| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:37 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
nika00
no to ja prave taky tu presnou adresu nevim..na tech webovkach je jen tohle, ale sarax tam ted ve CT jde tak mi to snad povi...
mnoo ja bych chtela jit nektery ctvrtek je to od 18,00...vikendy mam celkem plne, ale ted je to az do konce dubna zarezervovane bylo by fajn kdybys sla..pry tam muzes chodit s doprovodem (jako ze te sleduje, foti atak )
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:39
- Nahlásit
hoho tak my vas budem se sadny fotit a sledovat
jinak ve vsedni dny v 18hod....mnoooo nevimnevim....mozna bych to stihla...
tak zjisti pak od sarax tu adresu..to najdem..neboj
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:41
- Nahlásit
nika00
ehhh okiiiiiii mnoo a kdybys to nestihala..tak treba muzem tam zajit nekde jen taaaaak..jako nanecisto
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:50
- Nahlásit
hehe tak jo
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 11:12
- Nahlásit
Takže děvčata zdravím po svátcích, teprve teď jsem vše dočetla a nestačím se divit. Co to bylo za lapálie s tím pokousáním? Jinak oslavy proběhly celkem v pořádku, vše bylo v normě. Chata to přežila v pořádku, protože se vše odehrávalo u ohně do 3 ráno. Akorát Beník nás nezapoměl rozlobit, protože si v pátek zase udělal samostatnou procházku, utek páníkovi. Už nevím co s ním, jinak je moc hodný, normálně celkem slušně poslouchá, ale jak se někde naskytne skulinka, tak je v tu ránu pryč a příjde tak za hodinu, já už fakt nevím jestli ho mám za to trestat, protože mám strach, aby se nebál vracet. Ale zase mám strach, aby nám ho někdo neodstřelil, protože jsme pod lesem. Jo to se ještě vrátil jak prasátko, samé bahno a s rozříznutou packou, tak šel ihned pod sprchu, packu jsme pořádně vypláchly a naštěstí i přestala po vypláchnutí krvácet. Ale aby to nebylo málo, tak jsem mu v sobotu na ní nerada šlápla a začlo to téct znova, takže jsme museli ošetřovat. Nevím, jestli se mi ho někdy podaří pořádně vychovat. Jinak je to zlatíčko, každej je z něj vedle, protože se hajzlík dovede pořádně lísat.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 11:25
- Nahlásit
Ahoj holky, tak už jsem zase zpět .....sice celá bolavá, ale to neva.......dětičky se alespoň snaží otlučené mamince trochu pomáhat, tak to vidím jako malou výhodu......popíšu vám, jak jsem přišla k mnoha modřinám, zhmožděné ruce, bouli na hlavě atd.
Jak víte, tak velikonoce jsme trávili v chatě, v lese, v klidu a se spoustou živých tvorů ( i větší velikosti) v blízkém okolí. V sobotu jsem se vydala na procházku a protože se mi nechtělo jít samotné, tak jsem se domluvila s naší sousedkou, že vezme pesánka a půjdeme venčit ( psi se vyblbnou a utahají). Moje představa klidného venčení vzala za své hned ve chvíli, kdy jsme oba psy pustily z vodítek.
Brut radostně běžel ke kamarádovi, vrtěl ocáskem a nadšeně poskakoval. Jenže milý "kamarád" v momentě Bruta napadl, vrčel a kousal.(jde o tibetského teriéra)..tak si ho Brut sroloval pod sebe a zalehl ho....musím podotknout, že panička už do předu hlásala, že má psa debila a že napadá všechny psy( i ty, s nimiž si předtím hrál), nicméně na můj dotaz, jak to hodlá řešit, pronesla větu: zasranej teriér, oni to dělaj, s tím nic nezmůžu. O nějakém cvičáku a výchově u nich nemůže být ani řeč.
Tak jsme si každá odchytila svého pesánka, panička si svého rozmazlence a nevychovance zapla na flexinu a já Bruta na stopovačku ( 10m). Venčení probíhalo tím způsobem, že Brut běžel před náma a milý nevychovanec se škrtil na vodítku. Pokaždé, když se Brut k němu přiblížil, tak na něj teriér vrčel a zle štěkal. Brut ho naštěstí ignoroval.
