| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 13:43
- Nahlásit
Cezar
to nevim...pry vykastrovanim se povaha nezmeni...tedy jako ze kdyz je to rapl tak raplem zustane, ale nelital by za fenkama...a on utika ven za fenama? nebo do lesa za zveri? kolik mu vlastne je? myslim ze si psala rok ne? to je jeste sam osobe hodne temperamentni..puberta apod!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:06
- Nahlásit
Já bych taky s kastrováním počkala, na to je vždycky času dost. Ale taky bych řekla, že se tím útěky nevyřeší. Řekla bych, že to bude chtít spíš čas a hodně trpělivosti a lásky. Možná by to chtělo mimo té stopovačky( ale pozor na tah!!) občas se Beníkovi schovat. Protože nevíte, co má chudák za sebou, tak bych ho moc netrestala, spíš slovně hudrat a nebo si ho nevšímat ( ale u něj bych si dávala pozor, aby to bylo jen malinkou chvilinku - prostě když se vrátí, tak pár vteřinek).
Pro teď končím, jdu s holkou na ko na chirurgii, tak se mějte fajn a večer nebo zítra ahoj.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:09
- Nahlásit
brut
at vam to u doktora dobre dopadne!! pa zitra!!
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:11
- Nahlásit
Orry
Máš pravdu je mu rok, já jsem také tvrdila, že kdyby utíkal za fenkama, tak se vůbec nerozpakuji a jde na kastraci, ale takhle mi je to líto, mu zbytečně dělat bolest. Ale zase ten strach o něj je pro mě strašný. Já si ho fakt strašně zamilovala a můj muž bych řekla také i když on to moc nechce dávat najevo, ale ty jeho útěky hrozně těžko snáší. Jinak já si připadám také, že už ho máme strašně dlouho, proto si také možná tolika ty problémy připouštím. Já když se mě někdo zeptá jak dlouho ho máme, tak fakt musím počítat, protože mi to případá jak kdyby jsme ho měli už buhví jak dlouho. Ono to všechno také bude tím, že ještě furt není úplně zhojená bolest po Cézarkovi a proto o to víc se o Bena bojím.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:15
- Nahlásit
Cezar
takze on proste utika ven jentak za "dobrodruzstvim"? jeste pockej...
chapu ten strach...ja kdyz se nam orry zabehnul byla mrtva strachy a to jsem nemohla skoro pro nej nic udelat..byla jsem totiz na dovoleny v cizine...ale nakonec to dobre dopadlo
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:16
- Nahlásit
brut
No já si myslím, že určitě ještě počkáme. Máš pravdu, že na to je vždycky času dost. Přeji dobré pořízení u doktora. Jo a o tom tahu, to se mi celkem úspěšně daří odbourávat, sice se ještě občas zapomene, ale stačí s ním škubnout a je to dobré.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:24
- Nahlásit
tak ja taky padim..mam posledni rehabky
paaaaaacek zitra!! Veronika
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:40
- Nahlásit
Orry
Máš pravdu jde za dobrodružstvím a nebo prozkoumávat svět. Ale je to ještě pořád mládě a já myslím, že se to fakt časem zlepší. Zatím to chce pevné nervy, ale stejnak je jinak zlatíčko. Za ten měsíc co je s mužem na chatě tak už ho zná pomalu celá vesnice a všichni mu říkají mazlíku, on je fakt strašný mazel, jak vidí, že se s někým normálně bavíme, tak je s ním hned kamarád. Jinak už pomalu také pokráčím domů, takže nashle zítra.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 14:50
- Nahlásit
Cezar
ted sem to vsechno precetla...ja bych taky jeste pockala..je jasny ze mas o pejska strach, ale kde mas jistotu ze kastraci se to jeho chovani zmeni??? psi vyrostou z toho stenatkovskeho trdlovani priblizne tak az ve 2 letech stari...(nekdo treba vubec ) ty mas jeste mladocha....jeste pockej..chce to trpelivost...urco se to zvladne
tak pa zase zitra
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 18:24
- Nahlásit
nika00 a Orry
holky, nechci vam do toho moc kecat, ale na ty mape Haf bez obav je presna adresa, je to roh ulic Červeňanského a Jánského a na rohu techto dvou ulic, predpokladam, ze je pouze jeden kruhak, ona te to teda konecna nejakeho autobusu, nasla jsem i ktereho 174. a verte, ze lidi s pejskama vseho druhu poznate
Orry psala jsem ti na "bojovych plemenech" jeste nejake informace, tak si to precti, dneska byl vypsan dalsi termin na CT 27.4., ale pokud nebudes zaregistrovana, nemas sanci se tam dostat. tesim se na vas, jo a s tim doprovodem jsem myslela lidi, jak je to s coklikama se musis zeptat cvicitele.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:11
- Nahlásit
Ahoj holky.
Tak jsem dneska vzala poprvé svoje sedmiměsíční štěndo pěšky na zahradu.Vlastně tam byl na podzim jako maličký jen jednou,tak nevím,jestli si to může pamatovat. Máme to asi 2km prochajdou. Kousek šel na vodítku,ale převázně na volno. Teda musím ho móóc pochválit. Bez vodítka byl poprvé,ale je to takovej můj závisláček,že se ode mně ani nehnul.Jen nevím,proč se mi naučil chodit za levou nohou. I na vodítku. Na zahradě jsem měla strach,že to bude jak s malým děckem,že ho budu muset furt hlídat a že nic neudělám. Ale on byl úplně zlatej. Ode mě se ani nehnul. Když jsem sela semínka,tak mi je asi i počítal . Prostě pohoda. Až při odchodu trochu zabodoval. Celou mou práci jsem šla hadicí zalít a on ten blbínek tu vodu chytal a samozřejmě vlezl do zalitého,takže byl jak prase. Tak jsem ho chytla,ze spodu celého ostříkala a než jsme přišli domů,už to byl zase můj krasavec.
A pak perlička doma.první co udělal,přišel domů a v kuchyni se vykadil a vyčůral. On ten blbýnek celou dobu nic neudělal,protože je zvyklí chodit doma na dvorek. No a teď jsme oba úplně vyřízení,nevím,kdo je unavený víc. Ale mám z něho radost,byla to s ním pohoda.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:31 - Změnil/a: Aknah
- Nahlásit
žofka
tohle je Drago, chodi s nama do steneci skolky a cestou domu provedl tohle, vypadal ten Tvuj rostak stejne jako tenhle
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:31
- Nahlásit
Orry
Cezar
nika00
Tak už jsme doma....prst je oteklý, zhmožděný, ale úžasně rychle se hojí, tak od zítra chodí slečna bez obvazu jen s polštářkovou náplastí přes nehet ( tam to vypadá ještě dost ošklivě). Pan doktor nás chválil....teda jen do té doby, než si všiml mých dlaní a pak jen výhružně mručel ( jj ,ty zdravotníci, oni si chtějí všechno léčit sami, myslí si, že jsou nejchytřejší atd...). Takže mi strhal strupy, vyčistil, zavázal a zítra jdu na převaz...teď už ale nejsem schopná udělat vůbec nic.....kluk to bere jako pomstu a pěkně brblá.......
žofka
Brut skoro celý den jen odpočívá a nechce ani chodit ven se venčit.Je tak moc unavený, že i svojí potřebu udělal za vrátkama a hned utíkal spinkat do boudy. Když jsem se vrátila od doktora, tak jsem se nad ním slitovala a vzala ho spinkat na místo domů. Kéž by byl takhle hodný příští sobotu na výstavě, jenže tam už bude plný energie a bude řádit.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:33
- Nahlásit
jak to, ze ty fotky nejsou videt?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:36
- Nahlásit
Aknah
Pěkné, mooooc pěkné, takhle vypadal minulý čtvrtek Brut, když byl u své mámy a vyválel se v bahně....a pak jsme ho museli naložit do auta a jet domů. ..dovedete si představit, jak to po něm vypadalo? Hrůza.......uklízel páníček.. .já jsem totiž před odjezdem balila psí deku a bylo mi řečeno, že je zbytečná. Tak teď leží stabilně v kufru, co kdyby náhodou........ .
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:37
- Nahlásit
Aknah
já vždycky najedu myší na křížek a cvaknu, pak se mi fotky zobrazí, mně to dělají skoro všechny fotky tady na diskusi....zkus to, třeba ti to půjde taky
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 20:41
- Nahlásit
brut
uz vim co jsem udelala za chybu, napraveno
jo jo taky mam v aute porad prosteradlo, pro tyto pripady
kdybych prcka nemela na voditku, tak tam skocil za Dragem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:15
- Nahlásit
Aknah
To si dovedu živě představit....pak by z něj byla jen malá blátivá kulička
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:29
- Nahlásit
brut
a nebo by se taky utopil, ta louze byla dost hluboka a kdyz on se tak moc rad rochni uplne ve vsem. od tunky na zahrade, pres louzi, bahno az hovinko
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:34
- Nahlásit
Aknah
Neboj, on by se neutopil, jen by se obalil pěkně mazlavým blátíčkem. ....a pak to koupání.....to by se mu určitě líbilo
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:37
- Nahlásit
brut
no jo, jenze ja to mam domu ze skolky cca 40 km a nejak se potrebuju dostat domu a psa nemuzu nechat bezet vedle auta
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:39
- Nahlásit
Aknah
Ale zase zabalit ho do prostěradla nebo do ručníku a potom doma koupel( to už by z něj blátíčko pomalu opadávalo).
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:42
- Nahlásit
Aknah
Tak takovou kaluž jsem tam nestihla udělat a naštěstí jsem zaséhla včas,jinak bych asi měla venku všecko,co jsem tak pracně dala do země.
brut
Tak vidíš,jak se vyplatí chodit s dětima k doktorovi. no a syn? Ten aspoň bude muset odčinit,to co způsobil.Aspoň pozná maminčinu práci kolem celé rodiny.
Tak a teď se musím přiznat. Já jsem pořád celá z práce ze zahrady jako zmlácená. Ale co myslíte,co Bertík(štěndo).Zprávně,nabaštil se,odpočinul si a už zase řádí. Touhle dobou je to u něho normální,jen jsem si najivně myslela,že dneska bude vyjmečně chrnět. Zpletla jsem se. Je silnější než já.
|
Aknah
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:44
- Nahlásit
brut
ma uzasne samocistici srst, na zacatku cviceni se prali s kamoskou Sarinkou a vyvalel se v takovem cernem hnusnem bahne a nez jsme jeli domu, tak po blate nebyla ani stopa, docela me to prekvapilo
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:53
- Nahlásit
žofka
Nene, je o něco málo mladší a jako každé štěně i živější.
Synáček chodí k mamince a neustále se lísá, asi čeká, že ho zprostím práce,ale má smůlu, teď musí pracovat za mně.
Víš, co je na tom nejlepší? V pátek mi přivezou dva krocany na vykuchání a naporcování. To jsem zvědavá, jak to s těma odřeninama zvládnu. A děti jdou na víkend k tatínkovi, takže mi moc nepomůžou.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 21:56
- Nahlásit
Aknah
To znám, Brut se taky vyválí a za chvíli je čistý,ale ve čtvrtek byl jak bahnitá koule a tahle samočistící srst mu nepomohla....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 22:10
- Nahlásit
brut
No jo no,tak je mladší,tak jó.
Tak si na ty krocany pozvi toho doktora,co ti zavázal ruce!
Jó,dostala jsi mejlík s fotkama?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 22:35
- Nahlásit
žofka
Doktor mi moc nepomůže, v pátek slouží v nemocnici víkendovku. Ale když jsem mu to dneska říkala, tak mně prosil o fotku ( prý aby se vždy když bude naštvaný na ní podíval a pobavil), teda nechápu, co je na tom k smíchu....před chvílí jsem si levou ruku ( na tý to mám o hodně lepší) rozvázala a nechávám to větrat. Ráno než půjdu na kontrolu, tak si jí zase zavážu - sice blbě, ale bude zamotaná......už teď vypadá dobře, tak předpokládám, že tu budu mít během dvou tří dnů v pohodě. Horší je pravá, tam jsem měla dost hnisu a velké strupy.
Mejlík jsem dostala, odpovím během zítřka...mrňata jsou k sežrání
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 22:40
- Nahlásit
brut
No tak v tom případě je mi jasný,kdo ty krocany bude dělat. Sundají se obvazy a.....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2006 09:54
- Nahlásit
ahoj holky
tak sem to docetla...
Aknah
no vidis my si ty adresy vubec nevsimly
orry
v tom pripade pokud tam jede bus 174, tak to se da jet z novych butovic i treba z Luk....
brut
to to mas az tak hnusne sedreny?? ty brdo....a doktor strhal strupy??bleee....neni nad prirodni cestu lecby
žofka
koukam ze ty hafani sou vsichni stejny prasatka..to me sandy vlitla v sobotu do takovyho potucku, kterej byl spis bahno a kdyz vylezla tak to vypadalo jak kdyz ma kozacky
|