Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:14
- Nahlásit

orry a to by ti nevadilo rezat do kocek, psu, hadu, morcat, davat uspavaci injekce..???? ughhh to moc nemusim

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:17
- Nahlásit

Orry
Pokud už opravdu nechceš studovat, tak to je od tebe rozumný řešení. Asi kdybych byla v kůži tvé maminky, tak bych tě taky přerazila, dělat mi z baráku útulek.
Já to mám v malém doma. Teď jsem vydala stop stav na zvířata. Máme totiž pak problémy s dovolenou. Když jedeme na dovču, tak se sousedi vyloží do oken a baví se při našem skládání všeho živého a neživého do auta.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:18
- Nahlásit

nika00
A co do lidí, to by ti nevadilo? I když do některých by jsi si určitě řízla ráda.....

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:20
- Nahlásit

nika00
kejhu, no vis..kdyz jsem se na ZS rozhodovala, tak me prave od veteriny (tedy od gymplu a pak veteriny) odrazovalo spoustu lidi (i nase veterinarka ) ze budu pejsky i utracet...no a kvuli tomu utraceni jsem si to rozmyslela...a pak mi taky casem zacala vadit krev...bavilo by me delat takovou tu asistencni sestru na veterine a pomahat jim..by me uspokojovalo..kdyz jsem chodila ke konim, tak jsem se chtela specializovat jen na ne..takze hady bych treba neosetrovala
jinak mamka ted kdyz se vracime od veta po zaplaceni vzdycky mumla, ze jsem prece jenom na tu vet mela jit

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:23
- Nahlásit

brut
jj ja uz mam taky STOP stav ...a nektere druhy co umrou uz nesmim kupovat...ale zase mam druhyho pejska mnooo

ja mam od mamky utulky zakazany..

nam zverinec hlida tata a nebo sousedka, ktera se ovsem mysaku stiti, ale nakrmi je

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:23
- Nahlásit

Orry
Ani se jí nedivím, při těch cenách co si někteří účtují....

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:25
- Nahlásit

Orry
Tak to máš dobrý, my si je vozíme všechny s sebou. A pokud něco umře, tak taky neobnovujeme. Já si pak doma připadám, jak v zookoutku.....

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:25
- Nahlásit

brut
no presne tak..a vis co ti reknu?, ja nevim jestli uz to neni nejaka psychicka nemoc nebo porucha...ale kdyz vidim ze tamhle nekde se stala vrazda ze nekdo nekoho rozrezal a pak vidim jak treba zachazi se zviraty..viz ten pribeh kone, kteremu zaziva odrizli nohu, protoze ji mel zaklinenou...nebo napr. uspali psa, protoze pokousal panicka..(ale proc ho pokousal nikdo nevidi)
tak ja s tema lidma absolutne nemam pocit litosti...

ok, mam psychickou vadu, sem blazen...
ale zvirata jsou pro me asi vic nez lidi...ok nepocitam rodinu...ale je to tak...
je to mozna tim, ze zvirata kdyz nemusi tak ti neublizi...

no takze ja bych asi nedokaza operovat zviratka a uz vubec ne je uspavat...

do lidi bych dokazala rezat asi v pripade pitvy :-P

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:28
- Nahlásit

orry...jooo ja bych chtela bejt treba slavna a pomahat zviratkum jako vetsina slavnejch pomaha detem...

ja myslim ze na deti je uz toho dost...dost nadaci atd, ale pro zviratka mi prijde ze stale hodne chybi...

ale holt pro lidi sou to " jen zvirata"
to bych si prala..zadna vetka...ale pani prezidentova a udelat na hrade obroooovskej utulek a vybirat penizky atd atd

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:29
- Nahlásit

ja se priznam, ze nekdy zviratum rozumim vic nez lidem

kejhu,Veru, si blazen...zvireci blazen

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:37
- Nahlásit

nika00
Mně přijdeš v celku normální, ale jestli to není tím, že já jsem taktéž blázen a souhlasím s tebou......
Jinak tvoje poslední věta
do lidi bych dokazala rezat asi v pripade pitvy :-P naplňuje mojí bývalou práci, i když nejsem doktorka.....

Orry
Zvířecích bláznů tady bude víc, ale nechci být doma za blázna uklízecího

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 14:45
- Nahlásit

brut
Mně přijdeš v celku normální

no jeste ze jen vcelku

btw ty si pitvalaaaa???

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 15:25
- Nahlásit

nika00
Přímo nééé, vždyť jsem psala, že nejsem doktorka, ale byla jsem u toho mnohokrát.............

V celku být normální, je docela dobrý,alespoň mně se to líbí.
Nejde mi odepisovat rychleji, od rána nám v jednom kuse vypínaj elektriku...

nika00
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 15:52
- Nahlásit

a jak se takovej beznej smrtelnik dostane k pitve???

jinak me se taky libi byt vcelku normalni..je to takovy akorat

bud rada ze vam vypinaj elektriku a ty nemusis pracovat...ja za chvili poletim domu za sandynkou..tak drz vecer v pul 7 palecky at to neni nic vazneho...uff....nic jinyho si ted nepreju..ja bych to totiz neprezila...

Zany
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 15:57
- Nahlásit

Orry mám čínánka .

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 15:57
- Nahlásit

nika00
Obyčejný smrtelník těžko, ale člověk co tam dělá. poměrně lehce a rychle......
Budem držet palečky i pacičky a ty dej co nejdřív vědět, ať nám může spadnout kámen ze srdce.......

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 18:45
- Nahlásit

Zdravím všechny,já tedy nevím jestli jsem normální,ale určitě vím,že jsem nemocná právě teď. Mám asi tu blbou chřipku,co se o mě pokoušela už v pondělí.Celé odpoledne jsem měla zimnici a teď mi začíná teplota pro změnu lízt nahoru. Jsem jak lazar,všechno mě bolí.
nika00
Přeji ti,ať ti to u veta dopadne dobře.
Orry
pokud se nemýlím,psala jsi tu o svém věku.Mám ve tvém věku dvě dcery,obě děti,rodinu...Ta starší si posrala život úplně,nemá žádné vzdělání.Nechce se mi to teď rozepisovat,prostě vdavky a dítě jí bylo milejší,než škola.Teď je rozvedená,toho paka se nemůže zbavit,pořád u ní bydlí a je totálně v řiti. A proč to píšu,dívám se na tvůj věk z pozice matky a být tvoje matka,tak bych tě na tu veterinu dotlačila.Kde jinde by ses měla tak dobře,jak se mají oni,ano,mají hodně práce,ale o to snad jde. Ta jejich práce bude existovat pořád.
Vůbec se necítím dobře,jdu zpátky pod peřinu,ale tohle jsem ti musela napsat.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 19:45
- Nahlásit

žofka
Pořádně se vylež, nechává potvora následky na srdíčku.... a teď pár úsměvů pro radost a brzký uzdravení

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 19:57
- Nahlásit

brut
Ó,děkuju,tak to se uzdravím určitě brzo.
Ale teď je mi teda fakt hrozně,snažím se ležet,ale moc mě to nebaví,tak na chvilku vždycky vylezu,ale tak mě všecko bolí,že mažu zase zpátky do pelechu. Máte někdo zkušenosti z chřipkou při štěňatech ? Já už k nim chodím minimálně od pondělka. No a pusu si samozřejmě zakrývám. Ještěže je feňula tak šikovná a a dobře se o ně stará sama.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 23:12
- Nahlásit

žofka
Nezapomeň si taky vždycky než k nim půjdeš umýt ruce. Jinak si myslím, že víc udělat nemůžeš. A hlavně lež, ať jsi brzo zase fit. Já vím, že je to otrava, ale lepší je chvíli ležet teď než později 3x tak dlouho.

tyhle jsou ode mně, alespoň trochu se hýbou, tak jako já
tyhle jsou od "babulky", to víš stařenka už moc pohybu nepotřebuje
no a tyhle jsou od Bruta, jsou nejživější
To máš od nás pro brzké uzdravení

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 23:16
- Nahlásit

brut
Ty stařenko a co jsem potom já ? Už rovnou baba jaga né ?
A Brutovi,že děkuju.

brut
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 23:26
- Nahlásit

žofka
Ty nehejbací smajlíci byly od Denynky a ta je už stařenka.
Brut posílá jedenu plajzavou , před chvílí měl granule, tak je malinko cítit. Nevadí, že?

žofka
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 08:57
- Nahlásit

brut
Ahá,já to furt chápala tak,že se považuješ za stařenku ty,no jo,my starší lidi máme už někdy dlouhé vedení.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2006 21:10
- Nahlásit

žofka
To nic, já už za chvíli taky budu stařenkou....tak se alespoň duševně připravuji.....

