Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Žofko jsem tady
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 107 . 108 . >>
Autor Zpráva
brut
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 18:51
- Nahlásit

Před chvílí tu byla obr bouřka, kroupy a pěkný slejvák. Do toho se vrátila promočená dcerunka, kočka celou dobu vřískala strachy a Brut vyl. Moc pěkná půl hodinka....

žofka
Jinak ségra už má zamluvenou feňulku, narodila se včera a pojede si pro ní na konci června...do té doby dodělá úpravy bytu. Tak máme hroznou radost a těšíme se na první návštěvu a fotky......

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 18:57
- Nahlásit

brut
Tak to je super,vidíš a hned je lepší nálada.pro mě se má feňulka narodit příští týden,tak se taky moc těším.Ono se štěndem je to vždycky jinačí než se starýma.

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 19:02
- Nahlásit

brut
Jo.k těm dětem. Tak jak už jsem říkala,matka už ne a na babičku jsem na ně moc mladá.Tak možná kamarádka,to jo. Když jsem ještě pracovala,byla jsem servírka měla jsem tu mládež co tam chodila moc ráda a oni mě.Moc jsme si rozuměli a zažily hodně srandy,spousta jich měla dovoleno mi tykat.Vždyť říkám,že k mládí jsem vždy benevolentní. Já si s mladými vždycky rozuměla víc jak se starými,ale taky jsem u nich měla respekt. Ráda na to období vzpomínám.
Když tak nad tím přemýšlím,někdy mi to možná šlo líp z cizími dětmi než se svojemi,ale to už tak asi bývá.
Tady zatím neleje a hřmět taky přestalo,ale pořád je hnusně zataženo,tak myslím,že v noci zprchne.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 20:10
- Nahlásit

žofka
tak dobře, karádku taky bereme....ono je to občas lepší než babička, i když ta moc chybí. Já teď koukala na propozice na sobotu na výstavu a zjistila jsem, že zřejmě půjdeme hned první max. druhý. Takže žádné stresování a bude rychle odbyto. Už aby to bylo. Doma je Brut pohodář ( i když pěkný uličník), ale tyhle akce moc nemiluje, tak jsem na to zvědavá.....hlavně, že budeme brzo hotový. Nedovedu si představit, čekat tam skoro celé dopoledne......brrrr, to z toho mám dopředu pupínky.

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:00
- Nahlásit

brut
Tak já budu držet palce

brut
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 21:44
- Nahlásit

žofka
Díky moc, asi je budeme mooooc potřebovat.....hned po příjezdu domů dám vědět, ale pozitivně bych to neviděla.na to je tam moc podrazů a problémů.

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:17
- Nahlásit

brut
No a o tom to právě je !

brut
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:21
- Nahlásit

žofka

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:27
- Nahlásit

brut
Nevíš čím to je,že tohle téma je mi povědomí ?!

brut
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:40
- Nahlásit

žofka
Možná že vše se vším souvisí a když se začne podvádět na výstavách, tak proč by se pak dále nepodvádělo se štěňaty.....
Jj, stejně se zase někdo ozve, že to není pravda....ale mně to už říkali i lidi mimo...těm se třeba stalo, že přijeli na výsavu a začali psa upravovat, když k nim přišel jiný a povídá, nech to být, dneska vyhraje pes xx od majitele xy....oni jsou totiž kamarádi, tak to mají v kapse.
To mám vždycky vztek. Sama jsem byla u dost podivných rozhodnutí několikrát a až později jsem se dozvěděla, že buď jsou tam příbuzenské kontakty nebo přátelské a dokonce občas i projde úplateček....brrrrrrrrrrr
Takže sice jedu na výstavu, ale bez ambicí a spíš otráveně než nadšeně.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 22:45
- Nahlásit

žofka
Zkus si přečíst na první straně diskusi Risk je zisk....schválně, co tomu řekneš.....já teď myslela, že mně omejou.....přítel na mně koukal jak na blázna...holce je 15, s tímhle přijít dcera, tak jí roztrhnu jak hada.

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 23:11
- Nahlásit

brut
To je právě ono(a mnho jiného),proč se mi do výstav a se vším,co s tím souvisí,pořád nechce.Budu mít letos celkem 3 feny s PP,jednu bych mohla uchovnit letos a ty maličké příští rok.Ale pořád k tomu hledám důvod.I výstavu bych nějakou absolvovala,ale právě kvůli těmto podvodům se mi do toho nechce. Je mi lépe a svobodněji takhle.Pro zprávný chov dělám to nejlepší co můžu a mám čisté svědomí a hlavně klid.Ale to už brousíme zas někam,kam už se mi vracet moc nechce.
To téma Risk je zisk,sleduju od začátku,ale asi mi unikla poenta.Nevím,kolik té dívčině je.

žofka
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 23:20
- Nahlásit

brut
Tak už jsem v obraze,to víš,já už mám děti odrostlejší,tak mi ta hlavní poenta unikla. No jo,děti jsou čím dál náročnější a myslí si,že musí mít všechno.Já to pozoruji i na mladší dceři.Já totiž nikdy na dětech nešetřila a snažila jsem se jim v mezích normy dopřát.No a ona to dnes vyžaduje i v manželství,její manžel docela slušně vydělává a já pozoruju,že ona docela slušně utrácí a nic sobě ani malé neumí odepřít.To já jsem dopřávala holkám,ale když mám koupit něco sobě,tak si to sakra rozmýšlím.Nejdřív kvůli dcerám,teď zas kvůli vnoučatům a tak je to pořád dokola.

brut
Člen
# Zasláno: 27 Dub 2006 23:34
- Nahlásit

žofka
Tak s tím dopřáváním jsme dvě...taky dopřávám dětem, ale sobě ne...nějak to neumím. Jenže teď je dost výdajů a dětičky se musí uskromnit, tak to občas skřípe....alespoň se naučí skromnosti ( teda ne že by jsem je k ní nevedla, ale tohle je trochu jiné).
Zítra ráno ( brzo) jdu k doktorovi a až se vrátím, tak ti písnu ten slíbený mejlík. Teď už jdu spát.
Ještě k té diskusi...nedovedu si představit, že bych holku někam takhle samotnou pustila, nikdy nevíš, co se může stát, proto jsem byla pro Takonín ...tam to vypadá organizovaně a asi by na ní někdo dohlédl.....ale dle mně chce jet na ty agillity a už se rozhodla, jenže hledá nějaké zdůvodnění....

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:22
- Nahlásit

ciao holky, zdravim pri patku

tak pisu tenhle vzkazik jeste jednou..bohuzel mi zase spadnulo PC a nezapsalo se mi to

teda koukam, ze jste tady toho zatim stihly hodne probrat...mnoo jo no..v kazde rodine je asi neco..ja zas uz vim, ze se na tatu nemuzu v nicem spolehnout, proste tu je a neni...ale ja se uz tim trapit nebudu jsem ted vlastne moooooc stastna..mam mamku, zviratka, skvelyho brasku a bajecnyho kluka musime byt holky silne a vzdy hledat to lepsi...proste optimismus!!! a hlavne USMEV!!

jinak verte, ze Kejha..teda Verca..ehmm teda nika00 je naprosto uzasna, hodna a mila holka...vyborna kamaradka, ktera nezkazi zadnou srandu..je neuveritelne SILNA!! takovy muj blazinek...a ted uz vim ze i spriznena zvireci dusicka

vcera jsme byli uz podruhe ve skolce...tentokrat to bylo vic narocnejsi..byl jen jeden cvicitel a vsichni pesjci dohromady, takze pro Rockyska bylo tezke udrzet pozornost...v jednu chvili jsem myslela, ze i usne..ale zvladli jsme to a domu jsme prisli spinavi jak prase...hodne pejsu se po rockyskovi proslo noooo

a seznamili jsme se "live" se sarax a trincou..obe dve jsou moc fajn

žofka skvele, ze ti mrnata tak basti..oni fakt nakonec dozenou ty dogy

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 08:24
- Nahlásit

nika00vcera jsem ze 174 videla potmesilku

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:38
- Nahlásit

kde byla?????

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:43
- Nahlásit

nika00
myslim ze jednu zastavku za velkou ohradou..takze cevenanskeho?? asi...
telefonovala...a k nam nepristoupila a nevsimla si me

jinak jsme vcera s tatou pekne vypekly abysme ho s mamkou donutily aby ten kabel od tel zakryl nakou listou, tak mamka rekla, ze to udelal chudak Orry...mnoo ja ji rikala ze tomu neuveri, ale uveril a protoze Orry je mazanek, tak to proslo a dokonce rekl, ze ten kabel je tam fakt blbej tak to udela mnoo chudak Orry, ale on nam to za piskot odpusti

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 09:49
- Nahlásit

Orry
to je dobry....to mama jednou shodila okap a tata by desne rval tak mama rekla ze to svedem na sandy, ze nic nemuze pak kecat...ale ja to nedokazala, tak sem to svalila na sebe....
no jo no,...

jinak vcera prisle tata domu---pozdeji nez ja, takze ok..jinak samoska ze psi nic neudelali..bylo mooc hodni....
no tak sem tatovi hned rekla, at uz na me nikdy nerve...tak koukal...pak se opet uraziil ale to je mi sumak...
pak konstatoval, ze jestli tady "ten pes" neco udela(znici) tak ze ho nareze....
normalne sem zvedla ukazovacek a rekkla sem tatovi, at se ani neopovazuje se toho psa dotknout...
pak sem se ho zeptala co udelal sandynce kdyz byla stene a utrhla 2m lina....(neudelal ji nic, ani nevynadal)
tak odvetil, ze sandy je neco jinyho...

je tak nespravedlivej....ale bacha...mama se jimmyho taky úpred tatou zastava a to vzdy drzkuje kdyz ji vyhrabe ev zahrabe kytky..

btw by me zajimalo co tam potmesilka delala,,,joo rikala mi ze prej nekoho potkala, tak mozna sla na rande

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:05
- Nahlásit

nika00
mnoo jo..ale tezko bych na sebe schodila, ze jsem kousala kabel u telefonu
ty tatove jsou hrozni...ten nas je taky na Rockyska vysazenej..a ja nevim proc...fakt to mi hlava nebere..vzdyt von je k sezrani asi my zensky mame vic pochopeni!!!

to fakt netusim...ja na ni nevolala , ale zrovna jsem si rikala: my o vlku...a mnoo aspon by videla Rockyho a Martina a mela zas o cem povidat

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:10
- Nahlásit

Orry
no joo..me prislo ze vola pac ji dochazi drby

jinak skoda.....mohla si rict, ze sinemela co jist a takovej kabel neni zas tak spatnej...

no ja uz to taky moc neresim...
jinak jimmy furt kulha a kulha...taky volal nekdo dalsi, bohuzel sem mela tel se druhym cislem doma tak nevim..chtela sem na to vecer zavolat ale pak sem si rekla ze kdybych ztratila psa, tak prece nezavolam jen jednou, ze? tak sem se na to vyprdla...

no a pak volala naky pani, ze prej na zizkove jsou letaky ze nekdo hleda pejska a ze prej je podobnej jimmymu a jestli muze dat nase c. te pani ze zizkova..

nacez ja zas mela malem infarkt...a pak volala ta pani ze zizkova...ze se ji ztratil takovej a takovej..no popsala uplne jinyho psa...a na dotaz kolik mu je rikala, no on je to uz dedeeeek,..jemu 14leeet... a kdyz rikam ze zizkov je pro nej moc daleko tak rikala ze prej eji dedek je sikovneeeej ze nasedne do tramvaje a jede se projet

no tak nic

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:20
- Nahlásit

nika00
asi tak..drby

to s tim pejskem ze zizkova je dobry..snad se najde a vrati k panicce

Cezar
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 10:48
- Nahlásit

Takže děvčata zdravím při pátku. Konečně jsem se sem zase dostala.
Orry
S tou šnůrou jste to provedli dobře, když ke Orry miláček , taky tak taky něco snese a určitě Vám to za ten piškot odpustí. Rockýsek je bohužel mímo a občas něco provede. Já bych mohla vyprávět co vyváděl Cézar když byl mímo, ten devastoval byt o stošest. Naštěstí dovršením jednoho roku to skončilo jak když utne. Co měl také chudinka celý den dělat, když jsme byli oba v práci.Orry došla fotka?
nika00
Nemáš to fakt lehké, je dobré, že se ti snaží děvčata poradit, já bych ti radila těžko i když jsem zřejmě nejstarší, ale bohužel sama jsem děti neměla, tak takové zkušenosti nemám. Akorát bych mohla přirovnávat můj vztah s mojí matkou a to by bylo o něčem jiném. I když jsme s nimi 8 let bydleli, tak mamka s manželem vycházela dobře. Můj muž vždy tvrdil, že měl fantastickou tchýni. Ale když měla nějaké připomínky tak já jsem jí vždy řekla, že je to moje věc jak to budu řešit. Takže všude je něco neboj. Určitě Ti děvčata dobře porádí. Jinak máš teď dva miláčky a ty jsou nejpřednější.

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 11:04
- Nahlásit

Cezar
jj Orry ani o tom nevi, protoze mu ani nikdo nevynadal a doma je kliiiiiid
jinak fotka mi neprisla vorry@seznam.cz

brut
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 11:44
- Nahlásit

Ahoj holky, už jsem zase zpátky.......

Orry
Jsi príma holka....já už dávno pochopila, že nika00 je zlatíčko.....proto jsem jí nabídla pomoc. Jinak to moc často nedělám. Většinou se mi to vrací jak bumerang zpět a ve zlým.
Jinak Orry to vydrží a když táta dá na kbel lištu, tak Rockýsek nebude mít co žužlat. I když on si jistě něco najde.....

nika00
Tak koukám, že tvoje číslo bude za chvíli znát skoro každý pejskař v Praze......
Jestli ti Jimmi ještě pořád kulhá, tak ho vezmi k vetovi...mohl by mít jen nataženou šlachu, ale i něco horšího. Mně říkal chovatel, že pokud by někdy Brut začal z ničeho nic kulhat, ať hned jedeme k vetovi na kalciovku - občas se stane, že mají málo vápníku a začnou pajdat.....většinou stačí jedna inijekce a je to dobrý. A protože ty nevíš, jak byl předtím krmený, tak to může být zrovna tak tvůj případ.

Orry
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:03
- Nahlásit

brut
mnoo tak to i verim, ale ve skrytu dusicky doufam ze ne totiz vsichni jsou zvykli, ze Orry byl v tomhle zlaticko a nikdy nic hroznyho neprovedl a neznicil ale kdyz vezmu treba osmaky, tak ti mi jednou sezrali fungl novy kalhoty diky sestrence, ktera mi je namackla na jejich klec, jak jsem je mela pres zidli a taky jednou ukousali kablik od bedinek k pocitaci a ja pocitacovej debil porad nechapala proc mi nejdou a byla zoufala az potom prisel muj soused, co pracuje jako VIT a prisel na to vytahl tu snuru a rikal co to je?? a ja jen videla ty jejich zoubky na kabliku a bylo mi jasne a to jsem je vzdy peclive hlidala mnoooo...

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:10
- Nahlásit

brut
tek nejdriv brut dekuju za kompliment.se tu cervenam

jooo vcera byla noha od stolu trosku vic ozuzlana...tak sem ji nastrikala lakem na valsy aby se to ztmelilo a aby to smrdelo...no a dobry
taky sem nechala na noc svitit zelve..a jimmik byl zlaticko..nevim jestli tim svetlem bo tim lakem na vlasy

jinak k vetovi bohuzel musime jit az vyride sandy a duffynky kastraci...a taky se tak trochu bojim ze mi reknou ze to je treba DLK..

jinak prosim o radu vsechny....
cim bych ho mela krmit? zatim jsem mu koupila narychlo jen obycejny chappy, protoze doma mam bohuzel jen dietni eukanubu pro sandy a jemu to nechci davat kdyz je jak proutek...
premyslela jsem neco energy, protoze on je jak pometlo...ale bojim se aby pak nebyl pometlo jeste vetsi

Cezar
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:11
- Nahlásit

Orry
Zkoušela jsem posílat znovu. Snad dojde, napiš.
brut
Tak ti můžu napsat, že muž vzal rozum do hrsti a došlo mu, že Beníka si on sám musí také vychovat a dnes když jsem mu volala, tak říkal, že Beník za ním dolejzá a posluchá jak hodiny. On je pěkně vychytralý, ale měl smůlu, protože muž jak byl naštvaný, tak ho nechal tu noc po tom incidentu spát v předsíni. No a to na něj bylo asi dost, protože jinak právě muž mu dovolil spát v posteli. Sice si halzlík umí otevírat dveře, ale muž obývák zamkl, říkal, že ho několikrát slyšel jak se snaží dovnitř dostat, až mi ho bylo líto, ale bohužel, musíme být trochu přísní, jinak by nám přerostl přes hlavu a to není možné i když ho mám doopravdy ráda, protože je to strašnej mazel, tak holt důslednost musí být. Si fajn, že se snažíš Nice poradit. Myslím, že je to hodná žába a bylo by škoda, aby byla nešťastná.

nika00
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:11
- Nahlásit

Orry
dobryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

to nam okousala andulka zaclonu, zaves a omitku

Cezar
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:18
- Nahlásit

nika00
Já kupuje baštu u veterináře, ale bohužel nevím jak se to jmenuje, je to italské. Cézárkovi jsme kupovala seniora a pro Beníka mám juniora, ale co zbylo po Cézarkovi jsem dala sestře pro Matýska (12 let), ale jak na to příjde Beník, tak mu to vždy sežere hajzlík jeden, jinak byl také hubený jak lunt, když jsme si ho přivezli, teď už přibral 5 kg a mám strach, aby moc neztloustl. Budu ho asi muset nakonec hlídat. U Cézarka to bylo fajn, tomu jsem ani neuklízela misku, ten si doopravdy vždy vzal jen to co potřeboval a nikdy nebyl tlustý.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 107 . 108 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání