Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:43
- Nahlásit

nika00
Operace téměř jistě nepomůže, pokud se nezmátoří, tak už skoro žádná šance není. ..no, my taky řvem..,ale Bastík to nesmí vidět ani cítit......tak chodím brečet Brutíkovi a Denynce do kožíšků.......oni to tuší a mooooooc si Bastyho hlídají a opečovávají....tam je totiž opradová láska.....zkusím udělat nějakou fotku a dát jí do galerie, zatím je mám jen natočené.....

nika00
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 15:10
- Nahlásit

ok dej fotky....at vidim ty tvoje lumpiky...jinak jestli muzu neco rict...nevim co chces delat....ale to ze treba nemuze na nozku prece neni rozsudek...lidi taky enmaji treba obe nohy a umrit nechteji...jinak si myslim, ze i kdyz te bastik brecet envidi, stejne to citi....me sandy vcera taky nevidela...ale pak proste zacala z niceho nic knucet...oni to poznaj....bud statecna a drz se....vim jak ti je...

Míša 79
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 19:25
- Nahlásit

žofka Dneska se nějak flákáš?

monika
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:29
- Nahlásit

holky posílám mimi a maminu.to mimi tam není skoro vidět

Míša 79
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:37
- Nahlásit

monika Nojo fakt skoro není vidět a jak vše probíhá?

žofka
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 20:45
- Nahlásit

Míša 79
Flákám,já vím,ale vyrazili jsme s manželem do Brna za nákupem.Sakra,nechala jsem v Hornbachu zase plno peněz.
Přijeli jsme až před osmou večer. Ale neboj,už jsem si všecko přečetla,ať náhodou o něco nepřijdu
Ale já už za chvíli stejně budu bývat odpoledne víc na zahradě než doma,tak to pak asi budu muset tady dohánět po večerech.
monika
Ta mamina má pěknou barvu. Znáš modré dogy? Kamoška měla chovný pár,byla to pastva pro oči,ale někdo jí je otrávil

sarax
Člen
# Zasláno: 7 Dub 2006 23:53
- Nahlásit

nika00
ahojky,hele vrátím se u tvý zlaťandy k srdci...kamarád si bral čubinu před měsícem z útulku a má špatný srdce...zúžená tepna a srdce maká dvakrát tolik...takže dostává Atenobene a L-carnitin a granule od Hillsu....a v pohodě...je to malinko náročnější,ale dá se to,tak se neboj,ty Hillsky jsou teda dražší...cca 5kg za 800kč,ale kámoš nakupuje u dovozce na firmu a má je za 620kč,klidně by ti je tam mohl brát,pokud jsi z Prahy

Míša 79
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 08:19
- Nahlásit

žofka to jsme na tom stejně, peníze jen tečou, ale pořád se nějak nedostávaj a kord na mateřský, v červenci už jdu naštěstí do práce, tak bude líp a hlavně ta domácnost a plotna už mi lezou na mozek!!!

žofka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 08:43
- Nahlásit

Míša 79
Ahoj,tak jaká byla mateřská,to už jsem pomalu zapoměla,teď už bych mohla mít tak mateřskou na své vnoučata,myslím,že by to dcerám moc nevadilo,ale mě by asi brzo odvezli do blázince.
Dnaska u nás bude nocovat vnučka,v červenci bude mít 3,ale od dvou let,mluví jako dospělá,dokáže diskutovat úplně o všem.Je rozumější než kterýkoli dospělý,tak doufám,že jí to taky zůstane.Tak se s manželem zase zasmějem. Čtyřletý vnouček už je trošku rošťák,ale tak normálně,jak to má být.Ale když ti dva se u nás sejdou,což mě čeká i dneska i zítra,tak to je teda pohroma.

monika
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 09:18
- Nahlásit

žofka
Míša 79 a ostatní
všechno probíhá dobře, mamina se prý vzorně stará.už jsem si i vybrala, budu mít žíhanou.modré dogy znám. jsou krásné, alene vždycky se povedou. každého otráveného psa je mi líto a traviči bych s chutí doprála dvojnásobnou dávku jedu.Jinak na tom budu stejně jako Žofka. Dopoledne v práci, odpoledne zahrada a večer internet.Mateřská byla supr, ale strašně jsem se těšila do práce.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 10:56
- Nahlásit

žofka Jaký datum Míra je 9.7..

žofka
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 22:08
- Nahlásit

Míša 79
Vnučka je 7.7. Tak koukám,že tu celý den dneska nikdo nebyl,stejně jako já. Tak jsem aspoň o nic nepřišla.

monika
Člen
# Zasláno: 8 Dub 2006 22:42
- Nahlásit

já jsem 4.7

žofka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 08:42
- Nahlásit

monika

Míša 79
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 11:32
- Nahlásit

Tak to je o dva dby starší a Monča čtvrtýho, jak je ten svět malý.

žofka
Člen
# Zasláno: 9 Dub 2006 21:46
- Nahlásit

Teda tady je dneska pusto

Míša 79
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 08:25
- Nahlásit

žofka Jo pusto, pěknej opruz. Ve středu pojedeme k našim, já Míra a Atys, tak jsem na něj zvědavá. Naši bydlej v jizerkách, za Libercem, všude čistej vzduch,samej les,no prostě klídek. Ne jak v Praze!!!!

monika
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 08:51
- Nahlásit

Ahojky po víkendu. Celý víkend bylo supr počasí, tak jsme byli pořád na zahradě.Dorka se tak vyřádila, že večer vždycky padla jak podťatý strom.Posílám další foto.Ve středu budou mít bobci týden.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:16
- Nahlásit

Ahoj holky,
monika
super,mamka je evidentně spokojená. To ta naše s nimi vůbec není,chrání svoje teritorium,štěnda poctivě ošetřuje a kojí,ale asi od čtvrtého dne s nimi v pelíšku vůbec není.Asi je už učí samostatnosti.. Tak mě ještě napadlo,kolik taková štěnda dogy mají porodní váhu ? To jen pro porovnání s mími,moje mají tak průměr 120g.
Míša 79
Jó,taky bych po tomto výkendu potřebovala nějaký relaxační výlet. Tento výkend bych tak trochu mohla nazvat "Pohroma".První pracovní den na zahradě a pak nocování vnučky u nás,to byl teda záhul,teda malá by mi sama ani nevadila,ale vnouček tu byl za ní pečený vařený a to teda bylo dílo.Ti dva spolu,to je hotový uragán.Manžel včera odjel do práce místo odpočatý,tak unavený a vynervovaný a mě večer hlava nebrala doma to ticho a klid.Ale jo,dělám si trošku srandu,bylo to sice trošku náročné,ale od toho babičky a dědečci jsou,že.My už jsme si s manželem zvykli na klid,co jsme sami,tak nás ty naše děti,vždycky trochu vyhodí z rovnováhy,ale tak to asi má být.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:25 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Ještě se musím pochlubit,jak mi moji štěníci dělají radost. Od soboty už vidí a papají příkrm.Trošku se snaží i chodit,ale zatím jsou to jen takové pokusy.Už jsou i přestěhovaní do ohrádky,ať mají víc prostoru. S přikrmováním jsem začla asi o 3 dny později než obvykle,protože jsem začínala vždycky celá nedočkavá přesně ve 14 dnech,ale to nikdy nemělo efekt. A vyplatilo se to začít později,šlo jim to docela dobře. byla jsem zvyklá,že to od začátku odmítaly,ale tentokrát baštily hned napoprvé ostošešt! Pro vaši představu,všichni 3 sní naráz dohromady asi jednu kávovou lžičku,což je pěkné.
Musím to pořád přirovnávat s těmi dogami,ty by mi to snědly asi i s tou lžičkou a hrncem,ve které jsem jim tu trošiču uvařila. Já jim uvařila proužek prsíček plátek mrkve a zahustila jsem to asi půl lžičkou krupičky. Tohle množství už jedí 3,den

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:26
- Nahlásit

ahoj vsem pri opet hnusnym pondelku jakej byl psi vikend???? monco jak se majihafici??

jinak sarax dneska jdu na vet a tam mi reknou neco bliz ohledne toho srdce...jinak nase srdicko maka normälka, akorat je nejaky moc velikansky...tak uvidim co vsechno budem muset zmenit a prizpusobit....pokud by mi doporucil ty HILLS, (i kdyz ted sme kupovali 15kilo dietni eukanuby) tak urco budu rada za sluzby tvyho kamose sem z prahy

monika
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:41
- Nahlásit

žofka
nika00
štěníci vážili od 800 do 900 g. Mají se čile k světu. Docela mě rozesmál ten příkrm. Myslím že by si tak dali tvoje mrně k svačiněnika00
dej pak vědět jak jste dopadli na veterině.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:53
- Nahlásit

monika

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:55
- Nahlásit

holky ja sem v patek obr dogu...byl to pan "dogan" ja merim teda 165cm ale ten hafan mi byl asi tak "pod prsa"

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 09:57
- Nahlásit

sem *videla* uz z toho soku zapominam psat slova

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:01
- Nahlásit

nika00
Jó,to jsou úžasní psi,mě se moc dogy líbí,jejich elegance je úžasná. Ale mám z nich respekt,ale za plotem bych je mohla pozorovat pořád.

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:06
- Nahlásit

žofka
nika00
monika
Ahoj holky, tak Basty konečně usnul, tak honem rychle čtu, co je kde nového.

monika
Štěníci jsou nádherní......a jak pěkně spí s maminou.. ......no a ta váha, ta je taky pěkná...ale když si člověk představí, kolik váží dospělí, tak se ani nediví..........je dobrý, že jsou v poho a čilí.....

nika00
Držíme palečky a pacičky. .......my taky dneska jedeme k vetovi...a dost se bojím......Basty uplně přestal na zadní chodit a ani se už nezvedne ( teda myslím zadek nezvedne), ale když vidí naší kočku, tak se plazí tak rychle za ní, že mu nestíháme...

žofka
Děkuji za mejlíka, odpovím co nejdřív to půjde......podrbej kuličky a ostatní pesánky

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:06
- Nahlásit

to ja mam treba vetsi respekt ze stafordu atd...podle me jsou dogy pekni mazlove a tuntove, kteri jen blafou a slintaj ale jsou naaaadherni...taky bych si ji poridila, to by bylo vsechno doma pekne voslintnuty ale cert to vem.. nejvic by mi vadilo, ze se dozivaji kratkeho veku ale jsou fakt nadhernyyy

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:08
- Nahlásit

brut drz se a hodne stesti..ale hlavne SE NEVZDAVEJ!!!!! co treba takovej ten vozik? ja uz videla spoustu pejsu, kteri maji zadecek na voziku a pekne si to stradujou

brut
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:22
- Nahlásit

nika00
To by bylo fajn, ale ségra bydlí ve třetím patře bez výtahu a pesan u nás sám moc být nechce, nehledě na to, že mít doma ještě psa na vozíku, by pro mé bolavé tělo byl hrozný záhul....už teď mám větší problémy než dřív.......tak se uvidí, co nám dneska řeknou...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání