Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 17:37
- Nahlásit

nika00
takovy lidi si vecinou do telefonu dovoluji hodne a mysli si jak jsou king,,,hruza!!!!
brut
tak jak jsi na tom?? ja si tedkon davam vlastnorucne nakladany hermelin,,mnaaaaaaaaaaaaammm...je vynikajici, delala jsem to poprve a je to super lahudka
jinak mi zitra taky jdeme poprve na "cvicak" ale jeste do skolky, takze si rocky pohraje s kamosema

brut
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 08:18
- Nahlásit

Ahoj holky, tak jsem včera skončila až okolo půlnoci a byla jsem totálně hotová. Dneska mám pravou ruku oteklou jako balón a dost mně bolí. Ale zase na druhou stranu mám oba krocany a tři kuřata v mrazáku .........hurá!!!!!!!
To jsem zvědavá, jak budu dneska fungovat na cvičáku, myslím, že bez pravé ruky se to s tím mým érem nedá zvládnout. Dám vědět, jak jsme dopadli.

žofka
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2006 09:04
- Nahlásit

Dobré ráno při sobotě!
brut
No jo,hlavně,že máte co jíst
Tak ať cvičís na cvičáku ty psa a ne naopak.

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 01:51
- Nahlásit

žofka
Jj, tak mám bolavou i levou, já to tušila....během dne napíšu víc.....

brut
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2006 21:58
- Nahlásit

Ahojky, slíbila jsem, že Vám popíšu další zážiteček s Brutem.....musím konstatovat, že už teď se bojím jít na konci týdne k doktorovi, protože hraju všema barvama a mám bolavé obě ruce....to jsem zvědavá, co na to řekne
Včera jsem byla s Brutem na cvičáku. Jako vždy jsme nejprve hráli chvíli na "přetahovanou nebo spíš hru kdo z koho". Brut měl pocit, že asi nejsem dostatečně vyválená ve špíně, tak se snažil.
Na cvičáku chvíli lítal s hafíkama a potom jsme začali cvičit. Vše bylo jakžtakž dobré, ale pak přišel na řadu aport....to je Brutova oblíbená činnost, takže jsme předvedli aportek a po zařazení do řady jsem Bruta moooc chválila ( a samozřejmě pustila vodítko ).
V tu chvíli začala nacvičovat aport panička s retrívrem. Jenže ten jí vůbec neposlouchá. Ona mu hodila poměrně daleko klacík a pustila ho z vodítka. Milý pesánek se rozběhl k ostatním psům a začal před nimi pobíhat. To bylo něco pro Bruta....začal se škubat a než jsem stihla chytit vodítko, tak už vystartoval si hrát. Jenže já v tu chvíli měla ruku omotanou vodítkem a ono se mi svezlo po zápěstí až k prstům a pořádně mi ruku zhmoždilo. Navíc jsem zároveň měla prsty na stahováku a Brutovým pohybem se mi bříško prostředníčku dostalo mezi dvě oka a pořádně mně ho zcvaklo.....můžu říct, že v tu chvíli jsem viděla snad všechny svaté.
Brut se zarazil až trhnutím ( samozřejmě způsobeným omotáním mé ruky vodítkem). Pak už jsem jen chladila a nadávala..........ruka hraje všema barvama, je zhmožděná, ale nic zlomeného není....jen dost bolí.......takže teď mám bolavé obě dvě prostě príma
Dneska venčil páníček a já se zotavovala

žofka
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:14
- Nahlásit

brut
Ahoj,tak do teď jsem to brala,přiznám se jako legraci,ikdyž tobě do smíchu moc nebylo,ale tohle už přestává být sranda. Nevím sice s čím seš invalidní,ale být o berlích a ještě se nechat mrzačit psem,to už je na pováženou. Tak mě napadlo,co kdyby chodil tyhle srandičky se tvým psem dělat někdo s tebou. Tohle přeci nemůže trvat věčně,měla by jsi sebou někoho brát. Mě už to vůbec nepřipadá směšný,ale vidím to jako docela velký průser.
Na meil ti odepíšu hned jak se k tomu dostanu,když je manžel přez výkend doma,tak nestíhám.

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:55
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=778&limit=12

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 08:57
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=778

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:08
- Nahlásit

ahooooj holky......musim vam to riiiiicttt,,,,, nasla jsem pejska..stendo a je upne uzasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......dneska pridam fotky a povypravim..ted musim jit neco udelat...

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:08
- Nahlásit

ahojky holciny!!
to byl ale krasny vikend co?? teda jak pro koho, vid brut , mas vazne smolika...psala jsem ti uz na "bojovych"...

dala jsem vam sem odkazy do me galerie..zase jsem fotila jak o zavod..mnoo znate me tak mate aspon co prohlizet!!
ve skolce bylo prima!! Rocky me prekvapil jak byl vzorny a poslusny...asi se nestacil jeste rozkoukat i pan cvicitel rikal, ze je videt ze je Rockysek jeste "naivni miminko" ktery beha za maminkou smudlik muj!!

mnoo musim vam napsat jak si vcera vecer nasel zase Rockysek "skvelou" zabavu a švadnu...prisli jsme z prochazky a Rocky se napil s Orryho misky...a pak jako kdyz naschval tu tezkou porcelanovou misku zacal brat do huby a tak s ni jako kyvat a koukal jako co na to rikam jaaa a co Orry...no a nez jsme stacili neco rict Rockysek to zvrhnul a mel z toho desnou srandu..lital v te rozlite vode a koupal se v tom...pak mi to pomahal vytrit hadrem...nalila jsem Orrymu novou vodicku, aby se taky mohl napit, ale v mziku tam byl nas "poděs" a cely proces udelal znovu po treti se mu to uz nepovedlo...holky jsem desna..zkazila jsem mu takovou sraaaaaaaaandu

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:09
- Nahlásit

jooo orry...kuokala sem na fotky....sou uzasny a prdola taky
slusi mu to v pampeliskach
je sladkej
pockej az uvidis Jimma( to je ten nalezenec ) je to prdlous

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 09:17
- Nahlásit

nika00
ukaz naaaaaam hooooooo!!! tak uz ma i jmeno jo?? nechas si ho?? co rika Sandynka?? povidej

monika
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:22
- Nahlásit

monika
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:23
- Nahlásit

holky nejnovější foto, přeju hezkýýýýýýý den i když je to hnusné pondělisko.

monika
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:27
- Nahlásit

nika00
ty budeš mít taky dva pejsy? holky není to tady nakažlivé?

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:30
- Nahlásit

holky ja se zblaznim ja bych vam to uz chtela vsechno rict a pridat fotky ale to to trvaaaaaaaaaaa....

nevim jestli budu mit dva....
vyvesila sem plakaty s fotkou a hledam praveho majitele..pokud se najde tak ho vratim, ale pokud ne, tak tralalallalala......

holky neumel nic a za vcerejsek uz umi skoro perfektne privolani a sedni :

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 10:43
- Nahlásit

holk ypomoc kdyz chci vlozit fotky tak mi to pise ze se mam prihlasit, a pak ze mam spatny heslo..jak toooooooo??

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 11:33
- Nahlásit

žofka
Ahojky, pak ti písnu mejlíka a napíšu víc.....

Orry
Fotečky jsou pěkňoučké a mrňous je vážně jak modelka. ..taky bych chtěla naučit své psy, aby mně alespoń chvíli postáli ( na 20vyfocených fotek jsou tak 2-3 k něčemu)

monika
Tak štěníci rostou před očima ( teda před foťákem).....jsou pěkně napuclí

nika00
Čekám na vysvětlení a povídání o nalezenci......

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:15
- Nahlásit

holky, mela jsem desnej fofr..a jeste i trosku mam, uplne se mi z toho toci hlava..hruza!! narazova prace a jeste musim na postu,ale nejdriv si oddychnu

nika00
tak traalallaaaallaaa joooooo?? co na nej rika Sandynka?? a je to velky nebo maly pejsek? povez neco i bliz...

monika
krasni "drobecci"

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:21
- Nahlásit

brut
no tak fotky zatim pridat nejdou ale povypravim ...

v patek sem sal se sandy na prochazku a chvilku sme sedely v parku a uzivaly si slunicka a odpocivaly...

najednou se priritil blazinek a zacal na sandy dorazet a chtel si hrat...jenze sandy jako ze neeee...ze nechce...ten pejsek pribehl s nakyma lidma ktery meli s sebou jeste jednoho...jenze lidi zasli a tenhle blazen zustal u nas...tak sem se divila jako ze si ho ani nezavolaji...jeste jsem zaslechla jak rikali,..no on to zkousi na vsechny...ted pujde k vam..tak sem myslela ze ma psa strestiprdlo kterej se musi kamosit se vsema....no jenze uplynula hodina a pes furt s nama...bylo mi divny ze se pro nej nevratili....tak sem cekala..nechtela sem jit, protoze on se ocividne do sandy zamilovala a nasledoval by nas...tak uplynula dalsi hodiny a majitele furt nikde...no tak sem si rekla, tourco nebyl jejich a ted mi zacala dochazet ta jejich veta"on to zkousi na vsechny" no jenze ja blbec sem se chytla a uz sem ho tam mazlikovala atd... tak sem se rozhodla ze pujdem jeste nak okolo a treba najdem zoufalyho majitele placiciho a volajiciho...jenze nic takovyho se nestalo..kdyz uz jsme venku stravili 4 hodiny, rozhodla jsem se ze pujdu na vet aby zjistil zda ma pes cip.... vet prohlasil ze cip ani tetovani ani znamku ani nic jineho nema a ze je to zdrave krasne stenatko nejmin 6mesicu nejvic rok stare a ze mam nekolik moznosti...
bud rozvesim letaky a ozve se majitel, nebo rozvesim letaky, majitel se neozve a ja si psa necham nebo rovnou zavolam mestaky a oni ho odvezou do utulku...

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:22
- Nahlásit

mam pokracovat ?

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:26
- Nahlásit

nika00
hele neptej se a pokracuj!!

posli mi aspon jednu fotku na mejlik, dik!!

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:44
- Nahlásit

Zdravím všechny po víkendu.
brut
Prosímtě ty si vážně odvážná s berlema chodit na cvičák. Máš málo modřin? Fakt by měl s tebou někdo chodit jak radí Žofka.
nika00
Snažila jsem se prohlídnout ten ocásek Beníkovi a vypadá, že ho má normálně do špičky, ale nemůžu to tvrdit úplně přesaně, protože ho má moc chlupatý. Ty máš s tím psíkem kliku, já když jsme museli nechat Cezara uspat, tak jsem si říkala, že kdybych nějakého psíka osamělého potkala, tak bych ho ihned spakovala a nechala si ho. Ovšem kdyby se nenašel majitel, protože to by nebylo nikomu příjemný, kdyby mu někdo jen tak zebral psa.
Orry
Krásné fotky, speciálně Orrýsek je nádherný, moc se mi líbí, je strašně roztomilý, hned bych ho pomuchlovala. Ta poloha na zádech je také oblíbenou polohou Beníka, hlavně když ho k tomu ještě někdo drbe ve slabinách.
monika
Tak krásně rostou a pomalu to uteče a už si pro pejska za chvilku pojedeš.

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:48
- Nahlásit

ok...tak pokracuju

stacily mi 2 hodiny abych do nej byla uplne zblaznena...podotykam ze nejake povely...byly pro nej spanelska vesnice...
tak sem se rozhodla ze zavolam domu jestli jako nechceme pejska
tak amma jako ze neee atd...tak sem se rozhodla ze ho vezmu domu a dam mu aspon nazrat a napit....mel peknej hlad
pak sem nechala sandy doma a sla s nim jeste na prochazku...byl to fakt zlaticko..uz nebyl takovej blazen a furt sime hlidal a chtel si hrat....uz nosil i micek rozhodla sem se ze se vratim na ono misto nalezu zpet a necham ho volne a treba ze mi sam ukaze kde bydli...uz byla tma a klid takze zadne rusive elementy..jenze on se blb zastavil u kazdejch dveri...a pak videl fenku a sel za ni..ja ho nevolala a cekala sem jestli se na me vyprdne...

no a vyprd

najednou se uplne ztratil..proste zmizel...s panem a jeho fenkou...chodila sem po sidlaku pul hodiny a volala ho a piskala na nej...a nic ...z jedne strany sem byla rada ze uz na me neni to bremeno rozhodnuti co s nim ale na druhou stranu sem se ho nechtela zbavit zrovna takhle....
tak uz sem chtela jit domu a najednou vidim znovu toho pana s fenkou a za nima "muj" blbec
tak ja na nej: nokde si byl??!!!
a on uplne prikrcenej a podelanej strachy co udelam...tak mu rikam" no pocem ke me ty blboune" a on uplne priletel celou me oblizal obsakakal radosti se pocural a byl stestim bez sebe....

tak sem celej ten pribveh odvypravela onomu panovi a ten rikal ze zna mistni postacku ktera vsechny psy ze sidlaku...dali jsme si sraz dalsi den i se psem....

monika
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:50
- Nahlásit

Cezar
ani nevíš jak se těším. Utíká to naštěstí rychle. Chtěla jsem jet tento víkend, ale v pátek měníme okna a v sobotu mi příjde zedník. Takže bohužel.

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:50
- Nahlásit

Cezar
diky, jsou to moje zlaticka..Orrycek i Rockysek

joooo o vikendu jsem se zase s klukama nasmala Orry si zacal (poprve!!) hrat z Rockym a to tak, ze Rockysek na nej jako obvykle dorazel a Orry se vzdycky rozebehl proti nemu s otevrenou tlamou a tak jako pobrucoval (to on vzdycky kdyz si hraje!) a predni tlapky zvedal strasne vysoko a do stran, takze vypadal desne komicky a takhle honil Rockyska po predsini a mel radost, ze pred nim utika a rocky mel zas radost, ze orry ho honi

monika
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:54
- Nahlásit

nika00
to je bezva seriál a holky já znám konec Heč!!! Pejsa zůstane se Sandynkou a její paničkou a bude jim dělat samou radost.

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:55
- Nahlásit

Cezar
a kdyby se majitel nenasel, vzala by sis Jimmyho?????

jinak pokracuju....
druhy den sme se sesli s Panem i postackou...ta ovsem tohodle prdlouse nikdy nevidela....
moc se mi nelibilo jak ho tam hned kazdymu predhazovali..jako heledte nechcete psa....podivejte se..je to stene...a pan chytrolin ukazoval do vysku velikosti dogy, ze takhle vyroste...no sranda..sebrala sem tedy Jimmyho(tak sem mu zacla rikat) a sli sme pryc....
vzala sem ho k rybnicku a on snad poprve videl vodu...blbli sme a nakonec se vratili domu....tam sem ho vykoupala ve vane..byl mooc hodny...
no jinak prvni noc spal venku v pelisku, ale tentokrat uz spal u nas v chodbe....
v noci me vzbudil, protoze se mu chtelo kakat...bohuzel uz jeden kobliho kolac udelal v kuchyni
venku se hned vycural a vykakal a sel zas spinkat..no proste zlaticko....
druhy den sme blbli.....sandy je z nej uplne paf, protoze to je hrozny pometlo ale naucila se konecne branit si sve veci a hned poslouchat... no a vecer uz oba byli na gauci a ja opet na zemi...dokonce se zkamaradil i s kockou...
vcera navecer sem rozvesila letaky s fotkou a heldma majitele...pkud ho nenajdu, tak sem nejdriv myslela ze budu hledat majitele nahradniho, ale nevim jestli se ho dokazu vzdat.... a anvic nedam ho jen tak nekomu.....ten pes si zaslouzi jen to nejlepsi....
vcera kdyz se vyblbli se sadny tak sem se rozhodla ze ho necemu aspon naucim, tak se zacali cvicit....

no a holky....uz umi reagovat na jmeno JImmy, i na piskani , umi privolani a uz i sedni
je moc sikovny....

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 12:56
- Nahlásit

monika

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:00
- Nahlásit

nika00
Pokračuj.......čekám......jak to vzali doma?

Cezar
Ahojky při pondělku.....oni se mnou většinou chodí, ale pokud cvičím, tak se drží v uctivé vzdálenosti ( na dohled), aby Bruta nerušili. A cvičím bez berlí, to by jinak nešlo.......
Já bez nich chvíli zvládám chodit i běhat....jen doufám, že se mně nepodlomí noha a nenatluču si.......tohle omezení si trochu poupravuju sama ( ale to já dělám většinou)

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání