Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:36
- Nahlásit

žofka

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:38
- Nahlásit

Vypadá to, že moje argumenty zabraly. To je opravdu děs...ať si založí svojí diskusi a melou a melou....takhle každého otráví....no a já postupně otrávím je....

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:44
- Nahlásit

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:50
- Nahlásit

Tak jsem chtěla umývat okna,ale za jedno se mi od vás nechce,když jste se tu tak sešly a za druhý se u nás nějak zatáhlo,občas poprchává a je velkej vítr. Že se v takovým počasí okna neumývají??!!

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:51
- Nahlásit

souhlasim..nemej

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 16:07
- Nahlásit

nika00
Já mám ještě lepší výmluvu,přišel vnouček. Tak přeci nebudu umývat okna,že. Ale pro dobrý pocit,sundám aspoň záclony a dám je do pračky. Zítra je taky den!

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:20
- Nahlásit

žofka
Nemej, neper....zítra je taky den......já zase uklízela, když mně přivezou maroda, tak bych to jinak nestihla, ach jo.....

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:53
- Nahlásit

brut
Jo,jo,zítra je taky den.
Mrkni do tématu "kdy přestane kňučet" nebo tak nějak,taky jsi tam psala.

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 17:58
- Nahlásit

JÁ SE TAM TED DÍVALA A S NĚKTERÝMA PROSTĚ NEHNE NIC.chtějí pořád řešit to svoje a nic jiného je nezajímá.

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 18:03
- Nahlásit

monika
Tý brďo,mě to hlava nebere. Vždyť "ona" mě úplně tlačí do diskuse o něčem,o čem já vůbec nemluvím a ani mluvit nechci.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:37
- Nahlásit

monika
žofka
Neřešte to, nemá to cenu....... raději se bavte s pesánkama. Mně už skoro dorazil marod. Jdu jim naproti, tak mi držte palce a já dám vědět.

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 19:45
- Nahlásit

brut
Držím,držím a myslím na tebe.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 20:09
- Nahlásit

žofka
omlouvam se... nechtela jsem te nikam tlacit a uz se o tom nebudeme bavit, jo S pesanama se zrovna bavim..

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 20:22
- Nahlásit

Fifi
Tak jo,to beru.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 21:42
- Nahlásit

žofka
Ahoj, ahoj, ne neplavu, jen pozoruju z povzdálí, nenechám vás chvilku na pokoji, jen o mě nevíte. Mám teď docela dost práce, ještě doděláváme barák. Dneska jsem byla se synem ve školce u zápisu, tak máme takový významný den. Ten zmeťour mrňavej už zase protestuje na granule, tak už jsem se konečně naštvala, nechám ho vyhládnout a zůstane jen na granulích-rozmazlenec jeden!

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 22:02
- Nahlásit

Míša 79
tak to synátorovi gratulujem, další významný den v životě.Jeden z mnoha.
Naše kokřice byla i tři dny o hladu než pochopila, že granule jsou fajn.Jen vydržet!!!!

Míša 79
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 22:13
- Nahlásit

Tak snad to zvládnem, co jiného zbývá, doufám, že vše brzo pochopí a nebude se trápit hlady! Zítra pošlu foto.

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 22:17 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Míša 79
Tak to jo,reálný život je přednější než ten virtuální.
Tak ze syna už budeš mít velkýho chlapa. Můj vnuk chodí do školky už rok a je nadšený. Hned první dny nás docela vytočilo pár úrazů,ale pak se to sklidnilo. Od té doby,co tam chodí,říká,že už brzo bude školák.
S tou pesou nevím,jaké dáváš granule? Ale můj desetiletý pes mi to taky dělá,třba dva dny nežere a pak zase musí dohnat,co zameškal. Pokud je to jen dva dny,tak ho nenutím a neřeším to,ale sleduju ho. Celkově problém s nepřijetím granul jsme nikdy neměly.Ale nedávno mě dostal právě tento pes,objednala jsem mu granule pro seniory a on je nechce,to se mi ještě nestalo. Prostě byl hladem a nebo jsem zjistila,že když měl příležitost,ujídal z misek fenám. Tak ho nenutím. Granulky dám pro hafíka tchýni.

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 22:19
- Nahlásit

Míša 79
Jo a jinak jsem ráda,že jsi se ozvala.

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 08:12
- Nahlásit

Tak jsem se zase přišla na Vás podívat. Jelikož mám internet jen v práci a pracuji do půl čtvrté, tak jsem tu jen dopoledne, ale strašně ráda dočítám, když mám chvilku čas, spíš se ho snažím udělat.
žofka
Já mám s granulema zase opačný problém. Pro Cézárka jsem kupovala u veterináře granule pro seniora a když jsme ho museli dát uspat, tak jsem je dala ségře, která má pejska 12letého. To co bylo na chatě jsme tam nechali, protože tam s ním jezdí také. Ale teď nemůžeme otevřít ani dveře k nim do pokoje, aby tam náš nový mladý nevlítl a Matýskovi granule nežral přímo z tašky, přestože on má tu samou značku, ale pro juniora. Ale co si pamatuje tak Cézar na ty seniorské přešel úplně bez problémů. S těmi štěňátkami by bych prostě nevydržela je nemuchlovat, protože já je prostě zbožňuju. Když jsme si pořídili Cézárka, tak jsme ho měli od štěněte a to jsem ho muchlovala furt, pak když vyrostl, tak mi to strašně chybělo, ale on vždy přišel a aspoň předníma tlapama mi vlezl na klín, tak jsme se mohli muchlovat aspoň trochu. No zato Ben je střeďák, tak ten se na klín jak takž vejde a ten by tam mohl být furt jaký je to mazel. Takže aspoň se mám s kým mazlit.

Cezar
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 08:13
- Nahlásit

Tak jsem se zase přišla na Vás podívat. Jelikož mám internet jen v práci a pracuji do půl čtvrté, tak jsem tu jen dopoledne, ale strašně ráda dočítám, když mám chvilku čas, spíš se ho snažím udělat.
žofka
Já mám s granulema zase opačný problém. Pro Cézárka jsem kupovala u veterináře granule pro seniora a když jsme ho museli dát uspat, tak jsem je dala ségře, která má pejska 12letého. To co bylo na chatě jsme tam nechali, protože tam s ním jezdí také. Ale teď nemůžeme otevřít ani dveře k nim do pokoje, aby tam náš nový mladý nevlítl a Matýskovi granule nežral přímo z tašky, přestože on má tu samou značku, ale pro juniora. Ale co si pamatuje tak Cézar na ty seniorské přešel úplně bez problémů. S těmi štěňátkami by bych prostě nevydržela je nemuchlovat, protože já je prostě zbožňuju. Když jsme si pořídili Cézárka, tak jsme ho měli od štěněte a to jsem ho muchlovala furt, pak když vyrostl, tak mi to strašně chybělo, ale on vždy přišel a aspoň předníma tlapama mi vlezl na klín, tak jsme se mohli muchlovat aspoň trochu. No zato Ben je střeďák, tak ten se na klín jak takž vejde a ten by tam mohl být furt jaký je to mazel. Takže aspoň se mám s kým mazlit.

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 08:44
- Nahlásit

Cezar
Ahoj,s těmi granulemi pro seniory je to u nás taky tak,všichni by je žraly,jen ten pro koho jsou je nechce.

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:15
- Nahlásit

ahoj vsichni, tak ja uz sem z tohodle vseho povidani a cteni uplne zblbla..dneska se mi zdalo ze jsem si jela pro stene a kdyz sme tam dorazili tak pan nejdriv nevedel co tam vubec delame a pak nam rekl ze to stendo umrelo na psi mor

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:22
- Nahlásit

nika00
Jejda,tak ty černé myšlenky hned nějak zažeň.

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:28
- Nahlásit

no to sem zkousela....a kdyz sem pak usnula znovu tak se mi zdalo ze mi umrela kocicka, tata ji zahrabal , ja ji vyhrabala a ona byla jeste napul ziva a pak stejne umrela...ja se pak vzbudila urvana jak mala...no ja uz sem vazne blaaaazen...pomocc....

jinak mam dotaz...netusite nekdo, kolik tak asi cca stoji udelani rtg na DKK????

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:30
- Nahlásit

nika00
Já se omlouvám,jestli se pletu,je to tady na mě moc nových jmen a informací naráz v poslední době. Ale nečekáš ty na narození svého nového štěnda ?
Taky mě něco říká,že jsi v jiném tématu řešila,že ti chovatelka dluží k pejskovi PP ? Budeš to tedy řešit nějak? Nemusíme debatu na toto téma dále rozvíjet,jen mě zajímá,jestli jsi podnikla nějaké kroky. Sakra,doufám,že jsem si tě nepopletla s někým jiným.Na zapamatování jmen jsem fakt hrozná.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:32
- Nahlásit

Holky a dámy,
omlouvám se že vám sem lezu, jen tak ze zvědavosti jsem nakoukla.... a dovolte jednu poznámku: někdo tady píše, že štěňata nemuchluje, aby nebyly "rozmazlené" ... ale to je CHYBA! Štěňata si musí zvykat na člověka, lidskou ruku, lidský pach... v období socializace čím víc lidí (a taky malé děti!) poznají, tím líp. Samozřejmě všechno musí probíhat s citem. Opravdu nehrozí, že se v tomhle věku rozmazlí. Nedostatek fyzického kontaktu s člověkem v raném období = možné budoucí problémy. Takže to je jen taková "technická" a berte to prosím věcně, myslím to v dobrém.

žofka
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:32
- Nahlásit

nika00
Určitě to není všude stejný,ale mělo by to být asi 400Kč- 600Kč.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:37
- Nahlásit

nika00
Samotný snímek okolo 5OO, vyhodnocení zhruba taky tolik.

nika00
Člen
# Zasláno: 5 Dub 2006 09:38
- Nahlásit

žofka
štenda necekam....ale to s tou chovatelkou a chybejicich PP je pravda..to sem presne ja...ja uz to zjistovala vsemozne...chovatelka udelala neco co se nesmi, ale zase se svym zpusobem chytre vypsala ve smlouve...takze sem nahrana...hrozi ted to, ze kdyz do ni pujdu, tak po me zacne vymahat 3500 za PP(pac sem se k tomu upsala ve smlouve), ktere mi pak da, ale me budou stejne k nicemu a ji treba daji ke karne komisy a budou resit, ze neco porusila .kazdopadne je to slovo proti slovu...ona ze me udela vola a vzhledem k tomu, ze ma jmeno a je znama, tak proti ni nikdo nepujde...a ja ted prijdu o 3500 ktere v nynejsi dobe potrebuju pro psisko, pac litame po doktorech...
zitra jdeme na rtg Dkk...a uvidime co bude dal...co doktor uvidi a co mi rekne...kazdopadne pokud ma ten pes neco, o cem ta chovatelka vedela a slo to v te dobe uz poznat, pujdu tvrde do ni...ale zatim se nechci vycerpavat nakou kravou, pes a jeho zdravi je mi prednejsi..

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání