| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:43
- Nahlásit
to bude svanda....ta moje si ani nehraje se psama...jde se snima probehnout a pak se hned vraci ke me a votravuje me, abych si s nihrala ja....
kolik ti je jumi??
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:46
- Nahlásit
nika00
je to děs Thorin zase furt kulhá a občas vůbec nemůže po spánku vstát na zadní a to je mu teprve necelých šest a jinak je to divous a veselý zvíře.....prostě moje miminečko chlupatý milovaný
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:48
- Nahlásit
nika00
je mi 23
a Thorin si taky se psama moc nehraje, vždycky na ně jen nadšeně čučí popoběhne a jde si po svém
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:49
- Nahlásit
ja bych se zblaznila kdybych to takhle videla...me staci to kdyz vidim jak se sandy louda.. a ted navim jak mam od patku jimmyho....tak on ted taky zacal kulhat..pro zmenu na predni...ale zatim nevim proc
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:50
- Nahlásit
Jumi
tak to bue venceni....se proti sobe postavej..popobehnout a pujdou si po svym....
to jsou takovy blbove
ale treba se thorin a sandy do sebe zamilujou
joo je thorin s pp?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:54
- Nahlásit
nika00
není ale když vidím jak jsou na tom naši pp kamarádi, tak nevím nevím jestli to něco řeší
A co je Jimmy zač?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:57
- Nahlásit
aha ja prave myslela ze reknes ze je.....sandy teda je s pp, ale tak nejak je to vsechno zacerneny....protoze pp si chovatelka zadrzela...ale to je dlouha debata....jinak jimmy je cca 8mesicni stene....psala sem tu o tom v pondeli...kdyz budes cist zpet urco to uvidis....proste si nas nasel, chtela sem mu poskytnout nocleh piti a jidlo...no a zatim u me zustal..hledam puvodniho majitele...ale pokud to bude nejakej lemrous, tak mu ho stejne nedam...jimmy kdyz pridu tak me vubec nevita....skoro se plazi a je vystrasenej a teprve az kdyz promluvim tak se muze radosti zblaznit....buhvi co prozil a proc utek...teda jestli ho nekdo nevyhodil...jinak kdyz kliknes na liste na to "S.O.S. pes, tak tam uvids jeho fotku
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:59
- Nahlásit
za chvili mi padla...takze popadim domu....zatim se mej krasne a ja tu budu zase zitra
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 17:02
- Nahlásit
nika00
Tak ahoooj a vydrbej za mě chlupáče!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 19:15
- Nahlásit
Zdravím všechny.
Dneska jsme to ze zahrady s malým tak tak stihli,ztrhla se docela velká bouřka a lije jak z konve.
Koukám,že to s rodiči a psy nemáte jednoduché. No oni to chlapi někdy podceňujou a ten náš vztah ke psovi nechápou. Ale zajímavé je,že to asi platí spíš u tátů než u manželů. Můj je má rád všechny stejně a když máme štěňata,je z nich víc vysr.... než já. Dneska jsem mu ese,eskovala do práce,že příští týden se nám v jedné chov.st. má narodit feňula,kterou už tam máme dlouho zamluvenou,teda on se radoval,jako malej kluk.
Moniko,té paní,co se bojí tvé dogy,já se ani nedivím. Já se taky bojím všech velkejch psů.Ale jen do té doby než jsem ujištěna,že jsou hodní a že neublíží.A když se přesvědčím,že velkému psovi můžu věřit,tak to je pak paráda. Jeden známí má vlkodava. Má asi tak rok a půl. Pán na výchovu kašle a tak se peso chová pořád jako rozpustilé štěně. Nějak zvláš si lidí nevšímá,ale když přijde ke mně,taky jsem celá posr...,teda dřív to bylo strachem,ale teď už radostí. Já mám asi 160 cm a ten peso má hlavu u mích prsou. Stačí se zklonit a jsem celá olízaná. Tuhle nás potkal se štěndem,teda to jsem měla nahnáno a Bertík se strachy celý třepal v mém náručí,já ho pro jistotu raději zvedla,ale vlkodav si k němu jen čuchnul a pádil pryč. On je jenom ohromný,ale jinak takový hodný a rozpustilý a já věřím,že takových hodných velkých psů je většina,ale dokud se sama nepřesvědčím,tak nevěřím. Ale je fakt,že to platí i u malých psů,protože i ten může být zákeřný. Prostě já raději cizího psa jen obdivuji,ale raději na ně nešahám.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 22:40
- Nahlásit
Ahoj, tak jsem dneska měla moc pěkný den.
Byly u mně Sarax a Aknah s pesánkama. To vám byla radost. Jen v jedné chvíli nám všem dost zatrnulo a to když Brut si naroloval chudáka Roníka pod sebe a lehl si na něj .....do teď nevím, co se stalo a proč takhle reagoval. Zatím jsme měli jen jednu takovou zkušenost a to byl nevychovanec z chaty, který Bruta napadl. Jenže to Roník určitě neudělal. On je moc hodný a trochu bázlivý. Tak to byl jediný mráček na slunečném nebi ( to je samo myšleno obrazně, protože nám při venčení pořádně sprchlo).
Po tomto incidentu jsme všechny tři byly ještě více ostražité, ale už vše proběhlo v pohodě. Brut byl potrestán a myslím, že si to mooooc dobře pamatoval.
Pokud se mi to povede, tak dám fotky do galerie. Ale až zítra, dneska už jsem trochu líná a ospalá.
Těším se na zítra a přeji pěkný začátek dne.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 07:33
- Nahlásit
Dobré ránko
brut
To,že jedna fena mi zalehne druhou,to už se mi stalo taky asi dvakrát.Ono to vypadá hrozivě,ale v podstatě jde o to,že jedna druhou zalehne,ta spodní je na zádech a ta nahoře pouští hrůzu,ale ve zkutečnosti jí neublíží.Myslím,že jde jen o to,ukázat svou převahu.Ale samozřejmě,že to trestám.Ono když je doma víc pesů,tak občas pořádek dělat musím,ale není to tak hrozné.Ona totiž byla vždycky ta,co má teď štěňata dominantní,ale ta moje nová,roční fena chce taky za každou cenu být ve všem první,tak se občas hádají.Mě se zdá,že vždy nový přírůstek, a má to logiku,se dobývá na první místo ve smečce.Teda zatím to pozoruju u fen,tak jsem zvědavá,jak pořídí Bertík(štěndo)až ho mezi ty moje můry vypustím na stálo(asi za dva měsíce)to by měla přijít mezi nás nová slečinka. To už bude mít Bertík asi 10 měsíců,tak to tak akorát vyjde. To myslím pak bude rachot. Ale oni už si mezi sebou už dávno udělaly pořádek a on už ví,co si může nebo nemůže dovolit.Starý pes je holkama pěkně ušlápnutý,tak jsem zvědavá,jak ten babinec zvládne tenhle prďola.
Sem se nějak rozkecala.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 07:43
- Nahlásit
brut
tak to je fajn, ze jste si to uzily.. brut si to jiste bude pamatovat a priste to uz bude lepsi!!!
jinak holkyyyyyy, asi budu mit doma zavislaka na tenisaku vcera jsem ho poprve vzala ven...a Rockyska teda nikdo aportovat ucit nemusi...je to rozeny talent...uz ted se mu posmivam Rockysáááák tenisáááák ale jeho to desne bavi....vcera lital jak o zavod...teda na ani ne 3mesicni stendo ma teda vydrz jak hrom..dneska jdem do skolky, tak se zas vyradime tam
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 07:49
- Nahlásit
brut
Ještě mě napadlo,když už se tak navštěvujete,nechcete taky někdy skáknout na Jižní Moravu?!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 07:52
- Nahlásit
žofka
paaaani, takova daaaalka
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 08:22
- Nahlásit
Orry
To se ti zdá ? Na celodenní výlet akorát
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 08:35
- Nahlásit
žofka
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 08:37
- Nahlásit
žofka
kde bydlíš?severní morava a jižní morava je od sebe kousek. My máme navíc v Horní Němčí rodinu. Je to někde kousek?
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 08:56
- Nahlásit
monika
Ahoj,
mezi Znojmem a Brnem.Horní Němčí,to mi nic neříká,já znám jen Horní Němčice. Zeptám se manžela,on to tu zná lépe. No vidíš,třeba je to tu blízko. Ráda přivítám i dvě dogy,ale nevím,jestli i mí psi.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 09:13
- Nahlásit
hezký den všem.Tak jsem konečně včerejšek dočetla, vy jste toho teda napsali.
žofka
Já si myslím, že ten tvůj starší pejsek není ani tak ušlápnutý, jako že je spíš vůči nim tolerantní. Cézar míval kamarádku fenu NO a ta se na něj věčně vytahovala, on vydržel hodnbě dlouho, ale když už ho naštvala, tak ji uměl pěkně srovnat. Jinak se k čubám choval strašně pěkně.
Orry
Jo tenisáky povětšinou pejsci milujou, aspoň se pořádně vylítá, náš Cézar na nich vyrostl a miloval je až do konce i když už je pak jenom třeba okusoval. Házení míčků pro něj byla největší zábava. Zato Beník si vůbec nechce hrát.
nika00
Koukám, že to nemáš s rodičema lehký. Byla by škody, kdyby jsi Jimmyho musela dát pryč, škoda že už nejsem v důchodu. Zřejmě to chudinka doopravdy neměl lehké a ještě když se teď má dobře, tak aby zase musel jinam to by byla smůla. To kulhání, třeba doopravdy nějak blbě skočil a spraví se to.
brut
Tak to jsi měla hezký den. No Brut mu asi chtěl ukázat, že on je tam pán. Z toho si nic nedělej, mě teď zrovna říkal muž, že se mu Beník včera vyvlíkl a porval se a prej dost tvrdě. Bohužel asi bude rvavej, tak ho o to víc budeme muset hlídat. Taky nevím co ho to napadlo.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 09:14
- Nahlásit
žofka
Je to v okrese Uherské Hradiště. Jedeme tam někdy v průběhu prázdnin. I já bych ráda viděla ty tvoje chlupáče. A mojich dogin se bát nemusíš, ta jedná moc hodná je a ta druhá bude. Za to ti ručím, jako že se monika jmenuju
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 09:26
- Nahlásit
ahoj holky...to je teda sila, kolik toho stihnete napsat ze
tak malou chvilku
jinak holky...vcera sem se radovala, ze sem dosla domu v bilych kalhotech.....ktere vydrzely stale bile i kdyz prselo..ale moje radovani nemelo dlouhe trvani.....sotva sem otevrela domovni dvere vyritila se smecka a vzhledem k tomu, ze prave prisli z venku a tatik je "umyl" byla sem cela poslapana, flekata, mokra a spinava jak prase....
tak se se ceal hodila do pracky a sla jen s jimmym ven cvicit...podle rad co sem cetla na netu sem ho ucila pouze zatim jen "ke me" za prochazku sem mu to rekla asi 12x a holky,,,,vzdycky poslechl sice ne vzdy ochotne...ale joooo...tak sem pridala jeste 2x sedni no a super
za to doma...to byl zase blazinec....krom toho ze jimmy vyhrabal na zahrade novou diru, zahrabal mame lilie a petrklice, taky doma rozkousal nohu u drevenyho stolu....no to zas bylo....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 09:30 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
monika
Tak já ti to teda věřím. Uherské Hradištšě,to je teda k nám ještě pěkný kousek,tam jsem ještě nikdy nebyla. Jen ve Strážnici jsme loni byli s manželem na rockovém koncertu. Já to teda odhaduju z Hradiště k nám asi tak na 2 hod. autem,ale pokud se vám bude chtít,tak si k nám klidně cestu naplánujte,budu jen ráda.Moji drobečci sice na takové obropsy nejsou zvyklí,ale to by jsme nějak zmákly.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 09:44
- Nahlásit
Cezar
jj Rockymu se libi vsechno u ceho muze poradne radit a blbnout a micek je pro nej naprosto idealni nic si z toho nedelej, ze ti Benik neaportuje...Orrycka to taky nikdy nebralo...on spis pro ten micek vzdycky dobehl a pak ho bavilo, ze mu ho chci vzit a on ho nechtel dat...tak se chtel spis honit...jinak pro Orryho je nejvetsi zabava, kdyz si treba ja a mamka stoupnem kazda na jednu stranu louky a volama Orryho mezi sebou...to on uplne miluje a vzdycky to vyzaduje..ted mu uz staci jen "par" takovyhle behu a ma dost, ale za sveho nejvetsiho mladi byl taky neunavny a nez jsme s nim treba sly do tramvaje tak se musel takhle vylitat aby byl klid..jinak s hrackama si hral jen jako stendo...
nika00
tak to si umim predstavit.."bile" klahoty
a Jimmy je doma sam?? to rocky ma tendence skodit, jen kdyz je doma sam moc dlouho a nudi se..to vymysli kraviny
tak konecne kejhu poznas co je pejsek za zvire ja jsem na prdlouse zvykla..ale rocky je teda extra prdlous vlastne jsou s Orrym taky trosku jini...Orry byl jako stendo neduverivy, takovy smudla, ktery nedelal ani lumparny...jinak je to aktivni pesan, ktery ovsem nema rad lidi a vuci cizim neni vubec mily pejsek...je hodne svuj...a Rocky? sijou s nim vsichni certi uz ted..ale zase miluje lidi hlavne deti (vcera si pulhodiny hodil v trave se dvema detma ) a je kamaradsky a vesely...takze kazdy pejsek je fakt jiny a to je na tom to FAJN postaraj se o neuveritelne zazitky!!!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 09:49
- Nahlásit
no sam je akorat v noci..takze zrejme tomusel rozkousat v noci ale to je divny..jinak jsou se sadny pres den venku, kdyz sou vsichni v praci...ale dneska to zkusime udelat tak, ze bud budou oba doma nebo sandy doma a jimmy na zahrade..no uvidim az pridu domu...
jinak jimmyk furt kulha...ale jen pri takovim klusu...pokud leti jak torpedo tak vubec...takze nevim
no kazdopadne dva psi je sila..tata uz je na mrtvici..dokonce vic nez mama
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 10:07
- Nahlásit
svato ted mi volala hanka do prace...ja to nevedela tak sem to zvedla...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 10:18
- Nahlásit
nika00
a co chtela? ona si fakt neda pokoj...ja bejt ji, tak se nekam zahrabu...je divna a jeji drzost me fakt prekvapuje!!
neboj, dva pesani sice daji vic zabrat, ale oni ti to tisickrat vrati...mama byla taky ze zacatku z nich nervozni..jako ze orry rockyska neprijme atd...a ted to zvladame v pohode
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 10:24
- Nahlásit
ja nejsem nervozni ze se neprijmou....ale z toho ze sou jak utrzeni z retezu...sandy prestava poslouchat tim kazi jimmymu to co se uz naucil...
jinak ptala se jak se mam atd...jestli sem prej videla videla tvyho rockyho. tak ji rikam ze sme s vami pro nej jeli...tak prej "aha" a co prej libor a petr...tak rikam dobry...a aona ze me prej videla s liborem na andelu....pak rikala ze jejich kocky asi pokousal pes, ze mela rozrazenou celist....ze tomu NO pichaj injekce pac nemuze chodit a jestli nechci s ni a s navratilkou v cervnu na dovolenou a co delam a jestli se nechci videt..atd
no nemam silu ji nak oponovat...sem ji nak odpovedela, zeptala sem se co ona a ten jeji ondra.... a rikam ji ze asi nebudu mit cas..
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 10:34
- Nahlásit
nika00
ja vim...u vas se od zacatku snasi dobre to Orry nastesti posloucha, takze rockyho spis uci, ale samoska ze ho uci i ty kraviny co umi..jako treba stekat...takze kdyz jdeme ven..Orry se tesi..takze steka..a Rocky dela to same...takze blazinec na druhou my s mamkou se uz ani nerozcilujem, ikdyz nekdy je to o nervy kdyz te dva pitomci popohanej takovym revem , ale nam to prijde spis k smichu...jsem zvedava jak dlouho to vydrzime
teda verca je fakt hloupa jestli s ni nekam pojede...ja takovymu cloveku proste neverim...ale je to jeji vec, jen doufam ze ji taky tak neublizi navratilka totiz vubec nic netusi...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 10:49
- Nahlásit
Orry
navratilka vi ze sme si neco s hankou....nevim co ji hanka rekla...takze ani nevim co vi nebo tusi....
jinak vcera se sandy taky rozstekala a jimmy samoska taky...a ted se tam zacli prekrikovat a jeste po sobe skakali..takze sila....jinak normalka jimmy cumi do oci...a neuhne...
vcera sem jim vynadala a posadila je na misto...tak si tam oba sedli....sandy se s tim smirila a byla v klidu a jimmy na me cumel jako jestli to myslim vazne a ze se mu to teda vubec nelibi...koukal na me a zacal povrcavat..tak sem ho napomenula jako ze to se nesmi...tak jeste steknul a pak byl klid...
|