| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 16:43
- Nahlásit
žofka
ja chci taky koprovkuuuuuuuuu, nejlepsi dela moje babicka brut
no jasne!! budem jen rady!!
jinak vam holky preju krasne svatky "jara" uzivejte a BRANTE SE
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 17:52
- Nahlásit
žofka
Mejlík už odešel .......to jsem dneska konečně něco stihla včas......
.jinak naše slečna byla na ko a převazu, jednu ranku má už docela pěknou, ale druhý zub jí zajel přes lůžko pod nehet a tam to má dost ošklivý...tak jsem na to zvědavá...v úterý jde znovu na převaz... ...musí doložit potvrzení, že je pes zdravý
Holky pamatujte: pokud někoho kousne pes ( i vlastní) musí s ním do 24 hod od kousnutí k vetovi a ten musí na základě prohlídky a očkováku vystavit potvrzení, že je pes zdráv a očkován proti vzteklině a dalším nemocem ( i když nejsou přenosné na člověka). Jinak vás doktoři poženou do špitálu na vyšetření popř. inijekce proti vzteklině. Tak si na to dejte pozor. Já mám teď kvůli tomu dost běhání.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 18:13
- Nahlásit
monika
Tak televizi do ložnice vřele doporučuju.
Jo a když vy vypijete 0,50 tak mi už jsme dneska vypily 1dcl se lžící tvarohu. Sice za celý den a všichni dohromady,ale taky slušnej výkon .
brut
Dík,jdu se na mejlík hned mrknout.
Někdo tu psal,že nejlepší koprovku dělá babička.Ale já jsem taky babička,tak to asi platí i na mě,doufám . Přijďte,zbylo dost.
A beránek už je hotov. Nejdřív jsem se dala do česání psů,když byl v troubě,tak jsem na něj málem zapoměla ,ale přežil to. No a pak se mi ulomila hlava.To se mi ještě nestalo. Dala jsem do hlavy asi málo těsta oproti tělu. Tak to špejle jistí. Pojeju to čokoládou a nikdo nic nepozná.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 18:48
- Nahlásit
žofka
Mňam, mŇam...špejle nevadí, hlavně jestli je veliký....a politý čokoládou....jj, ty mně děláš chutě....mňam....
|
Míša 79
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 20:12
- Nahlásit
žofka
Tady máš Galerii, stačí kliknout.
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=782
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 20:27
- Nahlásit
Míša 79
Díík,móóc pěkný. Už jsem to tu jednou psala,fascinuje mě,když si velký pes hraje s malým. Oni s tím malým zachází tak s citem(teda někdy)
brut
Tak politý ještě není,to až zítra,ale hlava už je sešpikovaná špejlemi . Jestli chceš další chutě,tak teď jsem si dělala k večeři palačinky s marmeládou,tvarohem a čokoládou. Je to móóóc dobrý
Za mejlík děkuju,sem si zas zaplakala. Asi ti odepíšu až po svátkách,stejně nebudeš doma a tak ti to snad ani nebude vadit. My zas od zítřka budem samá návštěva,tak ti odepíšu až zas budu sama.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 21:33
- Nahlásit
Míša 79
Pěkné fotečky.....veselé...
žofka
Mňam, mňam....ty mi děláš chutě...já bych si dala......mňam, mňam
Klidně odepiš, až budeš mít klid...já snad zítra odjedu a budu zase na příjmu v pondělí večer nebo až v úterý ráno.....hezky si užijte velikonoce a pozor na koledníky
|
monika
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 21:36
- Nahlásit
brut
ještě nevím, jestli se na výstavu pojedu odívat. chtěla bych, ale je to přece jen dost z ruky tak ještě uvidím. spojila bych to s návštěvou mrnat.
žofka
tý jo, dcl tvarohu, to je teda dávka , ale samo gratuluju. jsou to zlatíčka
jinak beránka peču, celkem mě i baví zdobit si domek,ale není tolik času a navíc furt budujem a ono se to v tom bordelu nějak ztrácí
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 22:44
- Nahlásit
monika
Zlatička to teda jsou a už se začínají pomalu projevovat.Začínají si spolu hrát a nebo mi rádi olizujou nos .
Jinak mě už to zdobení zas až tak moc nebaví,ale dělám to hlavně kvůli vnoučatům. Něco na ně vždycky musí koukat z okna.Jako třeba teď zajíc,kačenka,slepičky a ták. Kdybych to měla dělat jen kvůli sobě,tak by mě to asi fakt nebavilo. I beránka bych klidně oželila,ale hned se mi to dělá líp,když jsem dneska viděla ty rozzářený očička,když ho uviděli a ptali se co to je. Tak to jo,to mě pak baví.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 22:53
- Nahlásit
žofka
to se ti nedivím, taky mně spoustu věcí baví jen kvůli dětem ( třeba velikonoční výzdoba v chatě), jinak bych to nedělala..... tak jsem neodolala a po tvém popsání dobrůtek šla baštit zmrzlinu a teď mám úplně mraženou pusu........ale je mi hned líp
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 23:09
- Nahlásit
brut
já věděla,že moje chutě někoho povzbudí k mlsání, a to jeětě nevíš,že já si tak mlsám každý večer
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Dub 2006 23:44
- Nahlásit
žofka
Já mlsám taky ráda, ale většinou na mně nic nezbyde......však mám doma žíraviny
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2006 19:58
- Nahlásit
Tak baby,žijete?
No a o tom to je,žíraviny už doma nemám,takže si podstrojuju už je pro sebe. NO,o výkendu snad ještě pro manžela,ale ten sladký nemusí,takže to je taky v pohodě. Jen s vnoučkem musím počítat každý den,jeho první cesta u nás je k ledničce. Z beránka si zamluvil hned celou hlavu. Tak jsem mu ji vzala na zahrádku a celou si ji tam snědl.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 08:17
- Nahlásit
žofka
ahoooooooj, ja teda ziju ikdyz jsem napul mrtva z toho raniho vstavani do prace
cele Velikonoce jsem se pekne cpala...mnam!! Rocky byl na zahrade u babicky a totalne se tam ulital (konecne!!) a ja zas byla u pritelovi babicky a ta nam skvele vyvarela...kruta s bram.knedlikem, spenat, zeli....svickova....rizky s bram.salatem...poharek s jahudkama...atd atd
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:43
- Nahlásit
nika00
cauves veju, jak se ma Sandy? a jake byly Velikonoce
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:44
- Nahlásit
tyyy jooo..to ja zrala doma salatek, nadivecka, kuratko, rybicka, pernicek, mazanec, cokoladka
jooooo a v sobotu se sadnynka poprve letos koupala byla jak utrzena z retezu
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:45
- Nahlásit
jooo svato, cos mi to poslala za mejla???? have a nice day....me se to nezmenilo
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:53
- Nahlásit
Ahoj holky.
Orry
No jo,to jsou potom svátky
nika00
Posílala jsem ti ty fotky,přišlo ti něco?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:53
- Nahlásit
nika00
me se taky nic nezmenilo..asi je to kravina poslala mi to hozmanka
tak to je dobre ze se koupala, nam se v sobotu v louzi (cisteeee!!) vykoupal zas rocky
jejda..jidlo..maaaaam hlad
tak jsem koukala na www.hafbezobav.cz na ten jejich cvicak..je tam skolka pro pejsky...a vypada to dobre, plati se pajska...ale ted je to na 14dni uz vsechno zamluvene..chodi se ve CT...coz je super, ale je to nekde okolo Velke Ohrady...Luka..atd..takze nekde u tebe, nevis kde to tam je? mrkni na ty webovky pls..je tam mapka..pro me jsou to konciny
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 09:57
- Nahlásit
žofka jeste jsem nekoukala,,uz to jdu zkontrolovat
orry....a kde presne to na tech webovkach najdu????
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:00
- Nahlásit
jejda žofkooooo..ty jsou krasny
me se libi jak tam jsou miminka a ta mamca vzorne lezi na zadech
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:03
- Nahlásit
nika00
tady je ta mapka http://www.hafbezobav.cz/image/vycvik/mapa_spol.gi f
a tady povidani o te skolce http://www.hafbezobav.cz/vycvik.php?akce=2
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:06
- Nahlásit
nika00
Ani nevíš,jak se mi ulevilo,je to poprvé,co jsem posíla celé soubory a oni došli a dokonce jdou prohlížet . Jsem dobrá. Jen už nevím,kolik jsem ti těch těch meilů s fotkama vlstně posílala,myslím,že celkem 4.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:07
- Nahlásit
nika00
Na ty záda,to já vždycky aranžuju na focení,mamina tak sama od sebe ležet nechce.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:08
- Nahlásit
jo svato...to neni daleko....muzes tam jet z novych butovic busem, nebo pojedes metrem a pak to dojdes pesky....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:10
- Nahlásit
žofak..jojo ses dobra...je to sice nejaky zmateny... mam tam nazvy tech fotek pod sebou v sloupecku a teprve pak dole jeste rozbaleny ty fotky..ale hlavni je, ze sem je videla a tys to zvladla
jinak tohodle hafika mel muj deda....byl to hroznej truhlik a vzdycky se radosti pochcal
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:14
- Nahlásit
nika00
Jo,to oni někdy dělají,mám takovou jednu feňulu,ta se počůrá jak od radosti,tak i od strachu.Je to taková cíťa.Ještě jsem zvědavá,jaký bude to štěndo pejska,má sedum měsíců,doma se jeví jako hrdina a rošťák a venku je to pěkný srab.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:15
- Nahlásit
nika00
ehh mnoo snad bych to nasla..jsem v praze jak blb
takze pojedu na andel, z andelu metrem na nove butovice a pak pesky jooo?? ale jsem koukala ze ten sraz po prve je trochu nekde jinde...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:30
- Nahlásit
Orry
ja nevim presnou adresu..potrebovala bych primo nazev te ulice..to tam neni..nasla bych to na jine mape a rekla bych ti presne kde to najdes...
kdyz vystoupis na butovicich tak pak musis busem..takze by bylo lepsi jet metrem jeste dal..treba hurka nebo luziny...a pak teprv pesky...(prave nevim, pac nemam presnou adresu...)
kdyztak bych sla s tebou(teda podle toho kdy a v kolik bys tam sla..)
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2006 10:32
- Nahlásit
žofka
no moje sandy se takhle pocurala 2x v zivote....jednou kdyz byla mala...a utekla mame....a kdyz ji mama volala tak ona nic, tak mam po ni hodila plastovej kybl..(netrefila se) no a pak jinej den, kdyz zas mamu neposlechla a ta na ni pak zavolala, tak sandy hned prisla ale pocurala se u toho...(mamy se boji doted)
a pak se pocurala podruhy..to bylo radosti, kdyz sme nakupovaly v hornbachu a prisla ji pohladit malinka holcicka, tak si tam ucurla (miluje deti )
|