| Autor |
Zpráva |
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:16
- Nahlásit
Dobré ránko ( teda skoro poledne), jsem zpět od doktora...levá je dobrá, poznal, že jsem si sundala obvaz ( není blbej, moje vázání pravou zafačovanou rukou bylo dost mizerný) a pochváli mně, že se dobře hojí - už ani nemotal ani nelepil.....strup během pár dní zmizí.. ...jenže ta pravá je na tom na jednom místě blbě - velikost tak 5Kč a drobné flíčky okolo, tak opět strhával strup a čistil, zítra jdu zase na převaz...zkrátka nic moc......
nika00
Na levou jsem použila bylinky, ale ta opravdu byla jen málo sedřená...na pravou jsem bylinky použila sice taky, ale pomohlo mi to jen na části,zbytek stejně zhnisal a hnisá dál ( asi jsem tam nechala nějakou špínu)
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:36
- Nahlásit
brut
no ja nikdy s odreninama tohodle typu nikam nesla..ani tehdy kdyz sem mela rozsekly koleno o kamen a ta rana se mi pak otevrela ...doktory nemusim
takze naky trhani strupu..auuuuu....kdyz to hnisa, tak to vyhnisa..trochu to vymackas a ono se to zahoji..nejlepsi nechat to ususit, nebo naopak davat obklady z hermanku
kdyz sem byla mala a upadla sem tak sem mela kolikrat v strupu jeste kaminky
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 11:37
- Nahlásit
Brut
copak se ti stalo Brut? Jestli to teda můžu vědět? Jsi venčila psa?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:27 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
Ahoj holky.
brut
No vidíš,to mě se s mími prďousky stát nemůže. Příště si pořiď taky malýho psa,musíš si své zdraví přeci chránit. Co rodinka,jak zastává tvé práce?
Ode dneška budu mít v týdnu doma nocležníka(vnuka). Večery u PC jsou ohroženy,protože ho mám v ložnici. Dcera jde do práce,na raní a noční. Ale vůbec mi to nevadí. Jsem ráda,ona je už několik let na sociálce,tak se konečně z toho finančního srabu vzpamatuje. Na bývalýho se v žádným případě spolehnout nemůže,ten jí dluží i za alimenty.
Chystáme se sice PC přestěhovat už delší dobu do pokoje,který se uvolnil po dětech,jenže ten potřebuje vymalovat a nějak nejsou lidi.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:30
- Nahlásit
žofka
netruchli, vezmi stetku a valecek a at to frci
jo ooo chlapi....to je taky neco..lepsi je to neresit a nebyt na n ikom zavisla....takze koukej pc prestehovat at muzes datlovat
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:43
- Nahlásit
Anu
Tak jsem nějak díky svému šikovnému synkovi a Brutově lásce k aportkům upadla .....přečti si zážiteček z velikonoc...myslím, že je o dvě stránky zpět.
žofka
Rodinka funguje, co jí zbývá jiného....maminka je přece nemocná, né!!! Ale je fakt, že s Denynkou by se mi nic podobného nestalo. Ta je odjakživa drobounká a miloučká, jen je jako piraňa pokud jí jdeš dát něco k snědku ( tak musíš dávat pozor na prsty....)
Něco vymysli, ať můžeš večer taky písat...je ale príma, když se dceři povedlo najít práci. To bude mít hned veseleji....a ty taky
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:45
- Nahlásit
nika00
Tak tohle pro mě kdysi nebyl žádný problém,kdysi jsem si v paneláku dělala všechno sama. Jenže v baráčku máme příliž vysoké stropy a na výšky já moc nejsem. Včervnu má ale manžel dovolenou,tak ho na to naženu.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 12:54
- Nahlásit
brut
To víš,že bude veseleji,od jejich šesnáctin s ní mám jen starosti. Její chlap stál vždycky za ho a já už dneska ani nespočítám,kolik jsem do jejich rodiny až do teď investovala. Živila jsem je(což částečně dělám do teď),často platila i nájem,dluhy,no co mám povídat. Já doufám,že už to zkončí. Příští měsíc mám ale ještě pro dceru překvapení. Vysrala se jí lednička,spravila se jen tak aby se neřeklo,tak jí koupím novou.Doufám,že se jí už ale bude dařit a takhle velké investice už nebudou třeba. V létě jí chceme ještě pomoct renovovat kuchyň(teda spíš zkulturnit a zprovoznit kuchyň) ona žádnou pořádnou ani nemá. Ale s jejím platem už to hravě zvládnem.Vždycky byla nešťastná,že všechno financujem my,tak uvidíme,jak to půjde s ní.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 13:20
- Nahlásit
žofka
Je fajn mít takovou maminku ( nebo vůbec nějakou), ani netušíš, co bych za to dala...a to překvapení určitě udělejte a pak písni, jakou měla radost.....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:04
- Nahlásit
ahojky holky!!!!
jsem v jednom kole..byla jsem na kontrole u doktora a v cekarne stravila 2,5 hodiny...mnoo jeste ze jsem si vzala knizku ted jsem byla pro zmenu zas na poste a stala tam nekonecnou frontu...ale zasla jsem si aspon i do zveraku a koupila Rockyskovi dreveny aport on je porad nejak vytizeny na to drevo jinak vcera jsem mu dala takovou tu zvejkaci boticku a mel z ni obrovskou radost..hral si cely vecer!!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:29
- Nahlásit
Tak sem touto dobou měla sedět ve vlaku do Brna a sedím doma u PC .Někdo zrušil na zastávce jízdní řád a tak mě ujela doprava na nádraží a tím i vlak. Teda ne,že by mi to vadilo,měla jsem jet na schůzi a taky to vypadá,že bude pršet. A tak raději budu tady s vámi.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:32
- Nahlásit
Orry
Ahojky,žvýkací mňamky taky můžeme, jen Brutovi vystačí chvilinku.Zato Denynka má na půl dne ( to víš, už jí chybí nějaké zuby).
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:40
- Nahlásit
Orry
Ahoj,já kupuju tu žvýkací kostičku na čistění zubů,ale taky to rychle zpořádají,chtělo by to něco tvrdšího.
brut
To jsem dojela daleko,co! Všude dobře,doma nejlíp.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:53
- Nahlásit
Orry
hoi hoi ja ted taky prisla z posty....
tak to sem zvedava jak se bude rockyskovi kost libit....sandy zuzla drevo atd venku ale tu drevenou hracku moc nemusi...jinak t buvoli kost ma taky rada ale ne moc velkou..ta uz ji pak nebavi...
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 14:57
- Nahlásit
Takže děvčata zdravím Vás. Konečně jsem se dnes sem dostala. Děkuji všem zas rady, no a nějak to budu muset s Beníkem zvládnout, nejhorší je to, že ho vídám jen o víkendech, ale zase si říkám, že na té chatě je mu lepší, než aby v Praze čekal až příjdu z práce. Jinak jak jste popisovali své pejsky, ajk se umí zmazat, tak přesně tak přišel Beník v pátek z té své procházky a ještě se říznutou tlapkou, takže oni jsou všichni stejní.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:00
- Nahlásit
no ja rockysovi koupila i takove napul tvrde buvoli kosticky..jsou vakuovane a tak nejsou tak tvrde...a ty taky zuzla..obcas mu ji ukradne i orry mnoo a vcera jsem mu prinesla uz tu tvrdou boticku a z te byl u vytrzeni
nika00
jooooo v te skolicce se uvolnilo misto v sobotu od 10,30 uz jsem tam zaregistorvaan cekam na aktivaci uctu a pak se asi prihlasim..mamka pujde se mnou..akorat porad netusim kde to presne je..ehh..co ty? nechces jit v so taky??
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 15:07
- Nahlásit
v so mame oslavu sem teda nadsena...
jinak jede tam bus 174 bud z butovic nebo z luk, ale jaka toje zastavka, to netusim
|
brut
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 21:48
- Nahlásit
žofka
My měli hezké odpoledne. Přijela k nám Aknah s psíkem a nejen že jsme pěkně pokecaly ,ale ještě proběhli naše pesánky. I když moje "babulka" nějak zlobí a proto musí být separovaná.....nedá se nic dělat
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 23:11
- Nahlásit
Orry
neboj, je to na konecne 174 a urcite skupinku lidi s coklikama neprehlednes ver mi, taky jsem tam sla poprve
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 08:01
- Nahlásit
Aknah
diky...ja jsem na tohle desny strevo...zabloudim v praze snadno !! takze az na konecnou jo?! dobre, diky!!! a na tu konecnou je to rovnou k tomu cvicaku ju? a nebo na ten jakoby sraz pro ty co jdou poprve?? ja bych chtela dojit rovnou tam, pokud se mi to povede ....ted me jeste napada kolik je to asi tak zatavek to asi nevis co? a hlavne na jakou stranu tim busem mam jet..mohla bych jet treba i na opacnou hehe
brut
tak to jste se vazne mely!!!
nika00
oki, chapu, tak si to uzij se mnou pujde mamka a navratilka Marta jede k tatovi, tak budu o vikendu samotinka, tak jsem si hned zajistila program
jinak mozna do te skolicky pujdu i pristi ctvrtek...(kdyz vyjde vymena s aknah), tak bys mohla zas povzbuzovat Rockyska ty
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:14
- Nahlásit
ahojky všichni, zdravím po velikonocích.Všechno jsem přežila, je Dorku jsme museli zavřít, protože mě bránila a skočila do jednoho šmigrustníka. Odnesla to naštěští jen mikina a má modřinu jako blázen. Já byla ještě u bráchy. Spadl z korby nákladáku a zlomil si obě nohy. Takže samé radosti. Miminka rostou, už začínají chodit a zlobit.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:36
- Nahlásit
Orry
opravdu kolik je to zastavek to netusim, fakt jezdim autem, ale koukala jsem na jizdni rad a zastavka se jmenuje Velka Ohrada, tak si smyslim, ze jsi schopna se podivat na jizdni rad na zastavce a podivat se zda to jede tim smerem ci na druhy.
je to sraz pro ty co jdou poprve, ale ver mi, ze skupinku lidi se psem neprehlidnes a sama bez doprovodu nekoho kdo vi kam jit nikam nechod, nenajdes to.
rekla bych ti, ze tam na tebe pockam, ale ne vzdy se mi podari prijit vcas, tak nechci, aby jsi byla nervozni. to najdes, nejde to minout
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:43
- Nahlásit
Aknah
diky, to uz si najdu
ok...tak tam pockam na ostatni uz se tesim!!!!!!
monika
teda..docela akcni velikonoce...
kdy se pojedes podivat na steniky??
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:54
- Nahlásit
Orry
zastavka velka ohrada je z butovic kousek...z luk je to podle me vic stanic...a navic na butovicich je to nastupni...tak prece nepojedes na parkoviste
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 09:56
- Nahlásit
jejda ted mi doslo abys vystoupila spravnym vychodem na tech butovicich z metra...
mozna by bylo lepsi poprve jet z luk, tam je to jednodussi a je tam jen jeden vychod a jen dve zastavky busu..(na butovich je jich hodne) no a az bys jela domu, tak bys mohla jet an butovice abys to okoukla
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 10:08
- Nahlásit
nika00
diiiiiiky skautkooooo!!! to je presne co potrebuju...tak vylezu na lukach
jinak mam tady v praci zavirovanej PC...porad mi to pada, zasekava..a bezi antivirak chjooooo
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 10:08
- Nahlásit
Ahojky holky,dneska jsem nějaká zaneprázdněná,tak vás jdu aspoň pozdravit.
monika
Tak to já se musím jen chlubit ,naše štěňátka jsou moc hodná,chodí pěkně na noviny čůrat i kadit. Papají taky neobvykle dobře,jsem zvyklá,že prostě nechtějí,ale tentokrát jedí velice pěkně.Dneska už jsem jim dala i větší misku a poprvé rozmixované granulky s tatrou,tenhle přechod štěndům dělal vždycky problémy,ale tentokrát jsou nějaké hladové a zpapají všecko.
Tak nevím,já mám štěnda hodný .
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 10:12
- Nahlásit
žofka
ahojky!!!
mas andilkyyyyy
to Rockysek vcera poprve udelal venku hovinko s Orrym (on uz kaka venku normalka, ale kdyz jdeme s orrymu tak dela lumparny a ani se nevykadi..ale vcera uz konecne jooooo, tak jsme oslavovali ) jinak se vcera vyvalel v blate...ja ho honila (staci abych rekla slovo "jedes" a Rockyho chytne amok ) mnoo a lital do bahna....a tam se valel...a delal i mrtvyho pejska faaaaaaaakt srandaaaaaaaaa
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 10:17
- Nahlásit
Orry
Tak to jsem zvědavá,kdy se poprvé vyvenčí moje štěndo na prochajdě nebo na zahrádce. Jak už jsem psala předevčírem,celé odpoledne na zahradě nic a hned jak jsme přišli domů(nenapadlo mě ho pustit ještě na dvorek),kadil i čůral doma. Nevěděla jsem jestli se mám smát nebo zuřit. Bylo mě ho líto,musel to v sobě celou dobu držet a skovávat si to až na doma.
Jedna fena už mi tohle dělala,ale po záměrně dlouhých prochajdách přišla i ona na to,že i venku může dělat svoji potřebu a že mi tím aspoň usnadní uklízení dvorku,tak doufám,že náš malej hrdina na to taky přijde.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 10:24
- Nahlásit
žofka
myslim ze na to prijde...jen kazdymu pejskovi to trva jinak..ja mela s rockym taky strach...ale chape to..a to ma doma porad i noviny...a stejne chape, ze kdyz se jde ven...tak cura a kadi tam...nekdo mi rikal, ze kdyz jsme ho nechali na novinach tak mame velky problem, ze nebude venku curat a ponese si to vzdy domu...ale uz nemusi chodit curat venku na stejne misto...vycura se i na travicce kdyz dovadi...
|