| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 22:54
- Nahlásit
žofka
Tak to joooo, mám opravdu dlouhé vedení...další Sněhulka
Venčí se na kšírách a na Denynčině vodítku, budu jí muset vyfotit a natočit, aby jste viděli náš boj venku ( teda naše venčení).
Nevíš, jak dlouho se kočky mrouskají ( to je dotaz mých dětí), asi řemýšlí, že by se jim mohlo podařit mně umluvit. Pořád nechtějí Sněhulku nechat vykastrovat.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 23:20
- Nahlásit
brut
Jestli je to dotaz na mě,tak to nevím,ale když mi to řve u baráku,tak to je jen pár dní.
Jinak vím,že se vodí kočky na kšírech,mě jen přišlo směšný to slovní spojení,venčit kočku. Copak ona to udělá na povel jako pes? No asi jo,když se venčí
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 23:29
- Nahlásit
brut
Ještě jsem se chtěla zeptat,jak je Brut starý,určitě jsi mi to už psala,ale to víš,ta pamět. Dívala jsem se na ty fotky,s tím šedým melírem na mě působí jak rozvážný stařec. Ale hned se za to zase omlouvám,jestli je to mladík. Něco mi říká,že jsi říkala snad 10 let?
Taky jsem četla,jak si se vykoupala ,teda bylo mi do smíchu,ale tobě asi moc ne. Doufám,že to neodstůněš.Měla sis na něj asi pořídit zbrojní pas .Vždyť ti pořád říkám,že si příště máš pořídit něco malého. Naši pesani by tě určitě takhle nenutily k nepředloženým pádům a k plavání ve studené vodě.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 23:44
- Nahlásit
žofka
Tak melíry se ti líbí? Tomuhle blázínkovi je 10 měsíců, takže žádný stařec, ale mladík v nejlepších letech....jinak ta barva se jmenuje modrá patrová a je jich dost málo. Ale máš pravdu, na těch fotkách vypadá rozvážně, což samozřejmě není.
Malého psíka mám ( Denynka má velikost malého knírače po tatínkovi) a vždycky jsem obdivovala velké pesánky. S babčou jsme si užívali zase trochu jiné legrácky, ale je pravda, že nikdy nebyly nebezpečné, spíš šílené nebo úsměvné. To je totiž můj miláček - babulka. Jenže čím je starší, tím je mrzutější a v posledním roce se kolikrát nechce ani chovat, uličnice. Miluje ale baštu, tak jí vždycky alespoň na chvilinku na mazlení nalákám.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 08:04
- Nahlásit
Zdravím při pátku.
brut
Ten je krásný. Já täkové psi miluji, ale je to tedy pěkné číslo, no ale to je věkem až bude starší tak se umoudří, ale je to zlatíčko.
Ještě k těm kočkám. Já vím, že psi si na kočky zvyknou, ale myslím si že aspoň jeden musí být malý. Cézárek nato jak se popral s dospělým kocourem, tak když jsme mu jednou ukázali kotě, tak chudinka kotě bylo celé mokré jak ho olízal, to bylo fakz nádherné.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 08:06
- Nahlásit
Zdravím při pátku.
brut
Ten je krásný. Já täkové psi miluji, ale je to tedy pěkné číslo, no ale to je věkem až bude starší tak se umoudří, ale je to zlatíčko.
Ještě k těm kočkám. Já vím, že psi si na kočky zvyknou, ale myslím si že aspoň jeden musí být malý. Cézárek nato jak se popral s dospělým kocourem, tak když jsme mu jednou ukázali kotě, tak chudinka kotě bylo celé mokré jak ho olízal, to bylo fakt nádherné.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 08:09
- Nahlásit
Tak se mi to zase podařilo poslat 2x, já totiž blbec nejdřív píšu a pak zjistím, že nejsem přihlášená, tak se omlouvám.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 08:20
- Nahlásit
taktez zdravim holky konecne zase paaaaaatek
brut
teda ty mas prihody Brut je lumpik, ale ono se potom na ty psiska ani neda zlobit
jinak ja brutovi soukrome rikam "sedivak" je uzasny!! vazne zajimavy pes!!!
Cezar
ahooooooj, tak to mame aspon dvakrat abysme si to dobre zapamatovaly
joooooo, vcera si Rockys konecne poradne pohral...prislo k nam na travicku stendo (3mes., ktere vsak bylo 3x takove nez rocky) a labradorka....mnoo a rocky s orrym je uvideli a jak myslite ze si to rozdelili?? no Orry bezel za cernym stendem...a Rocky za velkou labradorkou pak si hrali vsichno dohromady..a to pribehla jeste jedna zlatanda..a to pak to bylo sama noha...a Rocky byl v sedmem nebi ..tak se zitra do te skolicky tesime dneska jdeme koupit novy obojek a voditko..nejak jsme povyrostli...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 08:27
- Nahlásit
Tak já také zdravím při pátku.
brut
Já tušila,že píšu nesmysl,tak se tomu hodnému děďátku Brutovi omlouvám,že jsem ho tak pře stařila. Je to fakt zvláštní barva,ale fotky určitě taky zkreslujou,kdybych ho viděla ve zkutečnosti,tak to určitě poznám,že je to ještě dědské lumpidlo. Ale je fakt,že ta desítka mi utkvěla v hlavě. Já si prostě ještě pořád nemůžu zapamatovat všechny údaje o vašich pesanech. Je vás na mě moc.
Ale je fakt,že mě mohlo napadnout,že rozvážný stařešina by s tebou asi tak necvičil a třeba by ti šetřil i zdraví. Měla by jsi mu vysvětli,že v dubnu je koupání venku ještě o hubu Doufám,že jsi z toho neprochladla. Doporučuju ti dát sina týden padla s procházkami,ať se ti stihnou zahojit staré modřiny,než přijdou zase nějaké nové
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 08:39
- Nahlásit
Orry
Tak to mu přeju, že si tak krásně pohrál, oni to moc potřebují, já jsem také ráda, když si Beník má s kým pohrát, ale musí to nýt zatím jen na zabezpečeném pozemku. No našrěstí na chatě máme dvě mladší čubičky, i když poměrně také pškně velké jedna je ovčanda, ta druhá nevím, ale má asi 50 kg a to je roční, takže se s nima také stýkáme, aby si zařádil. Jo přeji jen samé pěkné zážitky ze školky.
brut
Mám strach, že to fakt odstůněš a to ještě nejsi z první lapalie venku.
žofka
Z toho si nic nedělej, já to taky občas pěkně zmotám vše dohromady.
Jo jinak mi muž hlásil, že máme přeoranou zahradu, protože prý Beník honil asi krtka. Tak, že ho málem ranila mrtvice. On si na takové věci musí teprve zvykat, protože Cézárek byl zlatíčko a on také zapoměl, jaký byl číslo když byl štěně.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:16
- Nahlásit
Cezar
Tak aspoň máte zoráno bez práce .
Holky,za hodinu jdu k zubařce. Nesu jí rentgen a podle něho dneska zahájí rekonstrukci mích zubů. Nevím sice čím začne,nejspíš trháním,ale já jsem tak strachy posr...,že nejsem schopná nic dělat a jen sedím a hulím jednu za druhou. Mě z toho asi klepne.Měla jsem dopoledne dělat zeťovi dort k narozeninám a já blb na to úplně zapoměla. Jsem z toho úplně na nervy.(ne z dortu,ten můžu udělat odpoledne) Teda já se tak šíleně bojím až je mi hanba.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:16
- Nahlásit
brut
koukam ze si mela peknou prochazku a koupacku to bych chtela videt..bych se asi umlatila
žofka
žofko žofko..kocky nejsou takdesny...kdyz je mas jako clena rodiny, je s nima docela sranda..a jinak se moc nesmej brut..ja taky kocku vencim..jenze je to hrozny tele tu co sem mela predtim se fakt na prochazce normalka vykadila sem s nibyla jednou na vysehrade, ona sla po ceste a pak zacala hrabat do "prachu" a hodila bobek..a naky lidi si ji fotili jako skvelou atrakci a ze prej budou jejich znami koukat jak se venci kocka
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:19
- Nahlásit
brut
ttyyy joo ted jsem koukala na bruta..vypada jak vlk a docela vzbuzuje respekt
co ze to je za rasu?? a takovou stribrnou barvu sem fakt jeste nevidela
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:26
- Nahlásit
Cezar
jj ja uz jsem taky zapomnela jaky byl Orry lumpik mamka rika, ze jako stendo byl hodnejsi..Rockysek je faaaaakt rostak, ale ja jsem rada, ze je takovy mily pejsek..to Orry byl uz od stenatka takovy nezavislak ...teda na nas je hodne zavislej, ale cizi lidi vubec neprijima...jentak si ho nekdo neziska
žofka
se ti nedivim..ja jsem vzdycky taky strasne nervozni..ale zubaka jsem se nikdy nebala, neb zuby byly vzdycky v pohode..akorat od min. roku jsem mela naky zanet dasni..a v rodine mame paradentozu, tak me hlidaj, a to se trosku bojim bojim preju hodne sil!!!
nika00
achoooooj veru, konecne patek co?? co noveho? co Libca?
jinak brut ma australaka..tedy australskyho honackyho psa jako mala kdyz jsem byla uplne zblba do pejsku...jsem ho mela na plakate, tak proto ho znam pak bylo obdobi konuuu..a ted se zas vracim totalne k hafanum ehh
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:27
- Nahlásit
žofka
Držím palce ať to moc nebolí, trhání zubů já také nemusím. Bojím se totiž té injekce víc, než celého trhání zubů.
nika00
Máš pravdu je krásný, hned bych ho zabavila.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:27
- Nahlásit
Orry
vym uz je obojek maly??? a proc nove voditko???
brut
koukala sem ze brut ma pekny ksirecky...taky potrebujem, ale nemuzem zadny sehnat..jedine ktere nam byly jsme koupily v hornbachu, jsou obyc cerny skoro za 400 a kdyz sandy trochu zabere tak ta spinaci preska se proste rozepne
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:31
- Nahlásit
Orry
no vcera sem byla s Libcou nekde v Kbelich a objevila sem tam nakej raj chovetelskych potreb ale meli zavreno
jinak to je fakt australak??? jejda ja myslela ze australak je podobnej basenjimu a dingovi... to sem to teda pomotala
jinak komuze to budou trhat zuby????
jooo to me jednou trhali 2 zdravy zuby, kvuli rovnatkum...asi sem mela malinkou pusinku a moc zubu
a nebylo to tak hrozny..rozhodne vic mi vadi vrtaaaaaniii...brrrr to je hnus...bolest snesu, ale ten zvuk a ta studena voda,.....to mi vadi..jednou sem ji rekla at mi to vrta a nestrika mi na to tu vodu..tak to zkusila, to bylo v pohode, ale ona malem zkolabovala a rikala ze mi to nemuze vrtat na "sucho" ze mi ten zub uvari..tak mi to zas zacala strikat a ja se mohla posrat(nesnasim nic ledovyho na zuby)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:33
- Nahlásit
nika00
ten obojecek co jsem mu koupila ma uz jen jednu dirku..a je tak blbe udelany ze kdyz ho zapnu, tak ten kousek co ma byt jako zastrceny uz do toho krozku nedosahne, takze to odstava a muze se to i rozepnout..vymyslel to blbec, nevim proc to neni delsi..a navic na ten krouzek se pripina voditko, ale ten je tak malej ze ne kazda karabinka tam projde a i u tohohle pidi voditka co mame, se to blbe pripina..mnoo a kdyz rocky nedrzi tak je to celkem umeni to pripnout jinak me to celkem stve, neb je ten obojek kozeny a stal pres 100,-
mnoo a voditko proto, ze tohle co ma jsme dostali a je strasne kratky...cca 115cm..a orry ma voditko 150 a kdyz je vedu a nejsou stejne dlouhy tak je to fakt blby..navic do te skolky ma byt voditko alespon 120...
jinak veru koukni na www.hafbezovav.cz klikni na odkaz obchod a tam najdes dost velky vyber ksiru a peknejch!! dneska do toho kramku jdu..maj tam slusny ceny!! a navic muzes objednavat i pres net!!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:35
- Nahlásit
nika00
promin www.hafbezobav.cz
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:35
- Nahlásit
Orry
jooo super..ja uz na to koukala, ale nechci to riskovat pres net, pac amm tlusty prase a ty miry jsou bud velky nebo maly..kdyz koupim ty nejvetsi a ona zhubne tak ji budou plandat a kdyz koupim mensi tak budu muset cekat az zhubne
oni maj jeste nekde v praze kramek???tam bych taky zasla, kde je??
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:37
- Nahlásit
vidim tu adresu ale myslim jako kde to je? nebojak se tam jede..
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:38
- Nahlásit
nika00
je to na otakaravy...pod bratri synku..jak jsem chodili na OA...mnoo tak je to v ulici belohradska...je to vlastne na te krizovatce dole jak jezdi 7 na rohu je cinskej obchod a kousek vedle je malej kramek hafbezobav..nove otevreny
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:38
- Nahlásit
a pujdes tam s rockysem abys mu to vyzkousela?, ja bych tam taky potrebovala se sandy aby tomohla zkusit
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:39
- Nahlásit
nika00
otakarovy...blbnu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:40
- Nahlásit
nika00
jj zajdu tam s rockym tenhle kozeny jsem brala jen na oko..nejdriv mu byl na nejmensi..ted na druhou dirku ale uz mu to nedosahne do toho krouzku..jeste je jedna dirka, ale to uz by se asi rozeplo ci co..delal to fakt vul
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:40
- Nahlásit
Orry
chapu
tam by toho mohli mit dost..musim jeste koupit prepravku pro kocku a nikde nemuzu sehnat suseny morsky rasy pro sandy...sem se ptala uz asi ve 4 zveakacha oni na me koukali jak na blazna a mysleli si ze je to krmeni pro rybicky
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:42
- Nahlásit
Orry
ty jovaa..ja bych tam potrebovala...ale maj do 6hod...(ze bych zavolala mame at mi priveze sandy nekam na karlak ??)
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:46
- Nahlásit
nika00
hele kejhu ja snad ty suseny rasy doma mela...ale asi jsem to uz vyhodila..bracha je daval psounovi takze to fakt existuje..mrknu se jestli to jeste nekde nemam ale jsou nacaty...
myslim ze tam bude fakt velky vyber..a treba jsem koukala na hracky..tak maj dobry ceny..ja kupovala u nas pekne predrazeny!!!!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:49 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
u nas to maji taky docela drahy, ale zase furt levnejsi nez v takovejch tech petcentrech...
v kolik tam dneska pojedes??
jinak jestli bys nasla ty rasy, tak by to bylo super....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:52
- Nahlásit
Ahoj holky, jsem ráda, že se Vám všem moje "miminko" líbí. Ta fotka sice malinko zkresluje, ale on je opravdu takhle modrostříbrný.Na sluníčku je ale stříbrný, krásně se leskne. Koupačka se zatím obešla bez následků, jen jsem včera vypila asi 2l horkého čaje a potom jsem běhala půl noci na záchod. To bylo "príma".....
[b]žofka
Tak to ti mooooc držím palce, ničeho se neboj, všechno dobře dopadne. Jdi tam v klidu a uvidíš, že to tak strašný nebude.
A Brutovi nevadí, že jsi z něj udělala stařešinu, on se na mně, když jsem mu to četla, smál........
Cezar
Jj, s tím umoudřením bych moc nepočítala, oni dospívají později a trpí dlouhověkostí, takže si takovéhle radovánky budeme užívat jěště dlouho. Ale zase se nenudíme......a kočičky má naštěstí u nás každý rád ( Denynka miluje Sněženku, ale venku na kočky štěká, vrčí a ráda by je ulovila.....to je pohled, k smíchu...)
Orry
"Šedivák"? To k němu sedí!!! Děti taky říkají, že nechápou, jak někdo mohl přijít na modrou barvu, ale on v určitém úhlu má nádech do modra. Jenže nikdy nevydrží tak dlouho stát, aby se mi ho povedlo vyfotit.
[b]nika00[/b
Brutíček je mazlíček, hodně temperamentu a fůra lásky....on mně večer celou olizoval a jemně z lásky okusoval ( ach jo, zase další modřiny...ale z lásky, tak to se ani nemůžu zlobit...). Jinak je to Australský honácký pes......moc jich tady není. Většinou jsou ve formě červené nebo modré pálené s černými fleky přes oko a málo bílými flíčky. Kšíry jsou značky "TRIXI" a my je dostali od chovatele......ale na podzim jsem je viděla prodávat v Praze na mezinárodní výstavě, tak příští sobotu by je tam mohli mít taky.
Holky, musím končit, přivezli mi krocany, tak jdu vykošťovat a porcovat.....ozvu se okolo poledne...papa
|