Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:09
- Nahlásit

Jumi
Míšo, kde kupuješ pro Thorina ten přípravek na klouby? a jak se to přesně jmenuje?

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:14
- Nahlásit

Karol
Jinak Bondík teď právě olizuje rýži s tuňákem, vašnostovi už ani to nejede, tak jsem ho právě přistihla, že to jen olizuje
Dostane ale brzo jehněčí granulky a o ničem se s ním nebude diskutovat.

hmm tak koukám, že jste na tom teda hůř než my! To my rejžičku můžem - my vlastně nežereme akorát granule, vše ostatní bernášovi jede!
Tak také chystáte tvrdý argument - jehně! Nám by mělo zítra dorazit - tak jsem zvědavá - info, že Dorča se v něm alespoň nípe mě moc nepovzbudilo!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:18
- Nahlásit

Jumi
Podle Evčina popisu je nípání v jídle u Dorči běžný způsob konzumace potravy.Takové to u vás není,on je asi po paničce.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:19
- Nahlásit

Jandula
Máma my to nosí z práce - pracuje v lékárně, takže se zeptej u vás v lékárně a jmenuje se to prostě pouze Celadrin...zkusim kouknout na net jestli to najdu, že bych ti sem dala odkaz, jak to vypadá!

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:23
- Nahlásit

Zuzana T
on je asi po paničce.
No to jsem mohla čekat!
Ne zrovna málo lidí my na moje stížnosti, jak je hubenej řeklo něco ve smyslu - proboha holka co čekáš - jaký pán, takový pes!

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:25
- Nahlásit

Jo a pokaždé když bernášek odejde od misky, tak mám sto chutí vzít foťák a dát vám sem fotku, abyste se taky pokochali, jaké je to prasátko granule mu padají od mordičky ještě v obýváku a nedej bože když má rýži! To je pak celý byt zralý na generální úklid!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:44
- Nahlásit

Jumi
Že bych mu koupila takový ten umělohm.brindáček s " okapem",co se dává batolatům ,když se krmí sama.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 12:52
- Nahlásit

Jumi
Jinak gratulujeme k dožitým 10ti měsícům života.Doufám,že už ho přešly sebevražedný pokusy a bude jen krásnější,chytřejší a rozumnější- jedno v jakém pořadí.

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:00
- Nahlásit

Jumi
díky

je to ono?

http://www.lekarnasever.cz/Obchod/Obchod.dll/ZBOZI D?IdSession=bgtkylcvj7lcyta92mj8r&IdZbozi=53413&Hl edNazev=&HledPDK=&HledPopis=&HledQS=celadrin&IdPag eHledZboziS=1

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:26
- Nahlásit

Jandula
Jasně jasně! To je ono - jen my neměly balení s krémem ale s MSM, ale to je asi dle toho jakou mají zrovna akci!

Zuzana T
Děkujeme děkujeme krásnější,chytřejší klidně oželím, někdy je chytrý až moc, ale to rozumnější bych vážně uvítala!

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:37
- Nahlásit

Jumi
a kolik toho Thorinovi dáváš? Abych Sáru nepředávkovala... Já jsem sice s GAG tabletama spokojená, ale leze to hrozně do peněz, balení stojí přes 2000.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:50
- Nahlásit

Jandula
Jednu tabletu denně, ale Sáře by asi stačila půlka...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 13:51
- Nahlásit

Ahoj, koukám že jste měly zajímavé téma-mezivystavovatelské rivality nutno dodat, že někteří vystavovatelé si o uštěpačné poznámky takřka sami říkají tím, že dávají okázale na odiv, jak jejich psům ti ostatní nejsou hodni ani čuchnout k zadku A pogratulovat v kruhu vítězi-to se snad dělá pořád, ne?
Já jsem v sobotu někde vyštrachala srnčí kůži (sbalenou a smotanou, dávávám ji na konec barvy) a Borgo když ji viděl, tak tak jásal, že jsem neodolala a natáhla mu s tím kraťoučkou - no ani nemůžu říct vlečku.... vlečičku, asi 30 m. Ale měl děsnou radost a pěkně po tom šel.
Karol - ten aport z vody - bezva.

Jandula
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 14:03
- Nahlásit

Jumi
Tak to je super, i to dávkování - GAGu jsem dávala 2 tablety denně, takže balení bylo za chvilku pryč...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:11
- Nahlásit

Ketrin
kdy jsi naposledy vystavovala?
Borgo bude v Albeři za Hujera,stejně jako Bondík,to se mají moji zlatí béčka na co těšit.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:36 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Zuzana T
Borgo bude v Albeři za Hujera,stejně jako Bondík,to se mají moji zlatí béčka na co těšit.
my také máme oblasti, kde naprosto vynikáme a chlapci by se od nás mohli ledacos přiučit! Někdo holt musí být "Hujer" na lumpárny né!

Jinak tvé přání ohledně sebevražd se nemá naplnit!
Dneska se kluci honili po té cestě pod školou Bernáš samozřejmě děsně metelil a lítal ze svahu dolů a zase nahoru, když jsem si všimla že skočil na něco divného - poměrně nově vypadající obří kuchyňský nůž (takový ten z hororů) tak volám na Petra ať se jde ke mně podívat, co to tam dole leží, načež se bernáš rozběhl a skočil zadní nohou na ten nůž znova, čímž ho kousek poodsunul a bylo vidět, že je tam ještě jeden takový a prádelní šňůra - no Bernášovi se nic nestalo, ale je to jak z hororu co!? Dva obří kuchyňský nože a prádelní šňůra pod náspem! A to jsem se o víkendu koukala na Mlčení jehňátek... ještě, že do lesa chodím jedině se psem - alespoň se nemusím bát - hlavně když jsem se včera ve své encyklopedii psů dočetla, že se GR často používají k hlídání (LR je oproti tomu pes lovecký)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 18:42
- Nahlásit

Jumi
Ježkovy oči!
Od hodné Martinky J. jsem dostala naskenované výsledky z Brna - chceš? Je to 7 mega!

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:00
- Nahlásit

Zuzana T
kdy jsi naposledy vystavovala? V září 2006 v Brně-Borgouše v dorostu. A předtím.... eeehhhh... asi o rok předtím Ramba v Ml.Boleslavi.
Jumi Hrůza aspoň že máš toho hlídacího psa kdyby aspoň ohlídal sám sebe, že.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:00
- Nahlásit

Zuzana T
díky - ale asi to oželím a počkám si až to někdo někam sesmolí...myslím, že Ivča co dělá ZR se po tom scháněla aby to mohla pověsit na ZR...

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:04
- Nahlásit

Ketrin
kdyby aspoň ohlídal sám sebe, že.
člověk by takhle mladého pejska neměl přetěžovat přílišnými nároky!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:07
- Nahlásit

Jumi
OK,tak alespoň,že polobráška z Dražovského hájku byl v mladých z 15 psů výborný/ jeden ze sedmi/.Mimochodem,to jsou bývalí zájemci o Bernáška,pak chtěli více světlejšího psa,tak si vzali tohohle od Marcely Zourkové.
Ketrin
hm,také máš delší pauzu.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:11
- Nahlásit

Zuzana T
máš delší pauzu a asi ještě i budu mít, když se tak koukám na Borgouše...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:15
- Nahlásit

Ketrin
Ale ale,já si ho budu muset někde prohlédnout,ty Borgouše pořád pomlouváš....

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:16
- Nahlásit

Zuzana T
Šmarjá panooo!!!
Někdo nám chtěl vyfouknout Bernáška ještě dřív než jsme sami věděli, že ho chcem!!!
Ufff - tak to je pro mě úplně nepředstavitelné, že by toho našeho raracha měl někdo jinej

Ketrin
našla jsem, že helppes pořádá takový canis kurz jaký bych si představovala a má obdobnou náplň jakou si psala ty - asi 8 dvou hod. přednášek z psychologie, fyzioterapie, veteriny atd. stojí to teda 3.000 což není málo, ale docela bych do toho šla...akorát ne asi ten jarní turnus, před státnicema asi budu mít o jinou zábavu postaráno

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:17
- Nahlásit

Ketrin
Zuzana T
ty Borgouše pořád pomlouváš....
100% souhlas - chudák pes! Doufám, že neumí číst

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:22
- Nahlásit

Doufám, že neumí číst
Takovej Hujer zas neni vlastně skoro vůbec neni Hujer, pěkně zlobí. To já vám tady filtruju jen to, co se mu povede. Si přece nebudu pomlouvat svůj odchov, žejo.

Jumi
To bude možná lepší než ten kurs co jsem dělala já, my tam měli dost té nepotřebné omáčky okolo. Stálo to přes 10 000,- už přesně nevím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 19:26
- Nahlásit

Jumi
Někdo nám chtěl vyfouknout Bernáška ještě dřív než jsme sami věděli, že ho chcem!!!
jo celé tři týdny byl zamluvený,pak přijeli,zamilovali se a o víkendu se zamilovali do bílého pejska na Moravě u Marcely.Je to dobrá kámoška,takže mi to nevadilo.Oni jsou kousek od ní,je to tak správné,protože jinak bych si co chvílí nemohla Bernáše pomuchlat.

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:18
- Nahlásit

Zuzana T
Tak hlavně, že se nakonec odmilovali
Nějak si nedokážu představit, že máme hodné spořádané štěně, které chodí pěkně způsobně po cestičkách, nežere muchomůrky, neskáče hrudníčkem na větve, nehrabe v milíčáku krátery....ale to asi ani naštěstí není mým osudem, thorin je taky divočák a vlastně i pískomilové stojí svým temperamentem za to

Ketrin
vlastně skoro vůbec neni Hujer, pěkně zlobí.
a co to znamená, jen tak pro představu, že pěkně zlobí?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:23
- Nahlásit

Jumi
co to znamená, jen tak pro představu, že pěkně zlobí?
Že to je normální, zdravé, čilé a temperamentní štěně čili např.: snaží se nakrývat svou matku, oštipuje mě když mu utírám packy, občas dělá že nezná nějaký povel který zná, občas dělá že vůůůbec neslyší, nedávno si půjčil moji rukavici a vrátil ji v poněkud pozměněném stavu.... mám pokračovat?

Jumi
Člen
# Zasláno: 12 Úno 2007 20:37
- Nahlásit

Ketrin
Tak vidíš nezlobí - jen je temperamentní a snaží se taky trošku projevit vlastní osobnost

nedávno si půjčil moji rukavici a vrátil ji v poněkud pozměněném stavu...
Tak to bernášek vrací v pozměněném stavu kde co! Lžíce na boty byla z umělé hmoty (pejskaři s umělou lžící ), tak ji poupravil tak, že při použití hrozí protržením nejen ponožky - když jsem kupovala novou tak mi prodavačka děsně lítostivě sdělila, že mají jen ty obyč kovové (umělé došly) - tak jsem se zatvářila obdobně s tím - no co se dá dělat tak si vezmu kovovou!

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání