| Autor |
Zpráva |
Cezar
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:16
- Nahlásit
brut
Jsem blbá než něco napíši tak pak zjistím, že už je tam něco nového. Muže musím trochu trénovat, aby nezakrněl. Kdyť by za chvíli z lenosti přestal používat hlavu a to nejde na sklerózu zatím ještě nemá nárok i když rád na ní vše svede, kór když jde o něco co nerad dělá.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:17
- Nahlásit
Cezar
brut
diky za podporu! tata nema pro nic pochopeni..ale uz je to ok, mamka ma zlate rucicky a opravila to nejak sama... takze boure snad zazehnana
cezar, prosim taky o foteckuuuuuu...vorry@seznam.cz
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:43
- Nahlásit
Orry
posílám fotečku a rovnou se loučím jdu domů, takže zítra. Ahojtě všichni.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:56
- Nahlásit
Cezar
Papa, zítra nebo až v úterý, jinak oni ti chlapy jsou všichni stejní.....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 14:59
- Nahlásit
brut
myslis ze kdyz jde na kastraci ve ct navecer, za v patek bychs i mela vzit dovcu? asi urcite ano, vid?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 15:03
- Nahlásit
nika00
Mně vet říkal, že nejhorší je ten druhý den po zákroku.....tak bych si jí raději vzala, i když čistě jen pro jistotu.......dohromady s ní budeš 4dny a to už by měla být v pohodě. Já musím taky nechat Sněženku vykastrovat až po 8.5.,protože 7.5.jedeme na další výstavu a nechci jí nechat doma samotnou.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 15:06
- Nahlásit
ja sem si totioz blbec myslela ze 5. je taky volno ..jejda...
ja si to vubec nedovedu predstavit.....me vet rikal ze vzhledem k tomu ze ta operace je skoro az vecer, tak ze si ji odvezu treba kolem 9vecer nebo az rano...ale nechci ji tam necahvat..chuderka bude vyplasena
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 15:10
- Nahlásit
nika00
a ono 5. volno není? Tak jsem taky žila v bludu....
Ani se ti nedivím, my víme, že půjdeme na kastraci okolo poledne, takže si jí tam nechají po skončení ještě 3 hoďky na pozorování a pak s ní hurá domů....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 15:14
- Nahlásit
brut
no taky mi vysvetlili ze je volno jen 1. a 8. a ja myslela ze 1.+5.+8.
tak nic.....ja mam ten blud prenesenej asi od mamy...ta furt rikala ze sem se mela narodit v kvetnu a ona se bala abych se nenarodila 1.,5.nebo 8.5. nebo kdy sou ty svatky....
no tak sem se teda narodila 6.5. aby mela radost
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 15:24
- Nahlásit
tak ted mi volal tata, jako ze mu volala mama, ze prej psy nechala doma...tak mily tatik na me rval, jako jak to tam prej bude vypadat....(asi mu nedochazi ze psi budou spat kdyz budou sami) a kdyz sem mu rekla at na me nerve, tak odvetil at uz ho prestaneme napominat a ze uz toho ma dost, ze uz chudak nemuze a jak to ma rpej vsechno chudak stihat...
jako kdyby snad po nem nekdo neco chtel....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 15:40
- Nahlásit
nika00
Jejda, ty jsi taky býk? Tak to já mám narozky taky v květnu, ale o pár dní později než ty.
Jak už jsem ti psala, rodiče si člověk nevybírá.......pokud tatík není schopný uznat, že jsi dospělá a máš svůj vlastní rozum ( popravdě řečeno, hloupá mně nepřipadáš..), tak to vidím na neustálé problémy.
Možná by to chtělo nějakou léčbu šokem....jen ještě vymyslet jakou.
Trochu mi to připomíná problém mého kamaráda. Ten zase měl maminku, která trpěla utkvělou představou, že je její synáček malé děcko( neustále ho opravovala, vše udělal špatně..).....jen do té doby, než si přivedl domů manželku ( vzali se tajně), tu pak nenáviděla a odmítala k nim chodit na návštěvu. Jenže jednou v zimě blbě spadla a zlomila si krček a ještě na několikrát ruku a to jí byla v tu chvíl isnacha dobrá. Od té doby se naprosto změnila a dnes je ta nejlepší maminka, tchýně a babička pod sluncem.....tak doufám, že i u tebe se vše vyřeší ( ne tak drasticky) a tatínek dostane rozum.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:00
- Nahlásit
brut
tak tos me potesila....
lecba sokem pro tatu by mohl byt dalsi pes???
jinak docela sime povzbudila s tim tvym kamaradem....moje mama je docela podobna...
sem s nekym 3 roky, je fakt ze pred pul rokem sem to pokazila neverou, jenze ma draha mama proste toho nevernika bere vic nez toho myho puvodniho,....
delala naschvaly atd....
bylo to hrozne tezky....je to na dlouhy vypraveni...ale byla sem uplne na dne a mama dokaze byt fakt hoodne zla....
takze sem se bala s tim mym puvodnim-libor uplne bejt, stykat se snim-k nam uz nesmi....no byla sem hotova..mama mi to zneprijemnovala jakkoliv to slo..ale ted si vysvetlila ze me nedonuti milovat nekoho koho chce ona...
uz to neresi a dela ze nic nevi..jen se nenapadne trapne pta....prijde k nam nekdy petr??(ten nevernik)
no trapnyyyyyyyyyyy
taky uz sem premyslela ze se tajne vezmem a ja nic nereknu...
ale vzhledem k tomu ze sem posledni..mama jeste 3 starsi sorozence starsi o 10,12,14 let, a ty si mama ani jejich svatby ani vnoucata neuzila, pac ji vnoucata nepujcujou, tak furt vzhlizi ke me, jako ze ji to vynahradim....
jinak nevim co by delala kdybych se vazne tajne vdala...asi by se zblaznila..ale treba by to casem zkousla...kdo vi....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:02
- Nahlásit
ja se nesmim ani odstehovat od rodicu.....mama furt tlaci na tatu at na me napise barak...takze peklo....libor k nam nesmi ale ja nesmim jit bydlet jinam...pry je to skoda penez..s cimz souhlasim...nejradsi bych kdyby mohl byt libor se mnou u nas...ale o tom si musim nechat zdat....takze ted spi misto nej se mnou v posteli sandy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:16
- Nahlásit
nika00
Jak to tak čtu, tak se přiznám, že je mi tě líto.
Ono se opravdu nedá v životě zavděčit všem. Vžycky je na tom někdo líp a někdo hůř. To co se děje u tebe doma, bych se odvážila přirovnat k vydírání. Podle všeho jsou tvoji rodiče staršího data narozenía žijí trochu jinak než ty. Ještě u Vás zřejmě bude problém se sourozenci.....v téhle chvíli ti moc neporadím ( ale pokud bych radila, tak určitě ne přes net, ale osobně). Jen si myslím, že rodiče mají strach, že odejdeš a oni nebudou mít nad tebou "moc".
Pokud budeš stát o setkání a o nestranou vrbu, tak jsem ti téměř kdykoli k dispozici.
Mám ve svém okolí pár lidiček, kteří na tom byli podobně jako ty a dnes už jsou v pohodě. Jinak tě můžu nakontaktovat na pár super lidí, kteří taky dokážou pomoc.
Držím palečky a pokud si budeš chtít popovídat, tak pošli mejlík...( to víš, taky jsem mamina a holku mám jen o pár let mladší).
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:35
- Nahlásit
ses moc hodna...reknu ti ze uz jednou sem na tom byla docela spatne...ale to neni na tuhle diskuzi..jinak rodice sou rcnik 50, ale nemyslim ze jsou takovy ty stary komunisti se zastaralejma nazorama...rekla bych ze sou vcelku moderni...jen proste mama chce pro me to "nejlepsi" ale neuvedomuje si ze to nejde na povel...treba ma pravdu, ale nejde to...
je fakt ze mama ma rada pocit dokazovat ze te muze "dostat" ale posledni dobou se ji to uz nedari....naucila sem se nenechat....je to lepsi...ale stejne....
nevim zda potrebuju pomoct vic ja nebo ona....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:41
- Nahlásit
No teda,tady je frmol.
nika00
Jako matka dospělých dcer a dvou vnoučat ti taky nabízím svou pomoc,teda spíš nějakou radu. Mohu tě odkázat,pokud budeš mít zájem,na jisté diskusní forum,kde se s tímhle problémem,viz. rodiče,často lidé setkávají a snaží se si navzájem pomoci radou.