Orry
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 07:54
- Nahlásit

žofka
ahojky, tak doufam, ze si to nachlazeni uz vylezela a ze je ti hej
jinak k te skole...mnoo neni to tak jednoduche...mamka chtela abych sla na ekonomku...no a tam nebyla biologie, takze v tomhle smeru jsem trosku mimo z gymplu by to bylo jednodusi..jenze..jako asi vsichni..jsem pricihla k penezum..a k pracovni pohode a do uceni se mi popravde vubec nechce...ono ani nejde o to samotne uceni, ale ja jsem strasny nervak a kdybych nemela same tak asi umru vis nekteri si skolou prodluzuji mladi..ale ja si zacala "uzivat" az v praci a navic mi v poslednich letech zacala vadit krev (nevim proc) takze bych tam s tim asi dost valcila..jinak muj sen byl jit na stredni jezdeckou skolu

Orry
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:03
- Nahlásit

tak holky, vcera se nam povedlo poprve vykakat venku curani uz zvladame ale ty hovinka jeste trochu vaznou...
jinak jsem zjistila ze Rockysek je strasna hysterka a herecka je to takovy brekanek...kdyz se mu neco nelibi tak narika jak kdyby byl tyrany, kdyz ziva tak u toho rve jak tygr..ja mu rikam ze mam silene smutnou princeznu...on dokaze delat takove drsticky a kdyz si ho Orry v sobotu sprdnul (normalne, ne nic drastickeho..jen se ho dotknul) tak rocky rval jak kdyby mu ukousl hlavu..a do vteriny si zase hral a otravoval ho...je to komediant..chudak orry kdyz ho slysel svesel ocas a sel pryc neb si myslel ze ho zabil...

žofka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:34
- Nahlásit

Orry
Jo,to znám,někdy dokážou štěňata svým řevem nahnat pěkně strach.Pak člověk zjistí,že se "jen" trochu polekalo.
S tou školou si to ještě rozmysli,dokud si ještě mladá,ať později nelituješ. Pak už se to dohání dost těžko. A práce a peníze ti neutečou,ještě se v životě napracuješ až tě to bude mrzet.
Já jsem ochotná,ještě jednou to z dcerou zkusit a až si dá život trochu po rozvodu,do pořádku,hodlám jí zaplatit dálkovou školu.
Jestli jsem to dobře pochopila,ty máš gympl ? Z něho můžeš jít přeci kamkoli.
A to nervačení se dá řešit,o tom něco vím.

Orry
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 08:51
- Nahlásit

žofka
jj ja myslela ze uz mam po Rockyskovi..ale on je vazne desna hysterka..nikdy jsem to nevidela

ja vim...mas pravdu, vim to! nene prave ze gympl nemam, takze ty vejsky jsou hodne omezeny...mam ekonomku...teda obchodni akademii a vejsky tohohle smeru me vubec nelakaji na nektere bych mohla jit i bez zkousek..ale nechci byt EKONOM premyslela jsem i o zemedelce..mam tam par kamaradek..ale z chemii a biologii bych vyletela hned..mela jsem tyhle predmety jen na ZS..jako chybu vidim, ze jsem mela jit spis na gympl nez na obchodku...jenze zase kdybych po gymplu nesla na vejsku tak bych na tom byla hur..takhle mam aspon nejaky zamereni a ta prace co delam me bavi
delas moc dobre ze sve dceri davas sanci..kazdy si ji zaslouzi!!! pochopila jsem dobre, ze ona nema zadne vzdelani? jen zakladni?

žofka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:20
- Nahlásit

Orry
Jo,jo,pochopila jsi to dobře,začala "blbnout" ,to je slabé slovo,ve třeťáku na gymplu,až ji vyhodily,což asi chtěla. Pak jsem jí zařídila aspoň učební obor,ve kterém jsem se vyučila já,ale tam to bylo ještě horší. Byla mimo domov,to zaprvé a za druhé,ona je velmi chytrá na učení a tohle jí do slova nudilo. Mohla bych o tom,co jsme si s ní užily,dlouze povídat,ale je to pryč a moc se k tomu vracet nechci.Mě nejvíc štve,že něco v hlavě má a kdyby si to takhle nezpackala,mohla být dneska vystudovaná. Má i na vejšku a to mě štve nejvíc. Kdyby měla z učením problémy,tak mě to tak nemrzí.A tak doufám,že se to bude ještě s mou pomocí snažit jednou dohnat.
Z tou ekonomkou máš pravdu,ale myslím,že když budeš chtít,něco by se s tím dalo ještě dělat. Jsou různé dálkové studia,z kterých by jsi třeba pak mohla jít na vejšku,kterou by jsi chtěla. Nebo,co já vím,zas tak moc se v tom nevyznám.Ale udělat si zrovna třeba tu zemědělku jen dálkově a pak něco dál,to zní docela slušně. Ono dneska je každé vzdělání k dobru. No,hlavně se rozhodni zprávně.

žofka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2006 09:23
- Nahlásit

Koukám,že jsme tu dneska samy. Teda hlavně postrádám Míšu,ta už tu dlouho nebyla.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání