Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:00
- Nahlásit

nika00
ja bych si ho nechala jak to tak popisujes, musi to byt bajecny pejsek...a co doma na to?? u vas by to nebyl problen ne?? mate domecek me uz treti pes neprojde a orry by sel asi do blazince u nas v baraku ted jedna pani nasla stendo jezevcika na leseni...taky hledali majitele..chteli i nahradniho, neb pejska taky maj..a jak myslis ze to dopadlo?? maj oba dva a kdyz jsem tu pani potkala tak rikala ze by ji nikdy nenapadlo jak skvele je mit dva pejsky ona ma fenecku jezevcika asi rocni, takze ta tohle stendo prijala jako za svoje mimco, takze to maji uplne v poho

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:02
- Nahlásit

nika00
to je ale šikulka

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:09
- Nahlásit

holky me je lito alse sandy..ona na me vzdy tak kouka.....a navic na to pometlo nestaci...pometlo tahne me a ja tahnu sadny...my jsme teda trojka.....

jiank doma..mama pomalu zacina meknout....ale ze prej se musi uelat dvirka aby ji nehumtoval a neuchcaval stromky

holky ja nevim co mam delat.... dva psi stejne nebo podiobne povahy se daji zvladnout ale tihle dva sou uplne jiniiiii....ja na blbce zavolam a prijde sandy....tak na nej zapiskam a ona kouka proc jako piskam kdyz uz u me stoji....

Gája
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:11
- Nahlásit

nika00
To je moc krásný příběh a pokud si ho necháš, tak se šťastným koncem. Zvládneš to, neboj a když už mamka má takový realizační přístup, tak máš skoro vyhráno. Moc ti fandím, třeba se o něj někdo přihlásí a pokud ne, tak si ho nechééj, prosííím.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:12
- Nahlásit

nika00
Neboj,to se srovná...u nás to bylo stejné.....Denyna je hrozně klidná ( no v seniorském věku po ní nemůžu chtít zázraky) a Brut potřeštěnec...........a zvládáme to..........sice občas mně to bolí, ale pesani se mají rádi a to je pro mně radost

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:16
- Nahlásit

nika00
Maminka taky vypadá z tvého popisu dost smířeně, takže pokud se nenajde majitel, tak budeš mít vyhráno.
A se Sandynkou.....pokud se bojíš, že se bude cítit ublížená, tak jí vyhraď nějakou věc nebo činnost, kterou budeš dělat jen s ní a ne s Jimmim......a uvidíš, jak bude během chvíle v pohodě, je šikovná a chytrá, tak brzy pochopí.......

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:18
- Nahlásit

brut
To si dobrá, protože si myslím, že ty berle nemáš pro srandu králíkům. Já teda chodila o berlích jen po endoprotéze a
to jsem si dovolila jen málokdy se pustit bez nich a to jsem šla hodně opatrně, natož abych běžela. jinak s berlema je člověk jak bezrukej, mi jsme v té době měli ještě Cézárka, tak s tím bych možná mohla i ven, protože byl fakt hodný a poslušný, ale člověk nikdy neví, fakt tě obdivuji, že to takhle zvládáš.
nika00
Kdyby bylo jen na mě, tak bych si ho vzala ihned, ale přeci jen máme Beníka teprve 3 měsíce a nevím jak by se na to s mužem oba tvářili. Druhého pejska plánují aý na důchod, což je za dva roky. Pak budu s mužem na chatě a o pejsky se postarám sama. Takhle by tam měl dva muž, takže by mohl mít řeči, je mi to líto. ale musím ještě vydržet, jinak bych strašně rádá, protože to naše éro by si mělo s kým hrát a on by to strašně potřeboval, protože jinak si hrát než blbnout s námi nebo s jiným mladým pejskem neumí a já přestože se snážím s ním se o hračky tahat nebo mu házet míčky , tak on nemá vůbec o hračky zájem ,prostě zřejmě vyrůstal na zahradě a nikdo se ho nevšímal. Až mě to mrzí, jestli někdo máte nějaký recept jak ročního pejska naučit hrát s hračkami, byla bych strašně ráda.
Orry
Nejsou ty fotky dělané na Jižňáku?

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:19
- Nahlásit

nika00
je krasneeeeeeeej!! diky za foto!! takze je to pejsek stredni velikosti jo?? krasna je fotka jak lezite vsichni na zemi
Sandy to zvladne..vzdyt je to takova hodnoucka holka..treba ji prave stresteny kamarad primeje byt trochu zivejsi
ver ze zacatky jsou tezsi..mamka uplne hystercila kdyz Orry na rockyska vrcel....a dnes je to o nicem jinem...jejich vztah se vyviji..a na stesti k lepsimu

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:21
- Nahlásit

Cezar
ano je to na jiznaku presne kdyz jdes pesky s opatova na haje...velka louka s kopeckama mezi panelakama

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:24
- Nahlásit

nika00
já chci taky fotku, prosím, prosím.......

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:28
- Nahlásit

ach jo holky.....ja uz ted za ty dva dny sem sama modrina....
bojim se ze bych to nezvladla....kvuli sandy....jeste na ni furt skace a chce ji vopichnout...a kdyz na nej stekne tak jde me pichat nohu....ja se proste bojim kvuli sandy....ona je takovej mirumilovnej prdola..furt jen se mnou....a on ji porad otravuje...

nevim....on se boji vody ona ji miluje..ona se neboji v metru on je pokadenej strachy....on tahne...ona je louda....

chjooooooooooooo

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:31
- Nahlásit

brut
tak mi dej tvuj mejl.....ja ti je poslu mejlem....me nejdou pridavat fotky do galerie...
ale hned jak to pujde tak je urcite pridam...

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:39
- Nahlásit

nika00
musis si to poradne rozmyslet...uvidis...treba se najde i puvodni nestastny majitel...
ale stejne je to osud vid??

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:49
- Nahlásit

Orry
to je hlavne hroznyyyy

rikam si ze kdyby me se ztratil takovejhle pejsek tak ho neprestanu hledat a objedu snad celou prahu a ne ze bych se na nej vyprdla...
ale ten pejsek nebyl spinavy ani smradlavy ani vyhubly....
takze bud nekomu utekl...(proc ho ale nikdo nehleda) nebo ho nekdo vyhodil
buhvi odkud az prisel...nebo treba ho nekdo privezl a pak vyhodil mezi panelaky....
treba doma nekdo breci, ja vazne nevim....jen soudim podle sebe...ze kdyby me se ztratil takovejhle pes, tak ho hledam 24 hodin denne....

navic, ten pejsa ani nevedel co je to sedni nebo ani nic jineho....jen si u vseho hned leha

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:53
- Nahlásit

nika00
jo tezko rict...kdo vi komu i patril...treba se ztratil nejake babicce...a ta tezko bude litat po sidlisti..ale jestli ho faaaaakt nekdo vyhodil, tak to je hruzaaaaa!!! budu ti drzet palce!!! lidi jsou dneska ruzni...to stendo u nas asi taky nekdo vyhodil a aby nemohlo za nim bezet tak ho odlozilo na leseni...chapes to?? stenika dat na leseni vecer...jaky asi musel mit strach

ted padim na postu..a pak jsem zas tu

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 13:56
- Nahlásit

nika00
mejl mám pod členem....to budeš hodná......a nevzdávej to předem, to by jsi nemohla mít nikdy nic 2x......třeba u dětí to bývá většinou, že každý je jiný a ty to musíš s nima zkloubit....takže tohle je mooooc dobrá průprava......
a ještě něco, Brut i Denynka jsou přesně jak ty píšeš, každý jiný ( ale naprosto) a taky to jde, jen to chce vůli a čas........nakonec poznáš, že i Sandynka je spokojená
Ale chápu, že rozhodnutí je moooooc těžké, takže přemýšlej a rozhoduj se srdcem, ale i rozumem
Držíme ti palečky i pacičky

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:01
- Nahlásit

nika00
Já chci také fotky. Můj mail je vera.smerekovska@regula.cz. Je to hrozné, ale pevně věřím , že si Sandynka zvykne, on ten pejsek asi nebyl zvyklý chodit na vodítku, mě to také chvilku trvalo, než se Beník naučil na vodítku chodit a ještě teď kolikrát, když přijedu na víkend tak tahá, protože muž ho nechá chodit na vodítku jak chce Ben a já to pak celý víkend dávám dohromady.
Orry
Já tam totiž u tý proluky bydlím, ale směrem od Hájů.

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:08
- Nahlásit

Cezar
ok poslu
jinak on na voditku umi..sice tahne...ale uz rozezna kdyz to tak nechci....sandy ho nechape jak muze byt takövy trdlo

brut
odeslano

jinak holdky vcera sem prisla a oni se mohli prethrnout kdo me bude vic lizat...a kdyz sem hladila sandy tak na nas vrcel tak sem pohladila jeho a on tak jakoby fnukal...pak sem zas sahla na sandy a on zas vrcel...pak na nej a on blazenen fnukal...sem se malem potrhala smichy....a kdyz sem hladila jeho tak sandy si nacpala hlavu mezi me a jimma...tak sem hladila ji a on ji jakoby zaclanel aby na me aspon nekoukala kdyz uz hladim ji.....tak sem je hladila oba a oni skakali a lizali a balfali a knuceli.....
no krasnyyyy...

akorat mam narazenou bradu modriny

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:11
- Nahlásit

Cezar
taky odeslano

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:26
- Nahlásit

nika00
Děkuji, hned se jdu podívat. ale enboj se ono se to podá, ségry Matýsek na Beníka také strašně žárlá i po něm cvaká zubama, ale tenhle víkend už v neděli vedle sebe spali a myslím, že to chce vše čas. Naštěstí Beník je zlato a spíš mu uhne, než by se pral.

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:31
- Nahlásit

nika00
Zatím nic nedošlo, ta tečka za tím cz byla jako ukončení věty, tak promiň.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:39
- Nahlásit

nika00
Fotky došly a já už poslala i odpověď, děkuji

Cezar
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 14:49
- Nahlásit

nika00
Fotky došly, děkuji. Snažila jsem se poslat i Cezara v koupací čepici, to je jediná fotka , kterou mám v počítači. Ale slibil mi zmámí, že z mobilu mu pošlu fotky Beníka a on je vloží do počítače, abych honem nemusela kupovat kabel.

brut
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 15:02
- Nahlásit

Pokud půjdete domů, tak Vám přeji pěkný zbytek dne a zítra ahoj.
Já jdu venčit uličníka - zase k vodě........

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 15:16
- Nahlásit

brut
tak dej na sebe pozor , me za pulhodky padla a pujdu taky s pesanama...Rockyskovi od vcerejska slzi ocka...ma je takove ubrecene...tak na nej ted odpol mrknu a kdyztak zajdu na vet at nam daj naky kapicky...zrejme jak je nizky, tak ho drazdi naky pil ci co, ale pro jistotu tam zajdu jeslti to nebude lepsi
nika00
to dvoji vitani je naprosto dokonale a uzasne
Cezar
tak to nekdy zajdem na spolecnou prochajdu ne?? na jiznaku je to pro pejsky vyborne..hodne prostoru a prirody..to mi to tu ve vrsovicich mame horsi

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 15:22
- Nahlásit

jooooo jinak holky jsem se v sobotu taky pekne rozcilila...sla jsem pesanama jako obvykle ven a my chodime ke carefouru (kterej nam zabral celej park!!!! ) kde je takovy mensi "parcik" jakoby stranou..a ani moc hafanu tam nechodi, takze tam nejsou ani hovinka (trochu jsme si to tam vycistili ) mnoo a v tu sobotu koukam je se Rockys zene zase na travicku a v zadu kousek od takove zidky jsou pohazene letaky...no a kdyz jsem dosla bliz tak jsem zjistila ze naky PRASE!!!!!LIDSKY PRASE!!! se vydelalo primo do tohohle naseho "zeleneho koutku" a tema letakama si utrelo zadnici a vitr to rozfoukal a vsude smrad...a ROcky by do toho samoska sel..a Orry by se asi taky navonil...ten dobytek se nesnazil ani zajit trochu stranou...treba do krovi...neeeeeee proste rovnou na tu travicku u zidky..hruza!!! uz fakt nevim kam chodit!! LIDI jsou dobytci!!! kdybych ho tam ci ji videla, tak ho snad ukamenuju..jen cekam az mi zase nakej starosta policajt zacne vypravet o sbirani hoven...tak ho poslu sebrat tohle!!!!!!

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 15:25
- Nahlásit

Cezar
koupaci capka je naprosto super a ty dve vykukujici fotky vypadaj taky pekne na te fotce....takova pekne vyfocena fotecka..fakt vsichni moc pekni

brut
dekuju za mejla....joo kdybych vedela jak se rozhodnout rozumem....o stendu sem premyslela...ale ne ted..chtela jsem pockat az ho budu vychovavat ja a ne cea rodina do nej neco hustit...ach jo je to hrozne tezky....zrovna sem si rikala ze se zacnu maximalne venovat sandy a ted tohle...no je to sila...
jenze nejhorsi je ze ja uz sem se do nej zamilovala...

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 15:27
- Nahlásit

Orry
nerozciluj se sandy se v tom jednou fakt vyvalela..a muzu rict, zlaty psi hovna... jeste ke vsemu mela retizkovaj obojek...takze co ocko na obojku, to lidsky hovno...moc prima zazitek

nika00
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 15:28
- Nahlásit

cezar...ted koukam ze sem to blbe napsala...jejda....melo to bejt ty dve vykukujici deti, nee fotky....uz sem z toho blba

Orry
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2006 15:31
- Nahlásit

nika00
to verim..je to faaaaaakt smrad!! ale tohle me fakt rozcililo..!!!!!

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání