| Autor |
Zpráva |
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 17:41
- Nahlásit
Holky,peču štafetky,znáte to ? Pod tím názvem se u nás prodávají zákusky. Já to jako ty zákusky dělám jen na vánoce,jinak to dělám jako řezy. V sobotu přijede dcera s rodinou,tak ať máme co mlsat. Teda dneska upeču jen tři placky těsta(možná čtyři,podle toho jak mi vyjdou bílky) a zítra to naplním krémem a poliju čokoládou. Máte chuť ? Přiďte,bude toho dost .
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 17:42
- Nahlásit
žofka
nerikej dvakrat prijdu i s klukama (psima!!) Orry je desne na sladky a Rockys asi taky bude..ikdyz ten radsi masoooooooo
ted tu se mnou sedi..a dorazi na osmaky v kleci ))
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 17:47
- Nahlásit
brut
jj je to vazne heeeeerecka umi udelat ze sebe kasparka, hysterku i silene smutnou princeznu
Cezar
ja zas tak pracovita nejsem, neboj a okna ted mame taky spinava, neb mame barak v leseni a opravujou balkony a omitku..takze vsude bordel..a ten randal..hruza!!!jinak ted mame doma dalsiho bordelare (samoska ze chlapa ), Rockysek chodi k osmakum ke kleci a taha od nich seno a pak mi to roznasi po koberci..takze to tu vazne vypada jako seno slama a staj..ale koniky ty ja rada, takze se nezlobim akorat to luxovani teda nemusim
|
monika
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 19:01
- Nahlásit
já je mýt nemusím, my je budeme měnit
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 19:29
- Nahlásit
Orry
Tak to sis u mě moc nešplhla a tvoji psíci by u mě moc nepochodili. Na to já jsem hrozně přísná,u nás psi sladký nesmí!
monika
Ty se máš,ale neboj,taky to příjde.My měnily asi před třemi roky. Jaký dáváte ? My daly dřevěný,já plast nechtěla,ale dalo mě to hodně práce manžela ukecat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 21:57
- Nahlásit
žofka
Štafetky já k smrti ráda,mňam,mňam...... Nezbylo by? U nás psi můžou jen psí dobroty, z lidských jen piškotky...........
Orry
Osmáka miluje naše kočka, ta vydrží sedět dvě hodiny u klece a pozorovat ho. Osmák už si na ní zvykl a nebojí se jí. Jen ten bordel z podestýlkyy, kdyby nebyl......já bych byla šťastná.....
monika
Váš nějaké novínky o mámě a mrňatech? jsem hrozně zvědavá.....
Holky, vypadá to lííííííp, už po kuchyni chodí skoro dobře ( teda jen chvíli, pak zase začne tahat zadek), ale já mám hroznou radost..... Ozvu se zase zítra , dobrou noc..
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 22:21
- Nahlásit
brut
No vidíš,tak třeba mu je u vás dobře.Ještě tolik v noci plače?
Tak to vypadá,že se s toho dostane. To bude radosti,moc vám to přeju.
Štafetek dělám"sloní dávku",oni chutnají i ´manželovým kolegům.Ale když si na ně přijedeš,tak oni můžou utřít nos,tobě dám přednost. To víš,já je vždycky rozdám.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:17
- Nahlásit
Děvčata děkuji za muže za blahopřání. Bube to mít přesně na velikonoční ponděli, takže slavíme až o velikonocích. Ale už skřečkuji do mrazáku, abysme mohli grilovat atd. Bohužel píši až teď, protože počítač mám jenom v práci, doma bych anu neměla kam dát, ale až půjdu do důchodu tak si snad budu muset pořídit aspoň notebook, abych si mohla zařídit internet, protože jinak by mi to asi moc chybělo ikdyž muže asi trefí šlak, protože je to antitalent na takovéto vymoženosti. mobil používá jen na telefonování a to ještě když jsem mu ho koupila, tak nadával. SMS jsem ho donutila se naučit až loni, protože jsem odjížděla na dovču do Egypta a měla jsem strašný strach o Cézara, takže bych si ani dovču neužila.
brut
Jsem strašně rádá, že se to tomu pejskovi lepší, vím o čem mluvím, protože jsem u Cézara měla furt strach, aby nezačal tahat nozičky za sebou, ale chudinka na štěstí chodil aý do poslední chvíle i když špatně, ale byl zlatíčko a paničce chtěl dělat jen radost. Přeju mu fakt moc aby se z toho dostal.
žofka
Na štafetky bych také ráda přišla, je to jeden ze zákusků, který mám moc ráda, ale nesmím toho moc, protože bych za chvíli neprošla dveřma.
orry
Ten bordel znám také, protože nám loni nebo možná už předloni zateplovali barák, takže také príma. A zrovna tak vysavač také moc nemusím a nejhorší je, že i muž ho nemá rád, takže doma pomalu losujeme kdo bude vysávat.
|
Míša 79
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 08:23
- Nahlásit
Čau holky, teĎ jsem šmejdila v odkazu Konzervi štěňatům nebo ne. A napadlo mě co takhle vyzkoušet BELCAND, přečetla jsem si ho a docela mně zaujalco myslíte? žofka Včera jsem si vzala vzorečky RC- ty nechtěl, ACANY- ty zbaštil hned, NUTRAM- ty jsem mu ještě nedala. To je ale dylema!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:14
- Nahlásit
žofka
Cezar
Míša 79
Ahojky, tak dneska to zase vůbec nevypadá dobře. Pacinky tahá za sebou a skoro nemůže chodit. ... Teď tady naštěstí v leže naříká, protože mu panička odjela do práce ....... Těším se až zase přijede. Moje záda hodně trpí a i kyčel dost naříká, přece jenom ta zátěž je obrovská. Jen pořád doufám, že to není nadarmo.......
žofka
Moc nevykřikuj, že mám dorazit, kvůli štafetkám bych jela světa kraj. ...........ale až bude Basty v poho, teď nemůžu
Cezar
to nevadí, hodně lidí tady píše z práce....Přejeme manželovi k narozeninám hodně zdraví a štěstí. .......na velikonoce bývají oslavy nejlepší, hlavně ať vyjde počasí
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:15
- Nahlásit
ahoj holky, tak uz mame za sebou tu veterinu...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:19
- Nahlásit
Ahoj holky,
Míša 79
Tak z toho bych vědu nedělala,když si vybral sám Akanu,tak o tom vůbec neuvažuj. S Akanou mám dobré zkušenosti a až budu chtít změnu,tak ji zase psům vezmu,dřív jsem ji hodně brala.Stejně tak třeba Anku nebo K9,to mám všecko vyzkoušené.Je to taková ta střední cenová relace a myslím,že kvalita není špatná. Já šáhla po RC spíš ze zvědavosti,když se tolik specializují na krmiva pro malá plemena s dlouhou srstí.
Jo a ten kontakt na to Belcando jsem si už uložila,může to být dobré.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:20
- Nahlásit
nika00
No a???? proč neřekneš hned jak jste dopadli ??!! Vždyť jsme určitě všichni zvědaví.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:21
- Nahlásit
vzhledem k tomu ze mam nesmirne hoooodnyho psa, pry az tak moc, ze je to k nevire, tak rtg se delali bez narkozy...
krcni pater je naprosto zdrava, na pateri ma jen dva drobne vyrustky, bederni cast je taky v poradku a kycle by nam pry mohl kdejaky retrivr zavidet..mame dkk0-1/4
bohuzel mi ta dobra zprava, ze psovi nic neni dlouho nevydrzela... na rtg hrudniku se ukazalo, ze sandynka ma moc velke srdce..ze je az dolu na ten hrudni oblouk, coz by melo mit rezervu par centimetru a navic jak je velike tak i zveda dychaci trubici rovnobezne s pateri...coz by zase mela byt rovnobezne s hrudnikem... a srdce nema ciste lemovani...
byly dve moznosti...
bud to bude stitna zlaza nebo srdicko...stitna zlaza je jaksi lecitelna...cekali jsme na vystereni bichemky z krve..bylo to fakt nekonecny...nakonec se jim ten pristroj nejak zpomalil, tak sme jeli domu a ja cekala co mi zavolaji....no a pak volali...
holky, ja zas rvala jak zelva..je to srdicko
v pondeli si jdeme pro leky..dozvim se co to vsechno znamena...ale neni mi z toho dobre
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:26
- Nahlásit
nika00
Špatná zpráva nesmí přebít tu dobrou. Nebuď smutná,dostane léky a bude to dobrý. Nevím,jak jinak tě uklidnit.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:29
- Nahlásit
dostane leky...ale ja vubec nevim co s nim ma...doktor rika, ze to nekdy je tak, pokud se to terba neleci, ze to srde roste a roste a prestava plnit svou funkci...a zpomaluje se...
a ted me taky postasila kolegyne, kdyz rikala ze ji vet lecil psa na srdce, daval mu silne leky....a kdyz nakonec zmenili veta, tak ten jiny prisel na to, ze pes ma srdce v poradku, ale ma jen zloutenku..bohuzel uz mu nepomohli, protoze srdecni leky na zdrave srdce samozrejme neni nic moc...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:32
- Nahlásit
nika00
Ale však on ti vet určitě všecko vysvětlí.A nemůžeš se hned řídit tím,že někdo má špatné zkušenosti. A nebo,když by ses chtěla utvrdit,můžeš si přeci ještě psa nechat vyšetřit někde jinde.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 09:34
- Nahlásit
brut
Děkuji za přání, doufám, že se počasí vyvede, na jeho 50tiny jsme dokonce chodili v kraťasech. Je mi moc líto toho sestřinýho pejska, co říká veterinář dá se s tím něco dělat, já bych asi také řvala jak želva, když bych ho viděla. Mě je jich nesmírně líto a kór když vidím jak jsou na nás závislý. No snad se jim to povede. Si fajn, že s ním takhle sestře pomáháš.
nika00
To mi je moc líto, že to takhle dopadlo, ale dá se stím něco dělat? Napiš co Vám v pondělí řekli, snad se to dá nějak práškama korigovat. Když oni chudáci maj snad všechny lidské nemoci a ještě snad i víc. Držíme s Beníkem moc a moc palečky
i všechny pacičky.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 10:59
- Nahlásit
nika00
Neplaš se dopředu, pokud má Sandynka nemocné srdíčko, tak dostane léky a nebude moct nějaký čas běhat.
Vzhledem k tomu, že jak píšeš, je mooooc hodňoučká, tak to bude v pohodě. Pokud se budeš stresovat dopředu, tak tý svý kuličce moc nepomůžeš. V klidu vyčkej na pondělí, na všechno se důkladně vyptej a pokud by si něčemu nerozumněla, tak se neboj zeptat víckrát. Myslím, že nebudeš první ani poslední. Sandynka u tebe má tu nejlepší péči, tak nesmíš, už kvůli ní, vidět všechno černě. Snaž se s ní hrát jako by se nic nedělo, ale přece jen opatrně a uvidíš, že ti hned bude lépe.
Já jsem před chvílí taky musela odejít na chviličku pryč, aby Bastík neviděl, jak mi tečou slzy při pohledu na něj. Pak jsem si umyla obličej, přišla zpátky a bylo zase dobře. Hůř to snášejí naši pesánci, nejsou schopní pochopit, co se děje.
Takže hlavu vzhůru ( a jak řekl jeden klasik) kalhoty dolů ( ale na v práci, to by se někdo mohl leknout) a úsměv!!!!!!!!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 11:05
- Nahlásit
ahojky,žofka
okna dáváme plastové, já ukecávala slabě, zvenku imitace dřeva, vevnitř bílé.
Jinak prckové jsou v poho, fena se stará a mimina jen spí a futrujou se. Už se těším, až budou akční a budou moct k nám.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 11:07
- Nahlásit
nika00
netrap se, kamarádka má barzoje a mají stejný problém.Bere léky, nesmí tolik běhat, ale jinak je v pohodě. Aspon bude mít gauč jako medikament.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 11:39
- Nahlásit
brut...ja se snazim delat vse jakoze "se nic nedeje" akorat ma ted povoleno spat se mnou v posteli...tak si asi musi myslet ze sem se docista zblaznila....jinak vcera sem tajne fnukala..kdyz spala a ona se probudila a zacla knucet...tak sem rychle prestala, podelily sme se o perinu a sly spat...
jinak brut, co je bastikovi?? :-l
monika...ona stejne nikdy moc nebehala....chjoooa ja s ni chtela vsudemozne chodit a vsude ji brat sebou...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:15
- Nahlásit
nika00
to klidně můžeš. Jen na ni musíš dávat víc pozor.Jessina taky jezdí všude, mají zahradu, ona tam celé odpoledne blbne a pak zbytek dne odpočívá.Budeš ji jen víc pozorovat.Neboj, bude to dobrý
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:27
- Nahlásit
nika00
Je to nepříjemné, ale já myslím, že s ní budeš moc chodit všude, akorát ji budeš muset trochu šetřit, ale snad to s medikamenty bude lepší. Nesmíš vše hned vidět černě. Segřinýmu pejskovi se z alergie vyvinulo astma a žije s tím už 4 roky, taky ho akorát musíme trochu šetřit. Muž si ho bere naléto na chatu, protože tam mu je nějak líp. Taky už mu je 12 tak je to takový stařeček marod. Všechno jde jen se člověk tomu musí přizpůsobit. Uvidíš, že to bude dobré.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:33
- Nahlásit
snad to nejak zvladnem...a hlavne snad to zvladnu ja....jeste vcera v tomhle stavu sme sly ven kadit...u nas je takove pole a u nej dum...vsude tam chodi lidi se psama a neresi naky bobky atd...vzdyt je to u pole...no a sandy se vykadila u toho domu(venku na te polni ceste) a ja nemela zadnej pytlik nic..no a vylezl majitel toho domu, zacal mi nadavat do krav a vyhrozovat mi, ze mi psa zastreli atd....no nezmohla sem se ani na slovo...a sla dal...
|
Míša 79
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:33
- Nahlásit
brut Je to těžký, ale musíš být tvrdá a vydržet a hlavně mu být oporou,určitě vše bude lepší!!!žofka Jo asizůstanu u ACANY. Kdyžjsem dneska šla do zverimexu pro to krmivo, tak jsm se schválně zeptala na BELCAND, tak mě začali odstrašovat abych ho prý nekupovala, že jsou to prý podvpdníci. Tak zůstanu u toho co znám(radši).
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 12:40
- Nahlásit
nika00
Ono je lepší se takových blbců nevšímat, kór když máš jiné starosti. Je samozřejmé, že člověk se snaží po těch našich miláčkách uklízet, pokud je to teda dosažitelné, myslím pokuď to není někde ve křoví, kde by se spíš člověk potrhal než to po něm uklidí, ale stát se může všechno, že i ten pytlík zapomeneš. Kdyby se stalo každému jen jednou, že neuklidí, tak je to úspěch. Ty se těď starej spíš o pejska a nerozčiluj se s nějakýma blbcema, mysli si něco o .......... a ať ti vleze na záda.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 13:33
- Nahlásit
Děvčata příjemný víkend odcházím domů.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:04
- Nahlásit
Cezar
Také přeji pěkný víkend a v pondělí se těšíme na zprávičky o Beníkovi...
Míša 79
Dorazila panička a tak oba spí....to je ticho!!!! Já miluju klid a tichoučko...... Snažím se vydržet......
nika00
Basty má artrózu v kyčlích a v bederní páteři (za normálních okolností bez problémů, protože není tak hrozná), jenže před pár dny spadl a má ještě přiskřípnutý nerv v pravé zadní pacce. No a následkem toho skoro nechodí, atrofují mu svaly....... Pravou zadní courá za sebou a teď už "chodí" s přidřepnutým zadečkem. Volala jsem vetovi a naděje na zlepšení je minimální. To je hrozný pohled. Jinak je Basty naprosto zdravý.....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 7 Dub 2006 14:26
- Nahlásit
jezis brut to je hrozny..ja bych rvala asi pokazdy, co bych ho videla...
a co treba operace??nepomohlo by to??? to je mi vazne lito
|