| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:47
- Nahlásit
žofka
dekuju za fotky..krasni pejsci..vazne
at ti stenici pekne rostou!!!
my jsme vcera byli u veterinare, tak Rocky ma neco pres 2kg , strihali mu drapky a on tam rval jak tuuuur...a to se jmenuje Rocky pristi tyden ma ockovani...
PS: jsi z Prahy?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:04
- Nahlásit
Orry
Ne,ne z Prahy nejsem,tam to mám hodně daleko.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 09:30
- Nahlásit
žofka
skoda
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:05
- Nahlásit
orry....rocky rval u vet???jejda to je nouma
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 10:40
- Nahlásit
Orry
žofka
nika00
Ahoj holky, tak už jsem zase na chvíli tady. Nějak se to u nás pos***o a máme na krku do neděle problém ( teda předpokládám, že pak už bude klid, ale kdo ví...)
Orry
Povaha těhle pesáků je úžasná. Milují svojí smečku a jsou ochotní za ní položit život. Jsou dost hyperaktivní, takže potřebují dost pohybu a zábavy. K cizím jsou nedůvěřivý, ale svým zvláštním způsobem milý. Venku jsou pohodáři, ale nedej bože, kdyby se k nám někdo chtěl vloupat ( popis je u "večení v Praze"). Jinak výcvik se musí s nimi dělat malinko jinak, protože po zlém s nimi moc nesvedeš ( šprajcnou se).
Jinak z Prahy nejsem, ale jezdím tam za ségrou na Spořilov. Což je od tebe kousek....
žofka
Zase pošlu mejlík, hned jak se k němu dostanu..
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:13
- Nahlásit
nika00
jj on mel vcera celkove takovy uknourany den..kdyz se mu neco nelibilo tak knucel (treba byt na ruce, nezbirat venku odpadky atd) je to brekanek...a u veta v cekarne poznal, ze tam neni neco ok..Orry byl nervozni..a tak si mi Rocky lehl do klina a delal strasne ztrapenyho pejska a knoural..pak mu vet strihala drapky a on rval dopredu
brut
copak copak? v praci zlobi?
jejda tak to musi byt vazne zajimavy pejsek
jj sporilov je kousek...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:24
- Nahlásit
brut
A nedlužím ti mejlík náhodou já,přestala jsem být těma návštěvama v obraze.?
Jinak holky,u nás svítí sluníčko !!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:38
- Nahlásit
žofka
tady uz taky sviti
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:40
- Nahlásit
:
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 11:57
- Nahlásit
tady teda tedka nee
Orry
Rocky má 2kg??Trinča už přes 4kg malej Budulínek..a na drápky se chystám a při očkování
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:04
- Nahlásit
sarax
no uz se zase zatahlooooo
jj neco malo pres 2kg...vcera jsme byli na odcerveni..na vet z nas meli celkem srandu...byla tam nejaka pani doktorka a ona rika: vy uz jste tady byli..a ja ne..a ona joooo..ja tu mam u vas dva zaznamy..Orry a Čuk...a pak hned: jeeeeeee pardooooon Čuk je osmák
takze nam Rockyska prihlasila, pristi tyden jdeme na druhe ockovani..a az pujdem v kvetnu s Orrym tak ho nechame ocipovat!!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:21
- Nahlásit
Taj jsem se dozvěděla,že na okraji našeho města a ve vesnicích v okolí,mají lidi zatopené domy. Dcera tudy teď přijela domů,tak je z té hrůzy celá špatná.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:23
- Nahlásit
žofka
v Praze uz zase prsi....nastesti bydlime daleko od vody...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:26
- Nahlásit
chjooooooooo tady leje a p adaj kroupyyyyyyyyyyyyyyyy....jeste ze sme kousek od vody...treba se tu uz konecne zacne neco dit...ja mam nakou depkuuu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:27
- Nahlásit
vcera sem se byla kouknout na vltavu...tak na kampe uz se docela chysta... :-/
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:31
- Nahlásit
nika00
ja se desne nudim v praci..nejak se mi nechce ale ani nic delat
ja na vlatavu radsi koukat nechodim...mam z te vody respekt
jinak o vikendu budu samotinka..martin jede pracovat k tatovi..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:42
- Nahlásit
to ja samotinka nebudu a navic v nedeli jsem s liborem do toho hiltonu do bazenu atd...tak sem zvedava...teda tohle vsechno samozrejme bude platit jen tehdy kdyz to dneska dobre dopadne se sandy...ja se taaaak bojiiim
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:47
- Nahlásit
nika00
taaaaaak si to uzijte!!
neboj...vet ji kdyztak pomuze!! a hlavne se nenervuj predem, uvidis!!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:49
- Nahlásit
ja sem od rana uplne hotova..jeste sem tu omylem narazila na diskuzi jak a kam se davaj uspavaci injekce...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 12:58
- Nahlásit
žofka
Já takynějak ztrácím přehled. Je to u nás od včera na prd a tak jen odbíhám na minutky k počítači rychle odpovídat. Jinak se přes nás přehnala před chvílí nějaká hrůza s kroupama a vypadla elektrika... Děs....
Orry
Já nejsem v práci jako ty, já jsem v práci doma.....
A pejsek je to fakt zajímavý. Včera lovil hromadu hadrů, ze které se vyklubal bezďák a neohroženě mně bránil před ním. No a dneska se zvedl pořádný vítr, padaly kroupy, tak upaloval domů a na mně ani nevzdechl. On byl skoro suchý, ze mně kapala voda, jak když jsem vylezla ze sprchy.
nika00
Neboj, alespoň budeš vědět na čem seš a nebudeš tápat. Držíme palečky a pacičky...
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:03
- Nahlásit
já jsem mimo úplně....nika jde s čím k vetovi??
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:05
- Nahlásit
no to prave nikdo nevi...jdem se optat co je...viz diskuze smutny pes....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:09
- Nahlásit
brut
jeeeee prace doma takze zadny sef, zadni kolegove
jj to o tech "hadrech" jsem cetla, je to hrdina
u nas se to taky prehnalo...nastesi jsem v budove, a Orry s Rockym (jak volala mamca) vychrupujou..bych se k nim pridala uz se na ne tesim..budem lumpacit
nika00
neboj, snad to nebude tak zle...dej vecer vedet (treba smskou!!)
sarax
pise o tom v diskusi "smutny pes"
nejak se ji nezda chovani jeji cubinky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:15
- Nahlásit
Orry
Práce doma, ale v mém podání znamená, totální rodinnou otročinu. Já jaksi do práce nechodím, oni lidi s berlema nikde nechtěj a taky při představě, jak běhám po doktorech, tak se jim dělají pupínky...
Prostě, je to špatné, ale zase to má jednu výhodu, děti jsou nadšený, když vytáhnu paty z baráku a oni nemají "dozor"
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:28
- Nahlásit
brut
takze zena v domacnosti joooo??
mamka ted marodi s pretrhanym vazem v koleni...takze taky berle
mimochodem: kolik ti je brut?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:49
- Nahlásit
Orry
Nedobrovolně žena v domácnosti....... a je mi docela dost, když mám doma dva pubouše a z toho starší - holce- je šestnáct. Když si k tomu přičteš 21, tak jsi se dopracovala k mému věku....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:57
- Nahlásit
brut
mnoo a ja jsem zas nedobrovolne v praci ..teda dobrovolne...do skoly se mi uz nechtelo delam si srandu, prace me bavi, ale radsi bych delala neco se zviraty
to je pekny vek
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 13:59
- Nahlásit
brut
mnoo a kdyz si od sveho veku odectes 14 tak mas muj vek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:03
- Nahlásit
Orry
Viď, taky se mi líbí..... jen děti říkají, že jsem už stará?!......no a já bych klidně do školy šla, jenže už si nic moc nepamatuju ( teda z toho, co by mně bavilo..)
A co děláš ty? je u tebe nějaký problém ,najít práci u zvířat?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:10
- Nahlásit
brut
mnoo honosne receno jsem "vedouci financniho oddeleni" zkratka delam v jedne male firme vse kolem papiru a financi (fakturace atd)...a jelikoz jsem na to sama tak jsem i vedouci
tu praci co bych delat chtela to problem je..bavila by me veterina, ehh ale to bych musela zasejc do skoly jedina moznost je zverak..ale tam bych ty zviratka prodavat asi nedokazala...mnoo a utulek...tak to bych sla zas zebrotou..a hlavne bych pak mela utulek doma a to by me asi mamka vystehovala zkratka mam zvirata jako konicek
|