| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 17:47
- Nahlásit
jj, díky moc. než pojedu pro malou tak ještě hodně vody proteče.ale každopádně to bude nejdelších 8 týdnů v mém životě.
|
Míša 79
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 21:06
- Nahlásit
žofka
Dík za radu, určitě RC vyzkoušíme, prostě u asi purina nejede. Předchvílí jsm si všimla v odkazu citátu NAPOSLED. Řvu tady, oči nateklý, zas jsem si to s Ebynkou znovu prožila! Četla jsi to?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 21:16
- Nahlásit
Míša 79
Ne jdu se hned mrknout,ale jestli je to zase loučení psa,tak to ani nečtu,já to pro slzy stejně nikdy nedočtu do konce.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 21:27
- Nahlásit
Míša 79
Jo,tak to už jsem dneska zhlídla,ale hned jsem zase zdrhla,když jsem pochopila o co jde.Já nevím,jestli to lidem pomůže,když to píšou,ale já to číst nemůžu.Přečetla jsem si dvě první a dvě poslední věty a to mi bohatě stačí. Myslím,že při psaní těch řádků se musí pisatel strašně trápit. Já to ještě nezažila,ale zažiju a hned několikrát a přiznám se jak mí psi stárnou,občas na to myslím už teď. Já každému potenciálnímu zajemci o štěndo,které má nahradit právě zemřelého psa a to co nejrychleji říkám,že na to mají myslet dřív a pořídit si ho ještě než pejsek odejde. Tedy jestli je to reálné,že,myslím,když je ta smrt očekávaná. Loni jsem to poradila známému a do dneška mi děkuje.Feňulka sice ještě žije,teda spíš už jen přežívá,ale mají nového pejska na kterého se uply a snad to budou snášet lépe. teda já tohle říkám hlavně kvůli dětem,myslím si,že to pak lépe snášejí.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 21:27
- Nahlásit
u nás dneska napadlo 20 cm sněhu. stromy zase leží na zemi. bych se z toho picla. hnus a pořád sněží
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 21:34 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
monika
To ti vůbec nezávidím. U nás prší,to je zas jaro.
Jinak mě přišlo strašně směšný,jak jsi napsala,že se nedočkáš než pojedeš pro"malou". To malou mi pro štěně dogy teda moc nesedí Dvouměsíční dogu jsem sice ještě neviděla,ale zas tak moc malá asi nebude,když to srovnám s mími prcky,ti mívají kolem 1kg,když jdou ode mě. .No schválně,kolik bude mít asi ten tvůj mazel,až si ji dovezeš domů ?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 22:44
- Nahlásit
holkýýýýýýý, to jsou ony. tam někde je ta naše!!!!! je to 6 holek a 4 kluci.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 22:45
- Nahlásit
žofka
no musím přiznat, že malá fakt nebude. měla by mít něco kolem 15 kg. ty tvoje mrňata by si asi dala ke svačině
|
monika
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 22:46
- Nahlásit
jinak už je mám na stránkách.mám sice jenom 4 fotky, ale jsou tam. www.splnenysen.estranky.cz
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 23:18
- Nahlásit
monika
Co na tpo říctmjá jsem nad každými štěndy na měkko. Jsou krásný. Hlavně,že všechno dobře dopadlo a všichni jsou zdraví. Mamina za chviku nebude ani vědět,co se s ní včera,teda myšleno obrazně,takže dneska dělo. Já mám radost za tebe. . Celý večer tady čekám,kdy se ještě ozveš. tak dneska se ti bude dobře spát,že?!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 23:21
- Nahlásit
monika
Jo,a těch 15 kg ,k tomu teda nemám co dodat. To nejsou psi,ale mamuti. Ale moc bych je chtěla vidět v těch dvou měsících. Musí být kouzelní. Stejně nás tu určitě budeš zahlcovat fotkama,tak už se na ně těším.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 07:33
- Nahlásit
monika
Moc gratuluju a hlavně ať jsou všechny zdravé, těch osm týdnů uteče jak voda.3
Míša 79
Já jsem tuto věc zažila 8. ledna letos. také jsem přemýšlela, že bych pořídila dalšího psa ještě za života Cézara, ale ono to vždy nejde. Muž Cézara miloval a druhéh psa nechtěl. Já pak když už byl starý tak jsem měla strach, že by se mohl cítit odstrčený a ukřivděný, přece jen byl furt jedináček, jelikož jsme ani neměli děti, tak to bylo naše dítě. O to to bylo horší. Kdyby bylo na mě, tak bych ihned mazala do útulku pro jiného, ale muž nechtěl a nakonec i já dostala strach, že bych na něj mohla být zlá, protože Cézar (NO) byl zlatíčko a poslouchal jak hodiny, přestože to byl náš první pes. Ale je fakt, že jsem s ním chodila na cvičák, to jsem byla ještě mladší, teď už bych to těžko zvládala. Přesto se mnou muž vydržel jen 3 týdny a pak mě vyloženě vyhnal pro jiného psa. Měla jsem zbytečně strach z toho , že bych mohla být zlá, hned jsem se zamilovala i když je to řádný neposlucha a snaží se utíkat.
Jinak pro všechny. Můžu Vám říct, že návštěva útulku je hrozná věc, kdyby bylo jen na mě, tak mám doma psinec, protože bych si je snad vzala všechny. Je to hrozné, když má člověk vybrat jenom jednoho. Mě jich bylo strašně líto, ale aspoň jednomu z nich udělám hezký život,pokuď nám tedy nezdrhne. Dnes jsem ihned koukala na ty tagisky a nechám mu ji udělat. Tak snad bude naděje, že nám ho někdo vrátí i když zatím se vrátil vždy sám, až se divím, že trefil protože poprvé utekl na chatě a byl tam teprve druhy den. Omlouvám se za ty litanie, ale člověku je hned líp pokud se ze všeho může vykecat.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 07:34
- Nahlásit
žofka
Já dneska spala jak mimino. Ulevilo se mi fakt dost.Já když vidím štěnata tak jsem děsně na měkko.Když měla naše kokřice mimina, tak jsem seděla u nich a koukala na ně jak na telku.Když šly z baráku tak jsem to ořvala. Jen to poslední ne, to byl fakt ďábel. Štěníci jsou všichni moc krásní, ať je to jakékoliv plemeno.A fotky budou!!!!!!!!Nebojte se.A co se týká velikosti, tak by bylo supr vyfotit vedle sebe tvoje a moje mrně ve stejném věku
vypadalo by to asi takhle
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 07:35
- Nahlásit
monika
tak to ti moc preju, jsou uzasni mnoo uz ted, jsou velci jako muj Rockys ...a jako dvou mesicni stenatka..to musi byt "sama noha" jakeho budou zbarveni??
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 07:36
- Nahlásit
monika
To je krásný, závidím miminko.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 07:47
- Nahlásit
Žofka nebo takhle?
Orry
barva bude žlutá nebo žíhaná, ještě nejsem pevně rozhodnutá, ale v podstatě je mi to jedno
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:08
- Nahlásit
monika
Dobré ráno,
Jo tak to by byla fakt sranda.Jestli to umíš,mohla by jsi s mou fotkou pak zkusit fotomontáž ,já to teda neumím,já neumím dát fotky ani do PC.Já obdivuju už jen to,že sem dostaneš každou fotku.No jo,já jsem jen amatér .
A že se dneska dobře vyspíš(ikdyž asi málo),to mě bylo jasný.
Ještě jsem dneska zvědavá,jak se bude feňula chovat ke štěňatům.Očekávám od teba pravidelné informace.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:10
- Nahlásit
ahoj holky..tak jsem vam tu napsala dlouhy vzkaz a seknul se mi pocitac a vse je fuc, chjooooo to nesnasim
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:16 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Holky,ještě se vás potřebuju na něco zeptat.Už po několikáté se mi stalo,když ráno zapnu PC,že jsem tady pořád přihlášená,což mi teda vůbec nevadí,vypisování toho blbého hesla mě rozčiluju,já si ho totiž nepamatuju.
Takže otázka zní,proč se přihlášení nepřeruší vypnutím PC a naopak během odpoledne najednou zjistím,že přihlášení samo zmizelo aniž bych PC vypla. A to mě teda vadí,protože tady něco zpisuju a pak to pošlu sem a místo toho aby se to vytisklo,mi to řekne,že nejsem příhlášená.
Tak mě teď napadlo,tím,že přes noc nejsem odhlášená,nemá to třeba nějaký omezený časový limit to přihlášení sem. A není třeba když PC vypínám se odsud nejdřív odhlásit?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:34
- Nahlásit
žofka
pravidelné informace budou, to se teda fakt neboj.
A s tím počítačem nevím, já bývám někdy taky automaticky přihlášená, ale neztrácí se mi to.
Jo a tu fotomontáž můžeme někdy zkusit.Já už to kdysi dělala, jinak mám moc šikovného puboše doma a ten umí s fotkama neuvěřitelné věci.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:54
- Nahlásit
žofka
mam stejny problem
jinak jsem se zacetla do te diskuse "naposledy"....chjooooo ja tohle cist proste nemuzu, ale zvedavost je hrozna vec
jinak vcera jsme byli u toho veta...tak strihani drapku probehlo zas s brekotem..delali mu to schvalne, aby si pry zvykal! mnoo a pri ockovani se nas Rockysek zachoval vazne jako pravy hrdina ROCKY a ani necekl..to jsme teda cuceli pan doktor rikal ze si s Rockym jeste uzijem.. no vsak taky jooooo...vzdyt to mi chceeeeeeem
zacina byt fakt hodne vzpurny...treba kdyz ho drzim na ruce a on chce na zem..tak zacne nejdriv fnukat a kdyz ho nepustim tak zacne uplne hystericky RVAAAAAAAT...vsichni pak na nej koukaj jak na tyrane stenatko...no samozrejme ze po takovymhle vystupu na zem just nepujde je to parchantik!!!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 08:59
- Nahlásit
monika
Tak to jo,ty dědi jsou někdy k nezaplacení,že?
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:02
- Nahlásit
žofka
a někdy na zabití mám ty puboše dva (17 a 15 let - kluci) a do toho jedno mrně (4 roky - holka).Někdy se divím, že mě ještě nemá v parádě docent Chocholoušek.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:08
- Nahlásit
Orry
A které štěndo není?
Teda až na to moje,že.To je hodňoučké,"poslouchá" na slovo. Když ho volám k sobě,tak přede mnou "vůbec nepeláší co nejdál ode mě". A já pak vůbec nelítám za ním jak potrhlá a vůbec z toho nejsem nikdy na mrtvici !
Teda pokud je ve svém prostoru,což je kuchyň,tak je fakt zlatíčko,ale jak se mu podaří zdrhnout,tak lituju,že je naše chodba tak obrovská.
No,dělám si srandu,není to zas tak hrozný. ,když ho někdy vypustím mezi dospěláky a nebo na dvorek,to je nejlepší,tak je jak vystřelená střela,ale stačilo pár fint a dá se "odychytit" když potřebuju.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:08
- Nahlásit
Tak to já mám teď s Benem jiný zážitky z veteriny. Ten vlítne do ordinace celou jí prošmějdí, přivítá se s doktorem a se setřičkami a pak drží jak beran. Doufám, že mu to vydrží. To Cézar do ordinace vždy šel jako hrdina a když jsem s ním byla jen já, tak to bylo dobré ani nekvík, ale když jsem byla po operaci o berlích a byl s námi páníček, no to jste neviděli jak vyváděl, jak kdyby mu chtěl ukázat jak mu ubližují a to byl jenom na pravidelném očkování. Sice neměl moc dobré zkušenosti, protože absolvoval operaci prostaty a s tím i na stará kolena vykastrování, ale jak byl jen se mnou tak bylo vše v pořádku. No s Benem je sranda, ale nevím jak dlouho mu to vydrží.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:12
- Nahlásit
monika
Jo,a ještě tě v párádě fakt neměl ? To ti mám věřit ? no.jestli nekecáš,tak máš můj obdiv. Mě stačily dvě dcery a nemysli si,že když jsou z domu a mají své rodiny,že zkončily starosti a že už mě nevytáčí. To asi nezkončí nikdy.
Ale já už to tak nžeru,jako když byly doma. To bych se musela fakt někdy zbláznit.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:19
- Nahlásit
ahoj holky....monco, tobe moooooc gratuluju ke stenatkum...jak se ma jejich maminka???,
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:19
- Nahlásit
Z očkováním problémy nemáme,že by mi psy nějak vyváděli. Ani když očkuju malá štěnda před odchodem z domu,tak to snáší dobře,hůř jsem na tom vždycky já .
Před pár dny jsem šla s mou starou babčou na očkování,měla jsem ji navolno,pěkně si to pelášila přede mnou,ale když uviděla,že jsem zabočila do dvora k vetovi,zabrzdila u brány,chvilku na mě koukala a asi si říkala,tak to teda ne,tam je mi to podezřelý,tam mě nedostaneš. A pak si odpelášila pryč. A tak jsem ji musela vzít do náručí. pak už bylo všechno v pohodě. Ani nekvykla,jen ten strach je vždycky silnější. Ale je fakt,že ona je takový náš srab odjakživa.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:22
- Nahlásit
žofko jak dopadly okna a zaclony????
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:26
- Nahlásit
Mě až do čekárny Cezar došel na volno, ale do ordinace už musel na vodítku, to už takový hrdina nebyl. S Benem je to horší, protože ten je jen na vodítku, prortže je to útěkář, ale doufám, že jednou úspěšně zvládneme přivolání, tak snad se také dožije, že bude moc chodit na volno. Je to hrozné, je mi ho líto, ale nedá se nic dělat, protože kdyby utekl a už se nevrátil, nebo se mu něco stalo tak skončím v blázinci a budu si to do smrti vyčítat.
|