Jenže se k nám připojily moje robátka a já na silnici musela Bruta držet za stopovačku. Kluka nenapadlo nic lepšího, než Brutovi házet balonek. Říkala jsem, že když už mu ho hází, tak alespoŇ ať je to kousek, nebo mně strhne sebou. Nějakou dobu bylo vše v pořádku a pak jsem se otočila na sousedku, abych jí odpověděla, v tu chvíli synáček hodil hračku do větší vzdálenosti než je 10m a Brut mně pěkně strhl s sebou. Můžu Vám říct, že tak strašně snad to moje potrhlo ( myslím synka)nedostalo ještě vynadáno. Představte si, že jdete o berlích, otočíte se a v tu chvíli Vás 33kg živé váhy v běhu strhne na zem a kousek vláčí....mooooooc pěkné!!! Takže od soboty si léčím bebíčka a při každém prudším pohybu nadávám. Dlaně mám sedřené a pěkně to bolí, místy se už podebírají..
.Dovedete si jistě představit, jak pěkné jsem měla Velikonoce.....i když, jak říká můj přítel, synek se dost poučil, že rozbít si myčku na nádobí, uklízečku a kuchařku v jednom se nevyplácí....teď už snad bude opatrnější a poučenější.......
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 11:36
- Nahlásit
Cezar
Myslíš pokousání mojí slečny? To byla u kamarádky a kousla jí jejich fenečka ( 10měsíční) bígla. Naštěstí jí nenapadla, ale stalo se to při hře. Dneska jde znovu na převaz, tak jsem zvědavá, jak se to hojí. Myslím, že na bříšku už to bude dobré, ale ten nehet asi ještě nic moc......
Na oslavu se vám udělalo pěkné počasí, tak to bylo určitě hned i veselejší....Beník je pěkný lump....možná by to chtělo cvičák, ale pokud vám to nedělá neustále, tak si asi jen potřebuje pořádně zvyknout - vždyť ho zase tak dlouho nemáte a možná je tak trochu nejistý.....my máme chatu v lese a dost často se stává, že nějaký pes od sousedů se odběhne proběhnout ( i když to není pravidlo, tak se to občas stane). Většinou to řeší tak, že ho chvíli volají a pokud nepřiběhne,tak zmlknou a až se vrátí( po té velké procházce cca hodinové), tak ho potrestají. Buď s ním nemluví a ignorují ho - chvíli a potom se jako hrozně diví, že už se objevil nebo ho po řádném vytahání za kůži na chvíli zavřou do chaty.atd. Možná by stálo za to něco podobného zkusit, ale u vás opatrně, ať se zbytečně nevyplaší.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 11:40
- Nahlásit
ty brdo..tak to je husty...doufam ze nejsi moc sedrena...a moc te to neboli...ja takhle jednou spadla jen a primo na koleno....mela sem ho uplne cerno-fialove....ta modrina byla asi 20cmetrovej ctverec.....stalo se to pred 3mesicema...a ted staci abych sijen klekla a mam ji znovu..to koleno jeste neni doleceny..takze ja a pady..to je neco...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 11:50
- Nahlásit
nika00
No sedřený mám jen dlaně, ale jinak modřiny mám po celé pravé noze, na sedací části - pravé samozřejmě, na obou kolenech, na levém rameni a oteklé má pravé zápěstí a palec....jinak mně modřiny taky mizí moc pomalu, takže až příští týden půjdu na kontrolu k doktorce a tam se svléknu, tak se těším na její reakci.............
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 11:57
- Nahlásit
brut
jezis...nemam slov... jinak ahoj po velikonocich
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:02
- Nahlásit
hehe brut....tys to teda vzala ve velkym...
koukam ze nejsi zadnej troskar
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:15
- Nahlásit
nika00
Já bych raději troškařila, ale to Brut nějak nechápal, a potom, děťátko se alespoň naučí, že má dávat na svou maminku pozor a brát na ní ohledy. ...takže všechno zlý pro něco dobrý....a vůbec nepochybuj, že si to vychutnám........
Orry
Holky, víte co je na tom nejhorší, že mně všechno svědí a podrbat se nemůžu, protože to potom zase pro změnu bolí....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:20
- Nahlásit
tak musis jen polodrbat...tzn..vetsim tlakem polozit na ono misto ruku
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:34
- Nahlásit
nika00
jj, jenže to taky bolí, tak většinou zatnu zuby a drbu a drbu...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:36
- Nahlásit
hehehe...tak to nedrrrrrrrrrb
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:38 - Změnil/a: Gája
- Nahlásit
Tak si tedy dovolím taky přidat svůj velikonoční příběh do vaší diskuze...
Včera ráno se šly moje dětičky koupat, je to trošku s podivem, protože se vždy koupou večer před spaním, ale v neděli jsme jim půjčili dívko a příběh trval trošku déle, tak jsme koupání odložili na pondělní ráno. Děcka dělali blbiny ve vodě a přilili si do lázně trošku koupelového oleje. A možná to znáte stále odbíhali z vany pro nějaké hračky, se kterýma si ve vaně potom hráli. Podlaha byla celá pocákaná vodou s příměsí oleje. Načež naše Sára, když děti slyšela kterak dovádí, zachtělo se jí za nimi a vyběhla do koupelny. Můj manžel nesnáší, když pes chodí do patra, prý stačí, že dělá bordel v přízemí...Když zjistil, že je pes nahoře v koupelně, běžel za ním a v ruce talířek z francouzského "nerozbitného" skla (pomáhal mi utírat nádobí). V koupelně ve snaze chytit Sáru, se po ní natáhl, uklouzl na dlažbě a rozbil nerozbitný talíř, který se rozlítl na milion kousíčků a střepy se mu zapíchaly do lokte. Řval vzteky na psa, děti i na mě. Už jsme mysleli, že místo koledování, pojedeme na pohotovost, ale zvládli jsme to ošetřit a za půl hoďky už si to mastili se synem s pomlázkami za děvčaty...Ještě se mě stačil zeptat (když se uklidnil), co bych dělala, kdyby si pořezal žílu....
neodpověděla jsem, jen jsem se tajemně usmála... (však on ví).
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:38
- Nahlásit
brut
ja te chapu...mam otopicky ekzem...a kdyz je to rozjety..tak to je fakt silaaaaaaaaaaaa...
nika00
to nejde nedrrrrrrrrrbat
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:42
- Nahlásit
brut
To tě teda lituji. todle znám, ale o těch berlích je to ještě horší. Já jsem si to ale zavinila sama, to ještě když byl ten náš první pejsek Cézar mladý, tak jsem s ním poctivě chodila na cvičák no to jsem také ještě byla o 14 let mladší, no ale to je jedno. Jelikož to byl náš první pes a hned NO, tak jsem si řekla, že přece jenom musí pořádně poslochat, tak jsme šli. Já také jak blbec, jsem při cvičení aportů jaksi zapomněla, že je na vodítku a hodila jsem mu aport, ale sama se nerozeběhla, takže Cezárek zatáhl. protože aporty miloval, no a já za ním jela po hubě. To se ani slušněji říct nedá, protože to byla moje blbost a aby toho nebylo málo, tak jsme měli sebou ještě sousedky dceru 13ti letou, aby viděla jak Cezárek hezky cvičí. No ta se chudák mohla potrhat smíchy. Tak vidíš jaký je člověk taky blb. No ale ty si zato nemohla, takže tě upřímně lituji a ať se ti to dobře hojí. Jo a to pokousání doufám tedy, že to vše dopadne dobře.
No a Ben s tím utíkáním, mi s ním také nemluvíme, ale nechci ho moc trestat, protože mám doopravdy strach, aby se nebál vracet, nevím co má už šmudla za sebou, ale říkám ten strach o něj je šílený. Cvičák teď nepřipadá v úvahu, protože budou až tak do listopadu s mužem na chatě a také nevím, jak bych to teď zvládala, protože přece jenom mám už léta a ještě k tomu endoprotézu. S Cézárkem to vše bylo jednoduší. No snad to nějak zvládneme, já ho chci dát na stopovačku a naučit perfektní přivolání no snad se mi to povede. On potvorák všechny povely zná , je vidět, že ho někdo cvičil, no ale ještě aby je všechny pořádně prováděl. Oni i v útulku říkali, že si myslí, že si ho vzal někdo jako že to bude ovčák a když zjistil, že není (on má totiž typickou masku ovčáka, akorát velikostí je střeďák) tak ho zřejmě vyhodil. No všechno chce čas a je fakt, že ho budeme 28.4. mít 3 měsíce, tak se uvidí. Jinak počasí bylo fakt dobré, byla jsem ráda, protože na zahraděje přece jenom místa dost, takže jsme o sebe nazakopávali. Ovšem pro Bena to bylo něco, protože mu každý něco dal, takže si dal pořádně do nosu, až sem měla strach, aby mu nebylo blbě, ale naopak hned druhý den ráno se cpal znovu, takže to přežil také v pohodě. Ale byl tam také sestry pes Matýsek, to je pán už v letech je mu 12, také kříženec, ale chudinka má astma a ten na Bena tak strašně žárlí, že se zbytečně nervuje a pak se mu špatně dýchá, až jsem kolikrát měla strach, aby popadnul vůbec dech. No ale naštěstí Beník se mu snaží spíš uhnout a neprovokuje ho, ale jako pořádný mazel se chodil mazlit i s jeho páníčkama a chudák Matýsek se na něj furt snažil štěkat v rámci svých možností a odhánět ho, až mi Matýska bylo líto. taky říkala ségra, že byl ze všeho tak utahaný, že když včera přijeli domů, tak se hned zašil a spal tak tvrdě, že ho museli na venčení budit.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:44
- Nahlásit
Gája
taky dobryyy.....jeste ze se ty chlapy muzou aspon vyrvat, co?
jo orry.. ja vim ze to nejdeeeee...ja jednoumela nakou vyrazku a taky sem se drbala jak magor...az sem vypadala jak kdyz mam lepru....ale pak sem zkusila hermanek a drbani bylo pryc
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:44
- Nahlásit
Orry
fakt to nejde nedrbat....
Gája
taky moooc pěkné, a myslíš, že poučné? Teda pro manžela ...ne pro tebe..
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:48
- Nahlásit
brut
Možná jo, to ukáže čas. Já potom dám vědět
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 12:57
- Nahlásit
Teda ženský,já se nestačím divit,co všechno jste "stihly" za ty svátky. Ale hlavně,že máte aspoň ruce zdravé a můžete psát. A taky vlastně pusu Brut,že,abys mohla dávat rodině rozkazy. No,ještěže jsou to jen modřiny a nezkončila jsi třeba v nemocnici. Teda takhle se dobít a ještě s berlemi,to si snad ani nedokážu představit.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:09
- Nahlásit
Cezar
ahojky, teda to musela byt sranda myslim s tim aportem..ja jednou utikala s Orrym na voditku a to voditko se mi zamotalo do nohou..to byl taky drzkopad
jinak s tim trestanim benika bych byla taky opatrna...spis bych jen tak hudrovala jako : kde jsi byl ty ulicniku atd...nas orry si nas spis hlida, takze on ma strach abysme se mu treba neztratili, takze se takhle netoula..teda kdyz tam jsme my...kdyz ho hlidal deda sam, tak chodil vratkama pryc na prochazku a pak se vratil...od nas by ale neodesel...bracha ma srub v lese...bez plotu...a orry muze byt klidne venku sam..a nezdrhne...doufam ze to bude i tak s rockym!!! orrycka jsme vychovavali tak, ze si ON musi hlidat nas a ne my JEHO!!! a docela to funguje!!
Gája
mnooo a co bys delala???
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:14
- Nahlásit
Orry
jj sandynka mela(obcas ma) tendenci se nekde zacmuchat a zapomenout na svoji maminku (me) a to ja se pak rychle bezim schovat...a pozoruju ji..a kdyz si vsimne ze maminka tam neni, tak uplne zacne panikarit a lita tam kde sme sli...a kdyz me nevidi, tak beha k jinejm lidem a ocucha je a kdyz zjisti ze to taky neni maminka tak lita jak splasena a hleda..az kdyz uz propadne panice, tak teprv zapoji chytrolin svuj rypacek a zacne cmuchat..a maminku najde to je pak radosti...takhle sem to udelala parkrat a od te doby sice cmucha, ale ohlizi se, zda se maminka neztratila
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:20
- Nahlásit
nika00
jj to je spravne!! my to orryckovi udelali jednou kdyz byl jeste stendo..bezel pro klacek z kopce a my jsme mu zacali utikat...a on chudak nemohl tu stranku vylezt..strasne narikal...(mysleli jsme ze to normalka vybehne, ale neslo mu to)...mnoo a od te doby si nas moc dobre hlida...a pak parkrat kdyz si treba jde jako po svym...tak schvalne odbocim nekam jinak, aniz bych mu dala vedet..a on hned pak zapne cuchometr a jde za mnou rocky taky takhle lezl za krovicko..tak jsem se mu schovala za roh a pozorovala ho...a on byl docela v pohode..jen porad chodil sem a tam..a cmuchal po ceste kudy jsem mu "zdrhla", pak uvidel orryho, ale nebyl si jisty jeslti je to on, tak kniknul..pak si dodal odvahy a sel smerem k nemu a v tom me zahlidl..tak me vytal jak blazen
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:29
- Nahlásit
Orry
Nóóó, hádej???
Rodinný kamarád Jirka tvrdil, prý bych si šla tak na hoďku zdřímnout, to by mělo stačit....Ale to říkal on.
Já jsem se chvíli zasnila a potom jsem pohotově odpověděla, že bych zaškrcovadlem stáhla končetinu nad ránou a dala ji do svislé polohy, volala záchranku, atd.. Ale člověk nikdy neví předem co bych v tom šoku udělala. Děsím se podobných situací a doufám a přeji si, abych je nikdy nezažila. Mám sklony k panikaření a hysterčení a omdlévání. S určitostí mohu jen tvrdit, že bych si zdřímnout nešla..
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:34
- Nahlásit
Jo děvčata mi když jsme měli Cézara, tak ten také hlídal nás, furt se otáčel kde jsme, chodili jsme s ním převážně na volno. Ale todle je strašné štíře. Ten je schopen prolítnou vrátka než stačíte vejít dovnitř. Já si myslím, že on potřebuje hodně lítat, aby se unavil a že mi mu už moc nestačíme. Nejhorší je, že si vůbec neumí hrát a já ať se snažím jak chci, tak o žídně hračky nejeví zájem, ani o balonky. To se mu snažíme házet a prát se s ním o něj, ale jemu je to šumafuk. Zřejmě jeho původní majitelé ho jen cvičili, ale nějaké hraní se štěňátkem pro ně nebylo podstatné. No budu s ním muset víc blbnout na zahradě to se pak rozdovádí a lítá kolem baraku jak zběsilý. Snad se vše podá, nerada bych, aby celý život strávil na vodítku.
Orry
To si piš, že to byla správná sranda, když se taková 44 letá baba svojí blbostí rozplacne jak žába a pes jí za sebou táhne.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:35
- Nahlásit
Gája
tak to je dobre hehe
jj ja takovychle situace taky nesnasim..brrrrr
nika00
ehh jsem mrkla na spoluzaky..teda oni se bez nas ani neuprdnou!!!??? psala tam vzkaz Kosajda, tak mrkni!!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:38
- Nahlásit
Cezar
ja myslim ze to chce jeste cas...prece jenom tri mesice co ho mate neni jeste moc dlouho...(ikdyz ja nemam rockyska jeste ani ty tri mesice a uz mi prijde ze ho mam cely zivot ) dobre je, ze muze aspon volne litat na zahrade!!!
jj ja jsem skodoliba, takze asi bych se taky smala teda pokud by z tebe netryskala krev
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:40
- Nahlásit
Jo ještě mi také radí známí co mají hodně podobného křížence, abych ho dala vykastrovat, že se strašně zklidní. No pravda je , že by ho to zklidnilo, to vím od Cézara, kterého jsme museli dát chudáka vykastrovat v 11 letech kvůli prostatě, protože měl 2x za sebou zánět prostaty a pan doktor řekl, že kdyby jsme ho nevykastrovali, že on je sexuální erotoman a že by měl za chvíli zánět znovu. Tak co mi na to poradíte, zase si říkám, kdyby byl déle v útulku tak by ho stejnak vykastrovali, no ale fakt nevím.
|