Já sama si s rodiči nikdy nerozuměla a odešla jsem z domu v 18. Máma mi kdysi hodně moc ublížila,dneska se scházíme jen zřídka a já její přítomnosti trpím.Kdysi pokazila ve vztahu ke mně co se dalo a i dneska neumí se mnou jako s dcerou jednat. A proto že jsem prošla touhle školou,snažila a snažím se ve vztahu s dcerami o pravý opak. Byla jsme vždycky tolerantní matkou. Samozřejmě,že ne vždycky se mi daří vyjít s dcerami i dnes,ale kde jsou vztahy bez problémů že.
Já ti tohle všecko píšu,abych tě tak trošku navedla k tomu,vaše problémy řešit a nečekat,že se vyřeší samy. Na druhou stranu,ikdyž tvé rodiče neznám,nechci je soudit,protože i já určitě dělám chyby. Ono totiž čím víc se člověk snaží a myslí to dobře,tím víc chybuje. A tak jako mají chyby tvý rodiče,máš je i ty.
Takže pokud chceš nějakou radu,nebo si jen tak popovídat,můj meil máš.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:42
- Nahlásit
nika00
Možná, že obě. ...jen si nejsem jistá, jestli by na nějakou pomoc maminka přistoupila......máš pravdu, ročník 50 není zase tak moc................ale občas, je to příliš
Takže moje nabídka trvá a pokud budeš chtít, tak víš, kde mně najdeš....
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:47
- Nahlásit
Teda,já jsem to vzala tady nějak moc vážně. Tak to musím napravit. Kdysi,asi ještě v práci,nebo nevím,kde jsem k tomu přišla,mi bylo řečeno,že jsem taková ta moderní,rocková babička. A proto jsem,když dcery dospívaly,měla k jejich blbinám hodně pochopení. No ale abych se zas tak nepřechvalovala,tak dozpívání s jednou dcerou jsem ať jsem dělala co jsem dělala,nezvládla.
Ale to už zas nějak vážním a ani to sem nepatří.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:49
- Nahlásit
nika00
Pokud obě,tak na to jsou dobré poradny,které by mohly zapracovat na vašem vztahu a pomoci vám oběma. Ale jak píše Brut,to by musela mamka chtít. Jenže když neuděláš nic,tak ani nebude vědět,že se něco děje,to taky není dobře.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:49
- Nahlásit
žofka
Ahojky, tak už zpátky ze zahrady? Co psí lumpíci?
Jinak ti musím dát za pravdu v mnoha věcech....jen já neodešla z domova, ale maminka mně umřela chvíli po maturitě a ségra ( je o 7 let mladší) si na ní skoro nepamatuje. Taky se snažím poučit z chyb jak maminčiných ( samo že ze svého pohledu), tak svých. Ani u nás není vše ideál.....to je taky tím, že dcerunkou docela slušně cloumá puberta a synek je na tom jen o fousek líp.
Taky řeším neustálé problémy se svým bývalým manželem a občas se to neobejde bez emocí.
Taky si někdy říkám, jestli to mám za potřebí.........a maminka chybí...její rady a taky pohlazení....
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:53
- Nahlásit
mama na to nepristoupi...nepripusti si ani to , ze je blazen..
ja uz udelala nejaky kroky, snazila sem se ji to vysvetlit..dokonce mi pomahal i ten petr!
nakonec sem ji to vybrecela....tak se zarazila a zacala se mi omlouvat....
od te doby je to lepsi...
do me teda nehusti...ale vzdycky se neco najde, ze..
jinak holky diky moc..urco vam napisu mejla..
ale dneska ne, v 5 koncim a letim domu za hafama a koupit tu drevenou kost
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:54
- Nahlásit
Taky to bylo ode mně moc na vážno.....musím trochu ubrat...tohle sem nepatří.
nika00
Za chvíli končíš, viď? To jsem na ty tvoje uličníky zvědavá. Dáváš Sandynce ty prášky? Já tady ráno nebudu, ale okolo poledne bych už měla být zpět, tak vše hezky popiš, ať mám co číst. Doufám, že Jimmi nic nevyvede a zkus to světýlko. Sandynku za nás podrbej a pokud ti vyjde sobota, tak tě Brut olízne( to on rád...k smrti rád).
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:57
- Nahlásit
brut
to chapu...je to hrozny...bez nich to nejde..ale s nima obcas taky ne.......
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 16:59
- Nahlásit
brut
ok..prasky davam....
tak zitra povypravim co vse bylo doma zase sezrany....mejte se tu krasne a ja utikaaaaaaaaaaaam
dneska necham svitit svetylko a miminka podrbu...
mejte se tu krasne
a dekuju
jste fajn!!!
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 17:00
- Nahlásit
brut
Ahoj,tak jsem si říkala,kdo si všimne dřív,že jsem tu dneska v neobvyklou dobu. Já dneska nikam nešla,jinak chodíme s vnukem až po 3.hod. Včera hodně napršelo a teď už se zase zchyluje k dešti a bouřce. Tak jsem si dneska dala volno Vnouček je dneska do večera doma s mamkou,když nikam nejdem,já rano vyprala a nakoupila a teď mám padla.
Sakra,teď tak hrozně zahřemělo,že se mínijou psi zbláznit. Včera při té bouřce jsem zjistila,že Bertík se jí bude pořádně bát.Byl úplně vyděšený. A teď už zase šílí.
Štěnda v pohodě. Dneska jsem je poprvé viděla se na jídlo třepat a hltat. Dostali poprvé maso z konzervy s tvarohem. Do teďka si všeho jen tak decentně lízaly,ale tohle jim fakt šlo.
Tak jsem to trochu zakřikla,malej se prý ke mě jde dívat na pohádky. Ono se mu u nás líbí,že máme televizi i v ložnici a že se u toho může vyvalovat v posteli. Tak já mu jdu naproti.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 17:01
- Nahlásit
nika00
papa a pesánkům dobré chutnání
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 17:03
- Nahlásit
žofka
Jsi moc príma babička....moje děti by tě braly, nechceš je adoptovat - žádnou babičku nemají..... a babička s televizí v ložnici a ležení u ní....hmmmm, to by se jim líbilo
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 17:16
- Nahlásit
Teď jak jsem šla malýmu naproti,tak jsem potkala zkupinku lidí a mezi nimi Herečka Milena Štajmaslová a Klára Jerneková a Růžové zahrady. Ostatní jménem neznám,ale všichni určitě tu mají večer představení. Jsme maličké město,ale občas se tu i něco děje.
brut
Chtěla jsem se zeptat,kam na to Znojemsko jezdíte? Když tak to písni v meilu,jestli nechceš tady.
Jinak mi je jasný,že s dětmi ve věku,kterou jsou tvoje,to není jednoduché. Jó,to si musíme prožít všechny.Ale to,co jsem si prožila se starší dcerou,to bych nikomu nepřála,ta mi dala zabrat. No vidíš a dneska je rozvedená a beze mě by si ani neuprdla.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 17:36 - Změnil/a: žofka
- Nahlásit
brut
Tak možná,že oni by mě braly,ale já víc dětí asi už ne ,dvě dospělé a dvě vnoučata na starost,ale i na radost mi úplně stačí.
Hele,kolik mají tvoje děti? ,se mi zdá,že mě zase moc postařuješ. Jejich bych babička teda být určitě nemohla a matka už znovu teda být nechci,jedno vyškolení mími dcerami mi teda úpně stačilo. Ale jako tvé děti,je určitě jednou ráda poznám.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 27 Dub 2006 18:39
- Nahlásit
žofka
Kam jezdíme, ti písnu na mejlík. Jinak děti mám 16(holku) a 13(kluka).
|