Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:58
- Nahlásit

juu my zas pomalu dolinavame to mam radost...v sobotu jsme udelaly velkou koupaci proceduru..sem sadnynku nalozila do vany a pekne vydrbala..to bylo spiny...a pak sem vyndala psa z vany a koukam ze je bilej teda skoro...ale fakt prokoukla a je vonavoucka a heboucka

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:07
- Nahlásit

nika00
no my jsme prave vcera orryho taky vykoupali a tim mu to linani zpustili ...je ted jak medved...

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:09
- Nahlásit

radim jen cesat, cesat, cesat....ja uz se ptala ve zveraku na ty suseny morsky rasy a premyslim, ze to poridim, prej je to dost ucinny

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:21
- Nahlásit

nika00
cesame, cesame, cesame, ale Orry ne drzet, ne drzet

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:26
- Nahlásit

hehe jinak svato, precti si diskuzi "hloupej dotaz na ocasek" a rekni mi co si o tom myslis....pokud by ho mela kupirovanej, tak bych ty chovatelce sla rozbit hubu

Orry
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:30
- Nahlásit

padim dom!! pa zitra

nika00
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 15:32
- Nahlásit

ahooooj

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 17:05
- Nahlásit

Ahojky,teda tady je veselo,ani nestíhám číst. Já už jsem z toho pejskování asi pěkně zblblá. Po obědě jsem si zchrupla a zdál se mi jakýsi sen o psech a granulých. To už je asi deformace.
Tak nevím,jestli je horší(lepší) vítání jedním šedesátikilovým psem nebo smečkou malých prcků. Ti se začnou vždycky "hádat",kdo má větší právo mě dřív a víc vítat,někdy jsou to i boje. Vyzout se chodím do koupelny,protože to na chodbě prostě technicky není možné.moje ruce smí po příchodu je drbat a hladit,ale běda,jak šáhnu na kaničky u bot,to nemám šanci před nimi rozvázat,maximálně tak zasukovat.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 21:20
- Nahlásit

Holky,já tady celej večer čekám,že sem hodíte zprávy,jak jste pořídily u veta a vy nic. Už jsem z toho celá nesvá.Niko,Brut,tak jak jste pořídily?

Míša 79
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 21:27
- Nahlásit

žofka No jo zas je ňákej divnej den, tady prší se sněhem. Atysovi se ani nechtělo celý den ven, tak dělal bordel doma a Míra to stejný , takže k zbláznění!. Počasí se zas vyznamenalo. Co dneska Atys vyved, přišla jsem z krámu, ten lump vylezl do podkroví , kde máme ložnici(mám tam před nim schovaný všechny kytky) a ůplně totálně mi zdevastoval nádherný, překrásný , plně rozkvetlý vánoční kaktus, lososové barvy, já myslela že mně klepne pepka, všichni mi ho obdivovali a teď tohle . Ani jsem neměl sílu dát mu nakládačku, kdyby jsi viděla jak se plazil u země a moc dobře věděl ,že to přehnal, tak jsem ho symbolicky vytahala za kůži, ale zamrzí!

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 21:42
- Nahlásit

Míša 79
Ahoj,u nás ještě vydrželo hezké počasí,ale na večer už se taky zatáhlo,myslím,že do rána bude pršet i u nás.
Tak to by mě asi taky kleplo,ale snad ten kaktus nezrušil celý,třeba ještě znovu vzejde,snad jsi ho nevyhodila. Já mám ten samý,ale kvete si jak a kdy chce a třeba má jen 3,4,5 květů.Teď zrovna nabírá na květ,ale zatím je tam jen jeden.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 21:53
- Nahlásit

žofka Ne nevyhodila, nechám ho znovu obrazit. Podívej se do galerky mám tam nový fotky.

žofka
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2006 22:13
- Nahlásit

Míša 79
Já neumím v galerce hledat. Já mám problém se i do ní dostat. Jsem kopito.

Cezar
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:01
- Nahlásit

Hezký den všem i když trochu uplakaný.
Orry
Tu čokoládku Beník může taky a rád, no a Cézar ten by jí jedl na kila. Top co on snědl čokolády za svůj život. tak podle toho co říkají, tak by musel být pryč daleko dříve než v 14 letech. a jelikož u nás čokoládu miluje i můj muž, tak psi jí samozřejmě baští také. Kdy na ten Jižňák chodíte, i když teď už je Beník s mužem na chatě a bude tam do podzimka. Jó jinak k tomu rohlíku, tak u nás nesmíme sníst sami aini ten suchý rohlík, on totiž baští i suchý chleba, natož když ke něčím namazaný. Holt povinné daně asi odevzdáváme všechny, zrovna jako ty Orrrymu, kdyť jsou to naše zlatíčka.
nika00
No doufám, že si fakt zvikne, že má dost a nemusí vše sežrat najednou, nejhorší je, že on miluje snad každé jídlo včetně granulí a né jako Tvá Sandynka, i když měl na chatě kamarádku s kterou se vylítal, tak se s ní o granule podělil. No ale naše jídlo to je pro něj ňamka. Tudle říkal manžel, že si vzal pečenáče a že mu to bral pomalu i z pusy.

žofka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:08
- Nahlásit

Ahoj holky,
dneska tady budu mít absenci,jedu na rentgen zubů,tak se sem dostanu asi až na večer.

Cezar
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:08
- Nahlásit

monika
Tak těch 60 kg ti nezávidim. Mě stačil Cézar s 36 kg. No a Beník má 22,5 a skáče jemně, on je takový komediant, ale umazat umí pěkně, kór když mi s mužem chodí naproti k metru, tak každou chvíli peru kabát. Boty mám vždy pošlapané jak hrom, takže se modlím, aby než dojem domů, aby jsme nepotkali moc známých.

Cezar
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:09
- Nahlásit

žofka
Tak ať ti rengen zubů dopadne dobře a nenajdou ti tam nějaké špatnosti.

žofka
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:23
- Nahlásit

Cezar
No kvůli těm špatnostem tam jedu,oni už tam jsou.Potřbuju generálku všech zubů.Už teď vím,že minimálně polovina přijde ven. Já chtěla celé nové,ale to mi zubařka zamítla,takže zatím nevím co mě čeká,ale určitě nic příjemnýho.

Cezar
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 08:29
- Nahlásit

žofka
No tak to je nepříjemné, já jdu k zubaři zítra, ale máme celkem fajn zubařku. Ta se zase snaží naše zuby zachránit, ale kolikrát je to léčení na půl roku až na rok. To trhání ti vůbec nezávidím, já se nikdy zubaře nebála ale, trhání je mi nepříjemné kvůli té injekci. Tak snad to nebude tak zlé.

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:15
- Nahlásit

ahoj holky...slysim zubare a uz je mi zle......ja nesnasim ty zvukyyyyyyyyy....uz sem tam nebyla asi 3 roky...

jinak vcera na vetu sem dostala prasky (Fortekor-neznate ho nekdo??) ma brat pulku denne....zatim to vypada, ze uz ho bude brat porad...stoji 600 +konzultace+dph..vcera sem tam nechala pres 800...no sila....tenhle mesic sem utratila 7000za psa vcetne granuli...

jinak srdicko ma zvetsene protoze ma velky tlak krve a to srdicko ji nestacilo pobirat, tak se zvetsovalo jako obrana...tim padem se mu zvetsila i aorta a ta krev mohla lip proudit...vzhledem k tomu ze to je sval, tak samozrejme ze nabyvalo na sile a na velikosti...takhle to vypadalo jako dobrej tah toho srdicka zvladnout tu rychlou krev, ale ve skutecnosti je to tak, ze jak by se zvetsovalo a zvetsovalo aby tu krev pobralo, tak by ztracelo vykon a zaclo by se zpomalovat..coz vime, co by znamenalo
pry jsem to chytla hned na zacatku, ze to srdce je zvetsene asi jen o ctvrtinu, takze je to prej zatim dobry...(jen doufam ze ten vet vi o cem mluvi a co dela...uplne sem se ji bala dat ten prasek) sandynka by mela zacit byt aktivni jako ostatni pejsci....za 14 dni jdem na kontrolu a ockovani...

ufff a hned 4.5. jim tam vezu tu moji zlobivou kocku na kastraci...

Brut
jak jste dopadli vy??? Doufam ze je vsechno tak nejak v poradku...

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:29
- Nahlásit

žofka
to vitani si umim predstavit..jsou jak pytel blech
jinak drzim palce u zubaka..ja tam byla min. tyden a odstranovala mi zubni kamen..docela neprijemny, ale mam to za sebou
Cezar
jj vsak ja ty dane platim celkem i rada, ale nekdy kdyz si chce clovek neco v klidu snist to aby si vlezl na zachod ...jinak si myslim, ze kdyz pejsa vzdycky dostane te lidske mnamky jen trochu, tak mu to neuskodi..je to jako s detma, kterejm rodice nedavaj bombony...Orry je vylozene cokoladovej..jsem rikala, ze by mel jit do Orionu
jinak na Jizak chodim nekdy o vikendu..kdyz chci jit na delsi prochazku Milickovsky les..nebo na "haldy"
nika00
kejhu, tak to je sila...to jsou teda nemoce , snad ji prasky pomuzou a bude hej..hlavne nezoufej...!!!
jinak k tem penezum...skoda, ze si psy neplati zdravotni pojisteni, takhle je to nekdy na omdleni.. nejhorsi je, ze oni vedi, ze to za toho pejska das..

Cezar
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:31
- Nahlásit

nika00
Tak to je fajn, že jste to chytili takhle v začátku, ještě, že si na ty rentgeny šla i když to fakt stojí vše kvanta peněz, ale co by člověk pro ty naše miláčky neudělal. Takže držím palce ať dobře prospíváte. No myslím, že už bude fakt na těch práškách furt, holt s tím musí člověk počítat, hlavně když bude moc šťastně žít.

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:38
- Nahlásit

jj pokud bude dobra, tak mi to nevadi......snad je to opravdu tento problem a nebudu ji tim spis ublizovat...(kolegyni psika lecil doktor silnymi prasky na srdce a ji se furt nezdalo, tak sla k jinemu vetovi a ten zjistil ze pejsa ma zloutenku, ktera by sla v poho vylecit, ale pes byl bohuzel skoro zabit temi prasky na jeho zdrave srdce...umrel )

holky potrebuju radu mimo soudek...
chci rict sefovi aby mi pridal...jak to mam udelat???????

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:43
- Nahlásit

nika00
pokud mas k tomu vetovi duveru a vis ze je dobry, tak mu ver jinak si precti na russlicich co mi ten nas rostak zas provadi
mnooo, tak to nevim..ja bych si o to asi nikdy nerekla ale je fakt, ze ja ani nemusim..sef nam pridava sam od sebe (ale ze zacatku jsem taky dlouho cekala)

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:45
- Nahlásit

ja tohle taky prave neumim, ale jestli to takhle pujde dal, tak budu muset....dyt ja dostavam 12cistyho a z toho sem ted dala 7 jen tak pryc...sem jako premejslela ze mu reknu, pridej nebo jdu..no ale bojim bojim

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:50
- Nahlásit

nika00
no treba bych jako naznacila, ze jsem po zkusebni dobe a jestli by teda mohl popremyslet o tom ze by ti pridal ale jaaaaaa bych si o to asi faaaaaaakt nerekla..jsem srab a taky bych se bala, ze rekne...tak papapapa

nika00
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:53
- Nahlásit

dyz nereknu dej nebo jdu tak me nevyhodi..on me svym zpusobem tady potrebuje...je fakt ze uz tu budu pul roku...(sice denodenne sedim na diskuzi ale to neva)
zkusim to na nej citovym vydiranim..jako ze pejsek a kocicka a prasky najem atd

Orry
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 09:58
- Nahlásit

nika00
jj vydirej

Cezar
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:29
- Nahlásit

Orry
No u hald bydlím, takže někdy až bude Beník doma, tak se domluvíme.
nika00
S přídáním také neporadím, bohužel o jiné jsem vždy uměla říct, ale sobě né.

Cezar
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2006 10:30
- Nahlásit

Orry
No u hald bydlím, takže někdy až bude Beník doma, tak se domluvíme.
nika00
S přídáním také neporadím, bohužel o jiné jsem vždy uměla říct, ale sobě né.

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání