| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:41
- Nahlásit
Zuzana T
jen ta cena!
no a to si vem, že mu člověk kupuje takovéhle drahé krmení a náš miláček se pak může utlouct po takových kvalitních žrádlech jako je Bono nebo Pedigree (dostaly jsme nějaké kilové pytlíky jako vzorky)
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:52
- Nahlásit
Zuzana T
dle informací chlupaťáků dostal Chipsy Výborná 4. No já nevím, mě to nenadchlo tak nějak všeobecně, ty vztahy mezi lidma byly dost drsný. Děsně se tam pomlouvali a drbali si psy
To je takhle všude?
Jumi
mrtvolka to byla chvilku, ale večer se ještě musela pomordovat s Jackounem a dneska už je z ní zase rošťanda Sem jí toho nějak moc neplánovala, ono to spíš vyplynulo ze situace, ale je šikovná, to jí musím nechat. Akorát, že dělala, že vlastně neví, co je chodit u nohy, ale tak to jí pro včerejšek odpustím, když přežila ty ostatní útrapy
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 19:56
- Nahlásit
ko4ka
To je takhle všude?
to je tak asi všude, kde o něco jde...to je holt lidská ta povaha. Vždycky se někdo takový najde, ale to neznamená, že takový musíme být i my
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 20:07
- Nahlásit
Jumi
ale to neznamená, že takový musíme být i my
s tím naprosto souhlasím
Já se zase pro dnešek odmlčím, půjdu na chvilku zase sednout ke stránkám, abych je už konečně dodělala. Tak dobrou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:07
- Nahlásit
ko4ka
jo jo,občas v kruhu neběhá pes,ale ctižádostivost pánečka.
Chceš-li si výstavu užít,ber ji jako hru,jinak buděš pořád naštvaná.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:13
- Nahlásit
Holky víte co jsem se včera dověděla? Že Konopiště prý bude dvoudenní, aby se to stihlo a nenatahovalo do večera jako loni. Jinak já byla na té akci a potkali jsme se tam mimo jiné se Saliny bratrem. Krásnej a moc hodnej, hrál si s Borgem...
Na webu G.Lahodové už jsou výsledky LR z Brna. Máte je někde vy?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:16
- Nahlásit
Ketrin
Ahoj,bohužel nemáme,vím jen dílčí výsledky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:18
- Nahlásit
Ketrin
dvoudenní Konopiště- to je jako u KCHLS.Jenže tam jsou to 2 samostatné výstavy.Jak chtějí rozdělit jednu výstavu na dva dny- to je blbost.Vítězové tříd se soboty pak přijedou v neděli?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:30
- Nahlásit
Zuzana T
Nevím, jak to chtěj udělat. Jedině snad rozdělit podle plemen... Já stejně nepojedu, tu sobotu jsou tady ZV, mám to skoro "za barákem", tak tomu dám přednost. Momentálně se mi pro Borga zdají zkoušky smysluplnější než výstava
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:32
- Nahlásit
[b]Ketrin[/b
Když uděláš ZV,tak už OVVR nejsou nutné k uchovnění?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:35
- Nahlásit
Zuzana T
Na OVVR půjdem předtim. Ale asi by nebyly nutné, protože na ZV podle nových řádů je 2x aport (marking a kachna z vody).
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:39
- Nahlásit
Zuzana T
Jo četla jsem si ta nová pravidla k OVVR, ale asi jsem to pochopila jinak - teda já to chápu tak, že když mi to nedá do ruky ale flusne na zem tak je to celkem za 1bod a né o 1 bod méně...
Ketrin
rozdělit jednu výstavu na dva dny - to je vážně zvláštní nápad ještěže mě místo toho čeká pan hrabě!
Od toho pátečního focení jsem na výstavnictví nějak zanevřela
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:43
- Nahlásit
Jumi
Od toho pátečního focení jsem na výstavnictví nějak zanevřela
ale sobotní to vylepšilo né?
Ten aport z vody za 1 bod je když to pes flusne do vody a ty na aport dosáhneš a vyzvedneš ho sama z vody s nohama na suchu/.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
no kdyby jsi přeci jen ztratila nervíky,tak se proběhnu s Bernášem já.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:49
- Nahlásit
Zuzana T
ale sobotní to vylepšilo né?
ále ono mě to zase přejde - jen to budeme muset zase vážně cvičit, ale do května času dost!
1 bod je když to pes flusne do vody a ty na aport dosáhneš
jo aha! Tak to by mě ani nenapadlo jít to lovit do vody sama to jsem nějak předpokládala, že to je za nula, když to nevytáhne ne souš! Tak to už teda musíme dopilovat jen chůzi na vodítku a měli bychom to nějak spachtit!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:55
- Nahlásit
Odkládá-li pes aport po vystoupení z vody, je mu úměrně snížena známka z výkonu. Pes který po vystoupení z vody uvolní úchop a opraví si jej, nesmí v žádném případě zvedat hlavu a čekat na povel. Učiní-li tak, může vůdce bez vstoupení do vody rukou dosáhnout, je hodnocen známkou 1.
To buď psal nějaký ehm...no ne asi češtinář a nebo jim vypdl kus věty!
tak se proběhnu s Bernášem já
no uvidíme! Vy pak vyhrajete a mě bude mrzet že nejsem slavná společně s náší kunou
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:56
- Nahlásit
Jumi
Psala mi Eva H.,Bernáš se jí líbí,prý se velmi zlepšil,hubený není a je hodně na tátu jen hlavu má namíchanou.Na té jedné fotce to vypadá,že má strmé zadní úhlení - vím o tom,fotila jsem z blbého úhlu a Bernáš se našponoval,ale má tam pěkně klenutou šíji a mě bylo líto si tu fotku nedat na stránky.Snad nás konkurence nepomluví
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 21:59
- Nahlásit
ale jediné naše štěstí je, že na těch OVVR není odložení to bychom na ně mohli leda tak až za pár let! Pořád to pilujeme, ale ten holomek není schopen chvilku někde ležet aniž by mě nešel hledat!
I doma ve svých zítřejších 10ti měsících se se mnou pořád přesunuje po bytě
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 22:01
- Nahlásit
Zuzana T
že má strmé zadní úhlení
Vidíš tak když si to zmínila takhle - tak já se tě právě chtěla zeptat, že jsme s Petrem včera porovnávali ty tvoje i naše fotky s jinýma psama a že nám přišlo, že to úhlení zadních nohou má divný...
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 22:07
- Nahlásit
Zuzana T
hubený není
já si nemůžu pomoct, ale podle mě je to vážně hodně tím, že má ty štěněcí a ne LB - Libuška mi to říkala, že při jeho postavě mu rozhodně nemám dávat LB a přejít na normální štěněcí...možná je to náhoda, protože mu i začal sílet hrudníček, ale mě příjde, že je to vážně tou lososkou...
Akorát se nás furt někdo ptá TO JE FENKA? už mě to štve asi mu na hlavu nalepím ceduli JSEM PES!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 22:25 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Jo určitě ta štěňečí je v tuhle dobu ta správná volba.
Strmé to je,to jsem viděla hned.Možná tu fotku z webu smažu a příště si ho vyfotím líp,není všem dnům konec.
A znovu jsem sledovala profil hlavy- má rysy i po Cathy- máte pravdu.
Tak dobrou....
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2007 22:39
- Nahlásit
Zuzana T
má rysy i po Cathy
no Petr tu nad tím bájil celý středeční večer jak je celá mamča! (znáš jeho slabost k něžnému pohlaví )
Možná tu fotku z webu smažu a příště si ho vyfotím líp
Já bych to zase tak nedramatizovala! Měla si důvod ji tam dát, tak ji tam nech! Kdo bude chtít pomlouvat, tak si vždycky něco najde a ještě řekne, že si ji smazala, že něco tutláš...znáš to Ať si ostatní myslej a říkaj co chtějí!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:18
- Nahlásit
Jumi
Míšo, kde kupuješ pro Thorina ten přípravek na klouby? a jak se to přesně jmenuje?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:37 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit
Zuzana T
Jumi
Holky, ještě než se pochlubím našimi sobotními výcvikovými úspěchy
Co je to to strmé úhlení???? Jak se to pozná, odkud kam to vede... nějak tomu termínu nemůžu porozumět.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Jumi
Objednala jsi nějakou tu kosmetiku,napiš jak ti mám dovalit penízky?
Tak doufám,že tě to s Bernášem nečeká - včera večer volala Alena od Ashleye,že ho asi vykastruje sama,že už 14 dní vyvádí po fenách a nejen po nich. Ptala se mě kdy to zkončí- to tedy nevím,já mám fenu. Chce jet ještě na výstavu,tak doufám,že si Ashley své mužství ještě zachrání.Už to má ale nahnuté...
No a v pátek to Bartovo dobrodružství?!?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 10:49
- Nahlásit
Karol
Strmé úhlení je když ty zadní nohy jsoujako by stál na špičkách- není patrné pěkné zaúhlení jak u kyčle,tak u kolena.Některý jedinec to má genet.dané a některý,jako teď Bernáš se ve vývinu všelijak mění- on momentálně špulí zadek a tím má to úhlení strmější.Kdyžse při postoji neuvolní a ustrne,tak to blbě vypadá.Ono ho to zase přejde,protože ještě před měsícem měl úhlení výborné- to víš,náš malý koníček.
Jinak nazdárek,kde se couráš,máš absenci.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 11:06
- Nahlásit
Zuzana T
Aha. Dík za vysvětlení. Tak to asi nemáme.
Nazdárek,
no, když my měli takový nějaký nabitý víkend. V sobotu jsme kromě různých úklidů vyrazili na Lhotu koupat Bondíka, protože bylo nádherně. A tak pokusně jsme chtěli udělat aport z vody, jestli to jako půjde nebo nepůjde - v tom případě bysme s tím počkali na odbornou pomoc, abysme to nepokazili.
Ale ono to šlo - Bondík asi napotřetí pochopil, že nejdřív předat a pak oklepat, a tak se stalo, že to naše zvíře vyleze z vody, předá s předsednutím (zkoušeli jsme asi metr od vody), pak si vzorně stoupně vedle pánečka a k velkému nadšení obou se oklepe A to předvedl asi 5x, a ještě toho neměl dost - děsně ho to bavilo, ale to asi není divu.
Takže my jsme naprosto nadšený a rozhodně se radujeme víc než ze dne strávenýho v hnusný hale v Brně
A včera jsme ještě byli na výletě v Českém Ráji (Drábské světničky a okolo), jen nás bylo 6 lidí a jenom jeden pes, tak se to sice Bondíkovi líbilo, ale rozhodně vzpomínal na Bernáška a říkal si, o kolik by to bylo lepší - a my jsme mu zas vysvětlovali, že s Bernáškem by zrovna tenhle výlet nejspíš ani jeden nepřežili - protože těch příležitostí skočit ze skály tam je fakt trochu moc.
Jinak Bondík teď právě olizuje rýži s tuňákem, vašnostovi už ani to nejede, tak jsem ho právě přistihla, že to jen olizuje
Dostane ale brzo jehněčí granulky a o ničem se s ním nebude diskutovat.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 11:10
- Nahlásit
ko4ka
To jsem taky ráda, že jste to s Chelsinkou tak pěkně zvládly. Dobře,žes nevystavovala, začínat v hale by asi nebylo dobrý
Jojo, ty vztahy mezi vystavovateli jsou fakt někdy ošklivý. Upřímně ti budu gratulovat, až jednou jako vystavující dokážeš neříct křivého slova o pejscích okolo. Já už jsem tu možnost propásla - v zápalu boje se člověk prostě neudrží a někdy mu to prostě ujede...
Nebo vy jste na tom holky líp? Zuzana T Jumi
Ono je to fakt těžký.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 11:27
- Nahlásit
Karol
ne nejsme nejspíš,každý vidí svého miláčka nádherného.
Kritické slovo utrousíme všichni,ale jde o to jestli je to jen neškodný komentář nebo ....
Já už teď moc nevystavuji,ale s Cathy jako mladší jsem se účastnila poměrně často.Cathy v té době měla celkem úspěch a bylo běžné,že jsme si ti 4 v pořadí podali ruce a navzájem si popřáli.Také jsme tleskali a gratulovali vítězům výstavy,dneska se to vytrácí.Asi to není problém jen psích výstav a le lidského chování všobecně. Gut Jarkovský by zaplakal.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:06
- Nahlásit
Ahoj holkýýý!
Karol
Tak to je Bondík vážně kabrňák! My to budeme zase muset někdy vyzkoušet, teď když už začínáme mít alespoň špetičku rozumu!
Koukám, že kluci spolu komunikují na dálku - bernášek totiž včera v Šárce o skoku ze skály asi uvažoval jsou vážně místa, kde B+B pohromadě být nemůžou My v ale potkali tak 6ti měsíční ohařku a ohaře Bernášek moc rád - ty jsou dostatečně rychlí, i když tahle byla až moc i na Bernáše!
Nebo vy jste na tom holky líp?
No já bohužel nee a na dosmrti si budu sypat popel na hlavu, jak jsem tu pomlouvala Chunnyho - představa, že jsme 4. my a někdo takhle mluví o bernáškovi - no bylo to ode mě prostě hnusný a zařekla jsem se, že vícekrát se to nebude opakovat!
Zuzana T
Objednala jsi nějakou tu kosmetiku,napiš jak ti mám dovalit penízky?
No šampón jsem objednala hned s granulema, takže mi ho snad zítra Evča doveze...no a pak následovala ta přednáška o potřebě kondicionéru, ale na ten jsem si vzala čas na rozmyšlenou, že se jako domluvím s tebou...tak ten jsem teda neobjednala a tenhle měsíc už ani objednávat žádné psí věci nebudu. Peníze se nějak dohodnem, to nespěchá, třeba mi je ani dávat nebudeš a vyměním půlku šamponu za kus kondicionéru
|