Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Orry
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 09:56
- Nahlásit

nika00
no nam ted delaj ty balkony..tu rekonstrukci..a ja to mela tam...mozna jsem to schovala, ale mozna taky vyhodila, takze nevim..ale mrknu se po tom

do zveraku pujdem asi kolem 4

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:01
- Nahlásit

Orry
Cezara taky cizí lidi moc nezajímali, ale Beník to je katastrofa sama, tomu zřejmě hrozně lidi chyběli, když se toulal a teď se to snaží si vynahradit a zřejmě si také myslí, že jen můj muž přes týden je málo, že by těch lidí kolem něj mělo být více. Nejvíc byl spokojený teď o velikonocích, kdy tam při té oslavě byla velká banda lidí. Horší prý bylo když jsme všichni pak odjeli, ale aspoň nás naštěstí neviděl odjíždět, protože jsem muže s ním vyhnala na procházku. On totiž když mě vidí odjíždět, tak pak prý vyloženě brečí. No už se na něj na lumpa těším.

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:04
- Nahlásit

Orry
aha..tak to nestiham...

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:09
- Nahlásit

Tak já valím k tomu zubákovi. Klepou se mi kolena

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:10
- Nahlásit

to bude dobryyy.....i kdyz zcela te chapu

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:36 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit

Tak holky,už jsem zase doma a píšu hned,ať mě zbytečně nelitujete.
Už když jsem tam šla měla jsem nějaké divné tušení,pak jsem si přála,aby tam doktorka nebyla,ale to spíš jen,že člověk na něco myslet musí.Pak jsem potkala sestru od doktorky v civilu a to už mě bylo podezřenlý.Pak mě málem zajelo auto a ve finále tam doktorka fakt nebyla! A jsem pěkně nasr...
Asi 4 roky jsem to odkládala,nakonec jsem se k tomu odhodlala zajedno,protože už z některých zubů mám jen torza a taky už mě některé začaly bolet asi před dvěma měsíci. Ty co mě bolely jsem chtěla vytrhnout,ale to bez rentgenu nejde. Tak jsme se domluvily,že až budu mít rentgen,že můžu přijít i dřív,že ten bolavý mě vytrhne přednostně. Oni mě ale bolet všechny zuby přestaly a tak už jsem čekala jen na domluvený termín. Je fakt,že se hrozně bojím,ale musím si zachovat čistý rozum,protože už nové zuby fakt potřebuju. A tak jsem byla na druhou stranu ráda,že jsem se k tomu konečně odhodlala a že první zákrok už budu mít za sebou. A ono nic. Jsem fakt vytočená,protože na jeden den nemůže mít zase tolik pacientů objednaných aby je nemohla obvolat a přeobjednat. Kdo ví,jak teď zase budu dlouho čekat.
A taky si říkám,kdo ví co s doktorkou je,protože byla půl roku nemocná,tak nevím,jestli bude schopná mi ty zuby vůbec udělat.Mě to totiž už posledně připadalo,že šla do práce jen na zkoušku. To mám asi za to,že jsem to tak dlouho odkládala.
Tak jsem si postěžovala a můžu zase jít něco dělat,potřebovala jsem si ulevit.

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 10:41
- Nahlásit

hehehe...no aspon sis to vyzkousela nanecisto
to me moje zubarka umrela tak mam klid....hahaha teda jen vymluvu ale asi taky budu muset brzo zajit..sem tam nebyla peeekne dlouho...

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:16
- Nahlásit

žofka
hruuuuuuuza..tohle je desny...kdyz prekonas ten strach..a pak nic..ale vis, ze te to stejne ceka...ale mas uz zkazeny dopoledne od nervu mnooo ale mamka takhle "sla" k doktorce v patek pred velikonocema a ma pretrhly vaz v koleni, takze porad pajda a musi chodit hodne opatrne..mnoo a tak se tam dobelhala a doktorka ma na dverich mela napsano DOVOLENA...tak si asi umis predstavit mamku jak nadavala...a v utery tam mazala znova...a doktora se ji omluvila ze na ni zapomnela

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:34
- Nahlásit

První krůta vykoštěná!!!!! Teď si dám chvíli oddych a hurá na druhou.....musím říct, že se mi s těma mýma bebíčkama dělá pěkně blbě...to co normálně zvládnu za hoďku, dneska dělám dýl, ach jo!!!

žofka
Tak to je mi líto, snad tě přeobjedná na co nejbližší termín, aby jsi už měla vše rychle za sebou......

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:50
- Nahlásit

žofka
Tak to je pěkně blbý, když už se ke všemu odhodláš a duševně se připravíš, tak tam není. To naše zubařka si na mě vzala mobil, když by se něco dělo tak vždy zavolá. Tudle jsem byla objednaná a sestřička si zlomila nohu, tak mi volala jestli bych nemohla přijít druhý den.Je to nepříjemné.
nika00
Jestli ti můžu radit tak si fofrem nějakou zubařku najdi, není sranda dnes najít dobrého zubaře, myslím, že jsi jeětě mladá, tak si o zuby pečuj, ve stáří jako když to najdeš. Můžu ti říct, že má mladší sestra na zuby kašlala a teď má v puse takové pahejly, že bych se styděla otevřít pusu. Já vím, mě se to mluví, já se v životě zubaře nebála, mě je akorát hrozně nepříjemná injekce na trhání, snad proto mám ve svých 58 letech mimo zubů moudrosti a jedné 7 všechny zuby své. Ale fakt lepší je bolesti předcházet, než pak to nechat ošetřovat až když to bolí, pak to bolí 2x.

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 11:52
- Nahlásit

Jo a ještě děvčata, blombované dva zuby měl i náš Cézar. Ovšem tomu to dělal veterinář v narkoze.

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:11
- Nahlásit

Cezar
taky bych se radsi nechala cela uspat
ja mam takovej strach....to bych radsi porodila dite......
jinak ja mam zuby zatim dobry, neboli a jsou silny...prekousnu vsechno

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:16
- Nahlásit

nika00
jeste si nerodila, tak o tom nemluv

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:18
- Nahlásit

nika00
Že by jsi byla pes?

Tak já jdu zase vykošťovat....pa za hoďku....pokud už zde nebudete, tak přeji krásný a slunečný víkend se zlatíčkama ( samo že s psíma)...

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:19
- Nahlásit

nika00
Tak to vidíš co ti Orry odpověděla, to já nemůžu, protože jsem děti neměla, né že bych nechtěla. Ale jinak jsem ti také psala na tom ocásku, že Beníkovi přes víkend ocásek zkotroluji a v pondělí napíšu jak ho má zakončený.
Orry
Tak jsem se i zasmála.

žofka
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:38
- Nahlásit

nika00
Mám obyvy aby to s tou mou zubařkou nedopadlo podobně.

Jinak o uspání celkem vážně uvažuju. Stojí to prý asi 10 000 a udělají všechno na ráz. Vzhledem k tomu,že to se mnou vypadá na hodně dlouho a kdo ví jak to s tou mou doktorkou bude,tak by to možná nebylo špatný.No,nechám se překvapit. Uvidím,co mi doktorka řekne v pondělí.
Teď tady mám zase pro změnu na hlídání do odpoledne vnučku,tak s ní jdu chrnět.

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:43
- Nahlásit

Cezar
ja taky jeste nerodila... ale nebudu trdit ze nez jit k zubari to radsi budu rodit, kdyz nevim co ten porod vubec obnasi tak jsem to myslela...ne ze jsem mluvila ze zkusenosti

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:51
- Nahlásit

žofka
Mí neteři teď trhali všechny moudráky najednou a dělali jí to v narkoze normálně v nemocnici, jen vím, že jí říkali, že buď po jednom normálně a nebo všechny najednou v narkoze, ale určitě nic za to neplatila. Nevím proč jestli jich potřebuješ najednou vytrhnout více by to nemohlo jít na zdrav. pojišťovnu.

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:55
- Nahlásit

to me pobavilo ))))

no nevim co porod obnasi, a prave ze vim co obnasi zubar tak pujdu radsi rodit..i kdyz toho bych se taky bala
ok, tak radsi pujdu ke vsem doktorum jen ne k zubakovi

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 12:57
- Nahlásit

Cezar
memu priteli trhali 3 moudraky(ten posledni mu vytrhli uz davno jen pod injekci)...2 z toho ani nebyly vylezly...a taky v narkoze a taky nic neplatil.....ale ten stav po narkoze a po tom zakroku je taky hnus....mel to napuchly, nemohl jist a skoro ani pit

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:18
- Nahlásit

nika00
No já vímže Radka směla jíst jen tekutou stravu jogurty a pod. , ale ještě se jí to chudince podebralo. No ale do 14ti dnů byla v pořádku, takže to celkem šlo. Koukám, že mi máme jako rodina kliku, že se zubaře nebojíme, asi jsme měli na zubaře štěstí. I když můj muž se bál a nechtěl tam chodit na pravidelné prohlídky, ale když mu doktorka řekla, že ho vyřadí z evidence, tak si to fofrem rozmyslel a teď pravidelně když se na podzim vrátí domu tak jde k zubaři a to prosím má ve svých 60ti letech všechny zuby a z toho jen asi 3 blombovaný, což vůbec nedovedu pochopit, protože jeho péče o zuby nic moc. To já jak blbec používám mezizubní kartáček, zubní vody atd. a zuby mám daleko v horším stavu než on a u zubaře jsem daleko častěji než on.. Je to nespravedlnost.

Cezar
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:42
- Nahlásit

Děvčata odjíždím na chatu za Beníkem, takže hezký víkend.

Orry
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 13:49
- Nahlásit

HEZKY JARNI VIKEND VSEM

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:07
- Nahlásit

Tak holky, to já po zkušenostech se dvěma porody raději půjdu k tomu zubaři.....já se jich taky nebojím, protože jsem k nim několik let chodila tak často, jako někdo do cukrárny...a na bolest jsem celkem imunní.....jojo, to je tak, když je někdo od mala nemocný a pořád u doktorů......
Jinak moje dcera chodí k zubaři za odměnu a pokaždé tam málem omdlí......zubařka jí už zná a tak pro ní má vždycky připravenou studenou vodu...

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:11
- Nahlásit

hehe to je dobry...
brut no mama rikala ze mela porody ok...tak ted teda nevim...

jinak holky sem takvytocena..volala mi sem anka krava a zacala na me rvat jeste driv nez stacila rict svy telefonni cislo.....a jeste ke vsemu rvala neopravnene....
tak sem se zas vytocila a nechala si objednat skoleni na zvladani takovychto hovoru
ja totiz nejsem zvykla na sebe nechat rvat....mela sem co delat abych tu apni neposlala do pr....
no slyset me sef, tak nevim....
tak sem se vykecala a jdu na obed

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 14:22
- Nahlásit

nika00
To jdeš brzo na oběd...to by jsi už měla pomalu jít na svačinku a domů.......
Já jsem taky občas musela řešit podobné hovory a musím říct, že jsem párkrát uprostřed mého hmhmhm položila sluchátko.....pak když volali zpátky, tak jsem tvrdila, že se to někde přerušilo....víš, že to bylo účinný? Skoro vždycky ve chvíli, kdy volali zpátky, tak byli klidnější

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 15:19
- Nahlásit

brut
tahle pani byla fakt desnaaaa.....ja sem polozila sluchatko na stul a byla slyset it ak...u me stali kolegove a poslouchali a kroutili hlavou...no sila...ale myslim ze skoleni "jak zvladnout krizovy hovor" me nemine

jinak ja sem tu az do 5ti, takze sem si dala pozdni obed v mekaci a aspon mi to rychleji utece..

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:20
- Nahlásit

nika00
To tě lituju, já teda z dnešního krásného dne taky nic nemám ( porcování krocanů pokračuje), ale vím, že můžu kdykoli vyjít ven na sluníčko. To vidím jako jedinou výhodu toho, že jsem doma...........ale stejně bych šla do práce

brut
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:28
- Nahlásit

Tak já jdu pokračovat.......
Přeji hezký víkend a hodně sluníčka a pozor na spáleniny!!!
Jo, jdu zítra odpoledne na cvičák, tak držte palce, ať se vrátím celá
Před chvílí odešel páníček s Brutem k řece, tak jsem zvědavá, jestli se vrátí suchý ( teda samo že páníček....Brut bude mokrý tak jako tak)

nika00
Člen
# Zasláno: 21 Dub 2006 16:31
- Nahlásit

brut
me uz se to taky blizi.....uz chci pryyyc..pujdu se sandy ven hned jak pridu dom...

tak at porcovani krocana utika a ty si jeste uzijes naky to slunicko...

hezkej slunecnej(konecne) vikend vsem a zase v pondeli..papapa

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání