| Autor |
Zpráva |
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:28
- Nahlásit
budu moc drzet palce a sandynka packy....hlavne at to nejak dobre dopadne
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:28
- Nahlásit
holky to slintání není tak divoké.A ten věk je taky individuální.Vím o dogině co se dožila 14 ti let.A jinak se taky spíš bojím pitbula než dogy.Navíc nebezpečný může být i mrňavý pes. Já tu naši dračici pozorovala jak běhala na zahradě a je to fakt krása.Jsem strašně štastná, že ji mám.brut
je to děsné co musí vydržet.Naše kokřice taky začala kulhat, hodně přibrala a má vůbec problém s pohybem.Pořád si říkám, jestli poznám ten správný čas kdy ji mám nechat odejít a netrápit ji.Je to ale těžké a místo abych se na to připravila tak to prostě odmítám.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:34
- Nahlásit
monika..a ze jsou dogy tuntove? me prijdou takovy mazlivy...
jinak kdyby muj pejsa nemohl treba na zadni, tak ho utratit nenecham..porad si rikam, ze lidi taky treba nemaji nohy a neznamena to, ze chteji umrit, nebo ze se trapi...vzdycky je nejaka moznost..pokud ji to neboli...ale ja nevim, ja bych to proste nedokazala a snazila bych se nejdriv vycerpat vsechny moznosti..nez bych na to pristoupila..ale holky nebudem zas restit akovy smutny veci..joo?!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:38
- Nahlásit
brut
Ahoj,já už ti svůj názor napsala,teď už jsem jen zvědavá,co vám řekne vet. Přeju vám pevné nervy.
nika00
Víš,já moc dog nepoznala,teda vlastně skoro žádné,jen u kamošky,ta měla ten chovný pár nádherných modrých.Jenže je měla vychované na hlídání,takže normální člověk se k nim příblížit nesměl. Byly opravdu ostré. Ale ona to tak chtěla,bydlí na samotě. Jinak věřím,že to jsou mazlové,oni všichni velcí psi ve mě zbuzují respekt,ale po většinou je to jen zdání a ve skutečnosti to jsou mazlové. Já to vím,ale strach dělá své
Moje segra,když byla maličká,byli jsme kdesi na návštěvě,podrobnosti už si nepamatuju,a oni tam měli jakéhosi velkého psa a on ji škaredě napadl.Chytil ji za ucho a lomcoval s ní. Ucho sešily a na všechno se časem zapomělo,nevím,jestli si z toho segra vůbec něco pamatuje,ale já si myslím,že ten respekt s velkých psů mám právě díky této příhodě s dětství. No a proto asi miluju všechno malé čtyřnohé. A čém menší,tím se míním víc pos...
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 10:41
- Nahlásit
nika00
Jo,neřeště to to,já jsem z vás celá smutná. Vždyť mě to stárnutí a nemoci s tím zpjaté bude provázet hned několikrát a možná už po celý můj život,když si hodlám ještě pořídit další feňuly.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 11:03
- Nahlásit
Zdravím všechny při pondělku i když vyloženě ošklivém, na ale víkend byl celkem pěkný a do práce to tolika nevadí. Úplně Vám ty štěňata závidím. ale Beník je ještě taky takové stěně i když už odrostlé, Vsobotu jsme poprvé grilovali, tak to bylo něco pro něj. Ale je to hajzlík, doma už si zvyknul, že nesmí ze stolu nic brát, ale jak jsem přinesla to amso na grilivání ven, tak než jsem mu stačila něco říct, tak jeden kousek zebral. No vše se musí naučit, Dělala jsem cuketový koláč s čokoládovou polevou a ten mu tak strašně chutnal, že furt chodil hlídat plech, aby jsme ho náhodou nesnědli bez něj. Je s ním psina.
nika00
Napiš co Vám na veterině řekli, ale doufám, že to bude dobré, že snad moc omezení mít nebude.
brut
Držím palce Bastíkovi, ať se mu to zlepší, ona bohatě stačí artroza, vím jak trpěl Cézárek. Prosím tě vyřiď sestře, jestli bere nějaké prášky jako je Rimadil nebo Tolfedin, tak mi říkali, že by k tomu měl dostatek i něco na žaludek, protože někteří pejsci to špatně snáší a ten žaludek se jim ničí.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 11:07
- Nahlásit
no holky ja vam povim, ze ted od te chvile co jsme byli u veta, tak sandynku tak trochu rozmazluju a chrni se mnou v posteli....no ale potvora toho tak vyuziva...nejradsi by vydrzela necurat i cely den, jen aby se nemusela hnout z postele...vzdy se mohla zblaznit kdyz vide ze beru obojek a jdem ven...no a vcera kdyz lezela na gauci a ja vzala obojek, tak jen placal ocasem, hlavu oprenou o polstar a moc se ji potvurce nechtelo...a sotva jsme prisly z prochazky tak se hned navalila do postele
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 11:22 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
nika00
Jó není nad psí život(teda u dobrého pánečka). Oni nejsou hloupí,hned poznají,že jim je víc dovoleno. Já když si vezmu svoje sedmiměsíční štěndo do postele,to je radost! (OBOUSTRANNÁ)ale je ještě moc divoký,bere to jako povel k řádění a hraní.Do klidu v posteli ho dostanu jen v poloze na zádička a musím ho drbat na bříšku,to je celý blahem bez sebe
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 11:54
- Nahlásit
ted sem koukala do galerie, ty nufankove jsou fakt uzasni..jak mali dogiskove, tak i mali labrousci.. fakt pusinky...
jinak orry dneska maka...ale stavi se odpo
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:33
- Nahlásit
ahojky hooolky, zdravim vas od hromady papiru... dneska je to teda zahul...ale ja se nestrhnu nebojte
brut a nicka00 drzim vam palecky!! Hodne stesti!!
monika krasna stenatka, at ti rychle rostou a brzy mas toho "drobecka" u sebe!!!
cezar co se divis...takove dobroty a vy benika trapite hlady
žofkaja bych byla taky nejradsi, kdyby pejsani tu "lidskou" stravu nejedli..ale je to tezky...tata prvniho psa naucil loudit...mnoo a Rockysek to uz umi taky...nastesti neni na sladky...ja mu davam hezky papriku nebo jablicko..a basti to taky
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:39
- Nahlásit
ahoj orry.....sandy o vikendu dokonce zacala dlabat grep
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:42
- Nahlásit
nika00
teda ta ma chute , to Martinovi upadl na ze kousek slaniny...a Orry to nechtel..tak prisel Rocky..a ten mu to normalka vyrval z ruky a spolknul
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:44
- Nahlásit
dneska rano, kdyz jsem jela do prace, jsem v Nuslich videla Jacka..takovy prdola jinak mi vcera rocky malem ukousnul nos..jsem si s nim hrala..a on najednou chramst a raf me do nosiku..teda myslela jsem ze mam po nem..ty jeho jehlicky au au
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 12:48
- Nahlásit
koukam ze uz zacina pekne vyvadet....uz vis nejake info od chovatelky ohledne ocasku??? a vubec, mas nejake info?
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:35
- Nahlásit
Orry
Beníček je chudinka, manžel přestože nemůže zapomenout na Cezara, tak mu dá první poslední a pak se diví, že se nemůže v klidu najíst. Je to huba mlsná a musí mít vše co máme mi. Nedovedu si představit co bude dělat v sobotu při té mužově oslavě, to snad aby hlídali chlapi i rošt na ohni, aby se moula nepopálil. Jinak ti můžu říct, že poznamenaná na obličeji nejsi sama, já jak jen otevřu oči, tak je to pro Beníka povel k hraní a nejhorší je, že on potvorák používá drápky a já jsem občas poškrábaná i v obličeji. A jak je rozdováděný, tak mě nechce pustit s postele, furt by si jen hrál. Jsou to prostě mrňavý rošťáci.Odkuď jsi, že jezdíš přes Nusle, ja tam pracuji.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:37
- Nahlásit
Díky holky, už zase "dědek" usnul a tak honem písám.
Škoda, že je takhle hnusně, Brut se doma nudí a vymýšlí ptákoviny ( Chudák Denynka má úplně vylízané ouška - nikde ani chlup), tak ještě dělám rozhodčí a odděluji uličníky. Taky si Brut posloužil páníčkovou ponožkou. Naštěstí jsem ho našla dřív, než jí stihl spořádat. A to mám pocit, že žere víc než je zdrávo ( ponožka ale dokazuje opak).
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:39
- Nahlásit
nika00
Ten grep mě překvapuje, náš Ben žere snad vše mimo pomerančů a podobného ovoce to je jediné co můžeme bez něj sníst, ale je to fajn, že jí to chutná, myslím že jí to nemůže uškodit.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:43
- Nahlásit
Cezar
Orry
To taky znám. Nejdřív mně Brut přerazil o vrátka nos a teď mám ruce, nohy a obličej samou modřinu nebo škrábanec. A to si chce jen hrát. Denynka byla taková decentní, když byla malinká, ale tohle je dělová koule a oživlé torpédo. Bohužel má přes 30kg, tak se trochu hůř koriguje. Ale zase je s ním legrace. Včera se vrátil synátor od tatínka a Brutovo vítání bylo tak vehementní, že skončil v sudu s vodou. Škoda, že jsem neměla v ruce foťák nebo kameru. Nevím, kdo byl víc překvapenej........ale urazil se Brut, protože synáček na něj ječel něco ve smyslu...ty jsi ale blbec.......
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:51
- Nahlásit
brut
Tojsem se krásně zasmála, ten musel být chudinka překvapený. Já si občas připadám jak pomalovaný indián, ještě si budou v práci myslet, že se doma perem. Jinak ten náš hajzlík má 22,5 kg takže také vítání stačí.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:53
- Nahlásit
brut
To jsem se krásně zasmála, ten musel být chudinka překvapený. Já si občas připadám jak pomalovaný indián, ještě si budou v práci myslet, že se doma perem. Jinak ten náš hajzlík má 22,5 kg takže také vítání stačí.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 13:55
- Nahlásit
Omlovám se nějak jsme zablbla a poslala 2x.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:02
- Nahlásit
nika00
jj je to smudla..uz ho chyta ten pravej amok, ale nastesti se jeste brzo unavy a pak spi jak zabitej ale beda jak se necim sustne, nebo nekdo zazvoni ci Orry stekne..to je hned v pozoru s vyrazem: vzdyt ja nespim ...mnoo aby mu neco neuteklo, to vis ...jj od chovatelky prisla zprava ze ocasek je opravdu kupirovany (psala jsem o tom na diskusi jack russell terier )
Cezar
mas nekde fotky Benika???
tak to ja bez Orryho muzu jist suchy rohlik a ovoce jinak za cokoladu by dal snad zivot...a vubec za sladky...ale snazim se mu nedavat toho hodne..jen vyjimecne!! jinak jak on furt zebra..tak ja jsem uz tak zvykla odevzdavat mu "povinne dane" ze kdyz nekde neni tak mi to i chybi..vzdycky natahnu ruku pod stul treba se salamkem..a on nikde
mnoo a ted zas presne co neji Orry by si zas dal Rocky..takze dneska uz nemuzu jist vubec nic pracuju na Pavlaku...a bydlim ve Vrsovicich
brut
skoda ze jsem u toho nebyla jsem desne skodolibaaaaaaa to kdyz me rafl do toho nosu..tak jsem se ani nemohla zlobit (on to tak nemyslel zejo ) prislo mi to desne k smichu..ikdyz teda bolelo to slusne..ale ja ho provokovala...on se vzdycky rozjanci kdyz vidi ze se smeju a mam radost..je to slunicko takova antideprese...Orry je oproti nemu takovy rozumbrada..a to se mi pred porizenim Rockyska zdal jako prdlous..teda Orry ted se ti verejne omlouvam..uz jsi opravdu zestarl a dostal si trochu rozum ve trinacti celkem pokrok
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:18
- Nahlásit
Orry
Fotky mám bohužel jen v mobilu a digitál nemáme. Budu muset přikoupit zřejmě šňuru k mobilu, abych to dostala do počítače, ale ani nevim, jestli se mi to povede. Chtěla jsem kdysi vložit skenovanou fotku Cézara co mám jako spořič ale byla moc veliká a nešlo mi to zmenšit, prostě jsem jen uživatel a žádný expert přes počítač, ale snad se mi to jednou povede. Ta fotka Cezara je parádní, protože je tam v koupací čepici. To nám pan doktor tenkrát zakázal koupat se v řece a jelikož Cezar byl spíše kachna než NO tak jsem mu pořídila koupací čepici z dětské pláštěnky, když jsem pak ukazovala doktorovi fotky, tak málem spadl smíchy ze židle. No musím to nějak vymyslet.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:25
- Nahlásit
holky sem se nak zasekla na obidku...tak postupne prichazim na to, ze cim vic casu travim na tehle diskuzi, tim min si rozumim s kolegama ale je mi to nak jedno
koukam brut ze mate pekne veselo
to my spaly ze sandynkou v posteli...a snama v pokoji spi jeste kocka...jenze pekne zlobiva...takze kazdy v 5 rano mame budicek..a zrovna dneska skakala po chuderce sandynce a kousala ji do ucha a ta se jen na me podivala jako "sundej ji ze me nebo ji zabiju.."
cezar
bud rada ze pejsankovi chutna hehe...neni nad takovou klobasku..to ta moje potvora si zas nak zvykla ze ji nakrmim...takze proc by se obtezovala jt k misce kdyz panicka da napapat
jinak sporada taky vsechno...grepy a pomerance taky driv nejak nemusela...ale kdyz vidi, ze to jim ja, tak to musi mit taky...takze jahody, banany a grepy jsou uz normalka...
orry
jo taky myslim ze ji to nejak neuskodi..jsou tam vitaminy a navic si da vzdy jen trosku
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:39
- Nahlásit
Cezar
to je skoda..moc rada bych tvyho hafika videla a odkud jsi ty?? ja jsem na PC taky mimo a vubec co se tyce techniky, ale nejak se tim snazim prokousavat
tak ta fotka musi byt supr!!!!
nika00
jj, to ja taky...v praci uz skoro s nikym nekomunikuju...nemam tu zadnyho pejskare a vzdycky utikam sem..na tyhle stranky..ehh Veru, co asi delaj spoluzaci...musi tam byt pusto...mnoo aspon si od nas odpocinou jen Sandulku rozmazluj, zaslouzi si to..je to vazne zlatej pes
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:40
- Nahlásit
nika00
Chraň bůch já jsem ráda, že mu chutná akorát fakt všechno, kdyť za ty dva měsíce co je u nás z útulku tak přibral 4 kg, takže musíme opatrně posunovat, aby nebyl tlustý i když ještě furt mu jsou znát žebra, tak je to dobré. Já byla zvyklá od Cézara, že jsem nemusela ani uklízet misku, on si vzal doopravdy jen co potřeboval a byl celý život štíhlý, ale Ben je ochoten sprdnout celou misku najednou i kdyby měl prasknout, asi zažil co je to hlad jinak si to nedovedu vysvětlit, ale nerada bych měla doma pochdující kouli.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:45
- Nahlásit
Orry
Jsem z Jižního města a dělám v Nuslích. jinak už se budu loučit, pokráčím domu. Takže zase zítra.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:45
- Nahlásit
cezar
podle me v utulku asi nekypeli plnyma miskama a navic kdyz je vic psu tak ti psi se nauci to sezrat vsechno a hned aby jim to nikdyo nevzal...takze treba az si zvykne na to, ze o zrdlo nemusi bojovat, tak polevi...
i kdyz ta moje potvora by sezrala treba 10kg gulase s knedlikama a grilovany kure, ale o granule by se klidne podelila...no hold vycuranek
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:47
- Nahlásit
holky mě doma vítá skoro 60 kg a to je teda nářez.Když příjdu domů tak málem vyvrátí vchodové dveře, synátor ji musí držet.Hodím malou (4 roky) bokem za dům a křiknu pust.Do práce jdu jako lady a domů se vracím jak bezďák.Už jsme to zkoušeli vítat se až doma vevnitř, ale stěhovali jsme při tom nábytek, tak jsme se vrátili zase ven.S ostatníma se přivítá vlažně a já jsem celá uválená.Ale je to supr a miluju to.Jen nevím jestli si ještě někdy obléknu sukni.Jsem samá modřina.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2006 14:52
- Nahlásit
Cezar
na Jizak chodime hodne na prochazky hezky den a zitra!!!
nika00
mnoo se ji nediv...ja bych granulky taky nechtela ...nas Rockys to taky brzo poznal...mamka mu vyvari a na granulky spis prdi ale Orry to jako stendo taky delal...a ted by za granulky dal zivot ikdyz klobaskou a masickem taky nepohrdne, ale to si spis vyloudi
monika
to je teda procedura to ja se jen musim koukat kam slapu, neb ti mi blazni jsou jak ze retezu urvany...a malej jeste neumi moc skakat...tak si vzdycky lehnu...a oni se do me pusti...
jinak Orry zacal linat
|