| Autor |
Zpráva |
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:05
- Nahlásit
já měla taky supr číču.Zabil mi ji veterinář při kastraci.Dal ji moc velkou dávku anestetik a ona to chudák nerozchodila. Ještě si to nechal zaplatit. Stálo mě to 800,- kč a vybrečela jsem potok slz. Ještě dneska mám na něho vztek.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:09
- Nahlásit
nika00
, to je mi líto,ale neboj, tahle potvůrka ti to vynahradí
Já zase když ráno chodím budit dceru do školy ( v půl šestý), tak Sněhulka vyskočí na postel, oblízne jí obličej a pak se k ní zavrtá pod peřinu...to vydrží tak 5 min, pak vyleze a začne holce pochodovat po břiše.
A když budím kluka, tak to vyskočí, hned se zavrtává a neustále se vrtí. Tím ho úspěšně vyžene z postele.
Jen ke mně když se náhodou dostane, tak se chová jako dáma..ˇ.mňoukne, pacičkou se lehce dotkne mého obličeje a pak se teprve pomaloučku sune pod deku. Prostě zlatíčko....
Cezar
Ona taky pozná, že je čistý vzduch a psi jsou venku, tak pak se jim válí po pelíšku, brousí si u nich drápky... potvora je to
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:10
- Nahlásit
monika
To bych teda měla taky a nevím, nevím, jestli bych mu byla ochotná zaplatit.....
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:11
- Nahlásit
monika
To už se těšíš na to svoje mrně co? Ale todle si sem teď snad ani děvčatům neměla psát , víš jak se chudáci budou bát. Prosím tě co to bylo za prase, že neví kolik anestetik a nebo neumí uzacházet s váhou, blbec jeden. Já mám kočky také strašně ráda, když jsem byla mladá, tak mi na vesnici kam jsme jezdili, říkali kočičí máma, ale já mám ráda snad všechny zvířata, takže to kompenzuji aspoň psem doma. Kdybych byla sama, tak mám doma asi zvěřinec.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:21
- Nahlásit
Cezar
já teda musím říct, že dva psi, kočka a osmák mně ke dvěma puberťákům stačí.... .., ale až děti vyrostou a budeme doma sami, tak budu uvažovat o dalších zvířatech...teď už chci jen fenku k Brutovi, protože "babča" už je stará, tak ať má klid....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:25
- Nahlásit
Cezar
viš co mi ten kretén řekl? Že to byla kočka neurotik a nešla uspat. Debil jeden. Jmenuje se Karásek a má ordinaci u nás ve Frýdlantě a ve Frýdku. Už bych u něj nenechala ani stříhat drápky. Holky já vás nechci strašit, jen si fakt dejte pozor při výběru veterináře.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:44
- Nahlásit
monika
Já jsem poučená taky až ,až takže výběr jsem provedla na základě zkušeností s Bastym - jinam bych momentálně nešla....problém u nás je, že pokud bych tam chtěla jezdit i s Brutem a Denčou, tak to mám skoro 80km autem a to se mi nevyplatí časově.ani finančně....ach jo!
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:44
- Nahlásit
monika
Je to pěkný blbec , myslím že bych mu také těžko zaplatila, no ale co už teď dělat. Kdyť musel vědět, že když toho dá moc, že ji zabije. Já to vím proto, že když jsme v lednu dávali uspat Cezárka, tak jsem se ptala, co to vlastně je a oni mi říkali, že je to předávkované anestetikum, takže pak je to jasné.
Jinak už budu kráčet dnes domů, včera jsem tu tvrdla dlouho, tak dnes na to kašlu. Nashle.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:46
- Nahlásit
brut
To věřím, že je toho dost, no já bych jedině musela přežít muža. abych si pořídila zvěřinec, ale pevně věřím, že na důchod si pořídím aspoň ještě jednoho pejska. Jinak nashle zítra.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:47
- Nahlásit
monika
to je hrozny prave proto se bojim i ty kastrace...ale ten vet co by ji to mel delat mi prave jednou zachranil i tu triny....
ale proste ja uz se bojim i banalniho zakroku, protoze jednou sem mela psa cau cau a sla sem na strihani drapku a domu sem si vezla pejska mrtvyho
jinak vsem muzu kocku k pejsovi jen doporucit...kocka vas zas nauci uplne necemu jinymu...je to dobra zivotni lekce...
jinak moji pejsani se vzdy snesli se vsema kockama co sme meli...a prave triny a pak i trinina mama hlidaly celej dum a dokonce i hlidaly sandynku kdyz stal nakej pes za plotem a nakrucoval se , tak kocka s nim pekne vymetla
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 14:59
- Nahlásit
monika
to je hrozne....u nas nasidlisti takhle oddelali fenku...po narkoze se porad motala a nevedela ci je...museli ji utratit byla predavkovana....
brut
Cezar
ja si zverince uzivam ted ale myslim, ze tolik zviratek uz mi asi jen tak neprojde..uz ted mam vyhlaseny stop stav...a nektera zviratka si uz nesmim kupovat...ale mohla jsem si zase koupit Rockyska...stejne pejskove jsou ze vsech nejlepsi me zvdycky vsichni rikali "psi mama" jinak ja bych brala jeste konika ale to je jen takovy sen!!!
Orry se s kockama dobre snasi, kdyz byl malej meli jsme jeste toho brutus Lukase a ten ho naucil jake jsou kocky ...a tak Orry radsi s nima vychazi...jinak Indik je na ostatni psy nepripustny..jen Orrycka bere...tak snad vezme i Rockyska
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:15 - Změnil/a: monika
- Nahlásit
tohle je na Mrťa a Dorka. Jsou kamarádky. Čičině bylo 5 let když k nám Dorka přišla a přijala ji skvěle.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:25
- Nahlásit
tak tohle je sandynka a ta cica to je kokinka-mama moji triny, kterou mi prejelo to auto...kokinka uz bohuzel taky neni...odesla z domu umrit...bylo ji 10..
ted uz mam jen sandnku a zlobivou kocku duffy..jooo a taky blbou andulku
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:27
- Nahlásit
jejda to je hezké. naše kočka by taky masírovala, ale to potrhlo nevydrží minutu na místě
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:30 - Změnil/a: nika00
- Nahlásit
monika
to sandynka se jeste nastavovala kde by jako chtela jeste
ted kdyz se nastavi tomu pometlu(duffy) tak ta ji akorat dapne za cumak a kope ji a kouse ji a skace po ni.. takze sandy ma po masazich
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:37
- Nahlásit
to jsou hezký obrázky...já chci taky. ...Brut je na naší Sněhulku moc hrrrrr...ona před ním utíká a schovává se za mrazák nebo na mrazák....Brut pak stojí dole a žalostně pláče a naříká..........
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:39
- Nahlásit
brut
hehe u nas je to naopak...kocka tyranizuje psa je to fakt hroznyyy pometlo...leze mi do supliku a spi tam...a lita po zdi jako v matrixu zrovna vcera sem ji pozorovala jak si pred sebou kutali takovej velkej cinkaci micek...byla jak fotbalistka
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:44
- Nahlásit
nika00
To u nás hraje fotbal Brut a dokonce se mu občas podaří dát i gól. ......potom je doma veliká radost a chválení...jenže trouba si chce hrát pořád a nechápe, že děti chodí ráno do školy. ..to potom chodí od vrátek do pelíšku a zpátky, pořád drží v tlamě fotbalový míč...prostě legrace...teď taky hraje s klukem venku fotbal a mají spoustu diváků....to bych vám přála vidět...to je psina
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 15:57
- Nahlásit
to je dobryy to ja se sandy hraji na kutalenou...sedime naproti sobe a kutalime si mic....ale pozor, musim se trefit primo mezi jeji tapky, pac jinak blafe a je lina se zvednout
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 16:24
- Nahlásit
nika00
Jenže Sandynka je kliďas narozdíl od toho našeho pošuka, tomu kdybych takhle koulela, tak mi s míčem uteče....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 16:26
- Nahlásit
hehe bud rada ze je prdlous...ja obcas vaham jestli toje lenost bo nemoc....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:02 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Ahoj všem ve spolek.
Koukám,že je to taky tady mimo psy samá kočka. Já na ně moc nejsem,ale tchýně jich má snad 20. Nevím,jestli se dají vůbec zpočítat. A rodí to pořád dokola. Několik jich má doma u baráku a druhou kočičí smečku má na zahradě.(tu máme společnou) (tu zashradu,ne kočky ).
monika
Fotky krásný,mimča už jsou pěkně veliký.
brut
Tak jsem si přečetla tvou příhodu s bezdomovcem. Já jsem v podstatě mírumilovný člověk,ale když se nese..,tak si do huby nevidím a tohle by milej bezdomovec asi nerozdejchal.Ale jinak dobrej zážitek po ránu.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:06
- Nahlásit
žofka
já kočky taky moc nemusím, ale u baráku jsou třeba a když už je mám tak je to prostě člen rodiny
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:08
- Nahlásit
nika00
já bych občas ráda něco mezitím......
před chvílí jsem se vrátila z procházky a "úžasného" blbnutí...., že nevíte jak je teplá voda v řece? Tak já vám to povím..............................pěkně studená a když se koupete oblečený, tak je vám zima i potom, co se vyškrábete na břeh............... ..
ten můj blb ( tentokrát myslím psa a ne syna)se asi rozhodl, že mně zmrzačí. Nejprve mi skákal na peška tak důkladně, že se pokaždý odrazil od mého břicha a potom se odběhl napít do říčky. Synek seběhl k němu a blbli oba na břehu. Svítilo sluníčko, létali ptáčci, bzučeli včeličky, tak jsem se kochala...a kochala. Jenže Brut se najednou rozhodl, že se půjde podívat, co tam ta bláznivá panička dělá ( já totiž stála na kraji břehu a koukala do vody, jestli neuvidím nějakou rybičku, že bych jí ukázala svému neznalému pesánkovi).
Vyběhl na cestičku a z rozběhem se řítil ke mně. Nejlepší bylo, že jsem ho vůbec neslyšela. Tak se miláček odrazil a hop..........panička byla ve vodě a pejsek taky. ......Dovedete si představit, jakou z toho měl legraci....ale já ne, mokrá jak myš, nas***á, protože na mé pomlácené tělo už je to až moc.....takže jsem pěkně modrá - samé jelito.............. a ta zima....piju horký čaj, mám na sobě tři vrstvy a stejně je mi pořád zima. ....no, neberte to.
Ale jinak to bylo úžasný, pesánek poslouchal, nedělal žádné vylomeniny ( jedna na konci stačila, on si to pacholek schovával...) a ještě stačil honit zajíce, koroptev a pár kachen.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 19:12
- Nahlásit
žofka
já kočky taky nikdy nemusela, ale že bych jich měla tolik, jako tvoje tchýně opravdu nehrozí .....proto jde Sněhulka na kastraci....děti mi kvůli tomu doma brečí ( prý si kočka nic neužije), tak přemýšlím, kde na rychlo sehnat mrouskající kočku. Strčila bych jim jí na chvíli do pokojů, aby věděli, co to obnáší.......jinak tomu říkám léčba šokem.....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 21:55
- Nahlásit
brut
Moje dcera se loni přestěhovala na venkov.Po nastěhování do domečku,který začaly opravovat,se jim tam začaly promenádovat myši. Tak si pořídily úplně bílou kočku. Hádej jak se jmenuje?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 22:10
- Nahlásit
žofka
Typuju Žofku....to bych totiž kočičce dala já ......ale naší Sněženku jsem pojmenovala taky, protože moje pubertální slečna jí chtěla říkat Persefóna
A bílí kočičky máme mooooc rádi.......dneska jsme Sněhuli venčili a to si nedovedete představit, jak vyváděla, dokonce se na nás přišel podívat soused. Prý měl pocit,že jí ubližujeme...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 22:29
- Nahlásit
Holky jukněte na "bojový pes", jsou tam nějaké čerstvé fotečky Bruta , zbytek snad dodám o víkendu.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 22:40
- Nahlásit
brut
Teda ty máš ale dlouhé vedení. No vždyť je bílá jako sníh! A já to napsala proto,že máš taky Sněhulku.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 22:42
- Nahlásit
brut
A jak se taková kočička venčí,tak to bych teda fakt chtěla vidět
|