| Autor |
Zpráva |
Cezar
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:23
- Nahlásit
Orry
Všechny mladý zlatíčka likvidujou, nám Cézar okousal roh siporexu v předsíni, asi třikrát rozpáral koberec v ložnici a jako vrchol těsně před tím než mu byl rok, tak rozpáral zezadu křeslo od sedačky staré asi dva roky od shora ža dolů, já přišla domu a divila se, že je po celém obýváku lamino, když nikde žádné dostupné neměl. No divila jsem se až do té doby, než jsem vytáhla křeslo, které bylo zatažené do kuch. koutu. Pak mě málem ranila mrtvice. No ale křeslo jsem zašila, dala zády k oknu a používalo se dál.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:23
- Nahlásit
Cezar
tak to je dobry.....to jak ja mela problem ze sandy nechtela zrat, tak ted zere o sto pero...naucila si to hlidat a zrat HNED!
blby je to, ze ona musi mit dietni a on nesmi...jenze oni nechaji neco v misce a pak si jdou vymenit....to bude neco
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:28
- Nahlásit
joo holky si predstavte..
vcera jsem kupovala prepravku na kocku a jedu busem domu...
vedle me sedi naka babicka a veze si prepravku z jahod....a pta se" mate v tom zviratko?!"
ja odpovim " ne, zviratka mam doma"
babicka " aha, to ja v tom mela jahody ale ted s tim chci presejvat kompost"
ja" tak to jo"
babicka "a co mate za zviratka?"
ja " 2 psy a kocku"
babicka"a to se vsichni vejdou do te krabice?"
ja myslela ze umruuu
|
Cezar
Člen |
- Nahlásit
nika00
Vidíš to tak aspoň ochutnají vše. U nás to bylo tak, že Matýsek Cézarovu baštu nechtěl, ale Cézar mu dělal to samé co mu dělá Beník, snad proto, že si to Matýsek vždy moc hlídal, tak jak u toho náhodou nebyl, tak mu to sežral, a to má Matýsek také dietní granule, protože je alergik a astmatik.
|
brut
Člen |
- Nahlásit
Orry
Jj, s osmákama máme taky dobré zkušenosti......mojí dcerunce sežral tričko...teda ne úplně, ale nechal jen švy a pár míst na spojení....to byla legrace....byl moooooc rychlej a teď si oblečení raději oba uklízí........
nika00
Já bych mu koupila nějaké granule ve střední třídě, ale energy bych zatím nedávala, i když je jak šídlo. Zkus něco junior a uvidíš, co to s ním udělá. Asi mu nebude vadit žádný druh, tak něco vyber třeba v menším balení a pak dokup větší, až se osvědčí......jinak zítra by na výstavě taky měli mít granule a občas bývají levnější než ve zveráku nebo u veta. Nebo k nim dávají bonus ( menší balení, hračka....).
Cezar
Tak to jsem moc ráda, vypadá to, že budeš mít trochu klidnější víkend. Ono občas stačí pány trochu popostrčit ( i když beník popostrčil o něco víc ). Jsem zvědavá, co budeš v úterý vyprávět.Důslednost musí být, ale i láska a tu podle všeho máte oba na rozdávání.......myslím, že Beník to moc dobře ví, jen to prostě zkouší....
Nevím, jestli jsem fajn, ale děkuji za kompliment. Moje děti občas říkají, že jsem pěkná ježibaba, ale nemám ráda jakoukoli nespravedlnost a ubližování....a nika je opravdu fajn holčina ( taky bych chtěla, aby ta moje potvůrka až doroste, byla taková).
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:33
- Nahlásit
brut
no nevim co vybrat.... pro plan? jinak co je stredni trida? ja znam bud ty nejnizsi nebo ty vysoky...
na vystave se plati jen v hotovosti vid?
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:33
- Nahlásit
Cezar
dekuju, fotka uz dosla je prekrasny!! verim, ze to byl uzasny pesan!!!
tak to byl teda pekny cislo..to by mel slyset tata on si mysli, ze kdyz je v tomhle orry andilek, tak musi byt i Rocky....ale kazdy jsou jiny...a oba uzasny
nika00
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:35
- Nahlásit
nika00
jj, babičky jsou príma...
.u nás je jedna sousedka a ta pokaždé, když mně potká, tak říká: děvenko, dávej na sebe pozor, tady jsou lidi zlý. Až potkám tvoje rodiče, tak jim to musím říct...tak velkého psa, tak mladému děvčeti.....a babča odchází, vrtí hlavou. Když to udělala poprve, tak jsem se snažila ohradit, jenže bezvýsledně, pak stejnou větu opakovala před mýma dětma a ty si potom klepaly na čelo s tím, že chudák paní už špatně vidí....no a naposledy svojí řeč předvedla včera večer před přítelem, tak ten se jen usmál, ale celý zbytek večera si mně dobíral.
Myslím, že až mně zítra uvidíš, tak pochopíš, že jako holčička opravdu nevypadám.....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:37
- Nahlásit
nika00
Střední třída je finančně míň náročná 800 - 1200,- Kč. Jj, na výstavě se platí hotově.
|
Orry
Člen |
- Nahlásit
nika00
my jsme spokojeni s tim chicopee..neni tak drahy a hodne lidi ho chvali...orry ho miluje a to vetsinu casu byl na pedigree, ktere mu taky smakovalo, ale je hodne slane...
brut
jiste ze jsi fajn..to se pozna
|
nika00
Člen |
- Nahlásit
brut
jejda.....to bude blby....tady rikam cauuu brut...a pak te uvidim a reknu..je dobry den
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:43
- Nahlásit
nika00
tak rekni achooooooj a nebo muzes stekat to je neutralni
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:44
- Nahlásit
Ahoj holky,nestíhám,tak jdu aspoň pozdravit.
brut
Dík za mejlík.
nika00
Nic nepokazíš třeba K9,AKANOU,ANKOU,CHICOPE.Ale jestli je fakt nějaký slaboučký,tak já bych na něm nešetřila a koupila pro začátek ROYAL CANIN,nějaké malé balení pro štěnda,ale tam je třeba vybrat podle velikosti psa. Po něm se ti zpraví a pak už může cokoli,jak píše Brut.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:46
- Nahlásit
žofka
on neni zas takovej hubenour....zebra sou dobre citit ale videt nejsou..vet rikal ze je dobre ziveny..ze to neni sice tlustoch ale ze je ok
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:48
- Nahlásit
nika00
Tak to je dobře,tak si kup něčeho třeba jen 1kg na zkoušku,vyber z něčeho,co v obchodě rozvažujou. A nebo si kup třeba 2,3 druhy po půl kg a uvidíš,co si sám vybere.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:49
- Nahlásit
nika00
A proč by jsi mě měla říkat dobrý den? Fuj, to bych si připadala pěkně stará . .....nene, hezky přijdeš a řekneš Ahoj. Jinak se jmenuju Jana.
žofka
Není zač......
souhlasím s nabídkou krmiva......taky bych mezi nimi volila
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:51
- Nahlásit
brut
tak jo
jejda to poznas i libora a ten se stydiiii no to bude neco
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:54
- Nahlásit
brut
Přeju ti úspěch na výstavě, i kdyý jsem četla to co jsi psala Žofce. Je to neskutečné jak to dnes všude vypadá, vše jen ze známosti a nebo podplacené což je hrozné. Věřím, že tovje holčina, až odezní úplně puberta, tak bude výborná, kdyť se k ním chováš pěkně. tak si myslím, že se ti to všechno vrátí.
Jinak k mužovi. Ono mu trochu déle vždy trvá než něco zapomene a vstřebá a ještě ke všemu jak už jsem psala on strašně miloval Cézárka, protože on byl fakt od 1 rokumimořádně kldné a hodné zvíře. To fakt neříkám, že to byl náš pes, ale ještě jsem snad takového psa nepotkala. A také hodně těžko prožíval ten konec, protože on mi vždy říkal, že u toho nebude moc být, a nakonec měl smůlu, protože já jsem volala veterinární záchranku domů, tak aspoň šel vedle do pokoje, ale hrozně těžce to snad ještě dneska nese a proto se snaží si moc Beníka nepřipouštět, kdyby se něco stalo, tak aby ho to tak nebolelo. Ja zase naopak jsem říkala, že budu s Cézárkem až do konce i když mě to bude moc bolet, ale já bych mu nemohla udělat, abych ho v posledních chvílích opustila. No už zase řvu. No a vždy jsem také říkala Cézarkovi, že až jednou nebude, tak si vezmu pejska z útulku a udělám mu krásný život. Muž sice nechtěl, ale vydržel se mnou jen 3 týdny, protože jsem při sebemenším podnětu brečela, tak mě vyloženě vyhnal si jet něco vybrat. Pro mě to byla ohromná náplast na tu ránu a také jsem si Beníka fofrem zamilovala, ale on se ještě furt bojí, aby znovu netrpěl, takže k Beníkovi přistupuje opatrně. No to jsem se zase rozepsala. za ty litanie se omlouvám.
|
žofka
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 12:54
- Nahlásit
nika00
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:06
- Nahlásit
Cezar
to je hrozny jak clovek prilne ke zvireti, vid?
ja te upllne chapu....me umrel ten pejsek predtim v 10ti letech a¨bylo to hrozny ale tak jinak....stejne sem ale nedokaza mit jinehopsa hned...cekala jsem 2 roky...az sem si byla jista ze to dokazu....ted mama sandynku a vim ze ona je prave ten jedinej, jakej uz nikdy nebude....obcas brecim i ted kdyz ji mam....a bojimm se toho ze jednou umre...
a pak si rikam ze sem blba....ze si musim uzivat toze ji mam a je ji jeste malo na umirani..
horsi to bylo s kockou.....nekdos i rekne pitoma kocka...ale tahle byla taky jina....navic ji bylo jen 8 mesicu kdyz ji prejelo auto....taky-kdo nevidel-neuveri...
obcas mivam stavy ze sina ni moc vzpomenu a brecim a brecim...stalo se to pred rokem....
pak sem si narychlo prinesla po pul roce duffynku snezenku...a asi mesic sem ji nedokazala prijmout....no hruza
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:14
- Nahlásit
Cezar
ja skoro taky brecim...vubec si nepripoustim, ze je Orry uz stary..on zatim ani tak nevypada a chova se porad normalka, ale stejne vim, ze me to taky muze uz potkat..moc se toho dne bojim a utesuju se jen tim ze rikam ze Orry je nesmrtelny... on tu totiz vzdycky bude..at se deje co se deje..uz navzdycky me bude provazet!!!
jinak prosim zmenit tema je patek...
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:17
- Nahlásit
nika00
Neboj já myslím, že ti Sandynka při správné léčbě a když jí nebudeš přetěžovat, což jsi myslím, že jsi rozumná žába, vydrží hodně dlouho a bude mít krásný psí život a ještě k tomu má teď kamaráda, tak jí je fajn. Víš u nás to přeci jenom bylo o něčem jiném. Už máme nějaký věk a já si na přítomnost psa doma strašně zvykla. Nejdříve jsem také měla strach, že jiného nepříjmu, ale nějak strašně rychle se to všechno obrátilo, a já si Bena vyloženě zamilovala, takže i kdyby teď můj muž dělal co chtěl, tak už bych ho nedala. Ale u něj je to spíš o tom strachu, aby se nic nestalo, protože se zatím snaží být odtažitý. On až Ben dospěje, tak to bude o něčem úplně jiným.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:18
- Nahlásit
nika00
Neboj, Libor není jediný stydlín.....já jich mám okolo sebe dost..... až je uvidí, tak hned pookřeje
Cezar
Děkuji ti za přání. ...neplač, já moc dobře vím, jak to bolí a taky jsem si vždycky myslela, že pokud to jen trochu půjde, tak u toho konce nebudu. A vidíš...jak říkala moje babička: odříkanýho chleba největší krajíc.....musela jsem s Bastym, přece bych v tom ségru nenechala......a to vím, že jednou budu muset absolvovat i Denynku, protože to je moje zlatíčko a nemohla bych nebýt u ní......tak a teď pro změnu brečím já............tak zase trochu z vesela.......myslím, že jednání tvého manžela teď bylo skvělé a on pochopil, že Cézárek byl jen jeden, a tenhle uličník je jiný, ale taky skvělý.....takže vše nakonec dobře dopadne.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:20
- Nahlásit
Cezar
to je jasny....
takze menime tema.....at je veselo
Orry
co ze ma sarax za psa??
|
Cezar
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:22
- Nahlásit
Orry
Máš pravdu je pátek a před náma 3 dny volna i když neslibují moc hezké počasí, ale to neva. Hlavně když se člověk může věnovat tomu co ho baví. Ale ještě akorát jedno, kdybyste viděli jaký Cézárkovi udělal muž hrobeček, tak by jste teprve viděli, jak ho miloval. leckterý člověk by mu ho mohl zvidět. Sice si někdo třeba o nás pomyslí, že jsme blázni, ale pro nás to byl člen rodiny. Jinak toto téma fakt opouštím a moc se těším za tima svýma chlapama.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:23
- Nahlásit
Cezar
jeste teda reakce....bylas nekdy na psim hrbitove v bohnicich???
nektere hrobecky jsou lepsi nez na normalnim lidskem hrbitove....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:24
- Nahlásit
nika00
Sarax má malinkou stafordku a kříženečka - ale nádhernýho...
|
Orry
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:26
- Nahlásit
nika00
americky staford terier, takovy upir
Cezar
jj hlavne kdyz budu cely den s tema co taaaaaak moooooc miluju a jeste ke vsemu budem v lese na srubu s krbem
vubec nejste blazni..je to krasne...
holky, musim na postu..tak zatim pejskarky moje
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:28
- Nahlásit
holkyyyyyyyyy holkyyyyyyyyyyy uz mi upravili heslo a muzu pridat fotkyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 28 Dub 2006 13:28
- Nahlásit
nika00
hurááááááá
|