| Autor |
Zpráva |
Karol
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:46
- Nahlásit
Zuzana T
Jé, to je dobře, že to splaskává....tak třeba to bude už zítra vystavovatelný
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:53
- Nahlásit
Karol
No snad ano,navíc je ve třídě pracovní a tam se musí s nějakým tím šrámem počítat - z boje .
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:07
- Nahlásit
Zuzana T
v nejhorším řekneš že ji klofnul bažant
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:12
- Nahlásit
Ketrin
VTIPÁLKU
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 11:14
- Nahlásit
teda klovnul - klofnul je něco jiného
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:18
- Nahlásit
Karol
no já se do toho snažila včera taky proniknout víc a už jsem na to přišla jak!
najdi si ty stránky www.latkovepleny.cz tam je sice obchod nějakej divnej ale zase je to tam vysvětlený tak že to chápu i já...a je tam seznam kolik čeho koupit...
vím že kamarádka měla ty popolini tedy ty ve tvaru kaťatek a Jitka myslím zase na začátku používala ty bambino mio s těma vícevrstevnatejma nebo jak se to menuje ale nejsem si jistá a když nenajdeš prezentaci tak Jitka je v tědlěch věcech ve svém živlu tak ti určitě děsně ráda udělá prezentaci sama
to co se vyhazuje neí součást plenek to se kupuje k tomu a používat to samozřejmě nemusíš - je to separačka ale stojí to asi korunu jeden ten čtvereček a prodává se to v roli jako kuchyňské utěrky po 100ks a podle mě je to teda úžasně praktický..když se mimi vykaká tak o jen sundáš a podle toho jaký máš druh buď vyhodíš nebo spláchneš do záchoda a plena je "čistá" teda nemusíš s ní sepírat ručo ty hovinka a rovnou to mrskneš do pračky, tak jak to je
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:24
- Nahlásit
Karol
jo a chlap to zvladne stejně jako jednorázovku nic na tom není a pokud budeš mít ty kaťátkové tak už je to úplně to samé jen mu nezalepí na sucháč jedny kaťátka ale dvoje a to snad zvládne i cvičená opice jenom proniknout do toho co má člověk vlastně koupit my teda přišlo docela hoooodně náročný ale co (doufám) za rok bych to stejně řešila tak mám náskok
jo a super historka včera když jsem přišla dom z jogy a sundala si boty tak jsem šlápla do něčeho mokrého no Bernášek se na předsíni poblil a páníček si toho ani nevšim - prej vydával na předsíni nějaký divný zvuky ale on si přece chlemtá pořád
Dokážu si představit co by dělal Petr kdyby se to stalo jemu
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 13:50
- Nahlásit
Karol
Tak abych dokončila svůj plenkovej myšlenkový prů..er:
máš vlastně dvě základní možnosti:
1.vezmeš tu vícevrstevnatou plenku - složíš ji (Jitka je už má ve skříni poskládané) dáš ji do svrchních nepromokavých kaťátek na to separačku a šup mimču na zadeček - tohle jistě starší ročníky důvěrně znají jen ta poskládaná čtvercovka se za a nežehlí, za b je jen jedna a za c saje mnohem líp - systém bambino mio
2.vezmeš plenku ve tvaru kaťátek dáš na ni separačku zabalíš do toho mimi a na vrch pak ještě dáš nepromokavá kaťátka - mužeš ještě přidat tu přídavnou plenu ve tvaru vložky - popolini
Jitčina rada byla koupit oba systémy a zjistit co vyhovuje zrovna vám lépe - na malou používali nejdřív ty bambina a teď popoliny, že na každý věk byl lepší jiný systém...pak to chce jen okouknou materiály, výhody a nevýhody těch druhů a to je skvěle popsáno v tom obchodu co nakupovala Jíťa..
