Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:56
- Nahlásit

Zuzana T
Ketrin
no možná je to kravina, ale mě příjde, že on je děsně pohodlnej!
Už jsem o tom přemýšlela s tou zvěří...tu pouští a je to vidět, že to vezme do mordičky a je to divně obalený velký těžký a podivně se to chová...a tohle je taky velký vždycky než si to do tý tlamy narve tak mu to trvá pak ke mě běží mu to vypadne, tak dám vezmi a on to hned zase vezme a nese...no ten dummík to je taková ideální velikost...no nevim...ale neměla jsem dojem, že to pouští jako že s tím chce blbnout, ale můžu se plést a říkat blbosti...

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 21:58
- Nahlásit

Zuzana T
třeba obhájili diplomky
já původně chtěla napsat, že máme naplánováno 3+1 zkoušky

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:05
- Nahlásit

A ještě se mi dnes stala děsná věc - vařila jsem večeři a u toho přelila bernášovi granule horkým vývarem....tak jsem zrovna něco dělala s tou večeří a strčila prst do granulí jestli už nejsou horké a můžu je dát bernášovi na zem a jak jsem byla myšlenkami mimo a zblblá z toho vaření...no prostě jsem si ten prst strčila do pusy a olízla - no fůůůůůj taková děsná pachuť!!! Musela jsem to zajíst - chudák pes!!!! já už se mu nedivím, že se nad tím ofrňuje - spíš se divím, že to kdy žral! A to jsem měla prst jen od té vylouhované vody - tak jaká musí být ta granule!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:27
- Nahlásit

Jumi

Walda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:35
- Nahlásit

Jumi

Ty jsi nikdy neochutnala granuli? Podle mě jsou na lidská měřítka spíš bez chuti, než co jiného.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:42 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Walda
ochutnala jsem suchou granuli, když byl náš starší pes malý....ale ne vylouhovanou lososovou proplanku a řeknu ti ta bez chuti teda rozhodně není!!!!
nevím jak tu chuť popsat byla taková rybová, ale divně....no hnus! bléééé

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:46 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Jumi
nepátrej po chuti,stejně to žrát musí.
Jo mrkni na krmivo ORIJEN / kanadské/- prý s ním krmí Radka Štenclová a někdo s nežravcem si to pochvaloval na ZR.
Pa a dobrou.

Jumi
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 22:52
- Nahlásit

Zuzana T
No pochvalovala si to Yvonna od Endy a ta má ke svému psovi docela dost odlišný přístup ode mne...tím nechci říct nic zlého!A pochvalovala si to tím, že když mu do toho, kde co přimíchá, tak to Endy nakonec sežere - tak to můžu zůstat u Pro Planu - do toho když kde co přimíchám, tak to Bernáš nakonec taky sežere!

Walda
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2007 23:02
- Nahlásit

Jumi

lososovou proplanku

A s Proplankou je stále spokojenost?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:10
- Nahlásit

Jumi
já mám letos naplánovány jen WTE, OVVR a ty ZV
No tak to jooo... já myslela že se chcete minimálně nominovat na MSR

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 07:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
tak vysoko asi Míša nemíří - ale kdyby někdo zorganizoval MSR juniorů ,kdo ví kolik by se Vás tam sešlo.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:07
- Nahlásit

Zuzana T
kdyby někdo zorganizoval MSR juniorů
Vidím to jako námět na další tematickou akci koloděj.cvičáku. Nebo by se moh rovnou přejmenovat Platošák.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:45
- Nahlásit

Ketrin
díky za překlad, takže jsme to dělali správně

Pro všechny :
http://www.neznylovec.ic.cz/
V provozu! Sice tam ještě nefunguje naprosto všechno, ale většina tam snad je. Prosím názory co opravit, dodat,.... však to znáte. Díky

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 08:57
- Nahlásit

ko4ka
Už ani nevím, co jsem překládala... každopádně není zač
stránky jsou pěkný - jsi šikovná - obdivuju každého, kdo to umí bez pomoci estránek apod.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:00
- Nahlásit

Ketrin
ptala jsem se na stopu vůdce u ZV
Dík za pochvalu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 09:01
- Nahlásit

Ketrin

ko4ka
dobrý

ko4ka
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:44
- Nahlásit

holky, na tý stránce, jak je vítá vás chelsea chlupaté štěstí, vidíte ten text celej nebo ho máte šouplej doleva za tím menu? U starých monitorů mi to zalejzá za tabulku, tak abych věděla jak to máte, díky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 12:52
- Nahlásit

ko4ka
ano ten nápis zalézá ta tabulku s menu stránek,to předělej,bude lepší mít nápis nahoře.Také si myslím,že ta menu tabulka je moc široká.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 13:31
- Nahlásit

ko4ka
No jo, zalejzá to tam. A to mám nový ntb, takže asi ne jen na starých monitorech...

Karol
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:02
- Nahlásit

ko4ka
Ahoj, máš to moc hezký, jsem zvědavá ještě na fotečky
A ten nápis mně teda nikam neleze - mám ho přes menu. Jeho umístění by ale i tak chtělo ještě vypilovat

Karol
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:10 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Tak naše pokusy s Bondovým jídelníčkem zcela jasně ukazují, že potřebuje pestrou stravu. To jehně ho zas přestalo bavit, takže zas nežral. A tak jsme zkusili znova prve zavržené kuřátko, a to si s radostí dal - ráno i večer. Druhý den ráno ale už zase nee, tak dostal kuřátko s trochou jogurtku a večer zas zbaštil misku suchou. A dnes ráno zas dostal jehně a snídaně už je fuč
Takže pokud takhle vytrvá, budem muset kupovat vždycky několik druhů krmení a ty snad střídat nebo co

Jumi
Co Bernášek, jak papá?
Právě jsem si říkala, že musíme zas někdy spáchat společné venčení a pohled na rozvrh mi prozradil, že není moc kdy
Snad jedině čtvrtek, to mám školu až od 4 odpoledne, tak by to dopoledne šlo. Hned zítra teda ne a příští týden máme být na horách....teda teoreticky, ale ještě pořád jsme se definitivně nerozhodli, protože bez sněhu by to asi nemělo moc cenu....ale každopádně ten týden potom bysme něco uspořádat mohly. Hodil by se ti čtvrtek dopo? Samozřejmě platí i pro tebe Zuzana T - koukám, 8.3. - MDŽ, to by se beztak mělo oslavit
Jinak mi škola začla fakt zhusta - včera 7 hodin švédštiny. Paráda

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:23
- Nahlásit

Karol
Ty mluvíš švédsky?
Já bych venčit šla s radostí,ale ve všední den mohu nejdříve v 15-15,30 hod.

Karol
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:27
- Nahlásit

Zuzana T
Právě že nemluvim
Akorát že švédštinu studuju. Jsem ve druháku, takže se učim rok a půl. V prváku jsem měla děsně pitomou učitelku, tak jsem byla i po roce skoro začátečník. Teď máme docela fajn mladýho Švéda a celkem se to zlepšuje, ale rozhodně zatim švédsky nemluvim, takže žádný ovlivňování portců v Hluboký nebude

A ty odpoledne já mám teď úplně zabitý - v takovou dobu jedině pátek, a to neni zrovna ideální den...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:37
- Nahlásit

Karol
" porotci" jak říkáš mluví většinou plyně anglicky a asi by je švédština v Čechách velmi překvapila!
Tak si pokecáme v březnu a akci.

Karol
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 14:39 - Změnil/a: Karol
- Nahlásit

Zuzana T
Já vim, že mluví anglicky....jenomže to já bych se s nima dorozuměla zase už spíš švédsky
Mluvit s nima je ale stejně myslim zakázaný, ne?

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:21
- Nahlásit

Karol
Tak mám konečně chvilku klidu!
sedím v práci - všichni ostatní už šli dom! Dneska se tu po... co mohlo a ještě mám od půl páte přednášku a pak dodělat ten po.. pokus - bůh ví kdy přitáhnu domů

Hodil by se ti čtvrtek dopo?
ve čtvrtek ráno mám aj - končím v devět na Sklce, takže by záleželo přesně v kolik a kde, ale jinak mi to vyhovuje, pátek odpo mi také nevadí a koneckonců, co takhle naplánovat nějaký společný delší výlet někdy o víkendu! Třeba víc na jaře, až bude krásněji - ale zase pak nebudeme moct drbat ty naše chlapy
Akorát příští týden ne - to tady budou jatka a každý den zpracováváme 4myši - to z toho asi budu vidět červeno - zeleně, všude samý spermie! teda jestli se neupočítám k smrti!

Co Bernášek, jak papá?
papá jak se zrovna vyspí - předevčírem sežral docela hezky obojí denní dávku, ale obvykle je to tak ta vrchovatá Purina odměrka - vetka se docela děsila, že to je teda dost málo, ale on ti pořád přibírá a docela mu to stačí ale dělám co můžu - mezi námi pěkné kraviny - aby sežral těch 450 - 500g denně! Je to taková "zábavná" hra kdo z koho a musím říct, že moje sebevědomí touto hrou docela trpí!!!

Mluvit s nima je ale stejně myslim zakázaný, ne?
jo je - smíš odpovídat jen na jejich všetečné dotazy a to jasně a stručně...proto jsem taky pí knedlíkový neřekla, že se nemá bát, že takhle zuboženě vypadají v rodině všichni

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 16:44
- Nahlásit

Jumi
pí knedlíkový

Jumi
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:33
- Nahlásit

Uff uff - konečně domáááá!!!
A hurá uvařit véču umýt nádobí a sepisovat veledílo

Ajjajajj - bernášek právě dostal nadáno - páníček uklouznul uprostřed obýváku po granuly a nějak se mu to nelíbí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:49
- Nahlásit

Jumi
tak už jsem dala flatí štěňata na stránky- kuk.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2007 19:52
- Nahlásit

pí knedlíkový
Ha, já myslela že pí Porotkyni Knedlíkovou máme jen my u LR to jsou věci

<< 1 ... 99 . 100 . 101 . 102 . 103 . 104 . 105 . 106 . 107 . 108 . 109 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání