| Autor |
Zpráva |
redhead
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 12:22
- Nahlásit
monika
Ahoj, já jsem se byla v Letňanech mrknout v neděli a ty doginy byly fakt nádherný! Úplně jsem si tam pohladila oko, takových psích krasavcú pohromadě, to bylo super
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2006 18:52
- Nahlásit
Ahoj holky,
Moniko,úžasný,rostou jako z vody
Brut,koukám,že jsi měla zase veselo.To u nás byl klídek,u nás se žádný čarodky ani 1.Máj nedrží.Jen jsme si chtěli dělat včera na zahradě maso na roštu,ale celý výken pršelo,tak skončilo maso v mrazáku a večer jsme si zašli do nové hospůdky na večeři.
A dnešek jsem si udělala pracovní.Sříhala jsem a sázela kytky a odpoledne jsem přesazovala kaktusy,to jsem si dala,jsem samá bodlina.
Hele to škrábání a kousání až do krve,to bych nepodceňovala,šla bych k vetovi.Berou se na to antibiotika.Pokud by to byly jen hormony,brzo by se to ztratilo a přešlo by to,ale i na to se píchají kortikoidy. Teda nechci dělat chytrou,ale měli jsme kdysi podobný problém s angl.buldočicí.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 08:25
- Nahlásit
Tak Vám všem přeji krásné ráno po prodlouženém víkendu.
brut
Blahopřeji Brutovi, to je dobře, že to dopadlo aspoň tak jak jste potřebovali. Jinak Brut jak jsem psala, muž už byl v pátek v pohodě, ale aby nebyl moc dlouho, tak jsem jela v sobotu ještě něco nakoupit do Čerčan a Beníkovi říkám, aby zůstal s páníčkem, že se za chvíli vrátím a odjela jsem autem. Beník byl na zahradě a zřejmě si myslel, že už zase odjíždím do Prahy, tak nevím jakým stylem, ale přelezl vrátka a mazal za mnou. Já naštěstí byla teprve pod kopcem a viděla ho v postraním zrcátku, takže jsem zastavila a otevřela dveře a to si neviděla ten skok do auta a jakou měl obrovskou radost, že mě chytil, byla jsem v tu ránu celá umytá. No a já neměla ani tu sílu mu vynadat, takže jel nakoupit se mnou. Jenže samozřejmě i když jsme se celkem brzo vrátili, tak páníček mezitím zjistil, že Beník zmizel, tak už byl zase na mrtvici. Takže vidíš, jak s ním máme veselo. No a když se mu to povedlo jednou a to ty vrátka jsou asi 1,80 m vysoké, tak odpoledne se mu zřejmě zdálo, že dlouho nejdeme ven tak to zkoušel znovu, jenže měl smůlu, protože jsem ho při tom nachytala, takže jsem ho pořádně vykrákala. No pak už to nezkoušel, ale nevím jak dlouho mu to vydrží. Jinak koukám, že jsi také pak měla veselo, takovéhle věci naštěstí neznám, ale myslím si zrovna tak jako Žofka, že bych to radší jistila veterinářem. No ale naštěstí byl víkend delší, takže se paníček zase srovnal a Beník zůstal na chtě. Jinak mu vyhrožoval, že pojede se mnou do Prahy a bude celý den zavřený doma.
žofka
Tak to u nás už v neděli odpoledne bylo celkem slušně, takže jsme na večír grilovali maso. No a v pondělí už jsme si dávali kafíčko na sluníčku. Jenže jsme ve středních Čechách, takže než to k Vám dojde, tak přeci jenom je po víkendu, ale snad příští už bude dobrý i u Vás.
Monika
Štěňata jsou krásný a rostou jak z vody, strašně to utíká, kdy už si pro ni pojedeš.
Orry
To si tak hezky napsala s tím batohem ,že jsem se musela zasmát, je to strašně roztomilé. Přečti si to celé, co nám zase Beník provedl, at se také pobavíš.
Nika00
Tak teď se konečně pujdu podívat co jsi tam v pátek nasypala za fotečky.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 08:38
- Nahlásit
Nika00
Tak jsem to prohlídla. Jimmy mi připadá stejně velký asi jako náš Beník, je pěkný a vypadá to, že se všichni pěkně zkamarádilicož je dobře. Přečti si co jsem psala Brut, jak jsme měli zase s Beníkem veselo, ať se taky pobavíš.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 08:57
- Nahlásit
Cezar
Ahoj,už tu máme od včerejška taky sluníčko. Včera ještě bylo trochu chladno,ale dneska už to vypadá slibně.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:04
- Nahlásit
Holky,představte si,že dcera už je zase bez práce. ,odpracovala jen 8 dní.Myslím že dokonce porušily zákoník práce.(Nevím,jestli se vyjadřuji zprávně)Původně jí měly dát tříměsíční zkušební lhůtu,ale nakonec jí daly jen dvouměsíční.Už to nám bylo divné. Když se tam byla ptát na práci,tak prý šév zrovna chtěl volat nějaké brigádnici,ale když dcera přišla,tak vzal ji. Vyšlo najevo,že v té době hledal náhradu za dovolené a za nemocné,takže neměl ani v plánu si ji tam nechat.
Jako důvod jí řekl,že je pomalá,ale to byla jen záminka.Protože tu práci nikdy nedělala,tak se to teprve učila,ale prý jí to docela šlo.
Byl to prostě výdup. A my jsme jí to tolik přáli,mohla s malým konečně trochu slušně žít. Je to v prd...
Žádná jiná šance na práci u nás není. Asi bude muset hledat někde mimo město.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 09:26
- Nahlásit
žofka
Bohužel jestli to bylo ve zkušební době, tak může zrušit prac. poměr i bez uvedení důvodu a délka zkušební doby je na dohodě s pracovníkem, ale dle ZP nesmí být delší než 3 měsíce. Dělám v této oblasti už 30 let. Takže to bylo akorát o smůle a ten šéf byl pěkně vykutálený, potřeboval jen překlenout nejnutnější dobu. Dneska jsou bohužel takovéhle možnosti a zaměstnavatelé to umí velmi dobře využívat, měla dcera smůlu. Venku je to fakt hrozné s tím nedostatkem prac. míst hrozné. V Praze přeci jenom ještě nějaká nabídka je.No snad se jí něco povede časem sehnat, věřím, že to fakt s dítětem nemá lehké, aspoň že má Vás.
No aspoň, že se to počasí trochu umodřilo, takže dneska už snad i u Vás budete mít slušněji. U nás je dnes tak polojasno.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:14
- Nahlásit
žofka
Cezar
Ahojky, já včera odpadla.....to noční hlídání bylo asi trochu moc. V neděli jsme si udělali s Brutem obr vycházku v našem okolí a došli jsme při ní do lomu. To vám byly skoky do vody a ta obrovská radost.
Včera jsem vyčistila plac před barákem ( oba se pořád válí po zemi, tak aby neměli v srsti prach) a večer odpadla. Jo a ještě jsem vydezinfikovala pelech, boudu a oba psy. Tak jsem zvědavá na Denynyčino drbání. Blechy ani jiné potvory jsem nenašla, ale Denče se na hřbetě udělaly 2 bradavice........tak přemýšlím, jestli to její vykusování nemá něco společného s nima. K vetovi určitě pojedeme, jenže přítel od včerejška má pohotovost až do pondělí do rána ( tzn. že je v práci až do pozdního večera a v noci na telefonu), tak nevím, jestli vybude trochu času na odjezd k vetovi, jinak to budu muset nechat na úterý. Denyna už jednou tohle měla a vet nám pro ní dal mastičku, že prý se jí zblázní hormony ( objevuje se to v době "porodu" štěňat......po vypočítání od doby hárání). Chvíli jsme mazali a byl pokoj....jenže tentokrát se vykusuje o něco dýl......tak nevím.
Cezar
Tak koukám, že jste měli veselo. ...Beník je pěkný uličník a vypadá to na závisláka - na tobě - to víš, jen víkend je pro něj málo. Ale zase pokud máš možnost, nechat ho s manželem, tak je to pro oba lepší, než aby byli zavřený v paneláku.
žofka
Teda vy ale máte hroznou smůlu. Cezarmá pravdu se zákoníkem. Jenže hrozný je, že pak člověk může narazit na takové blbce, jako narazila tvoje dcera. Jestli tam u vás není práce, tak bohužel asi nezbyde tvojí dceři nic jiného než dojíždět. Jenže já mám pocit, že s prací je to zlé i ve vašem okolí.Tak budu držet palce, ať se jí povede narazit na slušného ředitele a na pořádnou práci.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:21
- Nahlásit
brut
Díky. No,bude muset hledat dál,máš pravdu,že tady je bída o práci všude. Ale má se tu něco stavět,tak počítám tak do dvou let,že se to zlepší. Nejhorší je,že já už si na malýho tak zvykla,že mi tu chybí, tak si ho koncem týdne,až nebude muset do školky asi zase vezmu na prázdniny,jak říkáme.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:32
- Nahlásit
brut
Přečetla jsem si na bojových, že jsi také měla pěkně veselo a plno práce. Jo člověk se snaží využít víkend ke všemu možnému, ale hlavně né k odpočinku. No Beník je na mě doopravdy vysazený, ale to byl i Cézar. Já aspoň slyšela, že psi jsou spíše na paničky a feny na páníčky. Já jsem mužovi nabízela, že tentokráte si vezmeme fenu, ale on trval na psovi, tak teď trpí. Ona by fenečka asi byla i hodnější a poslušnější, no ale kvůli tomu, Bena nedám pryč. Spíš mám strach, že doopravdy to vše skončí kastrací. No a pak můžu na důchod pořídit i tu fenečku a bude i pán spokojený. Naštěstí už to není tak dlouho, tak že by se s Benem pěkně vyblbli.
Jo a začli jsme chodit na stopovačce a strašně se mu to líbí a má i víc pohybu. Je dobrej, protože když doběhne na konec tak se zastaví a nesnaží se tahat, i když jí ještě pro jistotu držím, aby si na to zvykl. Já vím, že se to nemá, ale mám strach, že kdyby náhodou utekl, tak se někde s ní zamotá a nebude se moc vrátit. Ale on jí povětšinou tahá na zemi málokdy se stane, že jí napne a to se hned zastaví. Takže snad si zvykne a bude jí moc za sebou jen tahat.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 10:53
- Nahlásit
ahoj vsem....
brut
sem rada ze sem te poznala....videly jsme se poprve ale prislo mi ze se zname leta jinak jsem rada ze to brutikovi vyslo a uz mate klid...ja se pak byla jeste podivat na agility.....ti psi jsou fakt uzasni....
rozhodla sem se ze to budu dealt s jimmym...a kdyz ho to bude bavit, tak budem chodit i na tancovani
akorat nevim, zda takhle muzou soutezit i voriskove
pak sme jeste objevili parsony....no ty byli potouchly....a vzhledemk tomu ze libor tam furt kejchal tak sme pak sli na obed uz pryc...
jinak vystava byla pekna...obcas sem si rikala...to je hruza.....burzousti atd...ale an nekterych psech bylo videt, ze jim to nevadi, ba ze je to i docela bavi...
Cezar
koukam ze benik bez tebe nemuze existovat..to je pekny jak za tebou pelasil....musel to byt hezkej pocit vid?
no ale taky dobre zes ho pak pokarala....prec jenom nekdy by to mohlo byt i nebezpecny....
žofka
to s tou praci je sila..mrzi me to..me takhle jednou vyhodili z uradu prace kvuli jedny krave ktera mi napsala lzivou zpravu....no co nadelas....tak at si holcina co nejrychleji najde jinou praci a at ji to vyjde....
jinak holky, vcera sem byla se sandy a jimmym na prochazce...puvodne sem je chtela vzit k vode, ale pak sem si to rozmyslela...ale jelikoz sme potkali takovou docela hlubokou "louzi" uz po ceste....tak sme u ni zustali...sandynka se do ni vrhla hned...tak se proplavala..skakala do vody jak pominuta a jimmy jen stekal u brehu a vzdy cekal az mu sandy neco vylovi a on ji to bude moct vzit ale pak se osmelil a smocil si brisko..ale dal nesel
jooo a holky... driv kdyz videl jineho psa, tak na me sral na 100procent....
s potesenim musim rict, ze ted uz na me sere jen na 90procent a dokonce ho i jakz takz odvolam juchuuu...
no a taky zacal po te prochazce fest kulhat....takze tento tyden jdeme na vet...ve ct duffy na kastraci a sandy na kontrolu...takze mozna dnes nebo zitra vezmu jimmyho....
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:07
- Nahlásit
nika00
Takže máš taky pěkné starosti. Beník je pěkný číslo, sice mi dělá dobře, že mě má takhle rád, ale jak píšeš mohlo by to být strašně nebezpečný. Včera když jsem odjížděla, tak byl s páníčkem pryč a já měla strach, aby se zase nechtěl pustit za mnou, až se vrátí. Tak jsem hned volala a muž říkal, že je v pohodě, tak už si snad pomalu zvykne, že se pravidelně vracím,. No ale na nákupy ho snad radši budu brát sebou. On celkem dobře čeká v autě. takže by to neměl být problém. Držím Jimmymu palečky, ať s tou nožičkou nemá nic vážnýho.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:11
- Nahlásit
Cezar
a co dat beníkovi neco na praci nez odejdes...to sandy sice neprelejzala plot.----ale zase stekala a stekala u vratek...za nejakou dobu ji to preslo...ale naucila sem ji to tak, ze sem ji dala neco na zuzlani...treba takovou tu vetsi buvoli kost nebo praseci nohu...jeste kdyz sem byla doma...a pak sem se zdekovala pryc a ona do toho byla tak zabrana ze si ani neuvedomila ze tam nejsem....davala sem ji to i kdyz sem byla doma, aby nemela kost spojenou s mym odchodem....ted uz je to velka holka a vi ze proste odejdu a pak zase rpidu a je zlaticko
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:22
- Nahlásit
nika00
M8š pravdu zkusím to. Zrovna jsem říkala sestře, že musím navštívit nějaký zverimex a něco Beníkovi nakoupit. A na ty odjezdy fakt nakoupim něco většího, ale na nákupy ho budu asi brát sebou, on vypadá, že se i rád vozí autem, tak se aspoň projede. Sandy je bezvadná a myslím, že vychová i Jimmyho. Mě teď mrzí, že jsem si nepořídila pejska už k Cézarovi, protože ten by ho určitě vychoval, on byl fakt zlatej.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:37
- Nahlásit
Cezar
hlavne toho nelituj...ted mas aspon doma sidlo...a rozhodne se nenudis...to je dobre....kazdej pejsek je jedinecnej a jedinej na celym svete...cezarek byl jen jeden...a benik je taky jen jedne...urcite niceho nelituja bud rada za benika...vsak on ti do tveho zivota zase prinese neco naprosto jineho-noveho...
kup mu treba praseci nozku..ja je koupila tem mejm blaznum...sandy si hned zalehla a zacala zuzlat..jimmy na to koukal jak pominutej ale pak pochopil ze se to da jist a zuzlali to asi hodinu...
jimmy si pak hrde nesl "zbytek" do zahonu jako na horsi casy...tak sem ho hnala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:43
- Nahlásit
nika00
Ahojky, taky jsem moc ráda, že jsme se poznaly. Děti se mně potom ptaly, kdo že byla ta drobounká slečna......a když jsem řekla, že panička Sandynky, tak oba koukali s otevřenou pusou. ..asi měli pocit, že by tě Sandynka mohla shodit, jako mně Brut.
To my jsme agillity neviděli( a dost mně to mrzí, přemýšlím, že by jsem dojížděla někam do Prahy s Brutem), koupili jsme Brutovi granulky, Denynce konzervu ( to aby neměla pocit, že na ní zapomínáme), míček na hraní a pár mlsků pro oba. Chtěla jsem ještě kšíry s kovovýma přeskama ( umělohmotné se nám neosvědčily), ale ty neměli. Měli jen celokožené se zapínáním( jako na pásku), ale ne s přeskou. A do těch musí Brut dorůst...jsou dost drahý a tak abych je nemusela kupovat 2x. Pak jsme jeli dát Bruta vyblbnout k chovateli do práce. To byla legrace, přijel tam ještě jeden chov. známý s drsnosrstým JRT( fenkou). Ta si dokázala celou smečku srovnat v cuku letu.
Ještě k výstavě...máš pravdu, na některých psech byla vidět snad i radost, ale spousta byla dost vystresovaná. Jen by mně zajímalo, jak jsou někteří psi použitelní pracovně, protože jsem se dost divila různým mini velikostem,dýchavičnosti....Nedovedu si představit, že bych měla psa, se kterým bych se bála vyjít ven, aby ho někde neskolil infarkt.
