Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 16:52
- Nahlásit

Karol
No právě u toho kokra páni rozhodčí ví prd a páník zjevně taky,protože kokři mají vyjímku z hlasitosti a i s nulou z hlasitosti zkoušky udělají,ale automaticky padají do třetí ceny. To je teda síla. Můžeš být ráda,že po vás nechtěli,aby Bond nadháněl a vystavoval

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 17:16
- Nahlásit

jana33
Aha , tak teď jen doufám, že to byl kokr....bylo to malý černý - může takový být i nějaký jiný španěl?
Ale zas si myslim, že o takový výjimce by věděl i páneček, ne?

I když ti dva, co tam byli s retrievrama, tak nevěděli ani co to je marking, a vůbec všichni, co tam byli, tak nemohli pochopit, k čemu ta disciplína je, když se na to pes kouká....no a že pak ta LR fenka dostala 1 z paměti k aportu, a že to teda nějaký význam má, to už si nevšímli

A čim to, že ty to máš tak načtený???

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 19:20
- Nahlásit

Karol
díky za vyčerpávající popis

Koukám, že jste o měli docela zajímavé a i se něco nového přiučili od jiných slídičů

S tím Bondíkovým flusáním je to vážně mrzutý a je pravda, že si toho člověk docela všimne, protože co jsem ho viděla já, tak ho vždycky před tím než ho vzal zpátky do mordy pečlivě oblízal a to se pak na opravování úchopu asi svádí blbě stejně, že oni si vždycky musí něco vymyslet!
Jediné co mě napadá je ho za to vždycky seřvat a co vím, že by mi platilo na Bernáše by bylo se ve chvíli kdy si to položí prostě rozběhnout a sebrat...a co mi ještě dost pomáhá je dávat aport blízko sebe a postupně oddalovat, pokud to neudělá děsná radost a pochvala a jak to udělá tak žádná pochvala nadáno a zase to dát na takovou vzdálenost kdy to nedělá a ukázat mu, že takhle je to dobře...

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 19:23
- Nahlásit

Karol
No a co první školní den?
já z toho měla málem šok - škola narvaná, po chodbách jsem se musela prodírat! Ten tam je ten božský klid co tam panuje o prázdninách
No a pak se celej den zakončil tím, že jednoho našeho člena katedry našli v laborce mrtvýho, takže panovala docela nic moc nálada...

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 20:16
- Nahlásit

Jumi
No, asi to tak nějak budem muset udělat...s tím bažantem. S králíkem to nějak nedělá. A vlastně ani nevim, co s tím bažantem vždycky dělá...prostě si ho nějak zbytečně důkladně prohlíží
Bude muset dostávat prostě világoš. Jenom na to omusíme sehnat ty bažanty. Je to blb - jak on to krásně popadne a rozeběhne se - člověk se úplně zaraduje a pak to vždycky takhle po....
Nejspíš jsme to i propásli....že jsme to včas neidentifikovali jako kravení a asi jsme při několika prvních případech fakt věřili, že si to jen přechytává...

První školní den vlastně ani moc neproběhl, protože já v pondělí nic nemám. A zítra zase neteče na FF voda, takže je děkanský volno. Tak až ve středu
Ale náhodou jsem kolem poledne ve škole byla a bylo tam u nás stejný pusto a prázdno jako skoro pořád. prostě na tý translatologii je málo studentů a žádný velký ruch. Na hlavní budeo FF to asi vypadá jinak, ale tý jsem se zatim vyhnula.

jednoho našeho člena katedry našli v laborce mrtvýho
Prosim tě! A byl to aspoň nějaký dost starý člen katedry? A co se mu stalo???

Děkujem za vzkazík na stránkách

A kdepak se nám toulá Zuzka? Oni si prodloužili víkend z obou stran???

Karol
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 20:23
- Nahlásit

Jumi
Ještě něco Začínám být polmalu ale jistě rozhodnutá s plenkama....dopadne to trochu tím zkoušením, že budu mít od několika druhů po dvou a v základu budu mít 10 zavazovacích. A chtěla jsem ti ještě dát další odkaz na obchůdek - přijde mi skoro nejlepší hajecek.cz - Maji některý věci levnější než na látkovkách a tak nějak si tam nejspíš vyberu úplně všechno. Navíc mají kontaktní adresu v Praze, tak si říkám, že si to tam možná budem moct zajet vyzvednout a nebude to muset jít přes poštu.
Ale promiň, na tebe je to asi docela malinko předčasný

Chystáte se na ty podzimky? My jsme to zas trochu přehodnotili. Sice nám v pátek došel dopis s přihláškou a složenkou na ty Jirny - ale ono to dohromady stojí 1200Kč pro členy a dokonce 1800,- pro nečleny KCHLS. My teda členama jsme, ale přijde nám to tak moc a tak nějak nehorázně moc, že tam asi nepůjdem. Na titul rozhodně nemáme a jít tam jen tak - tak to nějak teď není naše finanční kategorie. Ale zvažujem, že bysme si dali ještě jedny OMSácký, jen tak pro radost. Tyhle v Benešově stály 800,- ale říkala Evča, že ona platila dokonce jen 400,-...jen už nevim, kde to bylo...takže to jsou ohromný rozdíly, za kolik může člověk ty zkušenosti sbírat
Tak jsem se chtěla ještě zeptat, co vy jste to měli vyhlídnutý, jestli bysme se nepřidali. Ale taky by to musela být velká náhoda s termínem, Ondra má teď několik víkendů na podzim nějaký hudební akce...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 20:44
- Nahlásit

Ahoj!
Karol
Taky moc gratuluju a díky za podrobnej popis-je to zajímavý! Jsem na omsáckejch zkouškách už dlooouho nebyla...
a za vyražení při markingu bez povelu je 1 správně, bohužel... kdyby to tak nebylo, tak se Bresta před rokem nejspíš nominovala na MSR
K tomu kravení s bážou:
Borgo sice neoblízává, ale na táboře asi 2x udělal, že na konci vlečky sice ten kus hned vzal, ale tak jakože z radosti a z nadšení s ním trošku zatřepal a pak teprve šel zpátky. Radka i Jindra mi na to poradily, natáhnout kraťoučkou vlečku za nějakou terénní překážku, vypustit ho a hned běžet za ním a jak to udělá, tak na něj zařvat. On jak to nečeká, tak by se měl leknout a příště si to rozmyslet.
Zatím jsem to nezkoušela, protože to teď zas nedělá, ale zní to logicky, ne?

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 20:46 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Karol
A byl to aspoň nějaký dost starý člen katedry?
no jak se to vezme (61let) - já měla spíš šok z toho, že když jsem to zkroušeně oznamovala některým lidem..tak reagovali schodně - on se zabil - prý měl nějaké potíže a poslední dobou takové divné řeči, ale zjevná sebevražda to nebyla, takže odpoví asi až pitva...ale bylo to prostě takový děsně divný...policie, sanitka pohřebák..no raději sem šla dom.

Já právě musím tenhle rok zvládnout nějaké zkoušky, ať to mám odbyté a pak už nademnou vysí jen ta práce v laborce....

A kdepak se nám toulá Zuzka? Oni si prodloužili víkend z obou stran???
nevím kde se toulá! nějak to tu fláká, ale dneska mi volala a z práce takže si bohužel nic neprodloužila i když by to jistě brala

dík za odkaz na plenky - brzo možná je, ale jednou se to bude hodit

Chystáte se na ty podzimky?
no chystáme nechystáme - začli jsme na tom pracovat a když se Bernášek pochlapí, tak půjdem ale zatím ještě stále dělá takové psí kusy, že to na nějaké exibování někde rozhodně není...proto jsem hledala nějaké co nejpozdnější a našla jsem 27.10. klubové od RK u Plzně uzávěrka přihlášek je týden předem, takže máme dost času váhat a rozmýšlet...a podle propozic to stojí 800Kč pro nečleny - což jsme my - jsem členem jen KCHLS...

Dneska se mi povedl vážně husarský kousek spálila jsem brambory ale vážně fest - jsem zvědavá jak se mi povede navrátit ten hrnec do původního stavu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2007 20:51
- Nahlásit

Zuzka je tadýýý!
Ještě jednou gratuluji Bondíkovcům k PZ!
Já byla od čtvrtka večer u Svenečka a spola v sobotu jsme vyrazili všichni na dvě rakouské výstavy - Tulln a klubovka v krásném zámeckém parku u ST.Polltenu.Italský krasavec Monty po oba dva dny vyhrál Cajc,nominoval se na Cruft a v neděli byl BIS junior.Bylo oba dva dny krásně a trávili jsme výstavy s prima přáteli.Prostě super víkend.
Jo a Ketrin gratulkáááá k pěknému umístění na KV RK.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 08:37
- Nahlásit

Karol
No malý černý asi nic jinýho než kokr bejt nemohl. U těch kokrů to vím,protože pro ně jednak mám slabost (první pes byl kokr) a taky mám dost známejch,jak mezi chovateli,tak majiteli kokrů a zrovna o tomhle se dost vedli debaty,jestli je to správně,protože to do řádů dali právě proto,že většina kokrů nebyla schopná složit zkoušky,protože vypadávali na hlasu. Takže se vedla diskuze,jestli jsou takové ústupky správné či ne. Ale vím,že jedna známá,když dělala s kokrem PZ,tak to tam rozhodčí taky nevěděli,ale ona na to byla připravená a vytáhla z kapsi řád a omlátila jim ho o hlavu

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 08:56
- Nahlásit

Dobré ráno!

Ketrin
Děkujem.
A dík za typ. To určitě vyzkoušíme....jestli to teda půjde. On to Bondík plive jen když je cesta zpátky dostatečně dlouhá
Taky bych mohla číhat někde v půlce cesty já. No, budem to muset nějak vymyslet...

Zuzana T
Děkujeme!
No, Monťas je teda frajer...pěkně se mu dařilo. A jaká byla v Rakousku konkurence? A jak silně byly třídy obsazeny? V juniorech to asi bylo maso, že jo?

jana33
Aha, ale Ondra teda tvrdí, že se tam o tom bavili, že to tak bylo v řádu dřív a teď už to tam po těch změnách není. Tak nevim, jejich řády zkoumat nebudu. Snad vědí, co dělaj

Jumi
Tak v 61, to byl podle mě mladík! Naši právě oslavili šedesátiny a zvlášť taťka je teda v nejlepších letech

Aha, ty podzimky jsou klubový...no, tak do toho se nám právě zas tak moc nechce. A konaji se na Ondrovy narozky, tak to nechám na něm A on bude možná spíš chtít jet slavit do Varů, jak ho znám...
A že by stály tak málo pro nečleny??? Není tam pak ještě poznámka o tom, kolik se doplácí na místě? Ty klubovky KCHLS stojí 600,- složenkou, ale pak ještě 250,- za zvěř a 350,- za honitbu na místě ...nebo možná naopak, to je fuk. Každopádně ve výsledku 1200,- A že by ještě pár stovek za střelce?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 09:43
- Nahlásit

Karol
V Rakousku bylo 12 a 11 psů v mladých a nejvíce je již tradičně v otevřené tř.kolem 20ti,nejméně v pracovkách 1-4 jedinců.
Úroveň vysoká - přijeli známí chovatelé,Rak.,Belgie,Itálie,Slovinsko,Německo také něco z Čech - my ,Flamingovci a Craze a Remešovi ze Slovenska.Monťas je fakt šoumen,ale začíná stále více pokukovat po holkách,tak je to s ním někdy složitější - znáš ten slintající vykulenej pohled?

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:31
- Nahlásit

Zuzana T
znáš ten slintající vykulenej pohled
Jojo, i když Bondík je zatim spíš umírněnější a pokud fenka vyloženě nehárá, tak hoto zas tak nebere. Za to když narazí na háravý čurání, tak to se nemůže odtrhnout a pak se mu ještě několik minut hrozně chvěje jazyk a tečou mu z něj sliny. Chudák, vdžycky se mu smějem, tváří se u toho jak jelito

No a 11 a 12 psů v mladých....to teda pořád nemůžu pochopit, proč zrovna na těch pitomých výstavách, kde jsme byli my, jich muselo být 35 a 22 nebo kolik

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:35
- Nahlásit

slintající vykulenej pohled tváří se u toho jak jelito
Borgovi se na výstavě děsně líbil jeden pes - soused v kruhu. Zřejmě měli doma háravku. Ale on ani neslintal, ani nekoukal blbě, nýbrž na něj toužebně pískal, hravě dorážel a hlavně-nádherně stál!! - na rozdíl pak od předvedení, kde dával najevo jaká je to bezmezná otrava -- škoda že místo rozhodčí tam nestála voňavá fenka!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:39 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin
,Borgoušek je také číslo.
Kdy jdeš na sono s Brestou?

Karol
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 10:51
- Nahlásit

toužebně pískal
To mi připomnělo, jak Bondík nedávno ze spaní zpíval
Žádný psí vytí, prostě fakt to znělo jako by si Ondra začal v kuchyni zpívat. Než jsem tam přiběhal, bohužel Bondíka probudil, protože to prý vypadalo na nějaký hrozně zlý sen...

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 11:03
- Nahlásit

Karol
Bondíka probudil, protože to prý vypadalo na nějaký hrozně zlý sen...
tak to znám - taky Bernáška budím, když se bou celej mele a kňučí! chuděrka co kdyby se mu něco zlého zdálo ale on mnohem častějc vrčí a ňafe

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 11:25
- Nahlásit

Zuzana T
Za týden....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 11:32
- Nahlásit

Ketrin
uf,to je nekonečné čekání

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:10
- Nahlásit

Zuzana T
no, a ona ani nic moc nenaznačí...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 12:48
- Nahlásit

Ketrin
potvůrka!!!
Nevíš,jak dopadla malá Sofie od Strýců na klubovce?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 13:15
- Nahlásit

Jsem musela chvíli přemýšlet, koho myslíš....
Mám pocit, že VN2... ale stopro to nevím!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 13:37
- Nahlásit

Ketrin
dík,ale její pravé jmeno si nepamatuji.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 13:41
- Nahlásit

A ví někdo,jak dopadla Evča s Dorkou?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 13:46
- Nahlásit

jana33
ve tř. otevřené - CAC

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2007 13:51
- Nahlásit

Zuzana T
Jak holka začala bodovat moc jim to přeju

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2007 19:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Dobrý večer,
teda to je mizérie,musela jsem hledat náš pokec mezi zapomenutými tématy.
Jak se vám všem vede?My
jsme vyrazili na chatu s cílem najít co nejvíce hub,ale ouha! Letos mě bůh hub zřejmě za něco trestá.Vždycky když vyrazím do lesa,tak buď ještě nezačaly nebo už přestávají růst.Navíc jsem si přivodila děsnou rýmu a kašel,takže jsem na ně přes uslzené oči ani dobře neviděla.No něco jsme s Petrem našli - on více - potupááá -tak teď vařím kulajdu a zbytek
suším.
jo a Jumi
nejdou ti stránky

Jumi
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 21:42
- Nahlásit

Zuzana T
uff - co mě lekáš, vždyť jdou

jinak já makám jak šroub a na novém pracovišti mi na nějaké surfování nějak nezbývá čas...k tomu mám ještě spousta práce na starém pracovišti, kterou nějak nestíhám

no a doma po večerech se pak věnuji domácnosti a skoromuži - v sobotu mi odlétá tak si ho užívám

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2007 22:17
- Nahlásit

Jumi
No ještě dopoledne ti nešly,fakt.
Jo jo zlaté studium,co! Tak se drž a moc to s tou mladickou zapáleností nepřeháněj.
Pozdravuj kluky.
Jo a po dlouhém domlouvání a přeobjednávání jedou s Bončou 22. na rtg!!!

Ale kde jsou i ostatní členové váženého goldenního pokecu- Ketrin,Karol,Jana,Ko4ka a td atd?

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2007 08:32
- Nahlásit

Hlásím,že jsem byla od čtvrtka marod,sklátila mě viroza. Ale v neděli jsme byli na cvičáku a Radka tam měla toho svýho trhače,je fakt skvělej jo a taky tam měla jednu fenku z áčkovýho vrhu (taky z jakýho jinýho,že) a to je celá mamina Audrina,ale fakt komplet

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání