Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 08:54
- Nahlásit

žofka
nemas zac
jj presne taaak..postupne poznas s kym se da mluvit a s kym ne nikdy predtim me nepadlo delat rozdily mezi pejsky s PP ci bez PP...tak jsem taky byla prekvapena!!

co mas za pesany?
ja krizence jezevcika se spicem (13let) a ted stenika JRT..jsou to zlaticka

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 09:39 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Orry
Jé,tak to jsi ty,co jsi se tady ptala na tu cenu svého štěnda bez PP. Tak ty už ho máš,to musí být doma veselo.Mně se teda ta cena taky zdála vysoká,ale člověk to asi bere tak,že je rád,že má to co chtěl. Já se tady v těch vašich jménech moc neorientuju,ale jsem ráda,že jsi se ozvala,myslela jsem na tebe a jaképak asi štěndo je.
Já když jsem sem přišla,tak nějak jsem vytušila,že není třeba okamžitě vytrubovat do světa,co mám za pesany.Jako bych měla v nose,co se tu semele.(ale to co se semlelo až tak jsem teda fakt nečekala).Říkala jsem si,na to je času dost. I když se záměrem popovídat si o svých psech jsem sem vlastně přišla,že,to je jasné.No ale jak jistě pochopíš,teď už o tom co mám za psy raději ani veřejně mluvit nebudu.Holt,jsem asi nepřišla na ty správné stránky a tak asi budu hledat dál,kde bych si v klidu mohla popovídat o psech a ne o psech s PP a bez.Poslala bych ti klidně fotečky meilem,ale nemáš ho zveřejněný.
Taky jsem kdysi měla křížence jezevčíka s čímsi,ale to byl poděs a z jezevčíka měl jen hlavu,takže nějaká podoba tam byla,ale jinak byl vysokej asi půl metru,byl to takovej náš mamutek,byl to divočák. Neuměl se hodit do klidu,byl pořád v pohybu a tak jsme ho nemohli mít ani doma,ale býval na dvorku. Doma by nám svou dravostí všechno zramoval. Ale byl zlatej,měla jsem ho moc ráda.

Orry
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 09:55
- Nahlásit

žofka
ehh joooooo to jsem jaaaaaaaaaa co se tak rozcilovala Stenik je zlaticko, krasne roste, je to sikulka...koupila jsem si skvelyho kamarada...a dnes vim, ze bych za nej dala i vic...ma pro me nepopsatelnou cenu...stejne jako Orry ikdyz ten byl zadarmo, neb ho chteli zabit mam dva nejlepsi kamarady..a to dvoji vitaniiiiiii.....miluju tooooo!! vis, po te diskuzi, jsem byla dost zmatena...ale ja proste tohohle pejska chtela..ne jinyho..ne foxterirera..ne jezvcika..ne jinyho jacka..ale tohohle...verim na osud...a proste mi neco rikalo, ze tohle je ten pejsek co patri k nam kdyztak koukni do galerie ( mela by byt hned na prvni strance!!) Orry a Rocky a Orry a Rocky 2 (uz se mi tech fotek nahromadilo trochu vic, tak proto mam uz dve ) a jestli si cetla clanek o JRT v PES...tak to presne sedi...pejsek maly velikosti ale velky povahou a srdickem
No Orrymu uz je trinact..a ta kombinace jezevcik + spic je blazniva ...palicak...a typicky spic ale je to zlaticko..doma nikdy nic neznicil..je hodne svuj...ale muj prvni a vytouzeny pejsek!!! s Rockym budou prima dvojka...

fotky muzes poslat na vorry@seznam.cz dekuju a tve duvody chapu, ale z cizich nazoru bych si nic nedelala...ty milujes svoje pejsky srdcem a ne podle papiru...a ikdyz me nekdo hleda na psikach blechy (hlavne tedy na JRT...vsichni cekaj na to, jak mi reknou..vidis..co sis to koupila ) me to neva...kouknu se na nej..a on na me..a ja vim ze je DOKONALYYYYYY, naprosto!!!

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 10:41
- Nahlásit

Orry
Já mám dneska nějaké povinosti,už se u PC "flákám" moc dlouho,takže když tak se ti na ten meil ozvu až zítra. Jinak jsem moc ráda,že ti štěndo dělá radost,o tom to přeci je. Do galerie se taky podívám až budu mít víc času.

Orry
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 14:10
- Nahlásit

zofka, jiste chapu ja se taky porad flakam

brut
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 16:55
- Nahlásit

žofka
Orry
Ahoj holky, tak jsem celé dopoledne strávila u doktora a potom na "divoké" diskusi. Už jsem to tam ukončila a uzavřela. Je tam pár lidiček, kteří chtějí diskutovat a opravdu argumentují velmi rozumně a pak je tam pár jedinců, co je lepší ani moc nečíst, protože se stále opakují a nic nového neřeknou a na nic neodpovědí. A pak jsou tam rýpalové, ale ty já zase beru. Bez nich by to bylo moc natvrdo.
článek v PES jsem četla, moc pěkně popsaný torpéda.
Žofko, odpovím večer nebo hned zítra ráno.

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Bře 2006 22:54
- Nahlásit

Ahoj holky,tak co neplavete,jak jste na tom ? U nás je to v normě.
brut
Mejlík jsem dostala,dík,odepsala jsem.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 00:37
- Nahlásit

žofka
Ahojky,
my neplavem, ale teta je připravená na vystěhování. Všechny věci co šly vystěhovali do patra, zvířata odvezli ke známým a čekají.....
Jsem mimo schránku, díky , přečtu si mejlík ráno.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 00:55
- Nahlásit

malinko se sem vsunu
Orry
smečka celkem v pohodě....mladá starocha malinko tejrá,ale už si jí malinko srovnal,tak snad klídekjá asi nejdu spát neb Triča miluje venčení kolem 2:30 ráno

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 01:00
- Nahlásit

a ještě k té diskuzi o PP..všichni moji psi jsou bez PP,děti mám manželský,a tedka si mladá koupila(zítra)syrského křečka a jak je zblblá z těch mejch řečí o PP,tak jí slečna od kterýho má vystaví PP pro křečka
takže...mám děti a křečka s PP
ale toto zlehčuju
neodsuzuji nikoho,pokud se o své psy stará.TEČKA

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 07:59
- Nahlásit

brut
jj je to porad do kola..a stejne se vzdycky nekdo chytne ...nejlepsi je, ze dotaz je vzdy na neco jineho a vzdycky se to stoci k tomu samemu..PP...ja to nikdy neresila a ted uz ani resit nebudu

žofka
ja jsem od Vltavy daleko...takze OK

sarax
budete chodit vystavovat?
jinak jsem rada, ze se tve smecce dari...Rocky porad Orrycka otravuje..a ten uz vcera ani nevrcel sranda je, kdyz nekdo zvoni a oni leti pres chodbu ke dverim...a Orry se vzdycky jako na oko necha predbehnout a Rocky ma silenou radost ze je tam prvni..no a pak vitaj a vitaj jinak Rockyskovi rikam Orryci ocasek a nebo stin..je vsude kam se hne

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:32
- Nahlásit

Orry
no u nás Trinča není jeho stín ale on před ní prchá..výstavy si rozmyslíme...pak dáme vědět

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:40
- Nahlásit

sarax
orry nachazi zachranu na gauci kam zatim..ZATIM..Rocky jeste nevyskoci

jasne dej vedet

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 09:58
- Nahlásit

Orry
to Trinča se tam skoro dostane..minimálně na něj chńapne..má skoro 4 kg..to je půlka Ronyho

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:03
- Nahlásit

sarax

ehh to si umim predstavit..vcera u me byla kamoska co ma zlataka (mimochodem taky Ronnyho) a ta byla uplne mimo jak je Rocky prtavej (videla ho na fotkach a ony dost zkresluji) uz se tesime az Rockysek povyroste a budem moct poradat ty nase vylety obcas chodime i do Milicaku...

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:05
- Nahlásit

sarax
a dneska jde Rocky poprve k vetovi...pro tabletu na odcerveni a na vstupni prohlidku...a Orry tam jde na ockovani...to zas bude strachu ...
mnoo jeste musim rockyska prihlasit na urad..nejak nestihaaaaam

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:17
- Nahlásit

Zdravím,koukám,že už tu máme i křečka s PP,no to je chválihodné. No,někdo tu kvalitu našich miláčků zvyšovat musí,že ?!
Orry
Fotečky pošlu snad během dne,ještě jsem se k tomu nedostala a jen tak nedostanu. Čekám návštěvu.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:22
- Nahlásit

žofka
no jkak říkám....psy s PP nemám..tak aspon křečka
a jak tu zazněl názor,že se říká že je to zvíře podobný nějakýmu plemeni,tak jsem dělala anketu a lidi na mě koukali jak na blázna..proč bych měl říkat že mám psa podobnýho jezevčíkovi,když mám jezevčíka??
tak jsem se jen poptala..

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:23
- Nahlásit

sarax
bez komentáře

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 10:35
- Nahlásit

žofka
nedelej si starosti, kdo si pocka ten se docka

sarax

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 11:47
- Nahlásit

Dobré téměř poledne,
ne že bych teprve teď vstávala, ale měli jsme trochu rušné dopoledne. Bydlím vedle azyláku a nějakej i***t ožralej se tam pokoušel dostat. Brut se mohl zbláznit a nešel uklidnit. Asi si chudáček myslel, že jde někdo ubližovat "stroji na žrádlo a venčení". Tak jsem ho musela dát domů do pelíšku, sedět u něj a čekat, až se uklidní. Vyváděl tak, že jsem měla strach, aby nepřeskočil zeď.

sarax
Tak to my máme Denču- voříška (o těch se v té diskusi moc nemluvilo - jen tam proběhlo, že to se přece může stát); Bruta s PP; kočku bez PP, ale zřejmě čistokrevnou; osmáka bez PP, ale stoprocentně čistokrevnýho ( oba rodiče jsou osmáci, jejich rodiče taky - byli jsme se na ně podívat a protože už máme 3 generaci, tak to víme na 100%). A děti mám stejně jako ty manželský, takže taky s PP.
Panebože, to už jsme s tý debaty úplně zblbly, když se bavíme o papírech u dětí, křečků, myší......
Já jsem podobnou anketou pověřila děti ( teda ne že by se to holce moc zamlouvalo, ale zeptala se kámošek) ,už když jsem začala vybírat pro sebe psa. A jak myslíš, že to dopadlo?
Pokud chci se psem jezdit na výstavy, tak si pořídím psa s PP ( odpovědi jak dětí tak rodičů a mnoho z nich má doma papíráky). Pokud chci psa na mazlení, hraní a hlídání, tak mi jsou papíry úplně ukradený ( od stejných lidí).
Já sice chápu obhájce papírů, ale zastávám stejný názor, jako většina z dotázaných. A proto mám psa s papíry.... néééé, to byl vtip.... tihle se bez PP neprodávají a když užjsou, tak jde většinou o křížence.

žofka

Orry
Držíme palečky a pacičky

Orry
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 12:21
- Nahlásit

ehhh holkyyyy, tak to ja nemam papiry na nic ani na pritele, ani na auto a ani na zvirata..(deti jeste nemam ), tak jen teda doufam, ze osmaci jsou osmaci (jeee brut ty je mas taky jooo?) piskomilky piskomilky, gekoncici gekoncici, agama agama, potkan potkanem..mnoo a Orry je Orry a Rocky je jack..to je jasny snad my rodice jsou cistokrevni

a odkud jste holky?

brut proc si se rozhodla pro australaka? malokdy se vidi..je to krasavec..takovy sedivec

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 12:47
- Nahlásit

Orry
Koukni se na "bojový" pes, tam je uvedeno, odkud jsem. Nechci to moc šířit, to víš jsme malý město......

A na dotaz o mém rozhodnutí pro autraláka odpovídám:
Zamilovala jsem se na první kouknutí do Brutovi mámy.

Já jsem hledala většího psa, který by splňoval alespoň trochu moje požadavky. Prolezla jsem kde jaké časopisy, pročetla spoustu stránek na netu, projezdila výstavy a chov. stanice. Když jsem si vše dala dohromady, tak jsem byla hlavně znechucená. Mluvím o psech s PP. Tak jsem se začala zajímat o bezpapíráky. A tam to nebylo moc jiné. Když už jsem vše vzdávala a říkala, že prostě koupíme psa na kterém se celá rodina shodneme.
Pak jel přítel dělat do jednoho města.
A tam je viděl. Hned mi volal, aŤ se podívám na stránky, přivezl mi o nich nějaké informace. Po pár dnech jsem se na ně jela kouknout.
Vešla jsem do domu, přiběhla ke mně budoucí mamina, šťouchla do berlí, odstrčila je a chtěla drbat. ..Pohladila jsem jí a ona se na mně usmála. Měla tak krásný úsměv...přímo mi říkal, to koukáš, pojď si hrát, neboj nic se ti nestane, já si tě pohlídám.
Potom přiběhl zbytek smečky a ona se postavila přede mně a na každého, kdo nebyl na mně podle jejích měřítek dost jemný zavrčela. A tak jsem se do té maminy zamilovala. Od té doby pokaždý, když se vidíme, tak mně hlídá a nedej bože, kdyby se někdo pokoušel (myslím ze psů) skočit, tak je ihned srovnává a olizuje mi ruce. Takovou lásku od cizího psa jsem ještě nezažila.

Tehdy jsem se rozhodla, že i přes jisté obtíže, které to pro mně bude znamenat, chci fenečku australáka. Jenže, když jsme si jeli pro štěňátko, tak si ten můj mužskej postavil hlavu a řekl, že buď si vezmeme pejska nebo nic. Dopadlo to tak, že máme Bruta a i když je to hroznej divoch a lump, tak už bych neměnila.
A moje vysněná fenečka? Tak ta už je objednaná. Bude během jara 2008, až Brut alespoň trochu dospěje.
A na závěr? Nejsou tady ještě moc rozšířený. Mají dvě povolené barvy. Jedna je modrá patrová a tu má Brut. Druhá je červená. Jestli tě bude o nich něco zajímat piš, piš, já se alespoň dokopu k utřídění všech informací, co o nich mám a vím.

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 16:27
- Nahlásit

Ahoj holky,tak kdyby se vám zdálo,že vás dneska zanedbávám,tak se vám to bohužel nezdá. Mám tu na návštěvě mamku a před chvílí na mě dcera vybalila,že potřebuje vyzvednout ze školky vnuka a nakonec z toho vylezlo,že tu bude i spát. Takže jsem trochu vyrušena ze svého poklidu,ale nebojte,jak to půjde,já příjdu.
Toho Psa (časopis) jsem si koupila taky abych byla v obraze o čem tu je řeč,ale nějak mi uniklo,o kterém článku mluvíte. Je tam toho zajímavého víc,ale nemám na to moc času,tak mě nasměrujte.
Štěníci i feňula jsou v pohodě. Do zítřka už budou mít jednonásobek porodní váhy, Jsou to takový malý krtci.
Hele,musijou mít krtci PP ? jestli jo,tak je to průser.

Zany
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 20:02
- Nahlásit

Orry,my taky chodíme do Milíčáku ,kde bydlíš? Mám taky štěně,ale už 7měsíční.

sarax
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 20:35
- Nahlásit

Orry
hele já mám taky osmáka a 3 pískomili a 4 džungaráky a jednoho syskýho křečka a dvě děti ,dva psy a jednoho přítele......a jsme z Phy4
brut
hele ty modrý se mi líběj víc a tý kamarádce taky když viděla fotky Bruta tak jen kamaráda ukecává a ukecává....

brut
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 21:53
- Nahlásit

žofka
Jak tak vidím, dnešek je nějakej zakletej....

sarax
Ať ukecává, budou, jářku, budou......

žofka
Člen
# Zasláno: 30 Bře 2006 22:21
- Nahlásit

brut
přímo zabetonovanej

Orry
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 07:59
- Nahlásit

brut
hezky povidani, diky ja zase takhle obdivuju bernaky a jednou si ho taky poridim!!!
a bruta mas doma nebo na zahrade? jak je to s povahou tehle krasavcu? brut, takze nejses z Prahy

Zany
bydlim na P10 a nekdy chodime na vetsi prochazky pravem na jizak..prece jen tam mate trochu vic mista nez my tady
co mas za stenika?

sarax
mnoo taky dobra zoo ja mam druhyho psika jen pod podminkou, ze svuj zverinec trochu zredukuju

žofka
tedaaaaaa...tak to si mela dalsi "zviratko" na hlidani vid? joooo ty babicky, ty se vyuzivaj jinak k tomu clanku...my jsme tu povidaly o 4strance plemene jack russell terier (mam to stendo )

žofka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2006 08:28
- Nahlásit

Tak jsem zdárně odvedla vnoučka do školky,všechno jsme zvládly na jedničku
Orry
pejska od dcery jsem chodila hlídat k nim domů,mám to kousek. Domů si tu jejich jezevčicí srandu vzít nemůžu,zajedno je na mé psy moc divoká,doma mám trošku přepsováno,takže bych ji neměla kam dát,aby byli oddělemí a zadruhé,když mám štěňata,tak to ani nepřipadá v úvahu.
Já jsem ti konečně poslala ty fotky.

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání