Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Míša 79
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:27
- Nahlásit

žofka
Nazdárek, už jsem psala před chvilkou, ale pořád mi to psalo , že nejsem oprávněná k těmto úkonům. Odpovídala jsem ti na tvou otázku s PC a nic. Prostě zkráceně, dělá si to sám a zřejmě to neovlivníme.

monika
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:28
- Nahlásit

žofka
no někdy mám pocit, že tam musím mít trvalé reservé, ale ještě to pořád může být horší.U nás se všechno bere tak nějak s humorem a to mi strašně pomáhá a nabíjí mě to.Ted jsme zrovna řešili na kterou výběrovou školu dáme toho mladšího a ten blb donesl dvojku z chování.Vyřešilo se to okamžitě.Pude na učňák a třeba z něho bude chytrý elektrikář.Dcera mi zase oznámila, že nejsem psycholog.Čuměla jsem na ni jak tele a když jsem se zeptala, co to je za slovo, tak přes rameno prohlásila, že je to doktor a bylo to v televizi.Pak si to nemám hodit.Ale jinak v pohodě.nika00
mamina je doufám dobrá.dnešní info ještě nemám.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:29
- Nahlásit

nika00
To je otázka. Záclony a okna jsou jak ze škatulky! Ale já jsem jak lazar .Mám namožený stehna i lýtka z toho pitomího lezení po žebříku sem a tam.Nahoře se vždycky strachy div nepo...,ale hlavně,že je to hotový.
Ale víš co je na tom nejhorší ? Včera celý den byla zima a pešelo a dneska už od rána svítí sluníčko. To je fakt k vzteku.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:31
- Nahlásit

monika Gratuluju jsou moc krásní!!!!!!
JInak dneska bude krásný den- KONEČNĚ, svítí sluníčko, sice je trochu zima, hlavně že neprší!

Míša 79
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:35
- Nahlásit

monika
Koukám že máš doma taky veselo! Já budu muset jít se synem ven, jinak mi to tu s Atilou zbořej,jo a čeká mně mytí oken, tak hodně zdaru pak se připojím. žofkaJo abych nezapoměla Dneska Atýsek spal sám, ani moc neřval.

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:36
- Nahlásit

žofka..no jo....tak bud rada ze si uzijes slunicka a nemusis pracovat vzdycky si musis najit neco pozitivniho

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:37
- Nahlásit

Míša 79
Jo,přesně to samé mi to dělalo včera taky tak dlouho,až se mi úplně ztratilo co jsem napsala Furt jsem byla neoprávněná !monika
Jo,jo děti nám někdy pěkně umí zamotat hlavu,o tom bych mohla napsat knihu.
A s tím psychologem jí příště řekni,že nemá pravdu,protože každý rodič svým způsobem tak trochu psycholog je,bez toho by snad ani vychovávat ty naše "zlatíčka" nešlo. Nemáme na to diplo,ale psychologové jsme všechny matky,to jí klidně vyřiď.

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:41
- Nahlásit

nika00
Míša 79
No vidíš,jak že je starý ? Já to tu píšu furt dokola,já si vás pořád nemůžu pořádně zapamatovat,mám paměť na baterky. Takže jak je vás na mě tolik,ztrácím přehled,kdo jakého má psa. Já se omlouvám a už je mi to blbý se pořád ptát dokola,ale já se to snad časem zapamatuju.
Jóóó,věk se nějak projevovat musí,že

Orry
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 09:57
- Nahlásit

žofka
hehe tak specialne pro tebe...aby sis to utridila

ja mam pejska Orryho (krizence,13let) a stendo Rockyska (JRT,2mes.) a deti jeste nemam

kdyz ti tohle udela kazdy, hned si to zapamatujes

fotky:
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=778
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=746

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:00
- Nahlásit

ahoj orry

tak dneska nas to ceka..uffff....vcera sme byli kupovat ksiry v hornbachu, protoze v zadnym zveraku je nemaj..staly 350,-! a sou obyc cerny...chtela sem ji koupit takovy peknoucky...s takovejma vlnkama..no ale bohuzel nam chybelo asi pul metru k tomu aby sme je zaply pres bricho maj velikosti "male, stredni, velke a extra velke" no na ty stredni krasne nam chybelo pul metru , na velke asi 20cm a ty obr sou ok

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:02
- Nahlásit

ale prdolka v tom vubec neumela chodit....sla jak miminko a kroutila se u toho jak kaspar pak se divila ze ji to drzi za zada a ne za krk, tk z toho byla cela nesva a furt koukala odkud ji to vede

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:05
- Nahlásit

Orry
Jo,tak takhle polopatismu by mi to velmi vyhovovalo.
Fotečky krásný. JRT už konečně vím,co to je,nastudovala jsem si to kvůli tobě v časopisu. Mají zajímavý původ.myslím si,že je to hodně živý pejsek

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:06
- Nahlásit

nika00
to se naučí.

Orry
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:07
- Nahlásit

nika00
achoooooj Veju, jak je Sandulince a co noveho dela Duffy?? Dneska jdu v 11 k zubakovi, takze zase ulejvarna mnoo lepsi jak ve skole co??

koukam, ze dneska ma absenci brut

Orry
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:10
- Nahlásit

žofka

jj fakt hooooooodne zivy pejsek

nicka00

to je super..vsak si na ne zvykne neboj a dneska drzime palecky!! myslime na vas!!

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 10:31
- Nahlásit

orry
no sandy je snad dobre...ven moc nechodime...setrime se....cece potvora nechce zrat a kdyz ji pekne nakrmim tak to zblazne vsechno jeste se olizuje az za usima....tsss...tak nevim jestli si ona ze me nedela blazny...a duffy je torpedo....jako pozor..uz me nechodi jen pokousat, ale v noci se pride pomazlit

jinka holkyyyyyyyyyy jooo doufam ze sandynka nebude chodit jak pokakana porad

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:01
- Nahlásit

Ahojky holky,já nějak nestíhám. Marod dneska v noci alespoň trochu spal, ale ségra je od rána v práci a twen blázen čtyřnohej celou dobu "běhá" okolo kuchyně a nechce si lehnout. Vypadá jak Meresjev. Jenže při tom kvílí a poštěkává. Jsem pomalu na prášky. Brut je z toho naprosto rozhozenej a nechápe, proč ho vždycky zavíráme do kouprlny, když jde jeho kamarád ven čůrat. Denynka má Bastyho od počátku jako svoje miminko a podle toho se k němu vždycky chovala. Teď je schopná u něj hodiny sedět a olizovat mu čumáček nebo u něj naříkat. Když jde Basty ven, tak musí chodit s ním a neustále ho pozoruje a poňufává na něj.
Jinak mám dneska takový pocit, že se nám podařil malililinkatý pokrok. Tak doufám, že to není jen pocit, ale i pravda. Tuto zprávu píšu už skoro hodinu, vždy ten náš invalida něco vyvede.

nika00
Tak dneska mooooc držíme palečky a taky všechny pacičky.......bude dobře, uvidíš!! A moc se neklep, ať není Sandynka nervozní a není jí po narkoze špatně......

žofka
Tak vidím, že okna už máš umytý a záclony vypraný...tak od teď bude jen svítit sluníčko ..to víš, zákon schválnosti funguje....

Orry
Máš ale ty psíky statečný.....a taky pěkný lumpíky......jj, jack rt jsou herci snad od přírody....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:02
- Nahlásit

monika
Čekám na zprávičky o mrňátkách, fotečky jsou úžasný....co mamina, je v poho?....

monika
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:22
- Nahlásit

mamina se vzpamatovala a už se chytla a stará se.Malí se taky přisáli, tak snad to bude v pohodě.Jen je třeba dávat zvýšeného majzla aby je matka nepřilehla.Nemaj to ti chovatelé jednoduché.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:37
- Nahlásit

monika
Výborně, to je šikovná mamina ( a chovatelka taky)....

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:51
- Nahlásit

holky, o čem jste tady psaly, že jste u toho brečely? Nějak nestíhám všechno pročíst.....

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:02
- Nahlásit

aaale brut...to je jina diskuze "naposled"

Míša 79
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:02
- Nahlásit

žofka
Atýskov je 8týdnů, já jsem ho nechtěla nechat spát samotnýho aby nebrečel, musí to být pro ně těžké opustit maminku, sourozence a jít do neznáma. Tak jsem mu chtěla trochu dopřát. Ale mohla by jsi mi poradi nebo i někdo jiný- když spí tak chroptí, hlavně když je smotanej do klubíčka. V zátěži mu to nevadí ( myslím tím teda hraní a ikdyž si hraje s druhým psem).

Míša 79
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:09
- Nahlásit

brut
Jmenuje se to NAPOSLED a je to v posledních téatech. je tam odkaz i na hrobečky. Tak jestli si chceš poplakat, takjdi číst!

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:46
- Nahlásit

Děvčata já Vás obdivuju, jak jste všechny pracovité. Já mám okna ještě špinavé, přestože jsem doma sama - muže se psem jsem již odstěhovala na chatu. Ale snad mě omlouvá, že furt courám po krámech, protože muž bude mít 60 a tak se snažím nakoupit na oslavy to nejlepší a tak než se dostanu domů tak je minimálně 17.00 a to už se mi do toho nehce. Bude to holt muset vydržet až po velikonocích to se chystám na každoroční kontrolu do nemocnice a to se dostanu domů dřív, takže pak přijdou na řadu i ty okna.

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:02
- Nahlásit

to ja si to vsechno rada uklidim, jen musim bejt doma sama..bydlim u rodicu a mama do vseho desneeee kecaaa....takze ja si to udelala v klidu kdyz byla v praci a ted to mam a mama ne.... kdyz po nich uklidim tak zas udelaji bordel, takze ja sem rezignovala...

Cezar
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:34
- Nahlásit

nika00
Vše todle znám u mých rodičů jsme bydleli 8 let než jsme dostali byt. Ale zase tak špatná nejsem chatu mám uklizenou celou včetně oken, což bylo důležité jelikož tam se budou slavit ty mužovi 60tiny a nevím kdo všechno přijede. Doma to počká a normální uklid je v pohodě jelikož mi tam nemá teď kdo dělat bordel. A ještě ke všemu moc okna nemusím, jinak je meje muž, protože mám bezvadnou výmluvu, že bydlíme v 6 patře, ale jednou za rok tj. na jaře je musím udělat sama, ono je to také zapotřebí, protože u muže musím občas nějakou tu šmouhu přehlídnoutno a rámy jednou za rok jsou také potřeba pořádně vydrbat. U něj mi připadá, že to jen tak šmudlá. No dnes ještě hlavně musím koupit nějakou mlsku pro Beníka, protože panička přece nemůže přijet s prázdnou.

brut
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 14:54
- Nahlásit

žofka
Míša 79
nika00
Tak tuto diskusi raději vynechám, mám pomalu noční můru, že by nás to mohlo potkat s Bastym taky...tak proč si to dělat ještě horší.....já myslela, že jsem tady něco přehlídla, jak jsem ve fofru vlítnu, napíšu a honem zase se věnovat našemu "Meresjevovi". Fuj, to se mi ulevilo.......

Cezar
Kulatiny budete slavit tenhle víkend nebo až o velikonocích? Jinak 60 je krásnej věk, my jsme slavili v posledních 3letech samý šedesátníky a vymýšlet pro ně dárky byla vždycky moje práce.......děs.....hrozně nerada něco vymýšlím, kor když mám pocit, že ty lidi všechno mají.........a tak jedni dostali nabíjecí baterku na chatu ( teď se těší na další oslavu a chtějí ještě jednu, o tuhle se stále hádají), druzí dostali poukaz do Hornbachu na nákup zboží ( jsou vášnivý zahradníci a tak jsem si říkala, že si lopaty...vyberou sami) ,no a ti třetí dostali celou grilovací sadu ( myslím tím vidličky, špejličky...., ti zase grilují i to co snad nejde).
Já jak už jsem tady psala, tak okna budu mýt až po nalakování, takže po velikonocích..... ono stále není tak pěkně, takže mám dobrou výmluvu.

žofka
Pokud to ještě dneska zvládnu písnu mejlík, jinak až zítra

nika00
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 15:26
- Nahlásit

cezar..tak jak to tak ctu, tak opni snad vsichni chlapi to jen smudlaj co si neudelam ja, poradne to nemam

jinak vse nej tvemu muzi od celeho osanstva diskuze

žofka
Člen
# Zasláno: 6 Dub 2006 16:41
- Nahlásit

Já vás jdu jen rychle pozdravit,teda spíš,ať něco nepropásnu,a zase letím,jsem dneska nějaká zaneprázdněná. To má z toho jak tady od rána vysedávám a pak nestíhám.
Míša 79
Tak to teda nevím,to ti neporadím,to jsem ještě nezažila. A není to jen normální chrápání? Štěnda někdy dokážou pěkně zařezávat. Jedině pak,že by ho vet poslechl,nic jiného mě nenapadá.
brut
Jo,písni,ale nehoň se kvůli mně.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání