Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
Cezar
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:33
- Nahlásit

nika00
V Bohnicích jsem nebyla, ale Cézarovi dal muž nahoru mramorovou desku, taky už jenom proto, aby tam nějaký z pejsků nehrabal, vedle křížek a navrh desky květináč s kytičkou. No fakt jsem čuměla. Ale už fakt jsem o tom ticho a nehledě k tomu, že už se budu loučit a pomažu na chatu.

Všem krásný prodloužený víkend a a ť nám moc neprší, aby si peksi užili pořádně venčení.

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:36
- Nahlásit

Cezar
uzij si prodlouzeny vikend a pozdravuj rodinku i tu zvireci

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:36
- Nahlásit

Cezar
Přeji ti pěkný víkend s chlapama, hooodně klidu a odpočinku, taky pěkné počasí ( i když to nehlásí, tak alespoň bez deště), aby jsi si užívala procházky.

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:37
- Nahlásit

brut
uz to tam sypuuuuu
juchuuu

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:41
- Nahlásit

nika00

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:02
- Nahlásit

koukas koukas???

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:16
- Nahlásit

tak jsem z posty...koukala jsem ve zveraky na ty "smrady" ale bylo to fakt nechutny, tak radsi koupim ty syrecky

jinak taky Cezar preju krasny vikend na chaloupce, my jedem az zitra, ale orryho a rockyho budu natestovat uz dneska (ono staci, abych si vyndala batoh a orry mu to napraska)

kejhu, jdu mrkat na fotkyyyyyy

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:22
- Nahlásit

tak sem to zahltila...a radsi uz nepridavam

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:26
- Nahlásit

nika00
krasne fotecky

tak ja uz holky padim dooooooom, musim jeste nakoupit a pak hura za pejskama

mejte se fajnove a uzivejte jara!!!

KRASNY VIKEND
Veronika

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:28
- Nahlásit

ahoooj a hezkej prodlouzenej vikend
papa

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:29
- Nahlásit

brut
nechces si radsi vymenit cisla abychom se opravdu nasly???

nebo tam nebudes mit telefon?

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 14:59
- Nahlásit

Orry
přeji krásný víkend a hodně radosti ze smečky ve srubu....

nika00
Telefon.číslo ti klidně pošlu mejlíkem, aby byla jistota

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:02
- Nahlásit

nika00
číslo už odešlo ......snad jsem to odeslala...peču přitom dortík....

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:13
- Nahlásit

brut
super diky moc...poslala jsem ti moje

mmm jakejpak dortik??me tu furt honi mlsna....

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:32
- Nahlásit

nika00
přítelův synek má zítra narozeniny a protože moje děti zůstávají v Praze, tak se slavit bude dneska večer. Jinak já většinou peču( spíš jen dělám) rychlo dorty......jablečný s pištotama; jahodový se zakysanou smetanou a piškotama nebo piškotovým těstem;, ovoce, piškoty a pudink.... u nás totiž nikdo o klasické dorty s krémem nestojí.....tak jim dělám tyhle mňamky a to vím, že jsou hned pryč.
Dort je hotov....za chvíli půjdu opéct bábovku, aby měli děti u ségry snídani......

Jinak číslo došlo a už jsi uložená....

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:47
- Nahlásit

nika00
Tak já končím, venku sice leje jak z konve, ale Brut si žádá procházku, pak pomažeme k vetovi pro potvrzení, že je zdravý a mezitím upeču....oslavíme narozky, zabalím děti a doklady.....a snad půjdu spát. Přece jen ráno vstáváme brzo, tak abych to Brutovi nekazila já.. musíme tam být do 8hod a to máme cestu tak na hoďku ...možná i přes hoďku....
Těším se na zítra, podrbej za mně svoje pesánky a papa

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 15:55
- Nahlásit

brut
tak ahoj a zitra na videnu

jinak to se teda rodinka ma ze jim takhle vypejkas..u nas taky nikdo takovy ty hnusny dorty nechce...ale tyhle mmmm....jen to slysim a uz s em i zbyhaji sliny....

tak se dobre vyspete a probehnete at ste zitra ve forme

papa a hezkou oslavu

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 17:50
- Nahlásit

nika00
Jsi zlatíčko, děkujeme.....už jsme stihli veta.....

žofka
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 20:01
- Nahlásit

Ahoj holky,
já taky dneska vypíkala.Dělávám piškot s ovocem a želatinou,ale nedávno jsem na netu našla takový trošku vylepšený,tak jsem to dneska vyzkoušela. Abych pravdu řekla,já to nejím,ale manžel to miluje.Já zas můžu ty klasický dorty,ale že bych to musela mít,to zas ne.Peču je na každé narozky v rodině a kolikrát ani neochutnám.
Ten ovocný zlepšovák z netu se mi poved a manžel už i pochválil,nevím,nevím jestli mu do práce něco zbyde.

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 21:18
- Nahlásit

žofka
Nezbude, je prodloužený víkend.....
Já už mám za sebou i oslavu, jen ten dort se dneska nějak divně pospojoval a neztuhl ( to je tím, že na nákupu byly děti a přinely mi přísady jiné než běžně používám), ale už z něj nezbyl ani drobeček...

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 18:40
- Nahlásit

Holky, tak už máme za sebou výstavu a Brut je "velmi dobrý". Což pro nás znamená klid a pohodu, protože přesně to jsme potřebovali na bonitaci. Od teď už jsou výstavy jen pro legraci. Přišla se na nás podívat Nika00, vypadá to, že nám přinesla potřebné štěstíčko!! Je moc príma.....mám radost, že jsem se v ní nepletla.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 18:43
- Nahlásit

Orry
Brut si dneska hrál s 6měsíční holčičkou JRT - drsnosrstou. To jsi měla vidět, jak jim to spolu slušelo...a.my jsme se mohli umlátit smíchy. Dokonce jí Brut ochraňoval před ostatníma psama ( před svojí mámou, tátou a tetou).

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 18:44
- Nahlásit

nika00
Moc děkujeme za podporu........přinesla jsi nám štěstí

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 19:35
- Nahlásit

brut
Já na vás do teď myslela,tak teda gratuluju.

brut
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 19:42
- Nahlásit

žofka
děkujeme

žofka
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2006 20:12
- Nahlásit

monika
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 13:19
- Nahlásit

ahojky holky,já nic nestihám, doma to vypadá jako by tady vybuchla bomba. Měníme okna a já mám hadr snad natrvalo přilepený k ruce. Dorka to snáší celkem v pohodě. Jen trochu vyděsila řemeslníky, ale jinak OK. Já jsem už dva dny nemluvila s chovatelkou a docela mi to chybí.

poslední fotka co mi zatím přišla. Jsou suproví. Jen mě mrzí, že mi to nevyšlo přijet se na ně podívat a taky na výstavu do Prahy. Ach jo, jak říká moje babi "Život je otázkou priorit".

monika
Člen
# Zasláno: 30 Dub 2006 13:21
- Nahlásit

ještě jedna a už zase mažu makat. Mějte se a užívejte si prodloužený víkend.

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 01:13
- Nahlásit

monika
Jsou nádherný.....rostou před očima.......vypadají jako plyšový

brut
Člen
# Zasláno: 1 Kvě 2006 11:56
- Nahlásit

Tak jsem měla pěknou noc...přečtěte si "bojovýho psa"...... a teď jsem dezinfikovala Denče bok, pitomá si vykousala kus kůže....blechy ani klíšťata nemá, svilušky jsem taky neobjevila, tak asi zase nějaký výkyv v hormonech....ach jo....

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání