznávám.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:47
- Nahlásit
nika00
To víš že to byl důvod, když je to vylučující vada. Pro chovatele je DOST nepříjemný, když se mu to v chovu objeví.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:48
- Nahlásit
žofka
to netusim, ale vim ze nekdo rikal, ze fenka uz ma zpozdeni..tak uvidime, on to urcite nekdo vybali
ketrin
ten muj vet je ortoped duchek takze lidi to vozi k nemu i treba z moravy...ja jen myslela jestli na to potrebuje cas nebo jestli to zvladne udelat hned po porizeni snimku
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:50
- Nahlásit
nika00
Tak jestli je ortoped, tak to asi vyhodnocuje když se s ním napřed domluvíš, aby si vyšetřil chvíli času, tak to může vyhodnotit přímo před tebou, netrvá to dlouho. Zvlášť když nepotřebuješ oficiální protokol, ale je to jen pro tvou informaci.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:54
- Nahlásit
snad to pujde...navic jdem az dnes vecer a po nas uz nikdo nejde....tak ja udelam smutny oci...
jooo jeste dotaz....nevis neco o rtg krcni patere??? mame totiz dva mozne zdroje potizi...kycle a krk...muze to udelat naraz?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:57
- Nahlásit
ketrin
ted koukam na tvoje fotky.....ty hafinci jsou uuuzasni jak hamtaj do te misky...to je nadeleni
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:57
- Nahlásit
Tak mi to nedalo a vypátrala jsem to. Pravděpodobně dneska do rána se mělo narodit štěně dogy pro MONICU.
Tak to jsem celá natěšená na její zprávy.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:00
- Nahlásit
tak to sem zvedava to vypada ze rodi vsichni uzivatele chatu
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:01
- Nahlásit
nika00
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:02
- Nahlásit
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:04
- Nahlásit
nika00
No o rtg krční páteře sice nic nevím, to je poměrně asi nezvyklý, ale stejně kvůli rtg DKK ji musí dát do narkózy, tak proč by to neudělal najednou. Být tebou tak hlavně nechám když už bude uspaná udělat i lokty.
Jo a díky za pochvalu jsou super, je to banda
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:13
- Nahlásit
nika00
Taky bych jí nechala při jednom uspání udělat všechno... možná to bude trošku dražší, víc snímků, ale budeš vědět na čem si...
Mně to doktorka vyhodnotila rovnou na místě, nechtěla jsem oficiální, prostě jen, je tam dysplazie, není, jestli ano, tak jak rozsáhlá a co dělat... Sama má retrievery, takže mi ten výklad od ní stačil...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:16
- Nahlásit
žofka
to monika ceka na stenatko
jinak se omlouvam..dneska nestiham..mam tus sefa
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:19
- Nahlásit
ok, takze kycle, lokty a krk... dela se jeste neco?hlavne abych se vesla do 5000
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:29
- Nahlásit
ted ctu: Vyjadřovat se o nálezu DKK je nepřípustné.
jak nepripustne???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:34
- Nahlásit
Ahoj holky, tak už jsem se konečně probrala. To zas byla jednou noc.
Jak už jsem psala, tak včera večer dorazila ségra se psem. Basty má počínající artrózu kyčlí (ale v 10letech to je slušný a není moc rozsáhlá) a navíc problém s přiskřípnutím nějakého nervu po pádu. Takže téměř nechodí po zadních a jen je tahá za sebou. Bolesti v nohách nemá a protože nic necítí, tak si ty zadní packy různě kroutí pod sebe. když jsme ho viděli, tak jsme brečeli jak želvy. No a protože je málo unavenej, tak téměř celou noc kňučel a naříkal.
Ráno jsem všechny vypakovala do škol a do práce, lehla si a na chvíli usnula. Jsem zvědavá, jestli se dnešní noc bude opakovat, nebo se zklidní....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:39
- Nahlásit
ty jo brut..tohle ani nerikej..zitre jdem na rtg dkk...sem z toho vyplasena uz ted...tak me takhle nestras....
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:43
- Nahlásit
nika00
do 5 tis. se určitě vejde (alespoň co se týče RTG)...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:47
- Nahlásit
takze i s posouzenim by se to vejit nemuselo?? myslim i lokty i krk i kycle...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:50
- Nahlásit
nika00
já myslím, že i s posouzením... Já dávala za snímky loktů a kyčlí 600 Kč, ale bylo to mimo Prahu (Garfield říkala, že ona dávala z snímky kyčlí asi 1200 Kč) a měla jsem to s neoficiálním posouzením, doktorka to přeměřila, řekla že je to podle jejího neoficiálního měření 3/4 a byĺo..
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:51
- Nahlásit
brut
Ahoj,tak to ti nezávidím. U psa to neznám,ale něco podobného jsme měli kdysi z kočkou. Manžel silou přivřel dveře a ty něž se zavřely,vlítla mezi ně naše kočka. Přeražená páteř,zadní půlka těla ochrnutá. Teda to bylo dílo. tenkrát jsem viděla poprvé manžela brečet. No utratily jsme ji,nic jiného jsme dělat nemohly a velmi dlouho jsme se z toho vzpamatovávaly.
Jinak si myslím,že ten pejsek plakal,že je v cizím prostředí,třeba až si tam zvykne,bude to lepší.
nika00
ty se toho neboj,jen mluvíme o svých zkušenostech,tvoje může být zcela opačná. Budu ti držet palce.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:56
- Nahlásit
ahojky, na štěně čekám já. Zatím je fena na veterině a ¨bude to císařem.Klepu se tady jak osika.Držte palečky.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:57
- Nahlásit
nika00
Mě stál snímek + posouzení DKK+DLK (kyčle+lokty) 15OO,-. Plus samozřejmě benzín za ten celodenní výlet k MVDr Deckerovi
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 10:58
- Nahlásit
jandula..
takze Sara ma 3/4? Chjo promin ze furt ptam,...ja sem z toho vyplasena...
žofka..
jezis to je hrozny s tou kocickou....me se to taky takhle jednou stalo...ale to byl pruvan a dvere se silou zavirali a me tam stala kocka, tak sem do tech dveri dala ruku a asi mesic sem s ni nemohla hnout...a kocka si to odtrajdala kousek stranou s pohledem " pche, co tam cpes tu ruku, simte.."
|