S Jimmim určitě dojdi, to už je na pováženou, takhle dlouho kulhat a zvlášť po větší námaze. Mohl by to být zánět šlach, tam jsou skoro stejné projevy.
Vidíš, já si myslím, že se Jimmi naučí poslouchat, vždyť on asi nic takového neznal a taky je v pubertě.
Cezar
Já bych taky zkusila Beníkovi odvést pozornost...kostičkou ( buď bůvolí nebo hovězí), hrou atd. Pokud se to naučí, tak budeš mít i v Praze později klid a on nebude vyvádět, až půjdeš pryč z domu.
Jinak já taky na Bruta v lese používám stopovačku...po vlastních zkušenostech doporučuju neustále Beníka sledovat a v případě potřeby stopovačku pustit ( to aby jsi nedopadla jako já).
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 11:46
- Nahlásit
nika00
Maminka by měla asi radost, kdyby našla mezi kytkama ohlodanou nožičku, viď?
Vidíš, Jimmi pochopil od Sandynky co má dělat....pochopil jednou, pochopí postupně víckrát a za chvíli máš vychovanýho pejska.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:13
- Nahlásit
brut
tak drobounka slecna jo??? no tos jim mela rict ze ja ammtaky zlatyho hafanka...i kdyz ted kdyz jsou dva tak se mnou docela mavaj...napriklas v sobotu pri koupacce...mam pocit ze mam vykloubeny obe ruce ale treba mi narostou i svaly
jinak tak jsem shanela ksiry ale nevybrala jsem..zase jsem enchtela riskovat ze to koupim a oni ji nebudou....jinak my ted mame s umelohmotnou preskou...sandy to sice neozira ale ta preska jen pri sebemensim tlaku rozepne takze naprd...
jinak koupila sem jim tam ty nohy prasete a taky takovy pretahovadlo s tenisakem uprostred..no jak myslis ze nam to vydrzelo dlouho?!
asi tak 5min...jimmy zabral a uz to bylo vejpul...takze ted je to jen snura a uprostred tenisak
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:19
- Nahlásit
brut
V praze po týdnu nebyl problém, to mě do práce pouštěl, ale to jsem vždy odpoledne přišla, to nebylo tak dlouhé jako je prac. týden.Myslím, že to zkusím spíš ty kosti, ale on mě neustále sleduje, byla bych moc ráda, kdyby se naučil hrát si, ale už tomu moc nevěřím. Já se ho snažím vyprovokovat třeba míčkem, ale on vůbec nemá zájem a jde pryč. Také jsem zkoušela pískací hračky i gumový kroužek, ještě zkusím koupit ten barevnej uzel, jestli ten by ho nezajímal. I když si myslím, že by ho spiš žužlal. Protože na podobné šňůře máme balonek a tu se snažil překousat. Tak nevím holt místo za hračky budeme utrácet za kostičky a pod. Jinak na té šnůře ho furt sleduji, ale musím si také koukat pod nohy, abych se o ní sama nepřerazila, ale on mi připadá na ní strašně spokojený.
brutnika00
Jinak zrovna jsme včera se segrou říkali, že by Beník určitě po zahradě vyhrabal plno kostiček po Cézarkovi a Matýskovi. Ty jelikož měli všeho dost, né že bych na Beníkovi šetřila, tak věčně něco někde zahrabávali. Beníček je správný kontejner a vejde se do něj vše.
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:27
- Nahlásit
ahoj holky, tak uz jsem konecne tady a muzu taky neco napsat koukam, ze se ani jedna z vas o vikendu nenudila... mnoo to je dobre myslim, ze brut by mohla napsat knihu "Prihody australaka"
jinak my jsme se meli taky moooooooc fajn..v sobotu teda cely den proprselo, ale v nedeli uz bylo lip..a pondeli proste suprovy Rockysek v lese poslouchal jak hodinky a s Orrym jsme chodili na prochazky a Rocky zas delal Orrymu ocasek dokonce kdyz Orry hodil bobek..tak se Rockysek rozhledl a udelal ho taky pak se oba pasli na poli...a Rockyskovi se potom zvedal zaludek..blbounek..ale byli tam oba naprosto uzasni a hodni...a Rockysek neudelal ve srubu ani jednu louzicku ani bobika..to by tata čučal
s kocicakem je to trochu tezsi..on je dost ostrej...s orrym se snese v poho a davaj si i pusinky, ale na rockyho syci..mnoo snad se srovnaj, protoze v cervenci jedou spolecne na dovcu do jizerek, tak aby tam ten hotel nezborili
brut blahopreju k uspechu s brutem!!!
žofkato me vazne mrzi...drzim palce co budoucna!!
cezar Benik je smudla...tesim se az ho uvidim
nicka00 ja bych taky chtela ty agility a i tanec se psem muze delat jakykoliv pejsa..i vorisek
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:34
- Nahlásit
tak takhle se moji kluci umej smat
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 12:35
- Nahlásit
jinak zbytek fotek z vikendu a ze psi skolky jsou tady v galerii
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gall ery_id=778
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:17
- Nahlásit
Orry
Fotky jsou fakt krásný, já snad fakt koupim digitál, abych se mohla Beníka ukázat,ale na tento víkend má přijet synovec a ty digitál mají, tak jim řeknu, aby ho sebou vzali a Beníka vyfotili.
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:24
- Nahlásit
Tak jsem hned synovci zavolala, tak se snad se povede a já Vám budu moc toho mého rošťáka také ukázat a mimo jiné muž prohlásil, že jsme mu neměli dávat jméno Ben, ale blesk a také o něm říká, že to není pes, ale gripen(nevím jak se píše).
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:27
- Nahlásit
Cezar
to bude moc fajn, uz se tesim na toho vaseho gripena
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit
nika00
U nás takové hračky vydrží taky chvilinku. ....myslím, že je dělají jen pro moc klidné a hodné pejsky a ne pro čísla......
A droboučká teda fakt jseš. ......Sandynku viděli na fotkách i Jimmiho, proto ta starost
Cezar
Brut taky nechce moc hraček, nejraději má vše, co se dá kousat a žužlat _ kosti, provázky...tzaky barevný uzel ( ty má tři, ale jenjeden vypadá jako uzel...ten ještě nestihl rozžužlat).
Orry
Fotečky jsou super. ...vidíš, jak máš šikovné škvrně!! A s tou kočkou...naše Sněhulka se Bruta bojí, ale Denyna jí nevadí, asi proto, že není tak moc akční...
A knihu psát asi nebudu, na to nemám potenciál, ale občas si říkám, že kdybych příhody namluvila, tak by je někdo pro obveselení mohl skorigovat a dětem ( a budoucím vnoučatům) by zůstala památka na prvního australáka v rodině.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:30
- Nahlásit
Cezar
no to mi pripomina me...taky sem nemela davat jimmy ale jumbo jet...
Orry
fotky sou hustyyyy kdybys videla ty jacky a parsony na vystave....to byli prdolove
jinak ten tanec a agility muze delat kdo chce ale mslim jestli i na ty souteze smi voriskove
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:32
- Nahlásit
brut
jinak...zacala sem litovat ze jde duffy na kastraci protoze byla posledni dobou moooc hodna...ale dneska rano sem myslela ze ji tam odvezu hned!!!
zas mlatila do okna a jecela...hysterka
uz to na ni asi zase prislo
Orry
neboj oni se zkamaradi....sandy na duffy vyjela...kdyz sem si ji prinesla...ale ne tak jako jindy..ale fakt natvrdo ji malem zakousla....no a ted spolu saskujou....chce to jen hodne spolecnyho kontaktu
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:33
- Nahlásit
nika00
diky
no nevim jestli na ty oficialni souteze, ale urco jsou souteze i pro bezpapiraky a vorisky
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2006 13:36
- Nahlásit
nika00
no Indy byl kote kdyz se zkamaradil s Orrym..a spis on otravoval orryho nez Orry jeho...jenze ted se proste boji, ze rocky je takovy prdlous a chtel by si s nim hrat a on radsi pro jistotu bruci...jinak se sousedovic kocicakem se Indy taky kamaradi a taky ho poznal jako kote, ale maj ted kotatko a to Indy uplne nesnasi...ale doufam, ze az rocky povyroste, tak to bude lepsi a nebo taky horsi ze jo kdo vi
jinak doma Orrymu ted od vikendu rikame hovnival a Rockymu hovnozrout orry se totiz vyvalel v zelenem hovne...a rocky ho musel pak ochutnat
|