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:30
- Nahlásit
Jumi
Dík! Já to všechno ještě prostuduju. Ale hned to zní o něco přístupněji, když se z toho všehoudělají pouhé dva systémy...Teď mam ještě skoro dva týdny skoro úplně volno. Až na to fémina féminae féminae féminam fémina féminá ....škoda, že tu není nějaký zvracející smajlík, hned bych vám ho sem šopula, abyste snáz pochopily mou lásku k latině, kterou dnes vidim poprvé v životě a 26.9. jí doufám v testu uvidim naposled. Snažim se si vsugerovat, že mám báječnou paměť...těch šest slov mi zabralo jen celý dopoledne, ale zas je umim fakt spolehlivě
No, plenky jsou o moc zábavnější. Štěstí, že budem mít přebalovák v koupelně a hodně blízko záchoda. To pak možná zvládne likvidaci radostí v separačkách i Ondra Je legrační, jak rychle člověk začne s naprostou samozřejmostí užívat slova, který v životě neslyšel....ještě jsem separačku neviděla, ale už o ní můžu namachrovaně mluvit
Baví mě, si to prohlížet a pročítat, ale přece po mě nemůže nikdo chtít, abych si i doopravdy vybrala a něco za ty děsný prachy objednala....je to takový trochu drahý špás na to, abych pak zjistila, že to mělo být 15 jiných plenek....Ale ještě máme čas. Bohužel jsem taky koukala, že tam pár věcí zrovna nemají a u jedněch plenek bylo napsáno, že budou snad až v prosinci...
Takže by to chtělo rozmyslet včas.
Tý jo, aby nám tu diskuzi někdo nesmazal, když se místo o čoklech bavíme o plenkách. Smí se to vůbec?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:35
- Nahlásit
Jumi
A tvá historka s blitíčkem je fakt dobrá. To my bysme si asi oba všimli, Bondík zvrací hodně nahlas a zatim vždycky u toho tak dlouho nejdřív pumpoval, že jsme ho ještě sihli postavit z koberce na dlaždice. Pokud to teda nebylo v noci....to nás to pak neprobudilo a čistili jsme koberce
Bondík si včera po jídle krknul nějak jinak než normálně a Ondra ho pak pořád pozoroval, jestli jako nemá ten otočenej žaludek...si teda myslim, že to má poměrně zásadní projevy, takže jsem velmi rychle usoudila, že bříško se nevlní, Bondík se nesnaží zvracet a že si šel lehnout do pelíšku snad taky neni zas tak neobvyklý....takže mu určitě nic není. Ale stejně jsem ho musela jít ještě z postele asi třikrát překontrolovat....proč vlastně já..mi teď vrtá hlavou. Ale to měl být asi trénink
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:48
- Nahlásit
Karol
jejda latina tu jsme měli na gymplu ale docela mě bavila....přišla mi jako takový docela logický jazyk, což se o některých jiných nedá říct....
ta torze se prej vážně pozná hned a vzhledem k tomu, že do hodiny je po všem, tak ten průběh bude asi docela dramatickej..fuj ani na to nechci myslet!
naši psi - oba-když blijou tak se přemisťovat nedaj! prostě se zadrápnou, zapřou všema čtyřma a blejou, kde sou - takže já jim strkám pod tlamy lopatku - pokud se teda zrovna neválim nicnetušící na joze
Ty plenky se docela často objevují i v bazarech, tak myslím, že pole, kde se dá ušetřit tu je, Jíťa jich také z bazarů pár má a v pohodě
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 14:58
- Nahlásit
Jumi
Tak souboj latina vs. plenky opravdu vyhrály plenky. Začínám to chápat
A ty skládací se mi moc líbí. Přijde mi, že to musí vyjít nutně levnějc než ty tvarovaný kalhotkový...ale zkusíme určitě všechno...teda všechno ne, ale něco....třeba švédské Imse
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 15:16
- Nahlásit
Karol
nojooooo švédské Imse to je úplná povinnost
ale mě jsou také sympatičtější ty skládací a navíc u těch kalhotkových i píšou, že na malinkých trochu visí a taky musí určitě mnohonásobně déle schnout...
Tak se mějte krásně - přejeme hezky prožitý víkend všem! Ondra ať místo práce taky chvilku odpočívá a užívá si manželky a kopajícího bříška
My vyrážíme pááá!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 15:45
- Nahlásit
Jumi
Jéééééé to jsem tě asi už nestihla, co?
Tak moc držíme palce našemu favoritovi!Pááááááá a krásně si to užijte ať už kraví nebo nekraví
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 16:15
- Nahlásit
Krásné nedělní odpoledne!
Tak moc moc gratulujeme naší mamce k vele úspěšnému víkendu hlavně naší sestřičce - je vidět že i Bernáškovi sourozenci mohou sbírat výstavní úspěchy - měla jsem z toho opravdu ohromnou radost! Stejně tak z Dorinky!
No a teď teda k nám vzhledem k tomu, že Bernášek nakonec vybojoval s 90ti body ze 120 5.místo mezi 12ti startujícími a že WTE dokončilo jen 7. pejsků, rozhodli jsme se že ho nakonec masokombinátu přeci jen nenabídnem ačkoli těsně po zkouškách jsem k tomu měla největší chuť!
To že mi flusnul aport z vody do ruky tak, že spadnul na zem, tak to si v poslední době zvyknul a tohle bylo jasné popostrčení na tom začít rázně pracovat! Jenže on ještě během memory marku hrabal myši, takže se vrátil s aportem s čenichem s neprůhledným nánosem hlíny, u jiné disciplíny my normálně flusnul aport k nohám což udělal naposled někdy v zimě a v tu chvíli jsem myslela že závody nezávody ho snad rozcupuju - no asi to pochopil a pak už měl předávky ok no a nakonec se prostě rozhodnul, že 6 disciplín je trochu moc a cestou ke mně se v dáli zastavil flusnul aport a čuměl na mě něco jako takže končíme ne!
Ovšem úplně nejhorší chvilky jsem si zažila, když se chlapec rozhodnul přeskočit kládu a nějak to nevypočítal, takže na ní zůstal viset - nemohl tam ani zpátky, rozhodčí za mými zády se válel smíchy, Bernáš ke mě vysílal zoufalé pohledy a mě to celé ztuhlé v hlavě šrotovalo, co mám dělat.......jestli doufat že to nakonec nějak zvládne a nebo si pro psa dojít a nechat si tak udělit tu nejšílenější a nejtrapnější nulu v dějinách RS o které si budou povídat ještě celé generace - ale Bernášek je bojovník a nakonec to teda zvládnul ještě že to byla poslední disciplína - takhle s nervama v pr...jsem byla poprvé a další jeho husarské kousky by už opravdu vážně mohly narušit moje psychické zdraví!
Jinak to bylo teda docela náročné a rakušané zarytě mlčeli, takže člověk ani nevěděl jestli vypadnul nebo je ještě ve hře!
A asi to bylo i nějakýma erupcema na slunci ale i ostatní pejsci dostali své pánečky do obdobného stavu jako jsem byla já, fenka jejíž panička by dala ruku do ohně za její klidy 2x vyrazila bez povelu, jiná poprvé v životě flusla aport atd.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:49
- Nahlásit
Jumi
Ahoooooj,jsem na Vás moc pyšná,ikdyž Bernáš zlobil,tak jste superníííí: Teprve v poledne jsem se dozvěděla,že jste jeli domů a dnes na WT už nemuseli.Ten můj zatracenej mobil- debil,mě úplně odřízl od informací.
Tak ještě pár info k výstavnímu víkendu.
Musím říct,že jsem spokojená.Rozhodčí,která měla v sobotu psy a v neděli feny byla trochu nevyrovnaná v posudcích ale pánové z obou dní byli výborní.
Naše a Veveřácké výsledky : sobota: Cathy - v1,cac- tř. prac.,její matka 11 letá Cora Scandinavia finland v1 - veteran,nejlepší veterán v GR a BIS veterán,Erny Od Hradu veveří v1,cac- v šamp.Pinkerly Quien Sabé/ Monty / v sobotu v2 v mladých.
Naše odchovy: Beverly v mezitř. v2.r.,cac ze 7 fen.Ashley v tř. otevřené v1,CAC.
Výsledky neděle: Cathy - v2 r.cac,babča - Cora zopakovala úspěch ze soboty,Erny - v1,Cac,Vítěz JČ,BOB,BIS!!Pinkerly Quien Sabé - v1 CAJC.
náš Ashley - VD3,Beverly v neděli nebyla.
Výstava byla dobrá,pokecala jsem se spoustou lidí,V chatičkách jsme to pěkně oslavili a ještě jsme v sobotu večer se Svenem,který se nevystavoval a s malým Monťákem vypracovali dvě vlečky pernaté,které nám super natáhl Pepa Stránský,majitel Ernyho a dostali jsme pár užitečných rad k výcviku.
Takže - spokojenost.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:55
- Nahlásit
Zuzana T
a dostali jsme pár užitečných rad k výcviku.
ty jsme dostali taky a některý jsem si i vymyslela sama - jako už nikdy žádný hrabání a málem mě to dnes v Milíčáku stálo hlasivky
a teď se tada pokusíme nějak opřít do té zvěře, ale nevim tak úplně jak no jsem na to zvědavá!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 18:57 - Změnil/a: ko4ka
- Nahlásit
Jumi
ahojky, teda koukám, že na WT může být i sranda
Tak já se taky musím pochlubit s Chelsinkou. Na klubovkách se u fenek v mezitřídě zadávala pouze 1 až 2 Výborné a jinak VD s pořadím a bez a naše prďola oba dva dny zasáhla do pořadí - v sobotu měla VD 4 v neděli dokonce VD 2 ( ale to jsme byli jen 4 v kruhu, protože 2 feny chyběly ) a bylo vidět, že se oběma rozhodčím líbí . Má moc krásné posudky až na tu její váhu, dokonce nám sobotní rozhodčí do posudku napsal takovou krásnou větičku "needing trainning" a dnešní paní rozhodčí, že se těší až jí zase uvidí v kruhu trošku zhublou . Dnes nám paní rozhodčí řekla, že je to škoda, že je tlustá, protože je to velmi hezká fena. Mysím, že nebýt té váhy, tak by mohla mít i výbornou Ale příští rok to napravíme, zhubneme jí a budeme si brousit zuby na nějakou z těch krásných medailí a popřípadě i pohárek Na rozdíl od Brna tyhle výstavy chválím, organizaci a posuzování rozhodčích se mi aspoň teda u goldenů ( jinde nevím ) zdálo spravedlivé a opravdu důkladné. Krom toho jsme prožili super víkend s našima a bráškou Chunnýskem a se spoustou super lidí a jejích zlaťáčky. Vše popíšu na stránkách a budou i fotky!!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:01
- Nahlásit
ko4ka
supéééééér!!!!
gratulujeme k takovým super výsledkům - a nechcete nám pár těch kilo poslat - my bychom je docela brali
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:04
- Nahlásit
ko4ka
je,teď jsem si uvědomila,že jsme ani nepokecaly,Chelsie jsem viděla,jen v pořadí a vůbec mi nedocvaklo,že je tvoje .Fenky byly povětšinou bez srsti,ale myslím,že tam byla převážná většina moc pěkných fenek,u kluků už byly vidět větší rozdíly.V sobotu jsi byla ve tř. s naší Beverly V2.
Jo a Cathy má z neděle též výtku,že je tlustá.Paradoxně v sobotu druhá Estéé DT z naší tř.,byla v sobotu na 2. místě jen pro hubenost a nedostatek srsti a v neděli byla její štíhlost vyzdvižena - každý má holt jiné oko
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:06
- Nahlásit
Jumi
To víš,že kdyby to šlo,tak okamžitě!!!
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:15
- Nahlásit
Zuzana T
to jste nám měli říct, že v neděli byli na hubený - škoda že ne na pejsky - to bychom tam byli jisto jistě nejkrásnější
no ale při práci se nám to zase hodí - dokonce už předháníme i některé labrouše jak jsme rzchlí a bernášek si s přehledem dává i Pétinu fletku
Navíc s břichem by na té kládě asi zůstal
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:25
- Nahlásit
Jumi
Jasně,on je pracovní super rychlý goldeneček!
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:28
- Nahlásit
Jumi
ani nevíš, jak jsem na naší blondýnu pyšná... Kila ráda zašlu, chceš je doporučeně? Klidně hned, potřebujeme to opravdu shodit, vypadá jak mamut!!! Zuzka ti to jistě potvrdí, když jí viděla fakt se mi s tím slonem i když na rozdíl od ostatních chlupatým, ale slonem vůbec do kruhu nechtělo, ale co naplat, nakonec se to vyplatilo O nějakým pořadí se mi opravdu nesnilo... opravdu moc krásný výsledek a krásné posudky
Zuzana T
já vím, taky jsem si říkala, že jsem tě nechytla a to jsem si Beverly četla... byla jsem nervózní a tak jsem pořádně nesledovala kdo kde je... Tak určitě příště pokecáme. To se ti třeba i s Chelsinkou pochlubím až bude hubená
O Stelce vím, právě mi to říkala pí. Maříková když jsme spolu mluvili. Fakt co rozhodčí, to názor.. Každopádně, já jsem spokojená s oběma
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:31 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
ko4ka
Já jsem byla přesvědčená,že bude Stelka jasná favoritka,ale v sobotu se Cathy nějak výrazně vzpamatovala a předvedla se fakt pěkně/ v neděli už mi dala na jevo,že stačilo / a rozhodčí chtěl vědět věk obou fenek a čtyřletý rozdíl věku zřejmě také sehrál roli v konečném pořadí.V neděli jsme se prohodily ,takže je spokojenost u nás i u Chlupaťáků.
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:40
- Nahlásit
Zuzana T
to jo, dědeček od chlupaťáků dojetím brečel... Měl tam Stelinku, Chunnýska a Chelsinku. Představ si, že mi běžel do kruhu gratulovat... fakt to bylo celý super. V sobotu jsme měli na návštěvě na penzionu naše kamarády, takže jsme večili 10ti hlavou psí smečku!!! Nad loukou kde jsme byli pořád dokola lítal vrtulník a koukla nám pan pilot po pejskách jak na nějakej přírodní úkaz čí co Cožpak není normální, že se ti po louce honí pouhých 10 pejsků - skoro všichni zlaťáci až na našeho LR Jacka a naháčka Anetku... A ještě jsme se potkali s Ketrin a viděla jsem Bordouška, snažil se sbalit Chelsinku a ona už byla nějaká přetažená, tak na něj na chudáka hystericky ječela a snažila se mu ukousnout hlavu a on jí jen zval na rande
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:46
- Nahlásit
ko4ka
bacha - Borgo zve na rande každou
Mě se líbí od Chlupaťáků váš Ch vrh a pak také z Makových dvorů oba vrhy/ to je vlastně také chlupaťačka a Oran/.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 19:57 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit
Zuzana T[ b]ko4ka[/b]
bacha - Borgo zve na rande každou
no jo je to známej proutník a jeho největší tragédie je že jeho přísná panička pro něj v tomto nemá ani trošinku pochopení
Ketrin
Když se tu o vás tak mluví, tak jsem si při tom bernáškově kravení na vás docela vzpomínala...to rakušáci si neberou servítky a pokud pes na zkoušce kraví tak korona nekorona následuje normální regulérní nářez jak při výcviku...říkají že je to třeba protože retrívři jsou velice chytří a brzo příjdou na to, že na zkoušce jim to prostě projde...a moje zkušenost z tohoto WT to potvrzuje nejprve mi ho plivnul do ruky a nic takže hned potom ho plivnul přede mě a já se rozhodčí nerozhodčí tak rozeřvala, že hned potom následovala naprosto ukázková předávka
|
ko4ka
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:20
- Nahlásit
Zuzana T
Mě se líbí od Chlupaťáků váš Ch vrh a pak také z Makových dvorů oba vrhy/ to je vlastně také chlupaťačka a Oran/.
no mně se CH taky líbí, jen škoda toho zdravíčka... A Terku z Makový dvorů jsme viděli dneska - včera nám překládala vlastě a dneska s náma pokecala. Taky si hladila mého buřtíka
Jumi
No, jelikoš mu Chelsinka párkrát málem urafla hlavu,tak u nás by evidentně se svým zvaním na rande teda šance neměl Ale je z něch kus chlapáka, prostě fešák
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2007 20:50 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit
Ahoj
Borgo byl nááhodou na obou výstavách hodnej! a že jsou čuby netýkavky? nevadí!- v sobotu odpol. jsme jeli na chalupu k našim kamarádům, kde jsme i spali a s kámošem devítiletým setrem Benem se celý večer vesele nakrývali, skákali po sobě a když jsme jim to zatrhli, tak si aspoň pod stolem okusovali hlavy a vyluzovali děsný zvuky Jinak-my máme ze soboty VD a z neděle VD4. U labradorů se výbornýma hodně šetřilo a s VD odešel i jeden šampion, takže co bych chtěla, že... spíš mě mrzí, že je mu stále vytýkána v podstatě jen výška, a on je na horní hranici ideálu. jo a v dnešním posudku máme kromě té výšky jen takovou srandovní poznámku, že ve třech letech bude dodělaný Jumi tak to jste si to báječně užili, ne? Zuzana T moc gratuluju
|