| Autor |
Zpráva |
Jumi
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:46
- Nahlásit
Zuzana T
Bernášek bude hodný kluk a zakraví až v pondělí!!
beru tě za slovo a jestli néééé
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2007 11:59
- Nahlásit
Jumi
jestli néééé - tak néééé ,ty mu to stejně odpustíš.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 13:43
- Nahlásit
Ahoj holky!
tak si představte, že v regionálním časopise shodou okolností Říčanska vyšel inzerát nějaké TJ sokol a s mým číslem, takže mi neustále volaj nějaký nadržrný sportovci a chtěj chodit na volejbal a podobně - no jsem docela trpělivej člověk ale vzhledem k tomu, že už to trvá od pondělka, tak jsem dnes zavolala do redakce a doufám, že s tím něco udělaj i když teda nevím co!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:15
- Nahlásit
Jumi
Kdybys aspoň nebyla zadaná, co? To by byla parádní seznamka. Ale takhle věřim, že je to nesnesitelný. A řekla bych, že se s tím nedá nic dělat. Jen zjistit, kdy je konec zápisu, pak to snad skončí
Prosím prosím tu adresu na plenkovou pani..teda jen kdybys náhodou zapomněla
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:21
- Nahlásit
Karol
jo jo myslím na to - včera jsem konečně zjistila pro jitku recept na domácí přesnídávky, tak teď ještě ty tvoje plínky - mám to ale resty mamči jedny těhulovatý ale že mě naháníte
Kdybys aspoň nebyla zadaná, co? To by byla parádní seznamka.
jenže oni jsou většinou sportu chtivý ženský
jako já přihlásila jsem e na jogu a dneska tam prvně jdu tak jsem zvědavá jaké to bude a jestli mě to bude bavit!
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:27
- Nahlásit
Jumi
jenže oni jsou většinou sportu chtivý ženský
Ahááááá Tak to je nuda
Hm, tak to já jsem se ještě pořád nedokopala k nějakýmu těhucvičení....a to třeba břišní svaly se smí posilovat jen do 27 týdne ...tak už mám jen asi 6 týdnů
Jo a už mi konečně přišla spousta balíčkůůů, tak se tu v tom přehrabuju a jsem úplně ujetá
Co Bernášek, už jste nasadili předzávodní klid?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:28
- Nahlásit
Karol
tak Jíťa nakupovala výhradně na www.latkovky.cz
ale pak jsou pry ještě www.latkovepleny.cz a www.vbavlnce.cz
tak šťastnou ruku při vybírání
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:32
- Nahlásit
Ahoj holkýýý,
tak si představte,že mám trampoty s Cathy.Včera byla odpoledne na bankóně a přišla s oteklým pravým spodním pyskem.Má tam bouli,jako pingpongový míček.Domníváme se ,že si hrála na lovce a dostala pigáro od včely nebo spíš od sršně,kteří se tu teď občas objeví.Otok do rána vůbec nesplaskl,ale nebolí jí to.Petr je s ní na veterině,Kubát z toho odebral vzorek a teď čekají na nějaký rozbor/ asi 1/2 hod/.Prý pokud to bude něco...., Petr neví co,tak dostane ATB
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:36
- Nahlásit
Karol
Co Bernášek, už jste nasadili předzávodní klid?
no jo včera jsme o tom rozhodli, že dneska a zítra už mu dáme pokoj, cvičil skvělě rychle přesně a s chutí, tak mám pocit, že je skoro 100% že v sobotu vyšvihne nějakej svůj husrský kousek
Jo a už mi konečně přišla spousta balíčkůůů, tak se tu v tom přehrabuju a jsem úplně ujetá
jéééé tak to se máááááš já bych se taky přehrabovala ale mám smůlu
tak už mám jen asi 6 týdnů
hmm tak to ti teda moc času nezbývá, ale jak říká šimek s grosmannem člověk musí hlavně hodně jíst a hodně spát aby tělo mělo sílu se obezitě bránit, tak hodně jez a spi ať máš na ten výkon dostatek síly a zbytečně se nevyčerpávej nějakým cvičením
ale plavání by mohlo být v tvém stavu docela příjemné ne teda hlavně pak až to břicho sotva utáhneš!
já teď našla na beremese takovou fotku břicha, že jsem se vážně docela vyděsila a ještě jsem ji nána blbá ukázala Petrovi a ten když to viděl tak to vypadalo, že budeme na dosmrti bezdětný! A to jsem mu ještě četla článek o tvaru břich a že drobné ženy je maj veliké a vypouklé - no mám já vůbec rozum
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 14:41
- Nahlásit
Karol
Ty budeš mimču dávat a prát látkové plenky?Tak to jsem myslela,že už mladé mamči dneska vůbec nedělají?
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:03
- Nahlásit
Zuzana T
Mladé mamči myslící ekologicky se k nim naopak vracejí
Ale nejsou to klasický český čtverce (tenhle název mě fakt pobavil, normálně se tomu tak vážně říká!), ale pleny šitý ve tvaru těch papírových....takže žádný žehlení. Je to zdravější pro všechny strany a času to nezabere o moc víc.
A už vidim ty zástupy lidí, před kterými to budu muset obhajovat...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:08
- Nahlásit
Jumi
Na fotky břich už se rozhodně nedívám, počítám, že to moje bude stejně originál, tak jako každý, a jsem příjemně překvapená tím, jak pozitivní vztah Ondra k břichu vyvíjí. Je hrozně rád, když je čím dál větší A od včera kdy ho mimčo poprvé koplo (tzn., že vydržel čekat dostatečně dlouho a neprohlásil po půl minutě, že spí a hýbat se teď určitě nebude ), tak myslim, že jeho láska k bříšku ještě vzrostla. A když mu navíc hrdě předvádim, že se pořád vejdu do těch samých kalhot, tak přestane krafat i s tím tloustnutím...normálně mám limit 12 kg...a teda nevim, co by dělal, kdybych ho překročila taky moc doufám, že nepřekročim
A Bernáš bude určitě v pohodě! Když ho už dneska ani zítra nebudeš trápit, tak se přece musí normálně těšit na práci a nadšeně ti v sobotu splní první poslední! Budem vám moc držet palce, musíš dát hned vědět!!!Teda, snad vám tak hned řeknou bodový hodnocení...
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 15:10
- Nahlásit
Jumi
Teda já tě uhánim a pak si toho odkazu málem nevšimnu!!! Až mi teď začlo vrtat hlavou, jak Zuzka ví, že jsou látkový...jsem pako.
Dík moc , hned to tam jdu prozkoumat
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 16:11
- Nahlásit
Tak jsme se přiřítili z čistírny - musela jsem dát Petrovi vyčistit oblek po obhajobě a myslím, že po státnicích tam půjde hnedka znova
Zuzana T
chuděrka Cathynka, tak doufám, že ji to nebolí a že ji to splaskne jinak bude v budějkách nepřehlídnutelná! Ono se ji tam asi nechce což
Karol
A už vidim ty zástupy lidí, před kterými to budu muset obhajovat...
no tak o tom nepochybuj já na rozlučce se školitelkou prohlásila, že jedině látkovky a byla jsem tam za magora a všichni kolegině a nastávající šéf mrmlali, že si na sebe šiju bič a že ještě uvidim atd. ale já mám jasno a jsem přesvědčená o své pravdě - svoje dítě rozhodně do igeliťáků balit nebudu abych ho pak patlala tunama antimikotickejch krémů! a každej měsíc když si na sebe vezmu vložku tak se v tom jen a jen utvrzuju!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 16:22
- Nahlásit
Jumi
Karol
No já jsme synka vychovala na " čtvrcích ",ale měla jsme plenkové Chicco kalhotky z Tuzexu. Jen podotýkám,že jich bylo 30 denně ze začátku i více.To musíte mít alespoň 15-20 tery kaťata,aby jste stačily prát a sušit.Nebo to chápu blbě - jedny plenky/ kalhotky/ na jedno vyprázdnění?
Jumi
Tak už mám info z Vet. - je to prý hematom ,to tedy nevím od čeho.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 16:28
- Nahlásit
Zuzana T
no tak to asi něco viděla a flákla se o zábradlí u bernáše bych se nad tím teda nepozastavila a po někom to mít musí akorát hematom se ti za dva dny teda nevstřebá takže to se asi Cathynka tomu vystavování šikovně vyhnula co?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 16:32
- Nahlásit
Zuzana T
ona se na to dává ještě separačka to je taková papírovo bavlněná tenká věc takže ta se pak vyhodí a nestojí to moc peněz, takže třeba po kakání nemusíš měnit plínu pokud se to teda mimču nepovede durch a nevyteče nohavičkou....pak do těch kaťatek se dava ještě taková vložka ve tvaru dámské vložky a tu taky pokaždé nepročůrá a pak to funguje jako papírové jednorázovky, takže hned odvádí vlhko od zadečku a mimi je relativně v suchu takže taky nemusíš měnit hned pokaždém čůrání - pokuď ti teda neva že je plína počůraná....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:18
- Nahlásit
Jumi
Hm,to jsou dneska věci.Určitě je to ekologické a zdravé pro mimi,ale pořizovací cena bude asi velká,že?Ale zase.když si člověk nasčítá to množství jednorázovek za rok života dítěte,tak se to asi i vyplatí.
Ono se ji tam asi nechce což no to zcela určitě,právě jsem jí vykoupala,čímž jsem jí naštvala úplně.Teď šla s pánečkem na poštu pro balík a to jsi měla vidět to zrychlení,jak opouštěla byt.
Pysk ji zatím visí trochu dolů a samo,že je to na levé - t.j. rozhodcovské straně! No snad to do soboty trochu splaskne.Hlavní je,že je to jen boule a hematom a ne nic vážného.
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:24
- Nahlásit
Zuzana T
ale pořizovací cena bude asi velká,že?
no je to pálka...už jsem slyšela z více stran, že na jedno dítě to vyjde s jednorázovkami asi zhruba stejně ale pokud člověk plánuje víc jak jedno, tak se to určitě vyplatí....a mě nejde ani tak o ekologii jako o to zdraví, Anežka prý byla za celou dobu opruzená jen jednou a to na dovolené v papírové plence a je pravda, že ty papírové plenky z nějakého důvodu i mnohem víc smrdí...
Hlavní je,že je to jen boule a hematom a ne nic vážného.
no to určitě! a možná by pomohl nějaký obklad jen mě nenapadá jaký - jen octan hlinitý a ten člověk doma obvykle nemá, ale něco na rychlejší vstřebávání hematomu se určitě dělá.....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:28
- Nahlásit
Jumi
no já jsem se včera pokoušela jí přesvědčit,aby si lehla na zmrazenou podložku obalenou v utěrce - nechtěla.Na tlamce se blbě něco přikládá,hematom je z vnitřní strany tlamky na sliznici .Asi musíme jen čekat,nicméně chuť k jídlu neztratila
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 17:33
- Nahlásit
Zuzana T
no já jsem se včera pokoušela jí přesvědčit,aby si lehla na zmrazenou podložku obalenou v utěrce - nechtěla.
no to si dokážu představit
nabubřelé ksichtíky našeho Thorina když jsem mu nohu po operaci nejprve ledovala a pak nahřívala si živě vybavuji dodnes
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 18:27
- Nahlásit
Jumi
Tak jsem doplnila Bernáškovi na stránky jeho výstavní a zkouškové výsledky a u zk. je místečko na ty sobotní WT .
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 21:19
- Nahlásit
Zuzana T
opovaž se to tím zakřiknout!
Zuzi já jsem po tý dvouhodinovce jogy úúúúplně mrtvá - ty seš po ní taky tak grogi nebo jsem takový lemro?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 21:23
- Nahlásit
Zuzana T
jo a poslala jsem prosbu o aktualizaci Bernáška na stránkách KCHLS a představ si že aby mi to tam dali tak chtěj kopii posudku DKK a DKL a taky by to tam chtělo asi i novou fotku ale ty si chtěla nějakou pěknou tak nějakou vyber nebo ji budem muset udělat, ale 3 měsíce už nám váááážně nejsou - bohužel
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 21:37
- Nahlásit
Jumi
Míšo,uvidíme v ČB,třeba něco pěkného vyfotíme.Chtělo by to postojovou,nemusí být nutně výstavní,ale nějak slušně stojící pes,jinak něco vyštrachám.JJ kopie posudků DKK a DLK chtějí,aby měli údaje oficiální.
Po joze jsem příjemně unavená ,ale také někdy funím.Ono se to nezdá,samé dýchání a protahování a člověk toho má dost,že?
|
Jumi
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 21:42
- Nahlásit
Zuzana T
příjemně unavená tak to máš dobrý - já myslela, že ze sálu neodejdu, mám ochablé nohy jak kdybych uběhla bůhví kolik kiláků - do teď jsem si myslela že joga je takové válení a funění, no víceméně relax ale to bylo tak prvních a posledních 10min zbylých 100 byla teda sakra fuška a to jsem se bála, že se tam budu nudit
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2007 22:01
- Nahlásit
Jumi
No je pravda,že první lekce jsem také odhekala ,zvykneš si.Mě dělá největší probléb sedět na patách.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:10
- Nahlásit
Ahoj holky!
Jumi
Tak koukám, že si u tebe asi objednám lekci přes plenky. Já tomu vůůůůůůůbec nerozumim... , ale dovedu si ještě představit, že se to naučim, ale Ondra? Nebo vůbec nějakej chlap....?
A navíc, jak to píšeš, tak některá z těch částí je taky jen na jedno použití jo?
Ty stránky jsou moc pěkný (teda koukala jsem jen na ty jedny - ty, kde Jitka nakupovala)...a mají i takový vychytávky, jako testovací sady - jenomže tím se to zase hrozně prodraží....No, zatim mi z toho jde hlava kolem, ale to se spraví, určitě to nevzdám Včera jsem Ondrovi z legrace říkala, že plenky asi nebudou, protože na to nebudeme mít peníze a hrozně ho to rozčílilo - tak je teda asi mít budem
Juknu ještě, jestli někdy nebude nějaký to předvedení - to by asi bylo úplně nejlepší. Protože člověk sám prostě nemá šanci.
Jo a jak jsi to popsala, myslim že si Zuzka musela říct, že to je pěkná pakárna a že zlatý papíráky Málem jsem si to řekla taky
Radši to takhle nikomu vyprávět nebudu a vůbec se o tom asi s nikým bavit nebudu...přesně tušim, kam by to vedlo
Zuzana T
Doufám, že to Cathy rychle splaskne!!!To by byla teď na ty výstavy vážně smůla
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:19
- Nahlásit
Karol
No já si ale taky myslím,že je to dobrý nápad.Maminkám ruce při praní neupadnou,dnes jsou automatky/ já vyvařovala v prádelňáku/ a ubyde plastový odpad a opruzelé zadečky.Navíc mám dojem,že děcka s "pemprskami" se nějak dlouho učí chodit na nočník.Prostě jim nevadí být v po... a po... plenkách díky těm propust.úpravám.S látkovou plenkou jsem věděla hned,že je " v kalhotách" a mladej než mít mokro,chodil pravidelně na nočník.Od 10 měs byl bez plen přes den a od roka i v noci.
Jo a také jsem od starších kolegyň - babiček slyšela,že mají mladí rodičové vypočítáno,kolik jednorázovek můžou dát dítěti na den/ t.zn. finanční limit na den/ - prý byly někdy pleny pro.... a tak těžký,že je děcko mělo až ke kolínkům.Tak to je taky děs.
Hlásím,že otok přes noc trochu splasknul.
|
Karol
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2007 10:45
- Nahlásit
Zuzana T
Přesně tak, se všema výhodama souhlasím, taky hlavně to dřívější chození na nočník...u "papírovejch" dětí neni myslim žádná výjimka, když mají třeba ve čtyřech letech na noc ještě plenku...
I když zas posazování dětí na nočník, jakmile jen trochu sedí, to je taky trochu předčasný ale nejspíš jsem tím prošla a poznamenaná nejsem
|