| Autor |
Zpráva |
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 12:12
- Nahlásit
HanuleGR
tak to jsme za brášku rádi Letos bychom už taky nějaký zkoušky chtěli složit, zrovna včera jsem seděla u netu a koukala kdy se co pořádá. Chtěla bych vlohy a podzimky, pokud se zadaří a kdyby náhodou vyšly ještě lesky nebo vodní práce, tak to by bylo úplně krásný. Už aspoň studujete poctive zkušebáky a co by jste letos šli za zkoušky vy?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 12:31
- Nahlásit
ko4ka a Hanule GR
Ahoj,jak se vede Chlupaťákům.
Tady to vymřelo po přeslici.Někdo má nové zaměstnání a nemá čas,někdo má mateřské povinnosti.
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 13:33
- Nahlásit
ko4ka
No určo bychom chtěli zkusit OVVR a podzimky a jestli ještě lesky nebo vodní, to je ve hvězdách )) Také záleží na tom kde se co bude konat, protože nepojedu přes půl republiky, protože jsem tzv. sváteční řidič (hooodně sváteční) )) Na zkušebáky jsem už koukala, ale to bych se ještě našrotila než někam půjdeme....Snad nám to letos vyjde a nenaplánuje si Charlie zase nějakou ,,dovolenou".
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 13:36
- Nahlásit
Zuzana T
Ahojky Vede se dobře, ťuk, ťuk A jak se vede vám? Nevíš prosím Tě zda se nekonají nějaké zkoušky poblíž Prahy? Co jsem koukala, tak jsou to většinou Jižní Čechy nebo jiný kout.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2008 14:25
- Nahlásit
HanuleGR
a jakého druhu zkoušky?
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 13:15
- Nahlásit
Zuzana T
ahoj,no já právě koukám, že tradiční osazenstvo se tu už nějak nevyskytuje chlupatce se vede dobře právě se chystáme na výstavu co teď bude v sobotu v Brně. Chelsucha má poslední možnost jít do mezitřídy, tak jsem toho využila a přihlásila jí. Pak 28.2. má termín kastrace a pak bych jí chtěla už taky přihlásit na zkoušky. No a červen a září s listopadem máme v plánu zase pár výstav. A jak se máš ty?
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 14:49
- Nahlásit
Zuzana T
Teď jsem koukala na kchls.cz a zjistila jsem, že Mája pořádá OVVR v Neuměřicích, tak doufám, že zvládneme natrénovat a pak se uvidí
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 15:09
- Nahlásit
HanuleGR
ahojky, a co nožky, už běháte jak srnky? Já jsem s Andym byla minulý týden na kontrole (po 4 měsících od artroskopie) a Andy je od tý doby jak smyslů zbavený a pořád běhá a běhá...dokud nezasáhnu s vodítkem. Taky už se těším, až se zase do cvičení pořádně obujeme Ovvrka sme sice stihli ještě před problémy s nohama, ale myslím,že nám neuškodí si je na táboře zase zopáknout A co vy dáváte na kloubíky?
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 16:12
- Nahlásit
choco
Hojky, zatím je to OK, ťuk, ťuk Na kloubíky momentálně nedáváme nic, máme nechat pauzu, ale mám doma připravený Alavis 3, po operaci jsme dávali půl roku Nutradyl. Odkud vlastně jste? Kampak frčíte na tábor? Přeji Andýskovi ať je v pořádku!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2008 18:27
- Nahlásit
HanuleGR
Acha, nám o pauze nic neříkal...hmhmhm, jáho láduju Al.kl.výž. a singlem a pak máme přejít na něco práškoidního...My jsme z HóčoPóčo, okraj Prahy. A vy?
Snad nám to letos vyjde a nenaplánuje si Charlie zase nějakou ,,dovolenou". Jj, taky v to pevně doufám, štěněcí období si moc neužil, tak snad už by nám te´d mohlo být přáno.
NA tábor se chystáme jednak do Albeře, ale to jen budeme dojíždět na výcvik, a pak na hafbo tábor, kde taky bude kromě jinýho i lovecký výcvik, ale tam budeme mezi ohařema za takový malý exoty
|
HanuleGR
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 08:25
- Nahlásit
choco
My jsme ze Stochova, to je kousek za Kladnem, směr Rakovník
Budeme doufat, že už máme vybráno a budeme si užívat jen ty radosti
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2008 17:32
- Nahlásit
HanuleGR
Jj také jsem koukala ,že u Máji to máte nejblíže.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 09:24
- Nahlásit
zdravim ve spolek,
ani nevim, jestli jsem se k vam taky prihlasila
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 11:45
- Nahlásit
nika00
Ahoj - kdo pak je to za fešáka?
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2008 14:53
- Nahlásit
Zuzana T
moje zlata holcicka Sandulka...
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2008 23:18
- Nahlásit
Ahoj holky, tak se musím pochlubit. Chelsinka konečně zhubla a dneska na MVP Brno si vyběhala svojí první výbornou, druhé místu, titul res. cac a běhali jsme si o res. caciba, ale to nedopadlo, ale to nám nevadí, vůbec jsme to nečekali a jsme na naší blodnýnu pyšný jak blázen
Prostě jsem se musela pochlubit
Jinak Zuzko dík, že ses přihlásila, a musím se omluvit, ani jsem se nezeptala v tom shonu kdo se ti vystavoval a jak to dopadlo, vůbec nějak nemám přehled, tak to musím opoždně napravit
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 09:09
- Nahlásit
Tak jsem si na retrívřích stránkách přečetla, že má dneska Bond narozky, tak vše nej
|
choco
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 09:11 - Změnil/a: choco
- Nahlásit
Jooo a máme u nás zlaťácký štěndo v paneláku a Andyho další z mnoha favoritek A nejspíš začnou chodit do Koloděj na cvičák
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 14:22
- Nahlásit
ahoj, napadlo me udelat nejaky sraz vsech zlataku...co vy na to?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2008 15:01
- Nahlásit
ko4ka
Ahoj,no opožděně,gratualace ještě písemně.CHelska je povedená,jako její bráškové.Škoda,že nevyšlo i zdravíčko u všech,když exterier je výborný.
Já nevystavovala nic,ale měla jsem v otevřené třídě V1 CAC - Arlettku z prvního vrhu.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 06:27
- Nahlásit
všechny po delší době zdravíme
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 07:35
- Nahlásit
Dobré ráno
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 09:47
- Nahlásit
Zuzana T
jakpak se máme???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:40
- Nahlásit
hab a Archie
No vcelku dobře.Cathy obrůstá srstí a připravujeme se na krytí.Už měla hárat zač. února .Myslím,že to brzy vypukne neboť značkuje ,jako pes a ostatní se o ní velmi zajímají.
A co u Vás doma - Martini už bydlí ve svém nebo jste stále jedna velká chlupatá hromada?Jseš přihlášená s Campínem někam na výstavu?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 10:47
- Nahlásit
Zuzana T
jojo Martini už bydlí ve svém...
no a výstavy..zatím jsme rozhodnuti pro Hlubokou a Drážďany,co pak se ještě uvidí,až budem mobilní tak začnem jezdit častěji,takhle jsem odkázaná na druhé a nechci každého pořád jen otravovat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:01
- Nahlásit
hab a Archie
a co Praha,tak dojedeš sockou?
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:13
- Nahlásit
Zuzana T
Prahu jsme vynechali jsem zrovna v práci kdybych nebyla tak samozřejmě jdem mám to za rohem....i když možná jsem se přihlásit mohla,Palladium bude ještě zavřené kdo ví jak dlouho
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:39
- Nahlásit
hab a Archie
a jak se Martini má,co ta její čubička ? Viděla jsem jí na výstavě v Brně a je moc pěkná.Sice se kroutila Líbě.Š jako had,ale má pěkné proporce.
|
hab a Archie
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:44
- Nahlásit
Zuzana T
jak se má vůbec netuším,moc si nepíšem...my si doma konečně užíváme klidu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2008 11:59
- Nahlásit