Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Míša 79
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 22:29
- Nahlásit

Hm já Bosch taky nemusim, taky nám moc nseděl. Ze začátku jsem krmila Eukanubou, hlavně když jsem Ebynku připravovala na závody. Ale když byla v klidu tak jsme baštily K9.Já to s tím jídlem udělám asi tak, večer před spanim mu dám vařený, přes noc ho krásně stráví a přes den mu dám granule, jako když má hlad tak je sní. Tady jsme měli taky případ otrvy psů, odnesli to tři. Jsou to šílený věci, víš jak musí trpět bolestí!! Takový lidi bych hned pohřbívala zaživa. O tý ptačí chřipce, onen známý veterinář mi říkal jak mu lidi volají a chtějí utrácet hromadně kočky, přitom ten virus je mezi námi desítky let, jenže teď se všechno pitvá a je kolem všeho strašnej poprask. Ale zas aš tak do toho nevidim.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 22:35
- Nahlásit

Našim hafanům jsem do jídla taky občas přidávala ňákou ňamku, daj se tím docela dobře očůrat. A jak řešíš problémi s kloubama, dogy asi trpí tímto onemocněním nebo ne? Dáváš kloubní výživu?

brut
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 23:53
- Nahlásit

žofka
Tak popořadě.
Mailík najdeš, pokud klikneš myší na "člen" pod mým jménem. Tam uvidíš e - mail a můžeš posílat. Mám obr schránku, tak klidně posílej tolik fotek, že jí zahltíš. Mně to nevadí, naopak budu ráda.
Další je galerie. Tam jsem měla taky problémy. Je na úvodní straně vlevo asi uprostřed. Klinkneš na galerii a ona se otevře. Je v ní spousta fotek od lidí, co sem píší. Moji psi jsou pod jménem Bruttus a Denyna.
Jsem zvědavá, co řekneš na naší "babču". Zase jí budu muset vyfotit a doplnit do galerie. Je to takové naše zlatíčko. Brut je proti ní hrozný lump. Taky jí nedá pořádně pokoj a tak když chceme, aby si "babulka" odpočinula, tak s ním musíme jít běhat nebo někam odjet.

Jsem ráda, že se štěníkům a mamině dobře daří. Je znát, že se o ně staráš s láskou.

Bydlíme naštěstí mimo záplavovou oblast, tak se jen chodím koukat, jak se u nás zvedají obě řeky. Pohled nic moc.

monika
Máš moc pěkně udělaný stránky a Dorka je nádherná. Má krásný, oduševnělý výraz ( na ní se toto přirovnání hodí).

Míša 79
Denynka je slušně vychovaná dáma ( teda, když neječí na Bruta). Zachránili jsme jí před utopením a ona je do dneška hrozně vděčná. Miluje nás k zbláznění a těžce nese jakékoliv odloučení ( děti tábor.....).

brut
Člen
# Zasláno: 27 Bře 2006 23:56
- Nahlásit

Míša 79
Jinak já krmím jen granulema. Občas přilepším konzervou, ale ne moc často. U nás byla nutnost oba psy naučit na granule, protože máme chatu bez elektriky a tam by se jejich žrádlo kazilo. Denynku nám párkrát přiotrávili a tak teď může jen YO granule s pupalkovým olejem. A Brut baští Calibru junior. Zatím jsme s ní spokojeni.

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 01:11
- Nahlásit

brut
Koukám,že taky ponocuješ a navíc pořád vytrvale hájíš své názory na výkupu štěňat. Je to téma nekonečné,složité a jak pozoruju i velmi ošemetné. Je to jak vysoká politika,já zkusila nahládnout do té pravé politiky,sice jen na nižší úrovni,ale dá se to srovnat,všude stejné svinstvo.Proto raději zůstanu,co se týče psů,na úrovni,kde jsem.
Fotky ti pošlu zítra,teď už půjdu pod peřinu.

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 07:28
- Nahlásit

zdravím všechny a přeju hezký den
Míša 79
musím zaklepat, ale Dorinka na klouby netrpí a to jsem jí nic nepřidávala.Dávala jsem hodně jogurty, sýry ale nějaké umělé preparáty ne.brut
děkuju za pochvalu stránek.Dělala jsem si je sama a docela jsem na to pyšná, když jsem takové tele co se týká počítačů.A co se týká oduševnělého výrazu tak ta je tak oduševnělá, že bych ji někdy ... Ale to asi známe všichni.žofka
já chci taky fotečky tvojich pejsků.Jsem zvědavec zvědavýmailík je zamazalova.m@quick.cz

Míša 79
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:12
- Nahlásit

Nazdárek, taktéž přeji hezký den. Rozhoduji se, ale asi pudem se synem do ZOO. Doufám, že nebude pršet nějak se to kaboní. Tak uvidíme. Jo Žofi chtěla bych také shlédnout tvá fota. Email ebynka@atlas.cz.Děkuji

jindriska
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:23
- Nahlásit

brut
YO granule - prosím co znamenají tato písmenka?

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 08:43
- Nahlásit

Dobré ránko,teda ady se najednou sešlo mejlíků,tak jo,já se během dne budu snažit vás všechny uspokojit,teda spíš vaši zvědavost.
Míšo,tak jak ses rozhodla krmit,tím nemůžeš nic pokazit,ono je nejdůležitější aby v tom byla jistá pravidelnost a strava se neměnila.Ale taky jsem někde četla názor veta,že to co chceš psovi přidat,nemá být na úkor dávky granulí,to znamená,že určenou denní dávku granulí by měl pes dostat,ale to potom by jsme mohli diskusi co se týče krmení vést do nekonečna.Podle mě je nejdůležitější aby to co pes dostane aby mu taky vyhovovalo.Když moji psi byli malí,v granulích jsem tápala a ani nebyl takový výběr jako dneska,takže jsem to dělala,stejně jako ses rozhodla ty.

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 10:46
- Nahlásit

žofka
díky za fotku, jsou nádherníííííííí. Fenečka je moc hezká a je vidět, že je o ni fakt dobře postaráno.Není vypelichaná a ani nijak ucouraná. Je hlavně taky v pohodě a klídečku což z ní úplně vyzařuje.Jen tak dál a držím palečky.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:12
- Nahlásit

žofka
Dobré ráno a pěkný den ( i když u nás hrozně leje).
Ano, máš pravdu stále hájím své názory. Nějak jsem tam neobjevila odpovědi na své otázky. A připadá mi, že každý mluví o něčem jiném, tak uvidím, jestli dojdeme alespoň k nějakému kompromisu.
Do politiky bych nevstoupila, protože při představě dohadování se s blbcem ve vyšší funkci, je mi dopředu nevolno. Zřejmě bych brzy skončila, to až bych některému řekla něco na plnou hubu.
Raději se věnuji nějaké pro mně smyslplné činnosti ( dětičky, pejsci,příroda a v neposlední řadě moje pochroumané zdraví).
Těším se na fotečky. Už jsi našla moje "obludky"?

jindriska
Nevím, co znamenají. Mně je vždy odvažují z 15kg pytle a na něm je napsáno YO s pupalkovým olejem. Nepatří mezi drahá ani dražší krmiva (15kg/ 350,-), ale jsou jediné, které moje čubinka stráví a nemá po nich zažívací potíže. Já jí k tomu ještě dodávám vitamíny.
Víš, ona byla párkrát přiotrávená a má nějaký problémy se zažíváním. Teda chytit toho, co tráví psy, tak mu ten jed nacpou do h**y a nechám ho nějakou dobu se trápit. To aby si zkusil, co ti psi vytrpí.

Míša 79
Jestli jste šli do ZOO, tak tě lituju ( teda pokud u vás taky prší). Já chci jít s dětma a s Brutem taky( teda možná, že budeme za branou rychlostí blesku), ale až bude pěkně. Přece jen tam musíme dorazit autem.

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:27
- Nahlásit

brut
Tak galerii jsem horko těžko našla,ale nějak se v ní neumím orientovat. Tvé psy jsem zatím nenašla,ale zkusím to až budu mít víc času. Není tam nějaký způsob na rychlejší vyhledávání ?
Jinak fotečky už jsem ti poslala.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 11:58
- Nahlásit

žofka
Tak už jsem si fotečky prohlídla. Ti malincí jsou úžasní ( já miluju štěňata všech tras a velikostí pro jejich neohrabanost, ale zároveň šikovnost). Jojo, "babči" by si mohly podat packy. Zuby budou asi největší problém každého starého psa.
Na e- mail ti odepíšu později ( do večera to ale stihnu), teď jdu chystat oběd pro hladové dětičky. A taky jdu s Brutem na chvíli blbnout ven - teda pokud se mu bude chtít, tady hrozně leje a on ví, že to nebude úplně ono.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 12:18
- Nahlásit

žofka
Zatím jsem objevila jen jeden přístup do galerie. Najeď si na galerii, cvakni myší. Zobrazí se ti Top 10 / všechny obrázky - cvakneš na všechny. Nahoře do okýnek zadáš "psi" "datum" "sestupné". dole je počet stránek. Brut a Denča by měli být na 8 a 9 str. Snad se ti to podaří po mém popisu najít.
Nebo nám někdo poradí rychlejší způsob vyhledávání.

aren
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 12:22
- Nahlásit

brut
Když si svou galerii najdeš sama, jeden obrázek smažeš a zase vložíš, dostane se ti galerie na 1.stránku a tam ji lehce najde každý.

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:00 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

brut
tak dík za radu,odpoledne na to zkusím mrknout ještě jednou,to už snad budu mít víc času.
Jinak holky,já vám některým(mimo brut) zapoměla v mejlíku napsat,že adresa,ze které jsem vám fotečky posílala,není moje oficiální,nechodím na ni často a slouží hlavně k posílání fotek,takže pokud by jste mi chtěly někdy napsat meil,napíšu vám pak mou vlastní adresu. No,je to trochu komplikované,ale snad je to jasné.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:19
- Nahlásit

Žofka. štěnátka jsou fakt kouzelný, moc hezký.Oproti mamině jsou , jsou takový holý.Ať ti jen dělají samou radost!!!! Brut. Nakonec jsem si to se ZOO rozmyslela, u nás taky hodně prší, nechám to radši na jindy. Byli jsme se s klukama projít venku, teď oba chrněj jak zabitý. Žofka. Myslím že to takhle s tím jídlem pude, dneska neprotestoval, tak snad. Však on taky dostane rozum, co bych teď od něj měla čekat.Koukala jsem, že ste to táhly pěkně do rána, to bych asi nevydržela. Až zprovoznim jeden program, tak pošlu fotky Atýska.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:21
- Nahlásit

Teď ale kukám, že vy oslovení máte tlustě. Musim kliknout na to tlustý B nebo co???????

Míša 79
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:27
- Nahlásit

Monika. Teď je ještě mladá, myslela jsem,jako do budoucna, jako preventivně, aby k onemocnění nedošlo.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:28
- Nahlásit

Míša 79
Stačí když klinkneš na jméno toho, komu chceš odpovídat ( modré,tučné Míša 79 nad člen).
Já bych taky chtěla chrnět. Ale nemůžu, vařím oběd pro hladovce.

aren
Tak to mi nenapadlo. Zkusím, ale stejně tam chci přidat pár fotek, tak až večer.

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:32
- Nahlásit

Míša 79
až to budem potřebovat, tak to budu řešit.Zatím do ní nic cpát nechci.Jinak se dávají nějaké preparáty, které používají hlavně koňaři. Byla jsem s ní u veta a ten mi přímo řekl, at ji zatím nic nedávám, že je to víc než dobré.žofka
pesani mají krásnou barvu a nádherné perličky v očích.
Míša 79
Jinak to tučné si uděláš tak, že klikneš na jméno (nad tím člen)kterému chceš odpovědět, ono se ti vloží mezi závorky a kdsyž to odešleš tak to máš tučně.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 13:54
- Nahlásit

Tak jo, zas jsem o něco chytřejší, díky.brutTaky bych se zavrtala do peřin, pustila si ňákou hezkou pohádku( jsem na ně ujetá) a koukala a koukala......hold bohužel, ještě k tomu jsme se stěhovali, takže všude kolem samej bordel

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 14:03
- Nahlásit

Míša 79
no mě čeká výměna oken a jinak mám děsnej bordel na zahradě. tahle zima fakt stála za to.

monika
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 14:04
- Nahlásit

já šoupla pár fotek do galerie.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:12
- Nahlásit

Míša 79
Tak to tě lituju. My se stěhovali v létě a ještě dneska hledám věci. Nějak mi někam zmizeĺy. Těším se na teplo, až konečně budeme moct barák dodělat. Přes zimu jsme toho moc nestihli.

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:16
- Nahlásit

brut
Teda to byl porod ty tvé hafíky v galerii najít. Ale zadařilo se,protože jsi mi dala perfektní návod.Na mě působí ty tvý pesani jako hodní a dobrosrdeční a umazlení. Tak nějak jim to kouká z očí. Nebo se pletu ?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 17:32
- Nahlásit

žofka
Jsem ráda, že se ti povedlo podívat na fotky. Ještě nějaké dodám. Denynka je opravdu zlatíčko. Je to hrozně vděčná čubinka. Miluje mazlení a jakékoliv projevy lásky. Brut je ale rarášek a nerad se mazlí, už od malička. Chovatel nám tvrdí, že jeho táta to dělal do dvou let taky a teď je největší mazel. "Dobráci" jsou oba, hlavně při vymýšlení blbostí ( nahánění koček, ptáků...), lezení po výškách atd.

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Bře 2006 18:52
- Nahlásit

brut
Tu fotečku,co jsem ti slíbila v posledním mejlíku dodám až nějaké o výkendu uděláme. Zjistila jsem,že v PC žádné nové z této doby nejsou. Ten můj krasaveček si nové foto zaslouží

Orry
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:07
- Nahlásit

ahoj holky...ahoj žofka
trochu z povzdali jsem sledovala tu ostrou diskuzi..chci ti jen rict, aby sis z toho nic nedelala...ja po tom byla taky takova rozhozena...prisla jsem sem poprve a hned se na me takhle vrhli ted uz vim, ze tohle vecne tema nema cenu a proto jsem se ani do te "tvoji" debaty nezapojovala...jinak s tvymi nazory souhlasim a preju hodne stesti s CHOVEM
brut to mi kdyz chceme aby si Orry odpocinul a vyspal, tak ho musime zavrit do pokojiku kde spi malej je vsude...
sarax a jak to jde s tvym stenikem??? co smecka, jak vam to klape?

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:44
- Nahlásit

Orry
Díky,tohle fakt potěší. Už jsem pochopila,že každý nový příchozí sem,si tímto asi musí projít.Ono ho to tak nechtěně vtáhne a už v tom člověk lítá,ale je to aspoň ponaučení,člověk už pak ví,do jakých témat se pouštět a kterým se obloukem vyhnout. To samé tady platí i o lidech. Ne každý je schopný rozumného dialogu. Člověku to tak nějak samo pak ukáže s kým a o čem.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání