Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Golden retriever
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 223 . 224 . >>
Autor Zpráva
Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:04
- Nahlásit

Zuzana T
Jo a Bonča si včera nařízla polštářek
to asi když se někde snažila setřást tu naší obludu

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:33
- Nahlásit

Jumi
Jsem před tím nemohla napsat všechno, co jsem chtěla, protože Ondra zůstal doma a hrozil domácí rozkol, protože já sedim u počítače a on si při mytí v koupelně představuje, že mu starostlivě chystám snídani pro maroda
A teď zas pořád sedí u mě, úpí, že chce do práce, a že neví, co má dělat. Tak jsem ho aspoň pověřila okamžitým přestavěním rohový sedačky v kuchyni, protože jsme včera konečně vymysleli, jak tam narvem tu postýlku....teda, musim uznat, že k tomu významně přispěla máma - byl to vlastně její nápad, tak měla ohromnou radost a my taky. Zaitm to vypadalo, že mimčo bude spát buď hned u sporáku a nebo ve dveřích - takže asi spíš v těch dveřích. A ono to nakonec jde jinak.

No, ale chtěla jsem ještě přidat velikou gratulaci Bernáškovi, je to vážně pašák!!! 17. místo pejsek z Eček, to je myslim hodně dobrý!!!!Takže jen tak dál. My zkusíme nějak vysondovat, jak to bude s vyhlášením...a myslíš, že by byl velký průšvih na tom vyhlášení prostě nebýt? Pravděpodobnost, že se znova zadařína umístění je asi malá, tak třeba by se to ztratilo. Ale zas kdyby to vyšlo, je to asi dost hloupý. No uvidíme. A jednomu z nich by to vyjít mohlo, co? Asi zkusíme zavolat Katce, jestli to neví.

No, holiny asi nakonec mít nebudu, protože totiž asi žádný nemam. Ale fakt je, že pršet by moc nemělo....teda podle předpovědí pánu meteorologů.

A povlečení mám v tý správný velikosti taky jen jedno, protože my sice máme peřinu každej svojí, ale zas tu prodlouženou dýlku 220, takže taky trochu jiný.

Zuzana T
Přesně jsem čekala, že se mamin zastaneš Když já to všechno taky strašně dobře chápu. A myslim, že na mámu nejsem ošklivá, moc se snažim, i když je to občas těžký. Ale prostě si pak potřebuju postěžovat. Ale neboj, neubližujeme jí. Jak píšu, včera nám dokonce vymyslela umístění postýlky a byli jsme z toho nadšený. A na to jsme jí museli dovolit, aby si vlastnoručně naší kuchyň přeměřila....a to by myslim každej od tchýně nestrpěl

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Karol
Ale já chápu velmi dobře i VÁS MLADÝ a souhlasím s tím,že není správné vám do života zasahovat.Já se snažím hodně do ničeho nekrafat a nejsem zrovna ta nejpečlivější mamča,ale občas to prostě nevydržím.Myslím,že chyba je hlavně na mé straně,že si nepočkám až mladoši projeví zájem o můj názor nebo pomoc- to je hl. problém,ve snaze být užitečná a pomoci jim organizuji život jinak,než oni chtějí.Také jsem si přísahala,že nebudu jako moje rodiče/ ikdyž mamka byla super,táta je ztracený případ/,jak nebudu do ničeho zasahovat - jj,asi nebudu jiná ,to je život .
Jumi - jinak gratulka k 17 . místu a splnili jste s Bernášem moje tajné přání - .

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 10:58
- Nahlásit

Karol
no mě už totiž napadlo se přiznám, že bych si tam zajistila v tom kempu přímo u toho spaní ze soboty na neděli...v sobotu bych jela s Ondrou a v neděli by se třeba obětovala Zuzka a vyzvedla mě a tím, kdyby se Bondík nějak vyšvihnul bych mu to převzala s tím, že se děsně omlouváte ale že jste měli něco tak šíleně důležitýho, že to snad ani takhle veřejně nemůžu říct ale na spřádání podobnejch plánů je ještě asi docela dost času

S tou tabulkou WT mám trošku dojem, že snaživej blbec to prostě dotáhne vysoko ale zase byli jsme na 3 a to snad není tak strašně moc...abychom se nad tím nemohli radovat.

Teda ale ti chlapi jsou občas vážně na pěstí mezi oči někdy mám dojem, že se prostě neuměj zabavit sami! když je mu blbě tak proč není v pelechu a nespí nebo si něco nečte....ale to by bylo asi jeho úpění blbě slyšet až k tobě a nemělo ten správnej efekt

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 11:01
- Nahlásit

Zuzana T
splnili jste s Bernášem moje tajné přání
teda nejdřív jsem trochu tápala, co máš na mysli, ale stačilo jedno zamžourání do tabulky a už vím - jdu to zavolat Petrovi - to bylo hlavně jeho tajný přání, tak že by měl nakonec bernášek přeci jen dostat ten věnec buřtů

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 11:04
- Nahlásit

Jumi

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 11:17
- Nahlásit

Zuzana T
Jumi
Že bych to honem zavolala někam dál, jaký nepěkný máte tajný přání?

Jumi
No tak to by asi nebyl špatnej plán, to by na Ondru rozhodně zapůsobilo, že by ses dokázala tak obětovat
Pokud si to tady internetoví kontrolóři ale nepřečtou už teď

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 11:57
- Nahlásit

Karol
Pokud si to tady internetoví kontrolóři ale nepřečtou už teď
a kdyby jo tak co, že....

Tak bernášek se na mě právě nehorázně naprdnul, ale může si za to sám....dostal pořádně seřváno, ale když už mi podruhý vrazil do stolu tak, že mi vylítla kontura z ruky, tak se nedalo nic dělat....u toho hedvábí jak se v kontuře zapomene jen skulinka, tak když do toho pak šáhneš barvou tak ti uteče a můžeš to celý vyhodit a má na hraní celej byt

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:05
- Nahlásit

Jumi
Jé, ty jsi dneska kreativní, jo? Závidím! Já jsem dřív hodně vyšívala, vlastně celý večery u televize. Ale teď už neni čas...a ani ta televize, tak bohužel nic takovýho krásnýho nedělám. Ale třeba to zas přijde. Docela mi to chybí, i jsem hodně šila, třeb aségře dvoje super těhulkovský šaty, jedny dokonce nosila vždycky na všechny koncerty, takže se fakt povedly (švagr je dirigent, takže to byly vážný koncerty ) no a teď sama na sebe fakt nevyšetřim nějaký ty dva volný dny, co by na to byly potřeba. Musim to ještě do Vánoc vydržet v docela děsnym fofru - školu i práci a až leden si dám úplně voraz. No, to jsem zvědavá, kolik dní mě to mimčo nechá v lednu odpočívat, abych se nepřepočítala a neslavila třeba Vánoce v porodnici

A Ondra je dneska náhodou docela roztomilej. Sedačku předělal a krásně u toho hekal , jako bych mu to jinak nevěřila. Náhodou mu závidim, jak si to umí skvěle užít, když mu občas neni dobře. Ženský to asi neumí proto, že by okolí nepřežilo

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:23
- Nahlásit

Karol
Hlavně chlapa nelituj - jinak bude hekat pořád.Ta to se musejí stále chválit,jací jsou šikulové,když něco udělají pro domácnost,jinak pak nechtějí udělat nic.

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:31
- Nahlásit

Zuzana T
Tak Ondra naštěsí strašně rád pracuje jak doma, tak v práci, takže toho bych se nebála. Proto tady taky ráno sténal, že chce do práce, protože bez práce nemůže žít....
On má totiž takovej zvláštní průběh chřipky, která na něj občas přijde - je mu celkově divně, má něco přes 37, ale žádný rýmy ani kašle nebo bolení v krku nezná. A když je v klidu, tak to velmi rychle vypadá, že mu neni nic, ale jakmile se rozhejbe, tak je mu zas hrozně.
A to já ho ráda polituju, když ho to potěší, za dva dny bude zas v pohodě

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 13:44
- Nahlásit

Karol
Jo láska je láska.Hlavně ať je fit na tábor,tak hezky ho ošetřuj!

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 15:34
- Nahlásit

Karol
no já jsem kreativní jak to jen jde...pořád je potřeba něco přesazovat a tudíž tvořit květináče teď bylo doma spousta oslav tak dělám to hedvábí a teď se vrhnu na ten twist art - na to už se tak těšííím...
s tou svatbou se asi vyřádím docela dost - včera mě osvítilo a už přesně vím, jak budou vypadat svatební meníčka, který bude mít každý na stole, jmenovky si taky budu dělat sama a asi většinu dekorací...svatbu máme jahodovou takže jahody musej bejt prostě všude (Petr dokonce chtěl aby oddávající a všichni svatebčani přišli v kostýmu jahody - jsou věci o kterých s ním nejde mluvit vážně ) Taky nevím jak donutit Petra napsat seznam svatebních hostů na oběd už teď abych věděla kolik čeho bude třeba
šiju strašně ráda a taky mi to docela jde, ale jak jsem se odstěhovala od našich tak jsem bez stroje....vyšívání pro mě není - jsem na to asi ohráblo ale už jsem to dlouho nezkoušela, mohla bych to zas zkusit jestli se to ve mě od té základky kde jsem získala tento dojem nerozleželo....ale pletení - to miluju, jenže elán mi vydrží vždy tak přednici od svetru a tím je konec - takže se uspokojuju na šálách...

A ty plánuješ udělat zkoušky ze zimního semestru v předtermínech v prosinci a pak třeba na rok přerušit? To by bylo docela dobrý pak už bude mimču něco přes rok a už ho budou moc hlídat sem tam i jiné osoby než mamina - mlékárna

abych se nepřepočítala a neslavila třeba Vánoce v porodnici
a kolikátého máš termín - to je snad ještě moc brzo na vánoce ne

Karol
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 16:28
- Nahlásit

Jumi
Termín mám asi 19.1., ale ještě se to může nějak změnit na tom důkladnym ultrazvuku na začátku září. I když myslim, že to víceméně sedí. Samozřejmě je to brzo, ale když si mimi usmyslí...

Jahodová svatba bude super! A už máš taky založený album svatebních příprav?
Jen si to pořádně užij. Je to takový neopakovatelný...ale zas to nesmíš úplně moc přehánět, protože je to během pár hodin fuč, stůl rozbordelený a vyjedený, urousky po zemi...tak aby ti z toho nebylo smutno

No, tak nějak jsem si to se zkouškama představovala - ono v tom zimnim semestru stejně moc zkoušek nebývá, většinou spíš zápočty a ty počítám, že bych nějak vydyndat mohla...snad to půjde s břichem líp a teda s nějakou lepší docházkou, než předvádim normálně
A zápočty mám většinou za překlady a za docházku, takže to asi vůbec nebude tak zlý. Spíš bych potřebovala teď v září udělat dvě docela těžký zkoušky a zatim se nějak nemám ani k tomu se nad tim zamyslet
Ale uvidíme uvidíme uvidíme.
Asi bych přerušovala rovnou na rok a půl, protože na švédštině to jinak nejde - další švédštináři jsou o dvaroky níž, takže na ně bych musela počkat, jinak nebudu mít vypsaný předměty...No a na němčině by mi teoreticky měly pak chybět jen státnice a diplomka. Teoreticky.
A diplomku můžu samozřejmě tvořit doma, jakmile to s mimi trochu půjde....nebo naopak než už to nepůjde
Je to nějaký složitý. A já bych tak chtěla myslet na jiný věci než je škola...

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 20:28
- Nahlásit

Karol
A už máš taky založený album svatebních příprav?
mám ale mám v něm jen pár kytek ale žádná není ta úplně pravá, pár šatů - ale zatím vedou jedny z www.whiteleaf.cz byla jsem si je tam už i zkusit protože kolem toho denně chodím do práce a zpráce....no a při zkoušení se nějak zjistilo, že moje velikost je menší než 34, takže jestli chci aby mi nějaké šaty padly tak si je budu muset nechat ušít na míru a nebo jak mi poradil můj milovaný nastávající pátrat v odděleních pro družičky... no a pak jedny úúúúžasný botičky, který ovšem prodávaj v USA a do evropy nevozej....
ale ono toho zatím moc plánovat nejde, protože všechno závisí na šatech a ty začnu nějak víc řešit nejdřív až někdy v lednu....
tak jediný co si teď můžu užívat je výzdoba stolu

Ale uvidíme uvidíme uvidíme.
tak tak - ono bude také dost záležet na mimi, když bude hodňoučký a uspinkaný tak se bude studovat jedna dvě a když to bude uřvanej hyperaktiv, tak to holt půjde hůř...no ale když sleduju naše psy, tak vás čeká to první a nás zcela jistě to druhý

Spíš bych potřebovala teď v září udělat dvě docela těžký zkoušky a zatim se nějak nemám ani k tomu se nad tim zamyslet
tak držim palce ať se pochlapíš a neodkládáš to! Ona je to pak většinou ještě větší otrava když se to odloží než to byla původně...a to říkám z vlastní zkušenosti!

ko4ka
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 20:52
- Nahlásit

Holky, tak mám děsný dilema.... 7.10. a 13.10. se pořádají kousek od nás (cca 17 km) podzimky. Chci se jet toho 7. na ně s Chelsinkou kouknout, ale docela dost uvažuju, že nás ještě nahlásím na toho 13.10. a zkusíme si to... V poslední době s Chelsinkou cvičíme a je strašně šikovná, dohledávka a vlečka jí nedělá problém - hlavně, když je to králík OVVR si zkoušet nechceme a vlohy nám před tím nevyjdou v termínu ani v místě, tak právě nevím, jestli podzimky nejsou pro začátek moc už těžký. ZŘ mám pročtenej skrz na skrz a podle toho cvičíme, ale nechci zase Chelsinu přecenit, jenže kdyby jste jí viděla na stopě jak jí to děsně baví...

Jumi
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2007 21:13
- Nahlásit

ko4ka
odvážnému štěstí přeje - do října je ještě spousta času a jestli to Chelsince jde a baví ji to, tak neváhej a jděte do toho! každá kušenost je dobrá!

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2007 08:40
- Nahlásit

Holky tak hlásím,že Sam má nové indiánské jméno - ten,kdo se pere s kanci včera jsme byli na houbách, Samoušek pobíhal kolem mě a čmuchal si,pak se u jednoho mlází zastavil,zavrčel a otočil hlavu ke mě a v tom na něj a směrem na mě vyběhl divočák. No já zkoprnělá, Sam nezaváhal a i když do něj kaňour vlítl,tak se nelekl a vrhl se na něj a bránil mu,aby běžel směrem ke mě. No já samozřejmě řvala jak blázen ke mně,ke mně, tak se prdelka nechal odvolat a kanec utekl. No měli jsme kliku,to vám řeknu. A Samoušek je hrdina

Jumi
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2007 21:10
- Nahlásit

Hezký den!
Tak zdravím po návratu z tábora - už jsem trochu aktualizovala a dodělala na stránkách některé resty...

hab a Archie
já jsem si nějak myslela, že se také chystáte v pátek na OVVR do Albeře, ale asi jsem to nějak popletla
byli jste někdě? a jak jste dopadli?

hab a Archie
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 10:28
- Nahlásit

Jumi
Ahojky,no měli jsme to v plánu ale jelikož u nás doma nastalo pár změn,tak na to nebyl častak je asi vyzkoušíme až v říjnu,ještě uvidíme....

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 18:17
- Nahlásit

hab a Archie
tak to jo

Zuzana T
Tak se mi konečně podařilo otevřít tvůj mail! Dík moc za fotky i vyčerpávající info z výstavy

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 19:20
- Nahlásit

Jumi
Tak to jsem ráda.Jinak jsem dneska kontrolovala mrazák v dílně a bažant tak jeden je!

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:39
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je super - jenže mě s návratem domů nějak opustila odvaha a nevím jestli to neodložíme na příští rok...koukala jsem, že poslední PZ jsou 20.10. a to teda nevím, jestli bychom stihli do té doby něco natrénovat...a po těch ZV jsem si svatosvatě přísahala, že na takovýhle rychlovky se už nikdy nevrhnu a dokud nebudu vědět, že na to máme, tak se nikam nehlásim...

Bernášek by potřeboval ještě hodně pilovat a nevím jestli na to bude kdy...teda já bych na to čas měla ale sami zas nemůžem - je to holt takové komplikované...

jo a co se jako myslí tím slíděním s dohledávkou - četla jsem si to asi 3x ale stejně jsem tu disciplínu vůůůbec nepochopila

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 20:53
- Nahlásit

Jumi
No je to v podstatě dohledávka na neviděnou,ale ve vymezeném prostoru.Pes slídí a ty jdeš pomalu za ním a popřípadě ho navádíš střídavě vpravo a vlevo .U 1.značky se zastavíš a pak už pes musí prohledávat sám a najít kus.Blbý je,že je to po novu proti větru,takže chytrý retriever,když vysokým nosem navětří bažanta,tak má tendenci jít rovnou k němu.No tak to chápu já.Eva o tom mluvila v Albeří a určitě to má v plánu trénovat,tak se k ní přidej.No a jestli se nebudete s B. cítít na to dělat ty podzimky letos,tak se prostě nepřihlásíš.Poslední podzimky jsou v Č.Lípě u Hossů 20.10.

Jumi
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 21:16 - Změnil/a: Jumi
- Nahlásit

Zuzana T
Poslední podzimky jsou v Č.Lípě u Hossů 20.10.
hmmm tak jsem právě našla, že poslední jsou 27.10. v Plzni pořádané RK a uzávěrka přihlášek je týden před konáním zkoušek...tak to je docela pozitivní zpráva....
a pak ještě nějaké OMSácké ve stejném datu...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2007 21:27
- Nahlásit

Jumi
No tak vidíš,na rozhodování je fůra času.

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 10:50
- Nahlásit

Ahoj holky!
tak kde se zase touláte! že ona je nám Karol zase nevěrná s nějakejma maminama a ráno jsme šli kolem školy a z jídelny to tááááák vonělo - mňam, ale je to hrůza, že už je zase po prázdninách

Já si užívám dovču a posledních dnů flákání, takže peru a cídím a zrovna meju okna...od října mi začne vojna - pane jo v téměř 25letech začít chodit denně do práce a to po pěti letech naprostýho havaje a flákání, kdy člověk skoro nic nemusel - to bude asi řádný šok

No a poslední novinka je, že páník rozhodnul, že do budějek jede s náma, takže jedeme na celý víkend a pěkně všichni tři - hotelový pokojíček už je rezervován, tak se moc těším no paní v hotelu se docela divila, že jak kouká na ty rezervace tak mají zrovna na tenhle víkend už rezervováno nezvykle velké množství pokojů a světe div se samí pejskaři to to bude v těch budějkách asi pěkně vypadat!

Jumi
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 13:15
- Nahlásit

Zuzana T
Jééé koukám, že budeme v těch Budějkách bydlet kousek od výstaviště - tak to se tam třeba na vás vážně příjdem s Bernáškem juknout...a nebo dám Bernáše s Petrem na pokoj učit se a přijdu sama

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 14:19
- Nahlásit

Jumi
Ahoj,nestíhám práci,tak nemám čas sem chodit.
To je super,že budete oba v BuDějkách.Nás bude hromada v kempu už od pátku a máme v plánu se rozšoupnout.,takže je možné,že se budu se psy v kruzích pěkně motat.
Na kukajdu určitě přijeďte,ať je rodina zase pohromadě!!!
Páčko ,jdu na akupunkturu s krční páteří.

ko4ka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2007 20:09
- Nahlásit

Ahoj holkýý! Nějak nevím, jestli to už tady není spíš soukromá diskuse či co, ale i tak se vsunu Potkám někoho z vás v Budějkách na klubovkách? My budeme bydlet v Homoli ( 4 km od Budějek ) v penzionku a ještě s naším bráškou Chunnýskem, už od pátku a domů povalíme v neděli. Už se tam děsně těším. A když už píšu o Chunnýskovi, to víte, že teď v Boleslavi získal CACE? Taky už začínám být "lehce" nervózní ze sobotního Brna, evidentně nám to Chelsinka nepřekazí dalším neplánovaným háráním, tudíž budeme muset fakt jet jako vystavovat, tak na nás prosím myslete!!!

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 223 . 224 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání