Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:22
- Nahlásit

Orry
žofka

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 12:32
- Nahlásit

brut

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:01
- Nahlásit

Děkuji všem za přívítání. Koukám, že už jim vadí i že jste si založili jinou diskuzi. Copak můžou diskutovat jen lidé vlastnící psi s PP. Náš Cézar byl No bez PP a veterinář o něm vždy mluvil jako o NO a nikdy né jen o psu připomínajícím NO a ten snad ví o čem mluví.
žofka
Je to fakt hrozný rozhodnutí a je to na mrtvici, ale Beník je obrovská náplast na tu bolest. Muž už žádného psa nechtěl, že už to nechce znovu prožít, ale jdyž mě viděl jak furt brečím a to už jsem poměrně stará baba (táhnu pomalu k důchodu), tak vydržel jen tři neděle a pak mě vyhnal ať si jedu něco vybrat a nechal to vyloženě na mně. Akorát měl podmínku, že to musí byt pes, přestože jsem mu říkala, že čuba by byla spíš na něj, protože jsou celé léto spolu na chatě. Ale já jsem když už byl Cézar starší vždycky říkala, že udělám ještě aspoň jednomu psu z útulku hezký život.
Jinak Vám přeji ať Vám štěňátka hezky rostou a moc Vám je závidím, já bych to ale furt muchlovala a to by asi nebylo moc dobré. Předem se omlouvám za možné chyby, ale někdy si nerada šáhnu jinam.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:09
- Nahlásit

Cezar

My už jsme se postupně dopracovaly ke klidu zbraní. Každý člověk má jiný názor, ale občas je to únavné. Pokud je člověk rozumný, tak se alespoň snaží pochopit argumenty druhé strany, ale kde není rozum, tam není co řešit.............

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:15
- Nahlásit

Děkuji všem za přivítání. Nevím, že někoho furt baví rozlišovat jestli pes má PP nebo né. Pes je to furt a pokuď ho člověk miluje tak mu je tohle všechno šuma fuk. Náš Cezar byl No bez PP a veterinář o něm mluvil jako o NO a ten snad to musí vědět nejlépé.
žofka
Můžu říct, že to rozhodnutí bylo fakt na mrtvici, ale Beník je obrovská náplast i když muž říkal, že už jiného psa nechce, že to nemíní znovu prožívat. Ale nevydržel na mě koukat jak furt brečím a to už jsem poměrně stará baba (pomalu táhnu k důchodu) a po 3 týdnech mě vyhnal ať si jedu něco vybrat. Jedíná podmínka byla, že to musí být pes přestože jsem mu říkala, že čuba by byla spíš na něj fixovanější, protože jsou spolu celé léto na chatě. Takže teď musí Beníka poslouchat když v neděli odjíždím jak kňourá, no ale snad si brzo zvykne, že se pravidelně vracím.
Jinak Vám všem přejuaby Vám štěňátka krásně rostli, úplně Vám závidím,ale já bych je futr jenom muchlovala což by také asi nebylo dobře. Jo a předem se omlouvám za nějaký ten překlep.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:24
- Nahlásit

Dobře holky, ukázali jste, že tady diskutujeme o jiných věcech, chceme klid a zas řešit ňáký kraviny, že?

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:30
- Nahlásit

Míša 79

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:42
- Nahlásit

Míša 79
Orry

Tak vám napíši jednu malinko veselou.
Brut opět "lovil" Denynku. Ona je maličká a tak vždycky hledá, kam by se před ním schovala. A protože svítilo sluníčko a bylo teplo, tak jsem je nechala venku. Máme tam vyskládaný cihly na zídku a zakrytý starým linem. Před chvíli jsem šla pesany zkontrolovat a vidím Bruta, jak běhá okolo cihel, funí, poňufňává a hrabe pacičkama. Ne že by mi bylo úplně lhostejný, jestli se můj pes zbláznil, ale na druhou stranu jsem předpokládala, že cítí myšku a nemůže se k tý "hračce" dostat. Hledám Denču......na všech jejích místech a ona nikde. Jak tak obcházím, všimla jsem si, že jsou pootevřený vrátka ( asi jsem je předtím blbě dovřela). Vyběhnu ven, pískám, volám jako magor a nic....
Jde okolo sousedka a povídá: hledáte tu vaší maličkou? tak kývám, že jooo. A ona : Brutíček jí našel venku a měla by jste vidět, jak jí štípal do zadečku a hnal jí do vrátek. Představte si, ona ani nekňučela, ale vždyť jí to muselo bolet.
To se mi udělalo blbě a zároveň se mi ulevilo. Pochopila jsem, že je Denča někde schovaná. Tak jsem sousedce poděkovala, a šla "babulku" hledat.
Víte kde naše seniorka byla? Pod linem na cihlách a protože se tam Brut nedostal, tak jí jen upozorňoval, že jí hlídá, ať si dá pozor.....
A pak má mít člověk zdravé nervy.....

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:51
- Nahlásit

brut
to je hezkéééééé jinak holky hlásím, že fenuli klesla značně teplota a už od rána nežere.myslím, že se to rozbíhá. chovatelka to vidí na noc nebo zítra. já se těěěěěěěšííííííím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:52
- Nahlásit

brut
to jsou rostaci

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:54
- Nahlásit

monika
Držím palečky!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hned dej vědět jak, kolik a zda jsou všichni včetně maminy v pořádku.

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:56
- Nahlásit

brut
no to víš, že to budu průběžně hlásit.hlavně aby bylo všechno OK.

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 13:56
- Nahlásit

monika
tak to je super

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:00 - Změnil/a: monika
- Nahlásit

budu pak přidávat fota na Dorčiny stránky.Tak se budete moct kochat se mnou.Manžel mi včera řekl, že jsem cvok a tchýně, že jsem šelma psovitá.

Cezar
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:02
- Nahlásit

monika
Moc držím palečky ať všechno proběhne v pořádku.

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:04
- Nahlásit

děkuju všem, je fajn vědět, že v tom není člověk sám a má se kde vykecat.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:07
- Nahlásit

To je úsměvné, stejně, to se s těma pesanama zasmějeme!

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:08
- Nahlásit

Míša 79
řekla bych že víc, než s lidma.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:21
- Nahlásit

Míša 79
monika

Orry
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:22
- Nahlásit

no holky ja se nasmeju i s vama

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:35
- Nahlásit

Orry
Tak to jsme rády.......co by jsme pro tebe neudělaly
Ale já chci sluníčko, tady leje jak z konve a mně se nechce jít ven s Brutem, to budu v momentě mokrá a špinavá....nějak nestíhám prát a sušit prádlo v tomhle počasí.......

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:37
- Nahlásit

to ja se tady posmivala, ze nam tu sviti slunicko a ted kouknu z okna a ono prsi-...no hnus...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:42
- Nahlásit

nika00
hahahahaha...........

monika
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 14:52
- Nahlásit

u nás je krásně. Venku svítí sluníčko a je teplo.

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:08
- Nahlásit

Tak jsem zase narazila na zajímavou diskusi na "štěňatech". Opět jsem se rozčílila. Pokud máte chuť, tak se jukněte...psal dotat tondan (snad jsem to napsala správně).

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:10
- Nahlásit

brut..neee uz neeeee..ted jsem to docetla

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:15
- Nahlásit

nika00
Snad pochopily.......ale, že mně to nebaví....co se dá dělat, ten chudák se ani neozval a nebránil...asi nezná poměry.......

nika00
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:19
- Nahlásit

no abych pravdu rekla, tak kdyz jsem sem prisla poprve, tak se tu zrovna intenzivne rozebiralo tema "rozdil ceny jrt s PP a bez" no a docela sem mela o "vas" nepekne mineni...protoze taky sem nikdy neresila PP...i kdyz ted uz mam na to taky jiny nazor...ale ja ted mama psa s PP..papiry ma u sebe chovatelka a pesanka je naka "nesva" viz starsi diskuze...takze z me zkusenosti PP ti nic nezaruci, ale je fakt kdyz je to kvalitni CHS tak prec jenom by to melo byt lepsi....ale resit to v kazde diskuzi..i kdyz bude treba tema"venku prsi" a vse se zvrhne k PP..to uz je des...

brut
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:26
- Nahlásit

nika00

žofka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2006 15:29
- Nahlásit

No já zírám,jen se na chvilku vypařím a vás se tu sejde tolik a jste vyřechtaný jak malý děti
Cezar
Díky,štěňátkům se daří dobře. A muchlování je v naší rodině zakázaný,argumentuju tím,ať nevychováváme novým majitelům rozmazlené prďousky. Až už budou běhat,to už se muchlování ale neubráním ani já,ale dělám to tak,aby mě nikdo z rodiny neviděl,ať je pak všechny můžu vychovávat,jak se chovat ke štěňatům. No trošku si dělám srandu,ale fakt moc nemám ráda když se moc chovají hlavně před vnoučaty,těm tvrdím,že se na ně nesmí šahat.
monika
Moniko,tak to zřejmě dneska budou na světě,blahopřát je předčasné a tak zatím přeju,ať vše dobře dopadne a hlavně ať jsou zdravé.
Míša 79
Já tě zdravím holka,kde jsi se nám tak dlouho toulala,už jsem myslela,že někde plaveš.
brut
Jo chvilku hledat psa,to je fakt na infarkt. Asi před dvěma měsíci u mě byla dcera a asi špatně zavřela dveře. Dvě feny najednou fuč.To byl fičák,okamžitě jsem volala do města dceři,ať hledá psy.Podotýkám,že jedna fena má rok a poprvé hárala,takže o to horší jsem měla představy...
Asi za 10 minut hledání,takže se časově nic stát nemohlo,jde dcera vítězoslavně s jednou v náručí a s druhou jakýsi student s gymplu,kterého poprosila o pomoc. Takže všechno dobře dopadlo až na jednu maličkost.
Ta starší fena,se myslím začala v cizím prostředí bát a celá se posrala. Bohužel,nesl ji ten klučina a tak ji k sobě pěkně tiskl.
Asi ao ani jeho maminka z posr.. bundy radost neměli. Ale já byla ráda,že mám holky zpátky.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání