| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 07:56
- Nahlásit
žofka
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:01
- Nahlásit
Orry
Sranda musí být. Ještěže ty psy máme!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 08:12
- Nahlásit
žofka
to jo!!!! bez nich by to nebylo ono
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:03
- Nahlásit
nika00
kejhu mrkni na spoluzaky..jsou to smradi..FAAAAAAKT...ja uz zadny sraz neorganizuju!!!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:05
- Nahlásit
ahoj holky......koukam ze tu je po ranu hned veselo..to je dobre
jinak vcera na vet doktor poslechl srdicko a konstatoval, ze mam neuveritelne klidnyho psa, ze to jeste nezazil
no a ze prej mam pockat..prasky zacnou pusobit dot ydne a pak na kontrolu...tak taky to mate ve zkratce...
orry...
koukam ze rockys je lump...takhle ho skrtit hadem
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:14
- Nahlásit
nika00
tak to jsem rada, ze se ma Sandy fajn..uvidis bude ok!!Ten vet bude dobrej
jj on sam je had hadovitej...Orryho nenecha chvili na pokoji
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:18
- Nahlásit
TO VERIM..UZ SE TESIM AZ PUJDEM VENCIT SPOLECNE
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:23
- Nahlásit
nika00
to ja taky
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:26
- Nahlásit
nika00
ted jsem si precelta tvuj vzkaz drahym spoluzakum ja uz na ne pecu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:35
- Nahlásit
jejda capslock..pardon...
a uz umi rocky nejakje povel?? uz bys homela ucit aspon sedni
jinak ted doktro ji chtel dat jeste jedny prasky jako na urychleni..to sem odmitla...
no a spoluzaci sou trapaci..
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:46
- Nahlásit
nika00
tak to jsi vystihla...trapaci uz vazne nemam chut neco organizovat..mozna tak za 10let
jj Rocky uz sedni umi...naucil se to hned...protoze, kdyz jsem davala orrymu piskotek, tak jsem rekla sedni a rocky se po nem opicil , jinak chodi na voditku a samoska ze povel fuj, nesmis a taky ke mneeeeee (ale kdyz vidi neco zajimavejsiho tak to se mu nechce ) jooooo a martin ho uci popros...a jinak taky umi ohromne loudit!!ja se ted snazim ucit aport (asi tak dva dny!!) taky jsem premyslela o nejake te psi skolce (je od 3mes..)takze az nekdy 1/5...a taky hlavne az po ockovani...ale nevim kam chodit..a nechce se mi samotne
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:53
- Nahlásit
no mi do skolky nemuzem
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:57
- Nahlásit
nika00
ja vim...zakladni výcvik je az od 6mesicu...a na agility rikala ze by chodila i Verca...by byla sranda kdybysme chodily vsechny tri Verci skoda ze se Sandy nejmenuje od R... koukala jsem na cvicak v Hloubetine..tam jsou i ty agility...ale nevim...nemuzu se rozhodnout...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 09:57
- Nahlásit
Tada holky,já vám normálně závidím,že se můžete navštěvovat.Já tady široko daleko nemám žádného blázna do psů.
Ale musím se pochlubit.Letos mám v plánu si pořídit ještě dvě feňule. V jedné chovatelské stanici se nám zhruba za měsíc doufejme narodí. no a v druhé chov.stanici se čeká na krytí. Mám to už zamluvené dlouho,tak doufám,že aspoň jedno z toho vyjde,teda lépe obě,že. Už se těším,až se tu budu moci taky chlubit já .
Ty moje štěnda zatím skoro pořád spí. Teď jsem i propásla dobu na dokrmení. Asi rychle raději zase usnuli,protože ta kaše z masa už jim moc nejede. Tak dneska dostanou poprvé tvaroh.To bude prča,až mi do něho vlezou.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:01
- Nahlásit
hehe ty mas zas jiny starosti..vychovavat miminka
chces dalsi dvea psy??? no paani....co to bude??
orry....no ja doufam ze sandynka uz bude zas aktivni a taky bysme chodily....ja bejt tebou chodila bych nejdriv na cvicak...tak bych to udelala ja kdybych mela stendo....ted uz bych chtela aby perfektne poslouchalo....to je dulezity...sandy sice posloucha ale neni to perfektni...takze ja bych volila cvicak....jacka budou agility bavit i kdyz bude starsi, ale to poslouchani by mel umet uz ted...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:04
- Nahlásit
nika00
jak to myslíš,co to bude? Jestli myslíš rasu,tak přeci,to co už mám? Musím rozšířit a omladit ten můj babinec.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:05
- Nahlásit
Orry
dobré ráno, koukám, že tady máme jednoho neohroženého bojovníka s hady. ..to je dobře, jsou lidi, co se jich bojí a tak Rockýsek bude dělat ochránce...ty fota jsou skvělý
nika00
vidíš, to bude dobrý, za pár dní bude za tebou pobíhat, jen Sandynku moc nerozmazluj, pak by jsi s ní měla o zábavu postaráno ( Sandynka spinká v posteli a nika00 na zemi....)
žofka
hezky přibírejte a pak zase pošli foto, ať se můžu kochat. ...já jsem taky jak praštěná..a ještě naštvaná, protože u nás leje a já musím s holkou na ko s prstem , nakoupit a chtěla jsem po obědě odjet...teď přemýšlím, že odjezd posuneme na večer nebo na ráno, když v tomhle pojedeme do chaty, tak než k ní dojdeme, tak budeme durch a než zatopíme....ani se mi nechce domýšlet....brrrrrrrr .....no uvidím později..
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:09
- Nahlásit
žofka
no ja uz sem z toho zmatena....tady maji vsichni stenda tak ja uz vubec nevim
pamatuju si ze monika ma maly dogisky, ketrin maly labrouse a co mas ty?????? kdyz mas stenda tak proc si nenechas anky od sebe?????
pardon jestli sem neco popletla ale sem hlava derava
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:11
- Nahlásit
brut
no ono uz to zacina....jdeme na prochazku a sandy se radsi ani nenazere, nenapije ale uz stoji za dverma a ceka az bude vpustena do pokoje a na gauc...takze ted sem zavedla ze gauc bude az za odmenu kdyz se hezky napapa a nabumba tak to zhlta,,,naleje do sebe misku vody a uz stoji u dveri
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:18
- Nahlásit
žofka
jj navstevovat se muzem...ale na kazdodenni venceni to neni..jsme od sebe celkem daleko si vzpominam jak jsme s Vercou byly takhle na spolecne prochajde jeste s jednou kamaradkou, co ma zlataka a Sandy byla po harani...a kluci byli z toho uplne na vetvi, takze to Verca musela otocit a jit doma tak ted uz si to naplanujem lepe, vid nicka00
tedaaaaa tak to budes mit uz opravdovou smecku? kolik? nika00
jj vsak ja mam v planu nejdriv cvicak a pak agility agility budou snad i s navratilkou, ale na ten cvicak bych chtela nekoho najit..nevim jestli mam chodit i tu skolku...ehh vzdyt ja ani nevim jak to na cvicaku chodi
brut
ahojky, vsak ja se hadu bojim bojim, takze uz ho tak pomalu vycvicuju jeste by to chtelo pavouka!!
jinak si uzij chatu!! my jedem bud v sobotu vecer nebo v nedeli rano ale budu bez pejsku, bohuzel...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:36
- Nahlásit
Orry
no jo....sandy uz je po harani 3 tydny, tak snad...a navic je vykoupana a vymydlena, takze to bude ok
jinak cvicak je hromadny cviceni kam chodi i velky a starsi psi...takze ho klidne vem nejdriv do skolky at si zvyka na hodne psu
a neboj, zvladnes to i sama....kolikrat je to lepsi, nez kdyz u toho psa budou pobihat dalsi 2clenove rodiny
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:42
- Nahlásit
ted ctu diskuzi o stopovani...a nejak tonechapu...my to nikdy nedelaly, tak nevim vo co go...proc ma mit pes za sebou stopovacku a jaky je rozdil mezi stopovackou a voditkem?a to se musi schovat neco nekam jeste predtim nez tam pujdu se psem? smarja to je vecii
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:53
- Nahlásit
nika00
tak snad Orrymu vonet nebude ...Rockys je jeste neskodny..ale za to otravuje hafany jinak
jinak ja nemyslim jako s nekym ke mne a k rockymu, ale jako s nekym kdo bude mit svyho psa (stene)
jinak stopovacka je jako dlouhe voditku nekolik metru, se kterym pejsek beha kdyz je na volno..jinak o stopovani nic nevim..my jsme si tak jen s brachou hravali s Orrym, ja se mu schovavala a pak sel bracha s orrym o po stope me hledal...a nebo Orrymu doma schovavam pamlsky a on je hleda...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:56
- Nahlásit
nika00
Tak nevím,teď jsi mě úplně doblbla,ale myslím,že jsem ti posílala fotky mích krasavic.
A jestli se zadaří,tak jich bude letos dohromady 7 . A to ještě manžel neví,že ho budu příčtí rok přemlouvat ještě na jednu ,Ale to zatím tajím,ať ho neklepne už dopředu.
Ale pak už to bude konečná(na chvilku) ,ať se nemusíme kvůli smečce přestěhovat do komory. Hele,jsme už s manželem sami a ten ještě domů jezdí jen na výkendy,tak si snad můžu udělat radost?! Ale ono jde hlavně o to,aby tu radost pochopil manžel,že.
brut
Ahoj,tak v tomhle počasí by se mi taky nikam nechtělo,nechci tě strašit,ale nebylo by vám přez svátky doma líp? Ono takhle má být celý výkend.
To kousnutí muselo být docela veliký,když zase musíte jít na kontrolu.
Fotky snad uděláme nové zase o výkendu,tak samozřejmě pošlu.Teďjsou ve stádiu,jak já říkám,malých tuleňů
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:57
- Nahlásit
no jo ale proc to za sebou musi tahnout?? a dkyz stopuje venku, tak prece musis nejdriv neco schovat...:confued: no nevim taky tomu nerozumim
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 10:59
- Nahlásit
žofka
ja sem z toho taky naka pomatena,...ale ja zadny fotky nevidela a ani vlastne nevim co mas za pejsky a kolik jich mas........
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:07
- Nahlásit
žofka
fotky si posilala me
ty jooooo 7 paaaaani!!! Bydlis v baracku? Tak at ti smecka prinasi hodne radosti...ehh chtela bych videt tvoje venceni ti rikam, vy tu dogu jeste preperete
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:09
- Nahlásit
tak se tady křením, jak se pěkně domlouváte na ty doginy.Holky máte jedině šanci v tom, je uštěkat a pak prchnout.Stačí aby se ohnala packou a budete potřebovat nové pesany Dělám si srandu, ale naše dogina máchla tlapou a kokřice z toho dva týdny kulhala chudák stará.Když vidím někoho s malým pesou, tak ji beru na vodítko.Chce si hrát a ne každý je pro to její hraní vhodný.Jednu malou kamarádku ale má.Je to oříšek, vypadá jak malá liška a je neuvěřitelně rychlá a mrštná. Jednou naši Dorku tak proháněla až se chudákovi velkému zamotaly tlapy a sekla sebou na zem.Nemohla ty paprče rozplést. Já se málem počurala smíchy a liška stála s vyplazeným jazykem a myslím, že se křenila taky. HEZKÉ VELIKONOCE
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:13
- Nahlásit
hehe monco to je dobryyy odkud ste??,bych ukazala sandynce priseru ona ma z velkejch psu respekt ale zaroven je i zvedava a chce sihrat...tak vzdycky dorazi ale pak kdyz se ozene ten obr tak sandy vzdycky odskoci 2 metry
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 11:17
- Nahlásit
nika00
jsme z Frýdlantu nad Ostravicí, je to asi 30 km od Ostravy.Je mi líto, že jste všechny tak z ruky.Jste prima.
|