Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:49
- Nahlásit

žofka
je to chlapak Rocky cura jeste jako zenska je to prdola!!

nika00
acha..jsem si rikala, ze ta 18 nebude provokace
jinak Rocky je NAS...ale asi ho nechame napsat na me, neb jsem mamce slibila, ze to budu platit jinak ale na veterine je zase pod mamkou, neb je tam i tak Orry

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 10:53
- Nahlásit

Orry
Tak to sedí,dvoukilový chlapák

monika
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:50
- Nahlásit

ahojky, mimina rostou, přikrmují se a jedno vypije 50ml. Žofi, kolik to tvoje?

monika
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 12:52
- Nahlásit

žofka
já jsem jednou pozorovala retrívra sousedů.Mohlo mu být tak 6-7 měsíců a taky ještě čural na holku. Pak se tak rozhlídl a začal zvedat nohu, čural a najednou koprt a byl na zemi. Holky tu bleskovku, jakou se zvedl jste neviděly.Pak se rozhlídl, jako kdo ho asi tak viděl a odkráčel za dům. My se s manželem málem porvali smíchy.

Cezar
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:36
- Nahlásit

Děvčata tak jsem se hezky nasmála a vzpomněla si na Cézárka když začínal zvedat nohu, ale ten ji zvedal až kolem roku. Ten ji zvednul a pak se taky tak rozhlížel jak kdyby nevěděl ani co udělal. Jinak hezké svátky, já už dnes končím, zítra mám velké přípravy na tu 60tku.

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:38
- Nahlásit

Cezar
mej se krasne!! uzij svaku jara!! a preju vydarenou oslavu!! a ahoooooj v utery

PS: pohlad pejska

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:40
- Nahlásit

*svatky*

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 13:41
- Nahlásit

ahoooooj a uzijte si to !!!

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:19 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Cezar
Taky hezké svátky
Monika
Hele nedělej si z nás srandu,jóó! Ti moji prďousové si pětkrát líznou kašičky,brknou si a odvajijou se jako sud.Copak tak troška se dá změřit?! Náhodou,už máme všichni kolem půl kg a kluk už bude mít 600g. Dej si pozor aby jsme ty vaše dogy ještě nedohnali a nepřeprali! Už to pěkně trénujem a docela nám to jde. Na rozdíl od tvých miminek,mi už jsme náhodou velký,už docela umíme chodit a taky už chodíme čůrat vedle pelíšku na papír,heč. To bych chtěla vidět,co umíte vy,akorát tak chrnět a pít,že?! Ale to nám jde taky ještě dobře. To aby jsme měli sílu na vás,když se na nás tak vytahujete!

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:21 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Monika
Doufám,že bydlíte hodně daleko

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:21
- Nahlásit

žofka:
pomooooc ja sem hodna, ja nic nerekla
ja dogy nemaaaam ani zadny stenataaaa....

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:37
- Nahlásit

nika00
Tak teď se tady válím smíchem. Já klikla samozřejmě na špatné jméno. Ten výprask měla dostat MONIKA

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:38 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

nika00
Neboj,my tě bít nebudem. Já už to dala do pořádku!

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:42
- Nahlásit

žofka
ufff to se mi ulevilo

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:52
- Nahlásit

nika00
Neboj,my nejsme zlí. Vždyť máme jen půl kg.My jsme malí,ale šikovní.

nika00
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 15:55
- Nahlásit

no to jo...ale kdyz se na tebe vyriti cela smecka a ty envis kera bije

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 16:58
- Nahlásit

nika00
A ještě jakési dogy,které ani nemáš,tak to seš z toho celá paf viď,to se ti ani nedivím.
Teda Monika nám,teda spíš mě,dá,až zjistí,jak ty "její"doginky pomlouvám. Ale na souboj mě vyzvala sama,tak se nemůže divit,že se bráníme s mími batolaty.

monika
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:52
- Nahlásit

žofka
no počkej, žádná vzdálenost nejni dost. vy už máte 600g. No to my jsme měli skoro kilo už při narození.Já mám dojem a nechci ti kazit radost, že nás teda asi nedoženete.Myslím s tou váhou. Hele a my se do malejch nepouštíme, slabším zásadně neubližujem.

Jinak holky mě se dneska narodil synoveček.Šimonek, 3,10 kg a 45 cm.Malej ale šikovnej.

Orry
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 19:58
- Nahlásit

monika
tak to gratulujem, teticko muj braska ocekava v lete, takze taky budu konecne tetkou

monika
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 20:11
- Nahlásit

no já už jsem několikanásobná teta, ale mám z toho vždycky děsnou radost.A ještě větší při vědomí, že to nejni moje.

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 21:19
- Nahlásit

monika
No tak jó nó,my se teda vzdáváme,když jinak nedáš.
A k synovečkovi gratuluju.

žofka
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 22:40
- Nahlásit

Brut,tak jsem si v jiném tématu teď přečetla,že máš pořád doma veselo. Tak přeju dceři,ať se jí to brzy zhojí a tobě ať si konečně na chatě užiješ zaslouženého odpočinku.A taky nějaký ten velikonoční výprask

brut
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 22:59
- Nahlásit

monika
posílám velikou gratulaci a přání všeho nej, nej synovečkovi.....
Pěkně rostou, za chvíli se vevejdou do dveří, to by byla hračka pro pesánky...teda pokud budou malí, samozřejmě....

nika00
Sandynce jen něco nesedlo, neboj, vše se dá do pořádku....za chvíli bude běhat ještě víc než dřív......

Orry
fotky jsou nádherné, mrňousek pěkně roste...a vidíš, jsou s Orrym kámoši, ale je vidět, že je to pěkný provokatér.......

žofka
štěník je šikulka, Brut stále čůrá na " holčičku", ale jsem raději, protože se takhle vyčůrá najednou a nemusím si dělat starosti s obíháním trávníku.....hlavně na náměstí, kde na tebe každý kouká, jak na podezřelé individuum......od zítra do pondělního večera tady nebudu, jedu do chaty ....hurá..já se hrozně těším....

brut
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2006 23:02
- Nahlásit

žofka
Děkuji, výprask nebude, já mám totiž velikého a straaaaašně zlého ochránce Fakt je, že u nás se člověk nenudí...pokud se něco neděje se psama, tak se stane něco dětem.....jj, co nadělám......

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:35
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=6010
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=6009

tak tahle vcera Rocky bojoval

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:42 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Orry
Ahoj,teda to je dravec.To ho učíš na lov divoké zvěře?
Mě dneska ta moje psí banda zbudila už v 6hod.Jsem teda z toho nadšená,jindy bych šla ještě spát,ale dneska budou lidi v obchodech zase vyšilovat,tak se mi to i docela hodí.Až na to,že jsem po pěti hodinách spánku,jak praštěná pantoflem.Ale já to v poledne zase doženu,jak už to bývá při mém ponocování zvykem.

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:44
- Nahlásit

monika

žofka
teda takhle se vzdavat??? kdo to kdy videl, aby se ti tvy dravci vzdavali??!! a jestli chces, tak my ti prijdem na pomoc ju?? Rocky uz trenuje na hadovi..a obcas i na Orrym brut
dekuju...roste jako z vody, ale me to tak ani neprijde...hlavne si ho jako stenatko uzivam..na Orrycka si moc nepamatuju...byla jsem mala jj provokater...to sedi ale zrovna jsme se vcera s mamkou shodly, ze jsme rady jaky je..na sidlisti je jeste stendo pudlika..a to je takovy to mouchy sezerteme.. Rocky je o mesic mladsi..ale ten vyraz kaspar

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:48
- Nahlásit

žofka
ne ne..my trenujem na ty dogy (mončo ), jinak toho hada dostal Orry k Vanocum, ale Rockyskovi ho pujci..za piskot
mnoo to ja jsem taky jak pratena...ale zitra uz sobota -konecne!!!

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:50
- Nahlásit

Orry
No jó no a co nám zbývá? Když Monika se na nás vytahuje,kolik toho diginky vypijou.Moji dravečci sice taky pěkně papkají,ale na ně prostě nemáme.Hmm,tak ať se na nás vytahuje,nám to nevadí.Moudřejší ustoupí. A stejně máme něco,co doginky mít nikdy nebudou. Máme už teď hezčí kožíšek

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:53 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Orry
Tak to jo,to ať trénuje. Tak to mi budem taky a pak se k Orrymu přidáme a přeperem je. A nebo my se budem rači jenom dívat,přeci jen jsme malí. My si to aspoň umíme přiznat a na nikoho se nevytahujem.

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání