| Autor |
Zpráva |
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:46
- Nahlásit
Orry
Z toho si nic nedělej já si myslela, že Beník na tohle není a ouha v neděli jsme grilovali na ohni a jak tak sedíme tak Beník se začal tak hezky točit na záda, tak koukám co se děje no a on se vyvaloval nevím co to bylo, ale jsem zřejmě někdo něco přinesli na botách, byl to doopravdy kousíček něčeho uschlého, nebylo k poznání co to je, ale jemu to strašně moc vonělo, tak se chtěl navonět. Tak jsem to vzala a hodila za plot, naštěstí ten náš gripen nechtěl přes plot také. Takže jak vidíš jsou všichni stejní. A co si psala o těch lidských, tak Cézar si liboval hlavně v tom, když to bylo řádně tekuté, ještě teď jsem se oklepala, když jsem si na to vzpomněla, prostě čím řidší tím lepší.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:23
- Nahlásit
Orry
a co noveho jste se naucili ve skolce??? ja premyslim zda taky neco takoveho bo toho maminyho znamyho "individualniho" cvicitele...
ze by se jako mohl venovat nam a ne to flakat...
jinak orry kdybys videla jak ty psi an agility v letnanech byli sikovni....me z toho byla uplne zima..teda jen u nekterejch..nekteri to taky pekne flakali
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 14:47
- Nahlásit
Děvčata odcházím domů, takže nashle zítra.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 15:02
- Nahlásit
Cezar
Ahojky, těšíme se!!!
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 15:17
- Nahlásit
nika00
Já si myslím, že se obojího můžou zúčastnit i voříšci. Kouknu do psích časopisů ( večer) a dám vědět, jestli je tam nějaké omezení. Ale vážně si myslím, že ne.
Jinak jestli se chceš pobavit, tak jukni na" bojovýho psa". Brut zase exceloval.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 18:45
- Nahlásit
Zdravím,koukám,že člověk tu chvilku není a vy jste se tu pěkně zase rozjely
Tak se mi zdá,podle fotek,že je to tu převážně samá omladina.Že,Orry.
|
monika
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 21:52
- Nahlásit
žofka
a ty nejsi mladá?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 22:18
- Nahlásit
monika
Žofka se přiřazuje k babičkám, ale zase tolik jí být nemůže.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 22:28
- Nahlásit
Holky,já jsem přeci mladá,rocková babička
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 22:30
- Nahlásit
monika
Tak teď nevím jestli něco nepopletu. To vy jste měnili ty okna? už to máte hotový?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 22:41
- Nahlásit
žofka
No právě, my víme, že jsi mladá!
Ano, Monika měnila okna.......
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 22:43
- Nahlásit
Tak nejenom mladá bábrdle,ale ještě si i něco pamatuju ,tak to jsem i dobrá !
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 22:53
- Nahlásit
žofka
Vidíš, že to s tebou není tak špatný.
Přečetla jsi si "bojovýho psa"? Brut zase exceloval, děsil souseda.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 23:06
- Nahlásit
brut
Už jdu na to.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 23:15
- Nahlásit
brut
Tak to je další dobrej výkon,on je fakt nevyzpytatelnej.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 23:25
- Nahlásit
žofka
Jo, to teda je...a víš, že už se mně to i líbí. Dny alespoň nejsou jednotvárný a člověk se má nač těšit. Pravda je, že občas to i bolí...ale i to se nám snad podaří časem změnit. Jinak dneska Brutovi přines páníček velkou kost a to by jsi měla vidět, jak byl pesánek nadšený.Myslím, že zítra bude mít co dělat.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 08:06
- Nahlásit
ahooooojky, tak uz je streda a tyden se nam lame vcera odpoledne nam nesel v praci net..teda to byl faaaaaakt vopruz
jinak mame za sebou posledni ockovani...koncem kvetna to jeste ceka Orryho a Rockyska cip a uz snad mame pokoj
nika00
mnooo ukazovali nam treba i jak ucit plazit a tak....jinak se trenuje hodne privolani a ruzne situace s ostatnima pejsanama jinak my osobne porad trenujem sedni, lehni, ke mne a aport...treba povely k noze, zustan a plazit se zatim netrenujem intenzivne...
jinak tady si muzes zaplatit taky individualni vycvik
žofka
ale nenech se podle fotek zmast...ja vypadam hoooooodne mlade casto po me chtej i obcanku
brut
teda vas by chtela za sousedy to Orry vzdycky desi lidi v baraku, kdyz jedem vytahem a kdyz se dole otevre, tak Orry vzdycky radosti nevydrzi a stekne..mnoo a to si par cekajicich lidi na vytah taky vzdycky malem sedne
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:58
- Nahlásit
ahojky holky, manžel si včera vyměnil s Dorkou místo
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 09:59
- Nahlásit
Orry
aha...tak jak sem se vcera radovala ze jimmy na me neprdi na 100procent, tak beru zpet...nejenze na me prdi ale sadny dokonce na me absolutne nereaguje....
uz neposlechne vubec....nebo po 5ti minutach...
zacinam litovat ze sem si jimmyho vzala..
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:01
- Nahlásit
monika
Týý brďo,to je bejvák. Tam budou obě doginy? To chce ještě nahoru anténu a dovniř telku a gauč.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:05
- Nahlásit
nika00
Ahoj,takhle nuvažuj,to se časem zpraví.Jeden druhého rozptylují,to je všecko.
Teda mě se to mluví,já své psy nijak necvičím.Docela mě poslouchají,ale to víš,když je jich víc,je to komplikovanější.Nevzdávej to.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:05
- Nahlásit
nika00
no podle me bys mela zkusit treba i tu skolku...oni ti tam poradi...a takovych pejsku co kaslou na panicky je tam vic neboj...a prave je to tam i odnaucuji
nelituj..chce to jen cas a trpelivost..nic neni zadarmo
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:06
- Nahlásit
monika
dej pozor, aby tam manzel nezustal peknej bejvak
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:13
- Nahlásit
Orry
jj jenze sandy poslouchala...sice ne stopro ale ted na em sere mozna vic nez jimmy...a jimmy je snad i riznutej s pittem....vcera na me vyjel kdyz sem branila sandy...zacal totiz vyjizdet i na ni a vyjizdi na ostatni psy...ja se asi zblaznim...pekne sem s nim rizla o zem az zaknucel...ale asi na tohle nemam...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:18
- Nahlásit
nika00
mnoo ja nevim..nesmis zapominat ze je to pubertak a tak to zkousi...chce to trpelivost...a nebo zkus fakt nejakej cvicak...
|
monika
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:38
- Nahlásit
žofka
Orry
jo, budou tam obě. ještě chci nechat udělat jinou boudu a šoupnout ji mimo kotec aby měly víc místa. Jinak ten gauč tam fakt bude , telka teda ne, to by byly moc rozmazlené.nika00
to se spraví, sandy teď možná trochu trucuje, ale ona si zvykne. hlavně musíš být důsledná a nelitovat ji a nepovolovat ji.mládě taky pořádně zapřáhni ať si z tebe nedělá legraci. Teď to bude nějakou dobu těžší, ale pak to bude pohoda a budou krásně poslouchat oba. Chce to čas.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 10:40
- Nahlásit
monika
hmmm tak to se teda budou mit...i bez te telky
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:31
- Nahlásit
monika
Teda to je pěkný kotec, asi si vezmeme inspiraci od tebe...budeme stavět kotec pro Bruta a budoucí slečnu
Orry
No víš, oni sousedi si Bruta naučili běhat k nim, tak se jim to občas vymstí.
Jinak Denynka byla v paneláku zlatá, ale sousedi pod náma měli pejska, který začal poštěkávat v prvním patře a pak štěkal až do otevření vchodových dveří. Musím říct, že se to v 11patrovém paneláku docela slušně rozléhalo a třeba v noci...nic moc.
nika00
Myslím, že by se ti opravdu vyplatil cvičák. Jimmi by se tam vyběhal s pejskama, poradili by ti s poslušností....A Sandynka zřejmě žárlí. To je normální....už jsem ti to psala, u nás tento stav trval asi 2 měsíce, pak jak když utne. Taky je dobré cvičit s nima poslušnost odděleně. To aby jeden od druhého nechytal móresy.
Pokud si ale Jimmiho nechceš nechat, začni urychleně hledat náhradní páníčky, jinak mu hrozně ublížíš. Zároveň si uvědom, že Jimmi je puberťák a zkouší, kam až může zajít. U nás to Brut taky občas zkusí. Já vím, že rozhodnutí je moc těžké, ale zřejmě je nejvyšší čas. V klidu si prober, co od Jimmiho očekáváš, jestli je možné, aby tvojí představu splnil, co vše budeš muset obětovat a podstoupit.....a samozřejmě do toho všeho zařaď Sandynku. Pokud vydržíš, budeš mít živějšího parťáka k společným vycházkám a Sandynka ochránce( postupně se to Jimmi naučí) i kamaráda. Zároveň budeš mít mazlivou Sandynku, která svým projevem bude vyvažovat Jimmiho.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 11:36
- Nahlásit
brut
je to hrozne tezky, ja bych si ho chtela nechat, ale ted to takhle nezvladam... cvicim s nima oddelene...on sam poslechne, sandy neposlechne ani kdyz je jen se mnou...kdyz jsou spolu prdi na me oba...
Jeste nez sem k jimmymu prisla tak sem chtela stenatko, ale rikala jsem si ze to sandynce proste nemuzu udelat..byla na me hrozne zavisla...myslim ze sem ji tim ublizila...fakt nevim co delat..
nekdy na ni vidim ze uz rezignuje souperit o me....nekdy je zase rada ze se s jimmym vylita....i kdyz ji otravuje...ale myslim ze ji k blbnuti stacim ja...aspon z jejiho pohledu..takze fakt nevimco mam delat...
uz sem si na jimmyho zvykla...mam ho rada, ale nechci ublizovat sandynce..a on je takovy ze se odbyt nenecha..sandy proste jen sedne vedle a kouka a me je to pak lito
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2006 12:16
- Nahlásit
brut
to my mame tech pater 17 ale Orry je chytrej a steka jen pres den..v noci ho to ani nenapadne jinak od dveri (bydlime ve 3) janci jen kdyz vi ze se nekam jede, normalni prochajda ho necha v klidku..jen obcas vyblafne z toho vytahu
nika00
nemyslim si ze bys tim ze mas i Jimmyho nejak ublizila Sandynce...domnivam se ze pejsovi nikdy nemuzes nahradit psiho kamarada..tudiz smecku...taky jsem myslela ze Orry bude predvadet zarlive sceny, ale je to ok..a ikdyz to tak treba na prvni pohled nevypada tak ma rockyska rad (ted kdyz ho zrovna nekouse do nohou ) treba kdyz jsem s Rockym pryc...tak Orryho hleda..a v lese na srubu bylo videt jaky jsou to uz partaci
|