| Autor |
Zpráva |
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:15
- Nahlásit
nika00
tak to jsem rada
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:20
- Nahlásit
chjoooo..venku se to nak kaboni..to vypada na dest..zase nejlepsi cast dne jsme stravili v praci a to chci jit zase s coklikama aspon na hodku ven...
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:21
- Nahlásit
ale pokud si necham, tak si ho zkazit nenecham....
vcera sem tatovi zakazala na me psy mluvit a at si jich radsi vubec nevsima...
dela jak je ma rad, ale vubec jim nerozumi....
kdyz sme meli cau cau...ne aranku ale jeste pred ni..uplne prvniho...tak ona mela po stenatech bouli na brise..boule o velikosti vetsiho grepu....
a my z mamou do nej furt hustili at jdeme na vet..protoze ona se bala v mhd a nebyla zvykla na lidi...a jedine tata ji tam mohl odvest autem...furt jen rikal, dyt je to pes, on si pomuze....pak ji hrdina odvezl a nechal ji utratit
a kdyz semmela aranku...tak ja byla hjeste mala na to abych mohla neco platit atd....furt sem mu rikala ze musi na strihani drapu...a co myslis?
dyt je to pes, on si je obrousi sam....
bohuzel palec si neobrousila...a az kdyz ji prolezl masem tak sme jeli na strihani
a tenhle clovek rika jak ma psy rad?
to je furt sandy tohle a tamto...u vet se sandy me totalne ztrapnil..ja tam rikala jak chodi se svesenou hlavou....a ze nevydrzi dyl jak 20 min...no a tata na to, kdyz sem s ni venku ja(zapomnel podotknout ze to je pouze nazahrade) tak furt lita a normalne me uhoni....a myslim si ze ji teda nic neni...
tak sem jim naznacila ze toje muj pes , ze ja budu rozhodovat o tom se bude dit se psem a ze travim s tim psem vetsinu casu takze asi musim vedet co se deje.
no s tatou uz na vet nikdy nepujdu...
ztrapnoval me tam pred nima a pak me nechal zaplatit 4000 a kdyz sem to platila tak si radsi sel stoupnout ven....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:23
- Nahlásit
jo koukam ze je tam pekne hnusne.....a ja si zrovna dneska po roce vzala bily kalhoty...tak doufam ze stihnu dojit domu nez budou hnedy
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:30
- Nahlásit
nika00
ja uz tatovi taky rekla, at je necha byt..a az zase priste s necim zacne, tak mu proste slusne odpovim ze na tohle tema se s nim uz nehodlam bavit...s nim to proste po dobrem nejde...a co myslis ze delal vcera? byl jakoby nic..a s rockym se mazlil..takze asi fakt blazen
jinak jsem Orrymu koupila tezkou keramickou misku na vodu, takze bude mit snar rockys po srande a nezvrhne to...ve zveraku (jsou tam takovy divny holky) se me ta jedna ptala a co je to za pejska..tak jsem ji odpovedela a ona pak kdyz jsem platila na me normalne drze: a je ten jack s PP??? a ja na ni s usmevem..ne neni... kdybys videla ten jeji ksicht jsem myslela ze mi rekne, ze at se pak nedivim ze mi zvrha misku ale ja uz nikomu nic nikdy nebudu vysvetlovat jako vcera v parku byly naky pubertacky a zacaly mi rockyse krmit polarkacem..a schvalne mu to pak podstrkovaly..tak jsem Rockyho vzala..rekla fuj..a chytla jsem ho za kuzi na hrbete..a ony desne chytry hned na me..jeeeee chudinka pejsek..a to ani neknikl...debilky!!...ale nez se s nima hadat tak jsem sla pryc...a vecer jsem tam sla..a co myslis..vsude v tom parku bordel...cigara, vajgly, papiry..polarkac..takze krom lidskeho hovna je tam jeste tohle...to hovno se uz rozklada, tak snad ho dest uplne splachne...uz nevim kam se psama chodit...to je ale doba
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:31
- Nahlásit
nika00
jooo a k ty vet...to tata vzdycky dela chudinku jako ze pes se uprdne a mi tam bezime a ze on chudacek se taky neciti dobre, takze asi chce vzit za rucicku a odvest k panu doktorovi ci co
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:33
- Nahlásit
Orry
to ja sla s jimmym a asi 3x se nekdo zastavil a bez kecu se hned naklonil a chtel jimmyho hladit...tomi vadi...lidi se ani nezeptaj a kdyby je hryznul tak je zle...
tak sem s nim skubla , nasadila sem vaznej ksicht a rikam nehladit!!
pak sli naky kluci a meli z toho desnou prdel a chteli ho hladi, tak sem mu rekla-docela nahlas "nesahej na nej" a on hned jooo promin
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:35
- Nahlásit
jj....aranka trpela..vem kdyby ti prorustal nehet skrz prst.... nebo kdybys mela nakej nador zespoda prosoupanej...a nikdo by ti n epomohl....
a tatu zaboli zub nebo hlava a hned sezere cely platicko ibuprofenu-hrdina!
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:39
- Nahlásit
nika00
jooooo tak to moc dobre znam..jednou se prihnaly takovy desne nevychovany holky od nas z baraku..asi tak 12let a hned se s revem vrhly na rockyse...mnoo jooooo...ale je tu jeste Orry ze jo..a ten po nich vyjel..byl na voditku..takze jsem ho okrikla...ale spousta lidi vidi stene a jde bezhlave k nemu...a pritom vedle nej je hned orry ktery vubec nestoji o nici kontakt...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:40
- Nahlásit
tak ja se uz padim domu...doufam ze nezmeknu..ikdyz pochybuju..uz se zveda i vitr...
hezky zbytek dne a at ti to v praci utika
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 15:41
- Nahlásit
tak ohoj a zase zitra a nezmokni..ja budu taky doufat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:02
- Nahlásit
Ahoj nika00
tak jak se Vám daří. Koukám, že táta má podobný přístup jako naši. Ti teda o něco lepší ale stejně když jsem zakázala psovi dávat kosti protože po nich měl potíže tak mi máma řekla - vždyť je to pes! A když šel na operaci - to tam opravdu musí? A venčit ho nemusíme vždyť má zahradu a tam se vyběhá!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:07
- Nahlásit
Jumi
to u nas se zas na zahradu nesmi, pac tam to poserou, jimmy uchcava stromky a hrabou kytky...
jinak tata kdyz pridem z prochazky..tak to je furt a proc je ten pes mokrej a podivej se jak dycha...cos mu to udelala..atd.
ted mam objednanou kocku na kastraci(bude to nase 1.kastrovana kocka)-koncne si to sama dokazu zaridit a nejsem zavisla a navic sem videla jak ve stari trpela predchozi kocka kdyz byla brezi) tak to zas od taty posloucham...dyt je to proti prirode a to tam musi jit?
a kdyz se ho zeptam jestli hazeni kotat do kanalu neni taky nahodou proti prirode tak se hned urazi...
nomame to snima tezke, ze?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:09
- Nahlásit
JO,JO s rodiči je potíž!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:11
- Nahlásit
a stim ze si zakazala davat kosti, to znam moc dobre...
nedavno sme meli kure na paprice a tata nesl talir jeste s knedlikama a omackou a kostma s tim ze to nasype do misky....no hruza...
nebo v misce zustanou nedozrany granule..nepr vcera, pes se podiva, sedne si a tata rika, podivej jak se kouka, ona ma hlad...
a kdyz mu odvetim tim ze kdyby mela tak velkej hlad, ze by urcite dozrala ty granule...tak jako ze ne, ze prej by si dala neco lepsiho..
no obcas fakt nemuzu...
nebo pes neco vyblije...zere jen granule-max s masovou kapsickou nebo tvarohem.. kdyz zkoumam co to vyblil, zjistim ze to je naka debrecinka bo spek bo co, ale neeee, nikdo mu to nedal..tak asi mam tak uzasnyho psa ,ze si votevre lednici a vynda si to z pekace
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:11
- Nahlásit
My se teď s našima o Thorina střídáme, protože jsem se odstěhovala a to víš co jsem si vyslechla o týrání pejsků v paneláku!Jenže tady chodí 3x - 4x denně ven a tam nebyl týden na procházce a prášky na klouby mu zapoměli dát celý týden!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:13
- Nahlásit
ja si myslim ze kolikrat se psi v panelaku maji lip nez ty v domku...to ze v panelaku je to tyrani, to uz je prezitek....
ja bych se o psa nikdy nedelila...staci kdyz odjedu na tyden pryc a kdyz se vratim, tak pes absolutne nevi co po nem chci, kdyz rikam "sedni"
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:13
- Nahlásit
Jak máma jí, tak se na ni Thorin nalepí a už mu to padá do tlamy a to mu ještě předemnou řekne - musíme nenápadně aby se panička nezlobila a významě na mě mrká a směje se.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:16
- Nahlásit
no a co mas pak na to rict...
chjo...mame to fakt tezky...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:17
- Nahlásit
U nás to jinak nešlo, dávám ho k nim, když toho mám moc a byl by tu zavřený sám dlouho ale jinak se snažím ho mít u sebe. Zase sem jim ho nemohla vzít úplně páč je jako rodinný. Oni to s ním neumí ale mají opravdu moc rádi, tak jsem nechtěla být mrcha.
Thorin naopak poslouchal mnohem líp teď jak jsem si ho přivezla - nevim jestli si nemyslí, že jsem ho u našich nechala za trest!?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:18
- Nahlásit
ja vcera sla se psama ven a oni vylitli jak torpeda...a hend zacali cuchat a curat..no a tata hned zacal rvat" sandy pocem!!!" tak mu vysvetluju at na ni nevola, ze ho stejne neposlechne.....tak on jako ze mi utece atd...
rika deset ruznejch veci misto jednoho povelu...kdyz ho napomenu tak se opet urazi....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:21
- Nahlásit
Jumi
hehe pokud by si to myslel tak jen dobre...
u nas maji sandy taky radi, ale prsote maji radi psa....
myslim ze je rozdil mit rad psa jako psa a mit ho rad jako clena rodiny...
to mama name nedavno jako ze to prehanim mit psa v noci v posteli...(to minapsala az rano na papir) ze jako ona ma psa taky rada, ale ze tohle uz je moc...
ja si sandy zacala davat do poslete od te doby co mi rekli ze ma nemocny srdicko...
tak sem mame odepsala, ze je sice hezky ze ma rada psa, ale ze ja mam rada sandy a v tom je ten rozdil..a ze radi budu mit "smradlavou" psotel nez abych pak litovala toho ze tam amm jen obojek....
no a je klid a sandynka se mnou vesele spinak v posteli
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:22
- Nahlásit
Táta taky říká sedni sedni sedni... a pes si přitom sedá už na první povel
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:23
- Nahlásit
Jumi
mozna sme mely zavest nejakou diskuzi na tema "rodice a pes" mozna by se to chytlo
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:25
- Nahlásit
nika00
to Thorin je zase chabrus na klouby. Zrovna dneska mi přítel volal z procházky, že jde celou dobu za ním (normálně musí letět první) má svěšenou hlavu a děsně špatně se zvedá. Tak jsme vynechali velký venčení a večer půjdem jen na kratší prochajdu - doufám že nezačne lejt!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:28
- Nahlásit
Já jsem zas ráda, že je tu někdo se stejnýma problémama (rodičema) jak já
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:32
- Nahlásit
Jumi
joo to ja taky....
jinak jak pises ze thorin sel vzadu se svesenou hlavou¨....takhel to zacalo u sandy taky...na vet ji delali testy krve, delohy, rtg kloubu....
a vse mela v poradku....krcni pater ok, bederni pater ok, DKK 0 max 1... nakonec se mu na rtg ukazalo vetsi srdce...bereme prasky...ale kdovi zda to je opravdu ten problem...predevcirem sme byly na prochazce a ja ji musela skoro tahnout...
takovej pohled nemam rada
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:37
- Nahlásit
Tak to jsme na tom stejně.On to má podle mě od těch kloubů a navíc bylo vedro a teď hodně lítal a vzhledem k tomu,že je lemra a nemá fyzičku tak byl asi i unavenej, protože teď tu otravuje s plyšovým medvědem.
Ale když jsem přišla tak si nesežral ani kostičku z bůvolí kůže - to už jsem nad nim začla natahovat.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:38
- Nahlásit
nika00
musíme někdy spáchat to společný venčení - dvě retrívří lemřičky to by mohla bejt švanda!
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Dub 2006 16:42
- Nahlásit
Jumi
ja obcas rvu u sandy u kdyz spi a zacne chrapat....je proste blby ze psi nam nereknou co je trapi....a my pozname prd...sandy taky nema moc fyzicku....ale treba u vody hned ozije...ale jakmile se vzdalujeme tak jde jak mrtvola rychlosti sneka..a sotva sme dorazily domu, tak zacala machrovat s plysakem...a pak hned sla spat.....
|