| Autor |
Zpráva |
Aknah
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 10:29
- Nahlásit
Orry
jukni na bojovy psi
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 10:34
- Nahlásit
Aknah
diky, uz jsem mrkla
nika00
uz mam jizdni rad..jede to jen z Luk...na butovice nejede
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:13
- Nahlásit
dyt tam obcas jezdii
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:14
- Nahlásit
kecam, to je 164 asi..a ta taky jezdi pres ohradu pak bys musela dojit pesky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:16
- Nahlásit
Ahoj holky, před chvílí jsem objednala naší kočičku na kastraci. Půjde v úterý v poledne, nějak mně po minulém týdnu běhá mráz po zádech, no uvidíme. A protože naše zkušenost s vetem na Spořilově byla moc dobrá, tak pojedeme tam. Hned večer si jí odvezeme domů. To jsem na to zvědavá.......Takže dopředu hlásím, že zde v úterý nebudu a možná ani v pondělí večer - to ještě uvidím.Zase bych mohla přespat u ségry a měla bych to pohodlnější.......
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:21
- Nahlásit
nika00
tak to jo diky!!
brut
neboj, bude to ok!!
kam na sporilov chodis? je to kousek od nas
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:28
- Nahlásit
brut
no moje micka pujde 4.5. a taky z toho sem naka nesva....jsem nesva pred kazdou narkozou....jeste navic kdyz ji to budou kuchat a ono to chudinku bude bolet...no sem an to zvedava..ja nikdy nemela zadnou kocku vykastrovanou...pujde vecer po 6hod....ale doufam ze si privezu taky jeste ten den...ona neni zvykla na jiny lidi a jiny prostredi...
brut a nechas ji kastrovat-vyndat vsechno, nebo jen "prestrihnout" vejcovody?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:38
- Nahlásit
Orry
Jdeme do Well Vetu, to mám od ségry kousíček a na nás i Bastyho byli mooooc hodní....a nejsou drahý
Jak je vidět, tak k dobrému vetovi se jezdí i do Prahy, to jsem to dopracovala........
nika00
Nechám jí vyndat všechno, protože jen "přestřihnutí" vejcovodů jí nezabrání v mrouskání. To teda poslouchat nechci, taky by z toho byla holka nešťastná. Tak když už, tak se vším všudy.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:41
- Nahlásit
nika00
Ta naše je hodně plachá a taky není zvyklá na cizí lidi. Děti jí berou ven a ona utíká zpátky domů, vůbec tam nechce být. Tak jsem zvědavá....hlavně, aby se jí všechno rychle hojilo a mohla se zase brzo nakrucovat před Brutem....
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:42
- Nahlásit
brut
aha..no to vis..v praze je vetsi vyber a taky vetsi konkurence, tak se snazi ja chodim k nam....a jsou tam moc ochotni a ceny ok!! Orry uz vlastne chodi na 3 vet...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:48
- Nahlásit
holky, čerstvá fotka
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:52
- Nahlásit
brut
ja bych ji prave tak chtela nechat vyndat vsechno...jeste se musim dohodnout s vet...tak budem derzet palce a urco dej vedet jak jste dopadly..jdete driv, tak budes vypavet, jakt o u vas probiha,...ja sem zvedava na nas...to bude bolesti...doufam ze to pak aspon prospi a zahoji se to rychle...jak mas starou micku??
jinak ta moje se taky venku boji...kdyz jdu s ni pres den na zahradu tak utika zpet a fnuka za dverma ze chce domu..ale vecer kdyz je tma a klid tak se ven neboji..uz mi nekolikrat zdrhla a ja ji nemohla dostat domu...je ji asi 8mesicu...
monika
jsou uzasniiii
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:54
- Nahlásit
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:55
- Nahlásit
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:57
- Nahlásit
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 11:58
- Nahlásit
pardon sem to tu trochu zaplacala
brut
staci kliknout na krizek a uvidis moji micku
mas taky nejake foto??
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:52
- Nahlásit
monika
Ty jsou úžasný, jak rychle rostou.... Děti vždycky chtějí vidět fota , tak nás zásobuj....ještě se mi zamilujou do dog a budou chtít k Brutovi doginku....
nika00
My máme taky bílou!!!!!! ......má asi 7 měsíců....má stejně růžový čumáček a pacinky jako ta tvoje ......já nikdy kočku nechtěla, ale dětičky škemraly a pak se u nás objevili myši, tak máme "myšilovku". ..ona je totiž jen pozoruje, myšičky u nás místo ní loví Denynka a teď už i Brut......
Foto mám a doufám, že se mi konečně povede dokopat přítele k odheslování fotoalba, abych zase mohla vložit nějaké aktuální fota všech našich drobečků ( samo že i Bastyho, ten nesmí chybět).
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:55
- Nahlásit
brut
jo tak to mame skoro stejny micky ta moje ale hrooozne zlobiii....pokouse celou rodinu i psa
taky budu mit brzo novy fotky, tak doplnim tesim se na ty tvoje
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 12:58
- Nahlásit
brut
všechny fotky co mi chovatelka posílá jsou na mojich stránkách.
www.splnenysen.estranky.cz - v aktualitkách je pod pokecem fotogalerie. Jinak dogy jsou fakt úžasné, my už máme další kamarádku a to zná jen naši Dorku, jinou dogu neviděla a bude si pořizovat.CHce ale modrou.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:04
- Nahlásit
monika
monco ted sem z toho naka zmatena..koukala jsem na tu stranku..a ta CHS rendog je tvoje ??? nebo od nich budes mit doginku???
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:12 - Změnil/a: Orry
- Nahlásit
to muj braska ma kocourka Indyho..a je jako pejsek
|
brut
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:24
- Nahlásit
monika
To abych dětem snad vůbec neukazovala, už je slyším, ty jsou krásný..pořídíme si taky doginku, viď! No koukat můžou, ale k Brutovi dogu , to néééééé Jinak moc děkuju, budu nahlížet....
nika00
Tak ta naše je taková ťuňťa, psů se bojí, ale provokuje je .....a mně kousla jen ten první den ,co nám jí přivezli, ale to bylo stresem...od té doby nic takového nedělá. I když si s námi hraje, tak je mooooc opatrná a pokud má pocit, že by nás to mohlo bolet, tak pouští a olizuje.........ségra je z ní nadšená, všichni její známí mají dračice ( nebo draky),ale tahle je fakt mazlíček... Jinak jméno má Sněženka ( říkáme jí ale Sněhulka nebo Snížek)
Orry
Jo, to bude jednou tahle asi taky, jenže jen za mnou...Kam jdu po baráku já, tam jde kočka...jinému to nedělá, opice....
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:37
- Nahlásit
nika00
není moje, od nich budu mít to mrně. Je to moje kamarádka tak jí dělám trochu reklamu. Má moc krásné a úspěšné psy. Je to taky takový psí blázen
|
monika
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:38
- Nahlásit
brut
Do toho, doga se snese s každým
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:38
- Nahlásit
brut
to ja ty moji rikam pitbull...ale jmenuje se Duffy..ona je fakt zlobivka...zvlast kdyz si hrajem,,ona se proste zakousne a uplne se klepe jak te hryze..proste jak pitbull...ale je husta..aportuje a kdyz spim tak me normalne odtahuje perinu, nebo me pozoruje asi z centimetrovy vzdalenosti a kdyz otevru oci, tak vzdycky odskoci 2metry je to zlobik ale pusinka zaroven...snad z toho vyroste...ale ja uz sem radsi kdyz je zviratko aktivni nez kdyz je liny...(sandynka )
predtim sem mela uzasnou kocku-triny, ta byla jak pes, poslouchala -chodila pripnuta voditkem k sandynce a vencily sme, jezdily sme i do prahy do centra...byla hrozne sikovna a hodna...proste takovou kocku sem nikdy nemela..a ze sem jich mela uz dost...bylo ji taky 8mesicu kdyz mi ji prejelo auto (pred rokem touhle dobou)takze na tuhle pitbulku uz davam max pozor a ven ji vubec nepoustim....ale muzu ti rict ze i kdyz sem mela pitbulku, tak sem ji dlouho nedokazala prijmout...i ted kolikrat brecim jak mi chybi triny
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:41
- Nahlásit
nika00
Krásná kočička, taky bych si dala říct, ale muž kočky moc né a na chatě by to s ní také nebylo ono. Uvidíš, že kastrace proběhne v pořádku.
brut
Je to perfektní, když je takhle mazlivá, já občas chodím krmit kocoura sousedce když je pryč, tak ten je mazlivý jen než mu dám nažrat, pak po mě seká. To když jednou byla na dovolené a muž byl z Cézárem na chatě, tak jsem ho chtěla vzít k nám, aby tam nebyl furt sám no a zaváhala jsem, protože nejdříve jsem mu dala najíst, takže jsem byla pěkně poškrábaná a pokousaná. Ale potvorák jakmile sousedka u nás zazvoní a on zjistí, že pes tam není, tak prošmějdí celý byt. A pokuď ještě nejsou uklizený psí granule, tak se ještě nacpe. No je s ním sranda. Nevím teda jak pozná, že pes není doma, ale ještě se nikdy nespletl.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:44
- Nahlásit
brut
Promiň teď jsem teprve pořádně dočetla a zjistila jsem, že ti ji přejelo auto. To mě moc mrzí, z toho mám strach u toho našeho útěkáře Beníka.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:47
- Nahlásit
brut
nika00
jj takova kocka se narodi jendou za sto let brachy Indik je taky sikulka...posloucha na pistalku, umi prosit a chodi za brachou jako psisko....a vubec nekouse, neseka a nesyci...teda az na nektere kocky a psy, ktere nema rad...ale s orrym by nejradsi lumpacil..jsem zvedava jak se bude tvarit na Rockyska...pristi vikend spolu budou vsichni tri na srubu , jinak kdyz jsem byla mala tak jsme meli kocoura Lukase a to byl sice mazany kocicak ale peknej previt..takovej zakernej..vzdycky na me nekde cihal a sesekal me dost lidi se ho balo...umrel v 16...nekdo ho otravil
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:49
- Nahlásit
Cezar
to nice00 bohuzel auto srazilo kocicku
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2006 13:53
- Nahlásit
nika00[b]
[b]brut
Děvčata já dnes blbnu a koukám, že jsem to krásně vše zmastila.
Orry
Máš dobrý, že se snese s pejskama, protože k nám na zahradu na chatě chodí courat sousedův kocour a jednou se s Cézarem seprali tak, že jsem byla ráda, že Cézar nepřišel o oko a ucho měl samí strup a v obejváku bylo z toho ucha vymalováno krví jak klepal furt hlavou.
|