Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Karol
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:26
- Nahlásit

Jumi
Nazdárek! kdepak ses toulala?

No, já jsem to taky Ondrovi už vysvětlila, že ještě ani jednou neřekl na jisto, že jede a pořád se tvářil tak, že bych se na něj taky nepsolehla. Tak ať se nediví! Ale nechám to teď na něm, jak se rozhodne. Má čas do pozítří.

A jestli z toho nakonec bude holka, tak půjdu tomu doktorovi na UZV pěkně ukázat, aby příště netvrdil, že se mu omyly nestávaj

Hele, víš tu plenkovou adresu? Já jsem se po tom začla dívat a je toho hrozně moc Tak budu asi úplně bezradná. Ale zase jsme pro to už docela pevně rozhodnutý, že na ty tisíciletý hromady odpadu přispívat nechcem...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:36
- Nahlásit

ko4ka
nic se neděje, na co utrácet za poštu když jsou výstavy

Jumi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:38
- Nahlásit

Karol
jo adresu ti zjistím...je to nějaká paní co s tím dělá i předváděcí akce a dovezla jim to až dom, co si tak vzpomínám...
ale rada od Jíti byla taková, že si máš koupit od více druhů pár kusů a pak uvidíte co vám bude vyhovovat a to dokoupíte...ona že na úplný mimi používala jiné než teď a jedna naše kamarádka zase používá jiný systém, který Jítě nevyhovuje. Pak říkala, že u jednoho dítěte to s jednorázovkama asi vyjde finančně obdobně, ale jak plánuje člověk víc jak jedno, tak určitě vyjdou levněji látkovky...říkala že v týhle chvíli jsou s plenama tak na 7 tisících...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:41 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ahoj Jumi - no tak doufám,že taky nebuděš srabík a hurááááááááá na PZ s Bernášem

Jinak plemeno nehodlám měnit,ale někde jsem četla,že potřebuje mít Ketrin od Bresty 2 čubiny a myslela jsem,že obě černé.Já zůstanu věrná GR a zvláště naší pomalé a důstojné dámičce Cathy.Jednou bych si chtěla pořídit mladou fenku a nezlobila bych se,kdyby byla rychlejší

Jumi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:42
- Nahlásit

Karol
jo a jitka je pečená vařená na nějaké plínkové diskuzi myslím na rodině, tak můžeš sondovat rady i tam

kdepak ses toulala?
ráno jsem musela na velkou prochajdu s Bernášem a ještě jsem tu něco poklízela protože mám sraz s mámou v českém brodě a ve 14:07 mi jede vlak, takže za chvíli musím mizet...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:42
- Nahlásit

Karol
Ehm, nechci se vtírat, ale jestli plánuješ látkové pleny, tak přímo zde v naší vesnici se vyrábějí a pokud vím i na export... najdi si někde na webu Libštátský textilní závod (LTZ). Bych ti je tu třeba mohla i koupit

Jumi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:44
- Nahlásit

Zuzana T
že taky nebuděš srabír a hurááááááááá na PZ s Bernášem
no když bude kde, kdy a s kým pilně trénovat tak nebudu ale v oučasné chvíli vááážně NE!
Ale vysondovala jsem včera zajímavou info, takže možná se máme na cvičení ke komu přifařit, jen jestli nás budou chtít

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 12:57
- Nahlásit

Jumi
ti s tou hnědkou?

Jumi
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:00
- Nahlásit

Zuzana T
ale nee, nechci to tu ale psát než se zeptám, jestli by to šlo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:06
- Nahlásit

Jumi
ok

Karol
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:32
- Nahlásit

Ketrin
Oni mají zrovna stránky ve výstavbě, tak se nemůžu mrknout. Ale nejde mi o ty čtvrcový plenky, ale o takový, kterýmaji tvar vlastně jako ty papírový, jen jsou prací...
Ale jestli někde najdu, že je taky vyrábějí, tak se třeba i nějak dohodnem

Jumi
Tajnůstkářko

Karol
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 13:35
- Nahlásit

hab a Archie
Tak zas nějak po poledni? Třeba v 1 na stejném místě?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2007 14:41
- Nahlásit

Karol
ok budeme tam,kluky trošku v poslední době zanedbávám

Karol
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:06
- Nahlásit

hab a Archie
Ahojky, tak co říkáš na to super počasí? Mně se teda nikam nechce a Bondík vypadá, že se dobrovolně uložil k zimnímu spánku do pelíšku, kam od jara ani nepách
Tak si říkám, jestli to neodložíme...co myslíš?

A co ostatní, taky spinkáte v pelíšcích, že je tu tak pusto? Bondík asi fakt není pes do nepohody - ráno s ním šel Ondra jen na krátký čůrání a on jak na něj spadlo pár prvních kapek, tak se otočil a šel zpátky domů, že zas tak nutně teda nemusí...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:14
- Nahlásit

Karol
Ahojky,právě jsem na to počasí taky myslela,asi to necháme na jindy,jsem nějak nachlazená a to by mi asi moc nepomohlo...neva?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:18
- Nahlásit

Karol se otočil a šel zpátky domů,
to jsou právě ty rozdíly mezi LR a Gr naši ráno ve tmě a vichru naopak nadšení, co ten vítr nese zajímavých pachů a hurááá, deštivo a mokro...

Karol
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:19
- Nahlásit

hab a Archie
V pohodě, v tomhle by se kluci jen zablátili víc, než je nezbytně nutný...

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:24
- Nahlásit

Karol
tak nějak příští týden,ještě se ozvu

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:28
- Nahlásit

Karol
A co ostatní, taky spinkáte v pelíšcích, že je tu tak pusto?
bohužel ne

teda ráno jsem se tak nadchla, že už nám topěj, ale jak bydlíme v 11. patře, tak máme topení totálně zavzdušněný, odzvdušňovat mohou jen ty ve 12. my nemáme ventili, ale s tím jak udělali termostatické kohouty, tak se celý tenhle systém zničil a odvzdušnění nefunguje...no a stoupačky to tu nějak nevytopí a já už nepokrytě mrznuuuuuuu a bude hůř

Bernášek byl taky na déšť cíťa, ale nějak se asi na tom táboře pochlapil a dneska byl ochotnej v tom děsném slejváku lítat do aleluja - já ovšem k jeho smůle NE!

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:38
- Nahlásit

A představte si, co se nám stalo!
U Petra v práci mají zakázáno stahovat věci z internetu, takže můj poctivý skoromanža si ani nezapne icq aby náhodou neměl moc natahaných dat ovšem PC sdílí s jedním slovákem, který má tak velkej úvazek, že je tam 4h měsíčně a ty tráví jak se zjistilo právě tím, že stahuje filmy atd. takže včera šel Petr na kobereček že z jeho IP adresy bylo staženo přes 5GB...no šéf mu sice věří ale v komořanech asi ne takže ačkoli mu šéf os. ohodnocení navrhnul, tak Petrovi udělili obvyklý trest a sebrali veškeré osobní ohodnocení a odměny (včera přinesl výplatní pásku)...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:49
- Nahlásit

Jumi
No to je nespravedlivé - a může se nějak bránit,aby se to neopakovalo?

Karol
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:50
- Nahlásit

Jumi

To je fakt strašný!!!!!!!!! A tomu Slovákovi to samozřejmě může bejt ukradený, co? Ach jo!

Taky mrznu. A navíc máme doma v tomhlě počasí nějak hroznou tmu. Díky tomu taky Bondík spokojeně podřimuje už od rána. Ale na nějakou krátkou zdravotní procházku asi budem muset vyrazit...časem....
A kdy začne u nás topná sezóna se asi ani nepůjdu zatim táty zeptat. Spíš se přioblíknu, protože začátek září přijde brzo i mně

lusy13
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:58
- Nahlásit

prepacte, ze sa vam sem vtieram, ale chcela som sa spytat, ci na tychto fotkach je podla vas golden retriever http://goldenretriever.blog.cz/galerie/fotoalbum

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 12:58
- Nahlásit

Zuzana T
a může se nějak bránit,aby se to neopakovalo?
říkala jsem mu ať trvá na tom, že nebudou mít společný PC jinak asi smůla...

Karol
A tomu Slovákovi to samozřejmě může bejt ukradený, co?
s těma jeho 200 korunama a úvazkem si toho na něm asi moc nevezmou....

A navíc máme doma v tomhlě počasí nějak hroznou tmu. Díky tomu taky Bondík spokojeně podřimuje už od rána.
my taky máme děsnou tmu a bernášek řádí jak černá ruka jenže venku zachvilku promoknu i v bundě a s deštníkem a při tom balancování na pokraji chřipky se mi to nechce moc riskovat....

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:02
- Nahlásit

lusy13
podle mě je ale panička píše, že je bez PP, takže se to samozřejmě nedá tvrdit 100%

lusy13
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:04
- Nahlásit

Jumi
diky. mne sa to zdalo niecim krizene, ale nie som odbornik na toto plemeno.

Karol
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:08
- Nahlásit

Jumi
No, právě uvažuju, jestli půjdu jako největší exot na procházku s čepicí...ne že bych se chtěla nějak přehnaně hlídat kvůli mimču, to by teď už třeba takový průšvih nebyl, ale spíš bych potřebovala kvůli škole a práci vydržet do Vánoc všechno ve zdraví...přece jen budu chtít různý extra termíny a dřív skončit semestr...a v jazykovce za mě zas budou celý leden suplovat...tak aby to nebylo ještě horší.

lusy13
Já si skromě myslím, že to je GR. Nelze soudit z pár fotek moc, ale i takhle může vypadat čistokrevný GR. A pokud není, potom je ten pes rozhodně tomuhle plemeni nejbližší

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:11
- Nahlásit

lusy13
Hm,to asi bude golden,má sice nestandartně bílou náprsenku,ale GR bez PP je podobně vypadajících dost.

Jumi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:13
- Nahlásit

Karol
No, právě uvažuju, jestli půjdu jako největší exot na procházku s čepicí...
no já mimi nečekám a stejně jsem si včera v lese řekla, že čepice by bodla a asi ji také vytáhnu - je vážně děsně lezavo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2007 13:16
- Nahlásit

Jumi
Karol
u nás se od včerejška topí

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání