Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:18
- Nahlásit

holky čerstvé foto

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:20
- Nahlásit

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:20
- Nahlásit

monika
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_i d=5990
tssss si dejte pozor..Rocky je uz na ty packy cviceny

jj skoda, ze jsi (i jste) taaaaaak daleko

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:21
- Nahlásit

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:22
- Nahlásit

je neuvěřitelný, co z toho vyroste

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:23
- Nahlásit

tyy brdo ty jsou roztomilyyyy

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:24
- Nahlásit

Orry
bojíííííííííím

Orry
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:25
- Nahlásit

monika
to je dobre

krasni pejskove!!! uz se tesit, vid?!

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:25
- Nahlásit

my jsme zase uplne pitomeckove...takze nas se nebojte

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:26
- Nahlásit

Žofka, skoro jako ti tvoji, že jo? Myslím, velikost.

Hele dneska jsem narazila na černou variantu těch tvejch mazliků.Byli úžasní, oči jak perličky.Na můj vkus moc uječení,ale myslím, že když je páníček neurotik, tak je i pes.Tihle dva za to fakt nemohli

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:27
- Nahlásit

skoda ze jste vsici tak daleko...to by lidi koukaly kdyby sme udelali velkou psi vypravu

zofko co mas teda za hafany?????

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:28
- Nahlásit

Orry
že váháš, nemůžu se dočkat. Je to sice přes celou republiku, ale jedu se na ně v květnu podívat.

nika00
Sandynka je zlatíčko.Máme zlaťáka jako kámoše. Jmenuje se Fido a je to fešák.Přes víkend ho ulovím a předvedu.

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:28
- Nahlásit

monika
Hele,jsou ňáký velký,né!?
Niko,tak já to napravím a nějaký fotky ti o výkendu pošlu.
Já jsem se rozhodla po těch sporech o PP to tady moc nezveřejňovat,co chovám za rasu. Teda aspoň na čas.
No a jinak,jestli teda umíš počítat,tak jich mám teď 5,když se dvěma,které očekávám,jich má být 7. Já teda nevím,ale myslela jsem si,že to jsou docela jednoduchý počty.
Jinak prej ten tvaroh s tatrou je fakt lepší,než ta masová kaše. Snědli jsme toho mnohem víc a jen jsme se olizovali. Ještěže máme tu mamku,která nás tak poctivě vždycky umyje,když se v tom jídle vyválíme.

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:29
- Nahlásit

nika00
Žofka má nehezké zkušenosti tak to nevytrubuje.Pošli jí mailovou adresu a ona ti pošle foto.Má kouzelné kuličky.Já si je dala jako šetřič na počítač. Žofka nevadí?

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:30
- Nahlásit

žofka
chovatelka co od ní budu mít prcka má teď i s prťatama těch dogin 20 kousků.

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:31
- Nahlásit

monika
No jo,nó porád. tak jste trošku větší,no a co má bejt?!

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:32
- Nahlásit

aha....me je ale celkem putna jestli ma nekdo PP nebo ne....ale chapu pokud to nechce roztrubovat...takze muj mejl je nika00@centrum.cz

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:34
- Nahlásit

žofka
no nic, já jen aby řeč nestála. manžel včera kouknul na sedačku a vzdychnul si. Představil si prý ty dvě kobyly na sedačce a přemýšlel, kde si sedne on.

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:36
- Nahlásit

monika
Tak to mě těší,proč by mi to mělo vadit. Já mám jedno štěndo taky jako spořič. Jo a černí,nejsou pěkní všichni. On na nich ten ksichtík v té černé moc nevynikne.Ale to je věc názoru.
Někdo se tu divil,jak je všechny venčím. Velmi jednoduše,zeptám se jestli chcou jít čůrat,no a když chcou,tak jednoduše otevřu dveře na dvorek. Jak jednoduché,že? Ale trojvodítko mám taky,když je třba. Ale to už teď trošku nestačí.

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:40
- Nahlásit

monika
Týý brďo,20 dog v baráku,to je nářez.
nika00
Dík za adresu,něco ti pošlu. Ale upozorňuju tě,že umím v jednom meilu poslat jen jednu fotka,takže ti možná trošku zahltím schránku.

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:41
- Nahlásit

Holky,musím jít vařit,ať má náš taťka co jíst,až přijede,tak se zatím mějte,ještě se odpoledne ukážu.

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:42
- Nahlásit

monika
Ještě jsem zapoměla,s tou sedačkou by to bylo u nás velmi jednoduchý. My se na telku díváme v ložnici z postele.

monika
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:47
- Nahlásit

žofka
my to taky máme v plánu zavést.

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 12:10
- Nahlásit

žofka..

doufam ze obed bude chutnat....jinak neva...klidne to poslu po jednom..ja mam schranku uplne prazdnou(teda skoro uplne) ale mista je tam dost...

Míša 79
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 13:08
- Nahlásit

monika
Jsou kouzelný, hned bych je pomuchlala, jéééééé, ten můj prcek mitak roste, že jsem si ho pomalu ani jako štěňátko nevychutnám,ale na druhou stranu se těšim,jak bude poslouchat a budeme spolu jezdit na kole.žofka
K večeru ti pošlu odkaz na galerii a bude stačit když si jen klikneš, to snad zvládneš hi hi hi

žofka
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 14:54
- Nahlásit

Míša 79
Tak to snad zvládnu i já.
nika00
Jo,to,jó,koprovku tu my rádi.
Jinak holky,pečete některá beránka? Teda né,že by se mi chtělo,ale já jdu na to teď. Když už nebarvím ty vejce,tak aspoň toho berana ať máme.

Míša 79
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 15:55
- Nahlásit

žofka
Jedu k našim, tak s mamkou budeme píct mazanec i beránka, ale až v neděli,mamka je do soboty večer v práci a vajíčka? taky nevim.

nika00
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 15:56
- Nahlásit

juuuuu koprovku milujuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

jinak my beranka nepeceme...mazanec taky ne..to vse kupujem...ale letos sem se rozhodla ze budu barvit vajicka..koupila sem si takovy blejskavy barvicky a obrazky
taky zdobime a mame hodne masa a nadivku

Míša 79
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 16:04
- Nahlásit

nika00 Tak ňáký maso a nádivku přihoď ochutnám

brut
Člen
# Zasláno: 14 Dub 2006 16:36
- Nahlásit

Tak jsem zase tady. Vzhledem k počasí jsem odjezd odložila na zítřejší ráno.
My nepečeme, protože máme hodnou sousedku, která nemá děti a ty moje hady miluje, tak jim nosí samé dobrůtky a podstrojuje jim. Teď přinesla 4 beránky ( 2 velké a 2 menší), co kdyby jich bylo pro chudáky dětičky málo a jeden bochánek ( veliký), to aby je nepokakal beránek. Nejhorší je, že ty moje žíraviny vše do pondělka zbaští a nezbyde ani drobeček.
A vajíčka samozřejmě budeme dělat taky. Několika způsoby a naštěstí v chatě, kde mi nevadí nepořádek, pokapaná podlaha....

monika
Škoda, že bydlíš tak daleko, Brut by se s doginkama kamarádil....jinak fotky jsou super!!!!!! Za 14 dní v sobotu budeme na výstavě v Praze, pokud se pojedeš podívat a vyjde to na sobotu, tak se můžeš pomazlit i s Brutem

Orry
nika00
Venčení by jsem se s hafíkem mohla občas zúčastnit i já...až budu mít s nimi cestu do Prahy, tak dám vědět.

žofka
Tak se dneska alespoň dostanu konečně k mejlíku, když už jsem doma. A koprovku já moooooooc ráda ( a nejen já, my všichni). Já pekla kuře, stehna jsem připravovala na zítřek a taky karbanátky....mňam, mňam...

<< 1 ... 18 . 19 . 20 . 21 . 22 . 23 . 24 . 25 . 26 . 27 . 28 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání